مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

نوشته شده توسط galaxy0020
درود.
عیدتون مبارک
این مشخصات سیستم منه:
Mainboard: MSI-K9A2CF​
CPU: AMD Athlon(tm) X2 4200​
GPU: NVIDIA GeForce 8500 GT​
Ram: 4GIG 800(2*2gig)​
Power: Golden 500 w​
میخوام CPU وگرافیک عوض کنم جاش اینا رو بگیرم

CPU: AMD Phenom II X4 945​
GPU: ATI 4670​
به نظر شما این قطعه ها چطوره؟ آخه سیستم رو بیشتر برای بازی میخوام. از طرفی نمیدونم CPU رو یه مدل پایین تر بگیرم جاش گرافیک رو ببرم بالا یا همین خوبه.
اگه دوستان مدل های دیگه ای به ذهنشون میرسه تا 280 تومن معرفی کنند

این پاوری هم که من دارم فکر کنم با این قطعه ها جدید کم بیاره ولی مطمئن نیستم باز دوستان یه بررسی کنن که اگه ناجوره یه چند تا مدل پاور معرفی کنید که باز بعدا خواستم قطعه عوض کنم به مشکل بر نخورم

PH II X4 940
HD4770
در بهترین شرایط ...
بهتره بگی چقدر در کل هزینه میکنی ....

کلا با پاور و گرافیک و CPU بیشتر از 300 تومان نشه

سلام به همه دوستان عیدتون مبارک!
یه کیس واسه بازی میخوام معرفی کنین تا 750 تومن.
میتونم 5850 بگیرم با سایر قطعات خوب؟
عید شما هم مبارک
تا 750 من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel e8400 or q8400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : giga ga-ep45-ud3r
VGA : zotac gtx260
HDD : WD 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp585b
CASE : green tolip plus

حدودا 770 775 تومن در میاد (جمع قیمتای 2 هفته ی پیش) ، البته الان یکی دو تا از این قطعات رو مثل cpu ، ram رو یا گیر نمیاری یا سخت گیر میاری (با قیمتای فضایی) بهتر بگم شما تو فروردین بیخیال خرید بشی بهتره.
5850+یه پاور خوب در کمترین حالت 415 420 تومن حدودا در میاد و با بودجه ی شما مشکل اساسی داره.;)
کلا با پاور و گرافیک و CPU بیشتر از 300 تومان نشه
من نظرم اینه که شما جمع کنی بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی با 300 کار خاصی نمیتونی بکنی ، البته میتونی با تعویض vga و power یه حالی به این سیستم خسته بدی ولی خوب ارزش داره یکم تحمل کنی جمع کنی و بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی.;)

آخرین ویرایش:
من نظرم اینه که شما جمع کنی بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی با 300 کار خاصی نمیتونی بکنی ، البته میتونی با تعویض vga و power یه حالی به این سیستم خسته بدی ولی خوب ارزش داره یکم تحمل کنی جمع کنی و بصورت کلی سیستم رو ارتقاء بدی.;)

خب Mainboard رو که دست نمیزنم چون هرچی CPU از AMD هست رو ساپورت میکنه AM2,AM2+, AM3 (تو خود سایت MSI زده)
رم هم که خوبه
یه حساب کتاب کردم دیدم میشه با 450 تا 500 تومان یه سیستم خوب بست
اگه یه دو ماه صبر کنم بهتره
از راهنمایی تون خیلی ممنونم دوست عزیز:love:

یه سیستم میخوام قیمتش هم مهم نیست فقط مشخصات زیر را داشته باشه
6gb ram ddr3
cpu core i9
عزیز هنوز Core i9 معرفی نشده،شما چجوری میخوای بخری؟

قویترین پردازنده ی جهان در حال حاضر Core i7 980X هست که شش هسته ای هست.

عزیز هنوز Core i9 معرفی نشده،شما چجوری میخوای بخری؟

قویترین پردازنده ی جهان در حال حاضر Core i7 980X هست که شش هسته ای هست.

ببخشید چون یه جا در موردش خونده بودم فکر کردم که اومده.حالا یه سیستم بگین از نظر cpu هم خوب باشه حداکثر 3 میلیون.و یکی هم یک میلیونی.

ببخشید چون یه جا در موردش خونده بودم فکر کردم که اومده.حالا یه سیستم بگین از نظر cpu هم خوب باشه حداکثر 3 میلیون.و یکی هم یک میلیونی.
core i7 920
giga x58A-UD7
ram با برند Gskill و با باس 1600 و با میزانی که خودت گفتی
radeon hd 5970
samsung 500gb/f3/spainpoint or seagate 7200.12
cooler master haf 932
green 885B
xl23700 samsung
اینها حدودا 2400می شه .

یکی از آشنایان میخواد با 800 تومن کلا یه PC جمع کنه، 500 گذاشتیم واسه کیس. لطفا یه چیز خوب با 500 پیشنهاد بدید. البته واسه بازی نمیخواد. یه کارت گرافیک معمولی هم باشه بسه. بیشتر رو CPU و اینا سرمایه گذاری کنید بهتره:دی
مرسی.

یکی از آشنایان میخواد با 800 تومن کلا یه PC جمع کنه، 500 گذاشتیم واسه کیس. لطفا یه چیز خوب با 500 پیشنهاد بدید. البته واسه بازی نمیخواد. یه کارت گرافیک معمولی هم باشه بسه. بیشتر رو CPU و اینا سرمایه گذاری کنید بهتره:دی
مرسی.

CPU:INTEL E7300
RAM:2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:9500GT 512DDR3
HDD:Seagate 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM

اینا حدود 500 تومن میشن

سلام دوستان
ارزون ترين پاوری که 2 تا 6 داشته باشه و 5850 رو بکِشه :biggrin1: چه مدلی هست؟
ممنون
دیگه ارزونتر از پاور 585 وات گرین نداریم که دوتا کانکتور PCI-Ex داشته باشه،همون 535 وات رو هم بگیری میتونی یکی از ورودیها رو با تبدیل وصل کنی که البته توصیه نمیشه.

مادربوردهای p55 الایت گروپ اومده تو ایران؟
اگه اومده قیمتاشون چه جوریاس؟
ممنون
بله وارد شده البته فعلا 3 یا 4 مدلش (اونطور که نمایندگی های سازگار میگن) قیمتا هم بین 130 تا 200 تومن هستش.;)

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها اقا مردم دیگه امیدوارم اینجا جواب بگیرم من یه هفتست دارم اینور اونور سرچ میکنم که یه LCD بخرم هرکس یه چیزی میگه من 300 تومن پول دارم مخصوص گیم میخوام و اینکه full HD باشه اینارو تا حالا یافتم
LG W2261vp
SAMSUNG P23500
لطفا راهنماییم کنید

سلام بچه ها اقا مردم دیگه امیدوارم اینجا جواب بگیرم من یه هفتست دارم اینور اونور سرچ میکنم که یه LCD بخرم هرکس یه چیزی میگه من 300 تومن پول دارم مخصوص گیم میخوام و اینکه full HD باشه اینارو تا حالا یافتم
LG W2261vp
SAMSUNG P23500
لطفا راهنماییم کنید
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی تا 340 مدل xl2370 هست که واقعا حرفه ای هست
منتهی عیب هایی هم داره از جمله ثابت بودن پایه

در غیر این صورت همین p23500 انتخاب فوق العاده ای هست با 245 تومان قیمت

اگه میتونی بیشتر هزینه کنی تا 340 مدل xl2370 هست که واقعا حرفه ای هست
منتهی عیب هایی هم داره از جمله ثابت بودن پایه

در غیر این صورت همین p23500 انتخاب فوق العاده ای هست با 245 تومان قیمت
داشتم نگاه میکرم این XL2370 60 هرتز هست اما من دیدم 100 هرتزم LED داریم حالا این مشکل ایجاد نمیکنه اگه بخوام تو گیم رزیولیشنو بچسبونم تهش ( مثلا لرزش صفحه) راستی نظرتون راجع به اون LG چی هست >؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or