مصاحبه دیجیتال فاندری با سازنده DR3 و علت رزولوشن آن

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

benjohn

کاربر سایت
[FONT=&amp]با نزدیک شدن لانچ کنسولهای نسل بعد سونی و مایکروسافت بحث قدرت این دو کنسول هر چه بیشتر داغ میشود . فریم ریت و رزولوشن بعنوان دو مقوله ی مهم در تعیین برنده ی این نبرد نقش اساسی دارند. در طی مقاله ای در گذشته به مقایسه بازی Dead Rising 3[/FONT][FONT=&amp] پرداختیم که منجر شد واژه ی جدیدی را به فرهنگ لغاتمان اضافه کنیم اکنون قصد داریم با سازنده بازی جاش بریج مصاحبه ای داشته باشیم تا نظرشان را در مورد قدرت Xbox One جویا شویم[/FONT].

[FONT=&amp]جناب آقای جاش بریج مدیر اجرایی کپکام ونکوور

[/FONT]
josh_bridge.jpg

[FONT=&amp]یوروگیمر: این بازی درE3 نمایش موفقی نداشت و از لحاظ پرفورمنس با مشکلاتی مواجه بود آیا از آن موقع بازی پیشرفتی داشته است؟[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج: اول اجازه بدهید بگویم که ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که در نمایشگاهE3 بازی بر روی سخت افزار اصلی اجرا شده بود پشت درهای بسته بازی روی کیت و برای خبر نگاران قابل بازی بود. باید اعلام کنم که به خاطر وضعیت فعلی به هیچ عنوان شرمنده نیستم. اول باید کد نویسی کامل میشد و بهینه سازی ها انجام میپذیرفت. دقیقا هم همین اتفاق افتاد. در E3 شاهدش بودید در گیمز کام شاهدش بودید و هم اکنون هم شاهدش هستید. فریم ریت هر لحظه بالاتر رفته است. در حال حاضر فریم ریت بر روی 30 قفل شده است. این تلاش تیم ما بوده است که بازی را بهینه کنند. این اتفاق همیشه در فاز آخر تولید هر محصولی می افتد[/FONT]
[FONT=&amp]یوروگیمر: سخت افزارXbox One از آن موقع تا به حال چقدر تغییر کرده است؟[/FONT]

[FONT=&amp]جاش بریج: بجز آن افزایش فرکانس کاری که قبلا هم به آن اشاره شده بود سخت افزار تغییر دیگری نداشته است. بیشتر تغییر بر روی نرم افزار ها و درایورهای مسئول کنترل سخت افزار بوده است. این مسئله باعث دردسر هم بوده چرا که باید ارتباطات زیادی حاصل میشد تا بتوانیم بازی را با توجه به ابزارهای جدیدی که در اختیار ما میگذاشتند بهینه کنیم. [/FONT]
[FONT=&amp]یوروگیمر: رزولوشن نیتیو بازی شما چیست؟[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج: p720. و من از این مسئله بسیار خوشحالم. این مسئله ما را قادر کرد که فریم ریت را روی 30 قفل کنیم که بسییار عالیست. البته User Interface ما 1080 است ولی بازی 720 و 30 فریم.[/FONT]

D.jpg

[FONT=&amp]یوروگیمر: آیا هرگز به 1080 فکر کردید؟[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج:[/FONT]​
[FONT=&amp]واقعا به عنوان یک دور نما در نظر نداشتیم. در ابتدا که شروع کردیم کنسولی وجود نداشت فقط پی سی بود و ما هم قصد 1080 داشتیم . حتی قبل از آن هم قیدش را زدیم چون فکر کردیم شاید ما را مجبور به دوباره کاری کند که کار بسیار طاقت فرساییست. مهم اینست که محصول نهایی بنظر عالی میرسد. فقط نگاه کنید که چقدر تصویر ما شلوغ است روحDR3 هم همین است. هدف ما همین بوده است امیدوارم واقعا متوجه باشید که چقدر تصویر شلوغ است.[/FONT]
[FONT=&amp]یوروگیمر: چقدر رسیدن به 720 و 30 فریم بر روی ایکس باکس سخت بوده است؟[/FONT]
[FONT=&amp]سخت بوده ...... همیشه لانچ کنسولها سخت است. اما الان یاد گرفته ایم. همیشه خام بودن ابزارها مشکل بزرگی است. خوب خیلی شبیه به بازی سازی بر روی پی سی بوده پس جذاب هم بوده. خوشحالم که بازیمان انحصاری است بگذارید صادق باشم مولتی ردن بازیمان کار شاقی است. باید کارهای زیادی برای اختصاص رم و اجرای بازی انجام دهیم. در گذشته این مسئله باعث میشد که تیم های بزرگتری داشته باشیم.[/FONT]​
[FONT=&amp]یوروگیمر: دلمان برای مولتی سازان میسوزد[/FONT]
[FONT=&amp]جاش بریج: بله حتما . مسلما نمیتوانستیم اینکار را در نسل قبل انجام دهیم. ما سعی کردیم باور کنید سعی کردیم که لودینگ نداشته باشیم اما نتوانستیم. راهی نبود این همه اطلاعات را به موقع منتقل کنیم. پس باید همیشه در حال لود بودیم.[/FONT]​
[FONT=&amp]یوروگیمر: خوب دیگر فرق نسل جدید با قدیم چیست؟ دیگر چکاری نمیتوانستید انجام دهید؟[/FONT]
[FONT=&amp]خوب مسئله حجم اطلاعات لودینگ چیزی نیست که گیمرها بتوانند با آن کنار بیایند. لندازه و حجم دنیای بازی هم بسیار مهم است. اندازه ی دنیا بازی به اندازه سه برابر جمع دو شماره ی قبلی است. عمق هم همینطور ما قبلا باید به آرتیست هایمان میگفتیم که اینکار را یا آنکار را میتوانند انجام دهند چون رم یا منابع کافی برایش نداریم. اما الان آزادند. میتوانند جزئیات را گسترده کنند [/FONT]​

آخرین ویرایش:
دو نکته قابل ذکره

اولا گیم اینفورمر اختصاصا بازی رو دیده حتی بازی رو هم انجام دادن و گفتن که بهترین تو نسل بعده البت تا اینجای کار اما IGN این فرصتو نداشته همون چیزی رو دیده که منو تو دیدیم که خوب گیم پلی نبوده

دوما IGN صرحتا در مورد رایز گفته بهترین گرافیک لانچ که خوب میدونیم که Order و Iss ووووو لانچ نیستن پس شامل اونا نمیشه از تو تعجب میکنم بحث فروش PS3 که میشه اتم رو از ماست میکشی بیرون اما اینجا به این نکات به این واضحی توجه نمیکنی

البته این نکته هم خیلی جالبه اونجایی که IGN گزارش داده بود که فروش PS3 از 360 جلو زده کلا بی اعتبار بود اما الان بد اعتبار پیدا کرده=))
خب معلومه که اونا بعد از Ryse میان و فعلا گیم پلی خاصی ازشون در دسترس نیست و تمرکز روی لانچ هست. اصلا ممکنه 1 روز بعد از عرضه Ryse یه بازی بیاد که گرافیکش بهتر از این باشه، من چیزی غیر از این نگفتم :دی

سر اون قضیه که خود سونی خوب جوابتون رو داد :)) هر چند هنوز اون مباحث گزارش و تحلیل و خبر و تفاوت هاش رو یادم نرفته :))
در مورد قسمت اول صحبتت که هیچی در مورد دومیش هم که بازم هیچی ولش کن تحلیلات قشنگه بازم داشتی خبرم کن
باشه :))

آخرین ویرایش:
خب معلومه که اونا بعد از Ryse میان و فعلا گیم پلی خاصی ازشون در دسترس نیست و تمرکز روی لانچ هست. اصلا ممکنه 1 روز بعد از عرضه Ryse یه بازی بیاد که گرافیکش بهتر از این باشه، من چیزی غیر از این نگفتم :دی سر اون قضیه که خود سونی خوب جوابتون رو داد :)) هر چند هنوز اون مباحث گزارش و تحلیل و خبر و تفاوت هاش رو یادم نرفته :))
در مورد قسمت اول صحبتت که هیچی در مورد دومیش هم که بازم هیچی ولش کن تحلیلات قشنگه بازم داشتی خبرم کن

خداییش شماها که دارید XO رو ترول می کنید خیلی هم سطح پایین و بی مزه این کارو می کنید اصلا متن مصاحبه رو کامل خوندید؟ها؟ یه نگاهی دوباره بزنیم به متن مصاحبه:

طرف داره میگه حال و حوصله نداشتیم و اصلا قصد نداشتیم 1080p بسازیم بازی رو بعد شماها دارین به سخت افزار XO ایراد می گیرید؟همچنین اشاره کرده که " همیشه لانچ کنسولها سخت است " . من واقعا دیگه حالم داره از فن بازی به هم میخوره.بازی سنتر هم بازی سنتر قدیم!
فکر 720 و 60 فریم رو هم نداشتن ؟ 8-|

من که از همون نمایش اول بازی تو E3 عاشقش شدم .. مطمئنم بازی خوبی از کار در میاد ...
کاری به مسائل تکنیکی و گرافیکی ندارم .. ولی یکی از محرک های من برای خرید XONE همین بازی میتونه باشه.

تو بگو اصلا 360p همین که ماکروسافت این همه بازی لانچ داره و کنسول رقیب فقط یکی داره کافیه برای مجاب شدن..

کنسول خریدیم بازی کنیم نه اینکه بشیم رزولوشن شمار و فریم شمار..

اینجوری پیش بره یک عده از این تگ ها میگیرن

93185048651522514826.png

تو بگو اصلا 360p همین که ماکروسافت این همه بازی لانچ داره و کنسول رقیب فقط یکی داره کافیه برای مجاب شدن..

93185048651522514826.png
بله وقتی با فاصله گرفتن از تلویزیون میشه مشکل رزولوشن رو حل کرد ، چرا الکی باید نگران شد.
Turn 10 هم اشتباهی داره 1080p تولید میکنه.
کنسول مال بازی کردنه ، کنسولی هم که فریم کمتری تو بازی های چیپ میده خیلی بهتره.
نَک هم اصلا بازی نیست.
:|:|

93185048651522514826.png

velemon_kon_baba.jpg

رسما تمام پستای سونی فنا تو دو سه صفحه ی اول تنش زاست و کوچکترین بار علمی نداره و طبق معمول یه سری ترول تکراری و بی مزست اما همشون دست نخورده باقی موندن:-/
ماشالله چه قدرم زیادن با اینکه یه عالمشون بن شدن تو این چند روز بازم حضور فعال دارن البته اینجوری ادامه بدید دیگه ایشالله تا شروع نسل بعد سایت رو از حضور زیبا و تاثیر گذارتون خالی میکنید:bighug:
جالب اینکه تاپیک بازی انحصاری وان اما کلا دو سه تا ماکرو فن اینجا پست دادن و بقیش مال سونی فنا بوده من موندم شما که کنسولتون بهترین کنسول دنیاست و بهترین انحصاریا رو دارید چرا اینقدر دارید خودتونو اذیت میکنید:-/
پ.ن:به این ددرایزینگ 3 هم نمیشه امید داشت معلومه عجله ای ساخته شده

رسما تمام پستای سونی فنا تو دو سه صفحه ی اول تنش زاست و کوچکترین بار علمی نداره و طبق معمول یه سری ترول تکراری و بی مزست اما همشون دست نخورده باقی موندن:-/
ماشالله چه قدرم زیادن با اینکه یه عالمشون بن شدن تو این چند روز بازم حضور فعال دارن البته اینجوری ادامه بدید دیگه ایشالله تا شروع نسل بعد سایت رو از حضور زیبا و تاثیر گذارتون خالی میکنید:bighug:
جالب اینکه تاپیک بازی انحصاری وان اما کلا دو سه تا ماکرو فن اینجا پست دادن و بقیش مال سونی فنا بوده من موندم شما که کنسولتون بهترین کنسول دنیاست و بهترین انحصاریا رو دارید چرا اینقدر دارید خودتونو اذیت میکنید:-/
پ.ن:به این ددرایزینگ 3 هم نمیشه امید داشت معلومه عجله ای ساخته شده

بهتره شکایت پست های باقی دوستان رو بکنی .... تو بخش انتقادات ... البته احتمالا با اکانت اصلی

___________________________________________________________________________________

من دارم فکر میکنم اگه تو کل این 8 ماهه اخیر وضعیت ps4 و x1 بر عکس بود ... واکنش دوستان گرامی چی بود ...

نمیدونم سونی فنی هم وجود داشت که این طور جان بر کفانه اینطور در تمام این دوره و همه اتفاقات از کنسولش دفاع کنه ... البته به این شکل های عجیب و غریب ...

دیگه شاخ شاخش جریان دیسک دسته دوم و اتصال روزانه بود که خیلی هم عالی بود و مشتری مدارانه و یک گام به سوی اینده ... تمام مخالفان این طرح هم یه مشت کپی باز ... دزد که هیچ احترامی به حق سازنده نمیزارن

ظاهر بی قواره کنسول که اومد هم که هممون دیگه میدونیم ... زشتی و بی قوارگی تبدیل شد به سادگی و به زیبایی ارتباط پیدا کرد

بحث قدرت کنسول پیش اومد و همه تحلیل هایی که ازش اومد ... همگی بی اعتبار ... پولکی ... اخراجی شدن ... معتبر ترین سایت ها و مجلات گیم یکی پس از دیگری از اعتبار ساقط میشدن و پول های هنگفت به حساباشون میرفت و بازی ساز های بزرگ و کوچیک هم یکی یکی از پست هاشون اخراج شدن و یا پولکی شدن و انحصاری ساز یا ..... یا .... یا .... چهار تا گیمر ساده .

یه کارمک وجود داره که اونم من خودم مطلبش رو نخوندم چی گفته ... ولی در این شکی ندارم انقدر ذوب در مایکرو هست بزارنش دوم 4 رو انحصار x1 بزنه ...

بازی ها اومدن ... سطح کیفی و کمیشون مشخص شد .... کیفیت به شدت کمترشون روی یکی از کنسول ها ... چیزی بود که دیگه در عمل شاهدش بودیم نه حرف چهار تا گیمر ساده ... تمام شرکت های بازی سازی بی اعتبار ... ناتوان و بنجل ساز از اب در اومدن ...

مبحث انحصاری هم نکشم وسط بهتره .... چون دوستان 10 -20 تا انحصاری ابر شاخ برای روز اول دارن که باعث میشه کاندید های goty دو رقمی بشن ... ولی رقیبشون یه بازی بیشتر نداره ... (باز خوبه کیلزون از درجه بازی بودن ساقط نکردن )

پیش فروشش هم که به ناگه با یه مصاحبه ... 2 برابر PS4 شد .... با محاسبات 2+2=4 ....

انصافا یه سونی فن وجود داره که اینطور ثابت قدم و با ایمان خالص این همه مدت با این همه خبر و جو منفی اینطور از شرکت و محصول محبوبش دفاع کنه ...

یه نکته هم تا یادم نرفته .... نسل قبل یه خاطر یه کم کیفیت بهتر چهار تا برگ یا سنگ ... که دلیلشم کاملا مشخص شده بود ... اونم فقط چند تا بازی ... انچنان پتکش میکردن میکوبیدنش تو سر رقیب ...

ولی الان نه تنها اهمیتی نداره با یه فاصله گرفتن از تلویزیون همه چی حله ... چه بسا بهترم میشه ... برای سلامت چشمامونم بهتر هم هست ...

آخرین ویرایش:
سازنده DR3 گفته:

We have graphics envy!" he began, when I broached the comparison. "We go home and cry ourselves to sleep that we don't have rendering as pretty as Ryse and Forza. We sit there and look at it all day, right, all the reflective surfaces and the other nice stuff.
میریم خونه و گریه میکنیم تا بخوابیم که نتونستیم بازی به قشنگی Ryse و Forza رندر کنیم...

News: "We have graphics envy" about Forza and Ryse, quips Dead Rising 3 producer - Xbox 360 - The Official Magazine
دلم براشون سوخت =((

سازنده DR3 گفته:

میریم خونه و گریه میکنیم تا بخوابیم که نتونستیم بازی به قشنگی Ryse و Forza رندر کنیم...

News: "We have graphics envy" about Forza and Ryse, quips Dead Rising 3 producer - Xbox 360 - The Official Magazine
دلم براشون سوخت =((
اینا که چیزی ندارن. Ryse که کات سینه، فورتزا هم بازی سبکیه و رس کنسول رو نمیکشه. مشکل از خود کنسوله:-j

اینا که چیزی ندارن. Ryse که کات سینه، فورتزا هم بازی سبکیه و رس کنسول رو نمیکشه. مشکل از خود کنسوله:-j

ولی بهشون حق میدم خداییش گرافیک Ryse صحنه های heartbreakerـی داره! :d

[video=aparat;cNAf2]http://www.aparat.com/v/cNAf2[/video]

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or