مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

توضیح خاصی نداره ، HDMI یا High Definition Multimedia Interface یه رابط هستش که واسه انتقال صدا و تصویر به صورت غیر فشرده و دیجیتال در سال 2002 عرضه شد ، در کل زمانی بدرد میخوره که شما بخوای به TV یا کلا یه Panelیی که بالای 30 اینچ باشه و 1080p ساپورت هم باشه وصل کنی اونجا تفاوتش رو به خوبی متوجه میشی.
تو مانیتورها این HDMI بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره (البته اگه بخوایم صدا رو حذف کنیم) جدای سایز و ابعادشون شما میتونی از خروجی DVI هم کیفیت 1080p رو بگیری و هیچ فرقی از نظر کیفیت بین این دو خروجی نیست.;)

آخرین ویرایش:
ممنون فرشيد جان
يک قيمت تقريبی هم لطف ميکنيد
این پاور که فن و dvd و اینا رو ميکشه؟
بعضی پاور ها که فقط خود کارتو ميکشه
بعضيا هم بايد تلوزيون و وسايل ديگرو خاموش کنی تا کارت استارت بخوره :biggrin1:
اینطوری نباشه
راستی الان بهترين مدل کارت 5770 کدوم برند و کدوم مدل هست؟
ممنون
پاورای Green مدل 535 وات حدود 55 تومن ومدل 585 وات هم 88 تومن هست
این پاور هم مشکلاتی رو که گفتی نداره
الان کارت 5770 توی بازار کم شده،اما میتونی از برندای HIS و MSI پیدا کنی که حدود 220 تومن هستن.

بچه ها یکی میتون راجع به HDMI توضیح بده مثلا من PC دارم کارت 4870 هم دارم حالا میتونم از کابلای HDMI استفاده کنم این کابلها تفاوتیم تو کیفیت تصویر LCD ایجاد میکنند؟

برا شما استفاده از HDMI-اگر کارت گرافیکت خروجی شو داشته باشه-مزیتی به DVI نداره،اون کابلا بیشتر برای انتقال یکجای صدا و تصویر به TV ها کاربرد دارن

آقايون يه سوال! من يه مودم adsl دارم كه وايرلس نداره.قديميه.ولي ازش خيلي راضيم.نمي خوام عوض كنم.اما لپ تاپ گرفتم و موقع وصل شدن به اينترنت با لپ تاپ بايد با كابل وصل كنم به pc كه خيلي دردسر داره.مي خواستم ببينم راهي هست كه من بدون تعويض مودم خونه رو وايرلس كنم؟ يعني سخت افزار مخصوص اين كار هست؟ اسمش چيه؟ چنده؟

آقايون يه سوال! من يه مودم adsl دارم كه وايرلس نداره.قديميه.ولي ازش خيلي راضيم.نمي خوام عوض كنم.اما لپ تاپ گرفتم و موقع وصل شدن به اينترنت با لپ تاپ بايد با كابل وصل كنم به pc كه خيلي دردسر داره.مي خواستم ببينم راهي هست كه من بدون تعويض مودم خونه رو وايرلس كنم؟ يعني سخت افزار مخصوص اين كار هست؟ اسمش چيه؟ چنده؟
سلام دوست عزيز
سخت افزار مخصوص اين كار مودم وايرلس هست:d

اگر مودم شما بيش از يك پورت لن داره مي‌شه با لپ‌تاپ شبكه كرد و تنها راهش هم همينه.

خوب شما میتونی یه Wireless Adapter (حالا pci یا usbش فرقی نداره) بگیری و نت رو pc رو با کارت شبکه بیسیم bridge بزنی و با لپ تاپ بری نت.;)
یه مقدار دردسر تنظیمات و کلا Config داره ، در کل شما میتونی با 70 75 تومن یه مودم Wireless بگیری و بی دردسر بری نت ، الان یه Wireless Adapter کم کم 34 35 تومن مایشه.

اگر بخوای بدون تعویض مودم فعلی سیستم Wireless هم داشته باشی باید Access point بخری ،نه مودم وایرلس،قیمتش هم حدود 65 تومن هست.
بعد هم به مودمت وصلش می کنی و با یه کارت وایرلس دیگه که روی PC نصب می کنی اینترنت رو بی سیم دریافت می کنی.

چند صفحه پیش من از دوستان خواهش کرد منو در مورد خرید LCD راهنمایی کننند و بهتیرن مدلی که گفتند samsung xl 2370 بود منم میخواستم بخرم اما یهو یه جا دیدم چون LED ها پشت پنل این دستگاه قرار دارند چشم رو ازیت مکنند این حرف درسته ؟

یه Core i7 برا من به عنوان یه گیمر چه سودی تو بازی داره؟ این جوری که من خوندم و فهمیدم فقط خودش رو به خاطر معماری خاص سوکتش تو کانفیگ دو تا کارت گرافیک به بالا نشون میده و در حالت عادی و با یه کارت تفاوت خاصی با Core2 Duo یا Core2 Quad هم کلاک خودش نداره.
[LTR]Main: P965
CPU: Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz
RAM: 2GB 800MHz
VGA: HD5850[/LTR]
اینا سیستم من هست. میتونم برا ارتقا ۳ قطعه اول ۴۲۰ تومن هزینه کنم و طبق نتیحه گیری کردم بهترین انتخاب خرید یه Core 2 Quad Q9550 و یه ۴ گیگی رم هست چون پولم به خرید یه i7 نمیرسه و تازه عملکرد بهتری هم تو بازی نداره. نظرتون در مورد رم چیه؟ DDR3 خیلی بهتره DDR2 هست؟ کلا چی پیشنهاد میدید؟

چند صفحه پیش من از دوستان خواهش کرد منو در مورد خرید LCD راهنمایی کننند و بهتیرن مدلی که گفتند samsung xl 2370 بود منم میخواستم بخرم اما یهو یه جا دیدم چون LED ها پشت پنل این دستگاه قرار دارند چشم رو ازیت مکنند این حرف درسته ؟

خب بعضی کاربرها توی تاپیک همین سایت این قضیه رو گفتن،حالا بماند که تجربه ی خودشون بوده یا فقط دارن یه شایعه رو تکرار می کنن

اما من توی بررسیهای دیگه همچین ایرادی رو ندیدم و خودم هم در ازمایش و تست مانیتور همچین مشکلی نداشتم،بنظر نمیاد این داستان صحت فنی داشته باشه

یه Core i7 برا من به عنوان یه گیمر چه سودی تو بازی داره؟ این جوری که من خوندم و فهمیدم فقط خودش رو به خاطر معماری خاص سوکتش تو کانفیگ دو تا کارت گرافیک به بالا نشون میده و در حالت عادی و با یه کارت تفاوت خاصی با Core2 Duo یا Core2 Quad هم کلاک خودش نداره.
[LTR]Main: P965
CPU: Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz
RAM: 2GB 800MHz
VGA: HD5850[/LTR]
اینا سیستم من هست. میتونم برا ارتقا ۳ قطعه اول ۴۲۰ تومن هزینه کنم و طبق نتیحه گیری کردم بهترین انتخاب خرید یه Core 2 Quad Q9550 و یه ۴ گیگی رم هست چون پولم به خرید یه i7 نمیرسه و تازه عملکرد بهتری هم تو بازی نداره. نظرتون در مورد رم چیه؟ DDR3 خیلی بهتره DDR2 هست؟ کلا چی پیشنهاد میدید؟

خب شما برداشتت اشتباس
Core i7 در همون فرکانس برابر با Core 2 Quad هم بسیار قویتر و سریعتر عمل می کنه،توی بازیهایی هم که به CPU وابسته هستن فریم بیشتری تولید می کنه،اما توی بازیهای قدیمیتر و با کارتای گرافیک نه چندان قوی تفاوت سرعت زیاد بچشم نمیاد،اما توی بازیهای جدیدتر و سنگینتر و با کارتای گرافیک قوی تفاوت سرعت کاملا محسوس هست،این مشکل بازیهاست که بتونن از تمام قدرت این پردازنده ها استفاده کنن

اگر میخواستی یه سیستم یک میلیونی به بالا بخری بهترین انتخاب همین Core i7 بود اما حالا که هزینت محدود هست همون پیشنهاد خودت کار خوبیه.

من تصمیم رو برای cpu گرفتم و می‌خوام یه core i5 750 به قیمت تقریبی ۲۳۰ تومن بخرم. ارزون‌ترین mainboard یی هم که پیدا کردم GA-H55M-S2H که رایان صبا ۱۴۰ میفروشتش. نظرتون چیه در موردش؟ من از برند گیگابایت زیاد خوشم نمیاد main دیگه داریم تو مایه‌های همین؟ یه ۴ گیگ رم خوب هم معرفی کنید لطفا. ( این خوبه؟)
خب شما برداشتت اشتباس
Core i7 در همون فرکانس برابر با Core 2 Quad هم بسیار قویتر و سریعتر عمل می کنه،توی بازیهایی هم که به CPU وابسته هستن فریم بیشتری تولید می کنه،اما توی بازیهای قدیمیتر و با کارتای گرافیک نه چندان قوی تفاوت سرعت زیاد بچشم نمیاد،اما توی بازیهای جدیدتر و سنگینتر و با کارتای گرافیک قوی تفاوت سرعت کاملا محسوس هست،این مشکل بازیهاست که بتونن از تمام قدرت این پردازنده ها استفاده کنن

اگر میخواستی یه سیستم یک میلیونی به بالا بخری بهترین انتخاب همین Core i7 بود اما حالا که هزینت محدود هست همون پیشنهاد خودت کار خوبیه.
فرشید عزیز من گفتم که ۳ تا قطعه می‌خوام بگیرم. به نظر من خرید i7 فقط برای افزایش پرفورمنس تو بازی اونم با این قیمتش اشتباه است.

من تصمیم رو برای cpu گرفتم و می‌خوام یه core i5 750 به قیمت تقریبی ۲۳۰ تومن بخرم. ارزون‌ترین mainboard یی هم که پیدا کردم GA-H55M-S2H که رایان صبا ۱۴۰ میفروشتش. نظرتون چیه در موردش؟ من از برند گیگابایت زیاد خوشم نمیاد main دیگه داریم تو مایه‌های همین؟ یه ۴ گیگ رم خوب هم معرفی کنید لطفا. ( این خوبه؟)
فرشید عزیز من گفتم که ۳ تا قطعه می‌خوام بگیرم. به نظر من خرید i7 فقط برای افزایش پرفورمنس تو بازی اونم با این قیمتش اشتباه است.
هر مادربردی می گیری برای Core i5 یه مادربرد با تراشه ی P55 بگیر،مثل ASUS P7p55d-LE

چرا؟ [۱۰ کارکتر بشو دیگه!]
برا اینکه تراشه ی P55 واسه پردازنده های بدون گرافیک طراحی شده و راندمان خیلی خوبی هم میده،اما مادربردهای دارای تراشه های H55 بیشتر برای پردازنده های گرافیک دار طراحی شدن ،خروجی گرافیک دارن و تازه از امکانات قوی مادربردهای P55 برخوردار نیستن،هر چند که پردازنده های دیگه ی رو هم پشتیبانی می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or