سلام دوستان من می خواهم یک مانیتور بگیرم ولی چند تا مسئله در حین خوندن تایپک ها باهاش مواجه شدم. اگر کسی کمکم کنه ممنون می شم
من 250 هزار تومن بودجه دارم حالا چند مسئله در مورد lcd که می خواهم بخرم
1) مانیتور های سامسونگ رو برسی کردم دیدم hdmi ندارند مثل مدل p2270. مانیتور های dvi از نظر کیفیت تصویر فرقی با hdmi ها دارند یا نه؟ یعنی به جز انتقال صدا از طریق hdmi فرق دیگه دارند یا نه؟ چون اگر Hdmi بهتر باشه مجبور می شم LG بردارم
2) با توجه با اندازه مانیتور های 22 اینچ.من با کامپیوتر علاوه بر بازی خیلی کار می کنم. یعنی اینترنت گردی و ...., حالا سوالم اینه این اندازه مانیتور چشم هامو اذیت می کنه یا نه؟ یا تاثیر به خصوصی نداره. من الان یک مانیتور FLATRON F700B دارم اون چشم هامو بعد از مدت زیاد ممکنه خسته کنه ولی مشکل سوزش چشم این ها رو ندارم حالا می خواستم ببینم این ها هم این جوری هستند؟ چون اگر مشکل ساز قرار بشه یک 19 اینچ بردارم
3) LED با LCD به جز برق مصرفی شون تفاوت محسوس دیگه ای هم دارند یا نه؟
4) کارت گرافیکم ATI 4870 512 GDDR5 هستش از نظر رزولوشن روی 1920X1080 بذارم اذیت می کنه یا نه؟ من روی تلویزین پلاسما تست کردم چند تا بازی مثل CALL OF DUTY کم نیاورد خیلی تست نکردم. به نظرتون در کل کم میاره یا نه؟
1-تفاوت HDMI با DVI همون انتقال صداست،تفاوت کیفی ندارن
2-اندازه مانیتور ربطی به اذیت شدن نداره،اما اندازه ی بزرگتر از 27 اینچ معمولا برای کار مداوم توصیه نمیشه،مناسبترینش هم سایزای 20 تا 24 اینچ هست.
مانیتور فلترون شما هم چون CRT بود کلا برای چشم مضر بود،LCD ها اشعه ی مضر ساطع نمی کنن
3-LED ها کنتراست بالاتر و یکنواخت تری تولید می کنن
4-کارت شما ممکنه توی بعضی بازیها با این رزولوشن یه کم افت کنه،برای آینده بهتره ارتقاش بدی
سلام
یکی از دوستای من میخواد یه کیسی در حدود 400-500 تومن جمع کنه.فقط برای WoW میخواد و زیاد با بازی های روز کاری نداره. پیشنهاد شما چیه بهش؟
در ضمن خودم هم یه مانبتور W2261VP LG به قیمن 223 تومن گرفتم؟ قیمتش مناسب بوده یا نه؟
با تشکر
بازی WOW گرافیک سبکی نداره که بخوای کیس سبک 500 تومنی براش ببندی،اما با این بودجه پیشنهاد اینه:
cpu:athlon x4 620
ram:2*1gb crusial ddr2
m/b:ma78lm s2
vga:9600GT ddr3
hdd:maxtor 250
dvd-rw:samsung 24x
case:green
power:green 420w
حدود 520 تومن درمیاد.