مصاحبه دیجیتال فاندری با سازنده DR3 و علت رزولوشن آن

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

benjohn

کاربر سایت
[FONT=&amp]با نزدیک شدن لانچ کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت بحث قدرت این دو کنسول هر چه بیشتر داغ میشود . فریم ریت و رزولوشن بعنوان دو مقوله ی مهم در تعیین برنده ی این نبرد نقش اساسی دارند. در طی مقاله ای در گذشته به مقایسه بازی Dead Rising 3[/FONT][FONT=&amp] پرداختیم که منجر شد واژه ی جدیدی را به فرهنگ لغاتمان اضافه کنیم اکنون قصد داریم با سازنده بازی جاش بریج مصاحبه ای داشته باشیم تا نظرشان را در مورد قدرت Xbox One جویا شویم[/FONT].

[FONT=&amp]جناب آقای جاش بریج مدیر اجرایی کپکام ونکوور

[/FONT]
josh_bridge.jpg

[FONT=&amp]یوروگیمر: این بازی درE3 نمایش موفقی نداشت و از لحاظ پرفورمنس با مشکلاتی مواجه بود آیا از آن موقع بازی پیشرفتی داشته است؟[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج: اول اجازه بدهید بگویم که ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که در نمایشگاهE3 بازی بر روی سخت افزار اصلی اجرا شده بود پشت درهای بسته بازی روی کیت و برای خبر نگاران قابل بازی بود. باید اعلام کنم که به خاطر وضعیت فعلی به هیچ عنوان شرمنده نیستم. اول باید کد نویسی کامل میشد و بهینه سازی ها انجام میپذیرفت. دقیقا هم همین اتفاق افتاد. در E3 شاهدش بودید در گیمز کام شاهدش بودید و هم اکنون هم شاهدش هستید. فریم ریت هر لحظه بالاتر رفته است. در حال حاضر فریم ریت بر روی 30 قفل شده است. این تلاش تیم ما بوده است که بازی را بهینه کنند. این اتفاق همیشه در فاز آخر تولید هر محصولی می افتد[/FONT]
[FONT=&amp]یوروگیمر: سخت افزارXbox One از آن موقع تا به حال چقدر تغییر کرده است؟[/FONT]

[FONT=&amp]جاش بریج: بجز آن افزایش فرکانس کاری که قبلا هم به آن اشاره شده بود سخت افزار تغییر دیگری نداشته است. بیشتر تغییر بر روی نرم افزار ها و درایورهای مسئول کنترل سخت افزار بوده است. این مسئله باعث دردسر هم بوده چرا که باید ارتباطات زیادی حاصل میشد تا بتوانیم بازی را با توجه به ابزارهای جدیدی که در اختیار ما میگذاشتند بهینه کنیم. [/FONT]
[FONT=&amp]یوروگیمر: رزولوشن نیتیو بازی شما چیست؟[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج: p720. و من از این مسئله بسیار خوشحالم. این مسئله ما را قادر کرد که فریم ریت را روی 30 قفل کنیم که بسییار عالیست. البته User Interface ما 1080 است ولی بازی 720 و 30 فریم.[/FONT]

D.jpg

[FONT=&amp]یوروگیمر: آیا هرگز به 1080 فکر کردید؟[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج:[/FONT]​
[FONT=&amp]واقعا به عنوان یک دور نما در نظر نداشتیم. در ابتدا که شروع کردیم کنسولی وجود نداشت فقط پی سی بود و ما هم قصد 1080 داشتیم . حتی قبل از آن هم قیدش را زدیم چون فکر کردیم شاید ما را مجبور به دوباره کاری کند که کار بسیار طاقت فرساییست. مهم اینست که محصول نهایی بنظر عالی میرسد. فقط نگاه کنید که چقدر تصویر ما شلوغ است روحDR3 هم همین است. هدف ما همین بوده است امیدوارم واقعا متوجه باشید که چقدر تصویر شلوغ است.[/FONT]
[FONT=&amp]یوروگیمر: چقدر رسیدن به 720 و 30 فریم بر روی ایکس باکس سخت بوده است؟[/FONT]
[FONT=&amp]سخت بوده ...... همیشه لانچ کنسولها سخت است. اما الان یاد گرفته ایم. همیشه خام بودن ابزارها مشکل بزرگی است. خوب خیلی شبیه به بازی سازی بر روی پی سی بوده پس جذاب هم بوده. خوشحالم که بازیمان انحصاری است بگذارید صادق باشم مولتی ردن بازیمان کار شاقی است. باید کارهای زیادی برای اختصاص رم و اجرای بازی انجام دهیم. در گذشته این مسئله باعث میشد که تیم های بزرگتری داشته باشیم.[/FONT]​
[FONT=&amp]یوروگیمر: دلمان برای مولتی سازان میسوزد[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج: بله حتما . مسلما نمیتوانستیم اینکار را در نسل قبل انجام دهیم. ما سعی کردیم باور کنید سعی کردیم که لودینگ نداشته باشیم اما نتوانستیم. راهی نبود این همه اطلاعات را به موقع منتقل کنیم. پس باید همیشه در حال لود بودیم.[/FONT]​
[FONT=&amp]یوروگیمر: خوب دیگر فرق نسل جدید با قدیم چیست؟ دیگر چکاری نمیتوانستید انجام دهید؟[/FONT]
[FONT=&amp]خوب مسئله حجم اطلاعات لودینگ چیزی نیست که گیمرها بتوانند با آن کنار بیایند. لندازه و حجم دنیای بازی هم بسیار مهم است. اندازه ی دنیا بازی به اندازه سه برابر جمع دو شماره ی قبلی است. عمق هم همینطور ما قبلا باید به آرتیست هایمان میگفتیم که اینکار را یا آنکار را میتوانند انجام دهند چون رم یا منابع کافی برایش نداریم. اما الان آزادند. میتوانند جزئیات را گسترده کنند [/FONT]​

آخرین ویرایش:
گرافیک تا حدودی مهمه ، من خودم یکی تا زمانی که برای XBOX 360 میاد دلیلی برای خریدن نسل بعد ندارم ، ولی دیستنی ، تایتان فال MGSV ، دیوِِیژن ، میاد کرم دارم بخاطر گرافیک 3 میلیون پول بدم
چرا این همه میگید 30 فریم ، من الان فیلم FULL HD 45 GB میارم برات که 23 فریمه یعنی اینکه چشم انسان بیشتر 23 فریم تشخیص نمیده ،
درضمن کیفیت 720p روی lcd 40 اینج کافیه ،
ولی خودتون بیشتر از من میدونید تو موفقیت یه کنسول اینجا خیلی تاثیر نداره
بله شما درست میگی ، اصلا تلاش برای بیشتر از 23 فریم اشتباهی بزرگ هست که متاسفانه استدیو turn 10 هم به این اشتباه دچار شده.
ما امیدواریم respawn و turn 10 و بقیه استدیو هایی که در جهالت بسر میبرند و در حال تلاشی عَبَث برای رسیدن به FPS 60 هستند دست از تلاش بیهوده خود بردارند و به راه راست هدایت شوند.
:|:|

گرافیک تا حدودی مهمه ، من خودم یکی تا زمانی که برای XBOX 360 میاد دلیلی برای خریدن نسل بعد ندارم ، ولی دیستنی ، تایتان فال MGSV ، دیوِِیژن ، میاد کرم دارم بخاطر گرافیک 3 میلیون پول بدم
چرا این همه میگید 30 فریم ، من الان فیلم FULL HD 45 GB میارم برات که 23 فریمه یعنی اینکه چشم انسان بیشتر 23 فریم تشخیص نمیده ،

اگه میخوای فیلم ببینی چرا کنسول میخری :O یه دونه کابل HDMI فقط لازم داری :))

فیلم انگار گیم پلی داره که فریم ریت بالا بخواد :)) شما گیم پلی کیلزون 2 3 رو با شادوفال مقایسه کن، ببین 30 با 60 فرق داره یا نه :)) یا بازی های دیگه!

دیروز میگفتن از فاصله دو متری فرق بین 1080p و 720p معلوم نمیشه الانم میگن چشم انسان نمیتونه بالاتر از 23 فریمو تشخیص بده

پس نتیجه میگیریم همون 720P و 30 فریم بهترین انتخابه :bighug:>:)

از اون حرف های شما نمیشد برداشت کرد که گرافیک تا حدودی مهمه، یه جا برداشت میشد که گرافیک مهم نیست، یه جا هم برداشت میشد که گرافیک مهمه :d تازه الان حرف درستو زدید که گرافیک تا حدودی مهمه :d (حالا از این بحث میگذریم :d)

در مورد 23 فریم هم اولین باره که میشنوم، تا جایی که من میدونم بالای 60 فریم هست که چشم انسان نمیتونه تشخیص بده (حداقل در مورد بازی ها که اینطور شنیده ام) حالا شما اگه منبع موثقی دارید برای حرفتون (تاکید میکنم منبع موثق!) که لینک بدید اگرم نه که پس حرفتون بی پایه و اساس هست و در نتیجه بی ارزش!

در مورد موفقیت کنسول هم، بله، این مورد تاثیرش خیلی زیاد نیست و در واقع "اجرای بازی های multiplatform با کیفیت بهتر + انحصاری های خوب" هست که موفقیت کنسول رو تضمین میکنه که در مورد اجرا بازی های multiplatform که تا اینجا PS4 با اختلاف نسبتا زیادی بهتر بوده و در مورد انحصاری هم که سابقه سونی خیلی خیلی درخشانتر از مایکروسافت هست، پس میشه گفت که فعلا PS4 خیلی موفق تر بوده (همونطور که از آمار پیش فروشش هم میشه این نتیجه رو گرفت!)

images

يعني چي نميشه تشخيص داد؟ تا ٦٠ فريم رو راحت ميشه تشخيص داد. اين نسل كنسول توان ٦٠ فريم رو نداشتن ولي الان فرق داره اگر بازي ها به خصوص تو بخش مولتي زير ٣٠-٤٠ باشن يه ضعف محسوب ميشه.
شما ميخوايد 720P بازي كنيد لازم نيست هيچوقت كنسول نسل بعدي بخريد، اگر قرار باشه طرز فكر همه همين باشه ديگه اصلا نيازي به نسل بعدي نداريم.

از اون حرف های شما نمیشد برداشت کرد که گرافیک تا حدودی مهمه، یه جا برداشت میشد که گرافیک مهم نیست، یه جا هم برداشت میشد که گرافیک مهمه :d تازه الان حرف درستو زدید که گرافیک تا حدودی مهمه :d (حالا از این بحث میگذریم :d)

در مورد 23 فریم هم اولین باره که میشنوم، تا جایی که من میدونم بالای 60 فریم هست که چشم انسان نمیتونه تشخیص بده (حداقل در مورد بازی ها که اینطور شنیده ام) حالا شما اگه منبع موثقی دارید برای حرفتون (تاکید میکنم منبع موثق!) که لینک بدید اگرم نه که پس حرفتون بی پایه و اساس هست و در نتیجه بی ارزش!

در مورد موفقیت کنسول هم، بله، این مورد تاثیرش خیلی زیاد نیست و در واقع "اجرای بازی های multiplatform با کیفیت بهتر + انحصاری های خوب" هست که موفقیت کنسول رو تضمین میکنه که در مورد اجرا بازی های multiplatform که تا اینجا PS4 با اختلاف نسبتا زیادی بهتر بوده و در مورد انحصاری هم که سابقه سونی خیلی خیلی درخشانتر از مایکروسافت هست، پس میشه گفت که فعلا PS4 خیلی موفق تر بوده (همونطور که از آمار پیش فروشش هم میشه این نتیجه رو گرفت!)

استاندارد فیلم ها تا اونجا که من میدونم 24 فریم هستش، ولی اینجا تاپیک بازیه :))

در نسل هشتم، بازی ای با رزولوشن 720 و فریم ریت 30 که به ادعای سازنده اش، گرافیکی در حد آنچارتد دارد :)) که در واقع ندارد :)))

شاهد سبک جدید و ساخت یافته ای از ترولینگ مزمن و حرف های کاملا با ارزش عرفانی هستیم ادامه بدین.
دلیل نمیشه چون فن هر کنسولی هستیم بیام چنین چیزی بگیم.

مقاله Game Informer رو خوندی ؟ :biggrin1:
میدونی گرافیک یعنی چی؟ :-/ میدونی به این گفتن بهترین گرافیک نسل بعد؟ :-/ میدونستی از اولش هم فقط گرافیک این بازی هایپ شده و اکثر فن های Xbox از گیم پلیش ناراضی بودن؟ :-/ میدونستی فن های سونی اعتقاد دارن این بازی فقط گرافیک کات سین ـهاش خفنه؟ :-/
اینجور حرفا رو شاید سازنده های Third Party بتونن بزنن که لانچ سخته و ... ولی به هیچ عنوان واسه کسی که داره انحصاری میسازه قابل قبول نیست .
یعنی سازنده این بازی یه استودیو First Party هست؟ :-/

میدونی گرافیک یعنی چی؟ :-/ میدونی به این گفتن بهترین گرافیک نسل بعد؟ :-/ میدونستی از اولش هم فقط گرافیک این بازی هایپ شده و اکثر فن های Xbox از گیم پلیش ناراضی بودن؟ :-/ میدونستی فن های سونی اعتقاد دارن این بازی فقط گرافیک کات سین ـهاش خفنه؟ :-/
پس چرا این کات سین بودن رو هی به مسخره میگیری ؟ The Order هم در مورد بهترین گرافیک سلام میرسونه :دی البته در صورتی که GI رو قبول داری :دی البته اگه منظورت لانچ هست حرفی ندارم . شاید KZ بترکونه احتمالش هست .
نه خیر سونی فنا همچین فکرایی نمیکنن :دی سونی فنا میگن این بازی یه تک دمو یا همون کات سین هست کلهم واسه تبلیغ کرای انجین :دی (البته با کمی اغراق چون گیمپلی هم داره یکمی :دی )

یعنی سازنده این بازی یه استودیو First Party هست؟ :-/
منظورم انحصاری بود . دیگه Infinity Ward نیست که بگیم واسه 10 تا پلتفورم همینجوری Copy/Paste میکنه بدون اینکه حتی Dev-Kit بیاد دستش :دی

پس چرا این کات سین بودن رو هی به مسخره میگیری ؟ The Order هم در مورد بهترین گرافیک سلام میرسونه :biggrin1: البته در صورتی که GI رو قبول داری :biggrin1: البته اگه منظورت لانچ هست حرفی ندارم . شاید KZ بترکونه احتمالش هست .
واسه اینکه شماها میگید کات سین هست :)) :دی خب IGN هم گفته Ryse بهترین گرافیک رو داره، شما قبول داری IGN رو؟ :-/ :دی

واسه اینکه شماها میگید کات سین هست :)) :دی خب IGN هم گفته Ryse بهترین گرافیک رو داره، شما قبول داری IGN رو؟ :-/ :دی
IGN رو قبول دارم در کنارش Game Informer رو هم قبول دارم . و وقتی گیمپلی این دو بازی رو مقایسه میکنم نتیجه میگیرم که The Order گرافیک بهتری داره :دی
وگرنه Beyond هم با اختلاف زیاد بهترین گرافیک این نسل هست ولی به خاطر گیمپلیش نمیشه بهترین گرافیک دونستش مثل Ryse :دی ولی خوب هنگام جایزه دادن گیمپلیش رو نظر نخواهند گرفت و احتمالا جوایز گرافیک رو خواهد گرفت Ryse .

پ.ن : مگه تو قبول نداری کلهم کات سین هست Ryse ؟ ولی real-time :دی :دی

دو نکته قابل ذکره

اولا گیم اینفورمر اختصاصا بازی رو دیده حتی بازی رو هم انجام دادن و گفتن که بهترین تو نسل بعده البت تا اینجای کار اما IGN این فرصتو نداشته همون چیزی رو دیده که منو تو دیدیم که خوب گیم پلی نبوده

دوما IGN صرحتا در مورد رایز گفته بهترین گرافیک لانچ که خوب میدونیم که Order و Iss ووووو لانچ نیستن پس شامل اونا نمیشه از تو تعجب میکنم بحث فروش PS3 که میشه اتم رو از ماست میکشی بیرون اما اینجا به این نکات به این واضحی توجه نمیکنی

البته این نکته هم خیلی جالبه اونجایی که IGN گزارش داده بود که فروش PS3 از 360 جلو زده کلا بی اعتبار بود اما الان بد اعتبار پیدا کرده=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or