مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

داشتم نگاه میکرم این XL2370 60 هرتز هست اما من دیدم 100 هرتزم LED داریم حالا این مشکل ایجاد نمیکنه اگه بخوام تو گیم رزیولیشنو بچسبونم تهش ( مثلا لرزش صفحه) راستی نظرتون راجع به اون LG چی هست >؟
دوست عزیز، لرزش صفحه بخاطر Refresh Rate پایین مختص مانیتورای CRT قدیمی بود،ساختار نمایش مانیتورهای LCD فرق داره و باعث ایجاد لرزش نمیشه،بیشتر مدلها هم هنوز 60 هرتز هستن،مگر مدلهای مختص 3D Vision که باید 120 هرتز به بالا باشن.

دوست عزیز، لرزش صفحه بخاطر Refresh Rate پایین مختص مانیتورای CRT قدیمی بود،ساختار نمایش مانیتورهای LCD فرق داره و باعث ایجاد لرزش نمیشه،بیشتر مدلها هم هنوز 60 هرتز هستن،مگر مدلهای مختص 3D Vision که باید 120 هرتز به بالا باشن.
پس سوتی دادم :blushing: شرمنده حالا این مدل XL به نظر شما خوبه چیز دیگه ای سراغ ندارید تو همین رنج که خوبتر باشه فقط واسه GAME میخوام(PC دارم):love:

تفاوت رم های 1066 با 800 در پرفورمانس چند درصده؟
توجیحی هست که رم هامو تعویض کنم؟
نه :دی تفاوت محسوسی نداره ... باعث افزایش پهنای باند و افزایش سرعتش میشه ولی محسوس نیست ...
پیشنهاد میشه مدل رم هات را بگی و مقداری رمت هات را اورکلاک کنی :دی ...
پس سوتی دادم :blushing: شرمنده حالا این مدل XL به نظر شما خوبه چیز دیگه ای سراغ ندارید تو همین رنج که خوبتر باشه فقط واسه GAME میخوام(PC دارم):love:
با این همه من 340-350 تومن را برای خرید XL-23700 توجیح نمیبینم ! به نظر من تفاوت فاحشی با P23700 نداره ! به خصوصو برای شما که برای گیم میخوای ... در نتیجه 80-100 تومن پولتو دور نریز ! یک پیشنهاد دوستانه بود ...

آخرین ویرایش:
میشه به جرات گفت فعلا حرفه ای ترین مدلی که تو بازار هست همینه
که به خصوص برای game عالی هست باز هم به خصوص اگه کارت قوی داشته باشید و بزنید رو 1080p :biggrin1:
قیمتش یک مقدار over price هست که اون هم بعد از تعطیلات و با مونتازش توسط سام سرویس ان شالله متعادل میشه و تا 310 خیلی خوبه خریدش
البته نه به این زودی

باز هم فرشید جان تو بازار هستن بهتر میدونن

دیگه ارزونتر از پاور 585 وات گرین نداریم که دوتا کانکتور PCI-Ex داشته باشه،همون 535 وات رو هم بگیری میتونی یکی از ورودیها رو با تبدیل وصل کنی که البته توصیه نمیشه.
ممنون فرشيد جان
يک قيمت تقريبی هم لطف ميکنيد
این پاور که فن و dvd و اینا رو ميکشه؟
بعضی پاور ها که فقط خود کارتو ميکشه
بعضيا هم بايد تلوزيون و وسايل ديگرو خاموش کنی تا کارت استارت بخوره :biggrin1:
اینطوری نباشه
راستی الان بهترين مدل کارت 5770 کدوم برند و کدوم مدل هست؟
ممنون

لطفا یه پاسخ دقیق تر....;)
سلام دوست عزيز
تفاوت اصلا به قدري نيست كه حتي اون رو احساس بكنيد و نهايت افزايش كارايي حدود 5 درصد خواهد بود.
معقولانه‌تر اينه كه از نظر حجمي حافظه رو ارتقا بدين تا از نظر فركانس چرا كه با افزايش حجم حافظه پرفورمنس بيشتري عايد شما خواهد شد.

بچه ها یکی میتون راجع به HDMI توضیح بده مثلا من PC دارم کارت 4870 هم دارم حالا میتونم از کابلای HDMI استفاده کنم این کابلها تفاوتیم تو کیفیت تصویر LCD ایجاد میکنند؟

توضیح خاصی نداره ، HDMI یا High Definition Multimedia Interface یه رابط هستش که واسه انتقال صدا و تصویر به صورت غیر فشرده و دیجیتال در سال 2002 عرضه شد ، در کل زمانی بدرد میخوره که شما بخوای به TV یا کلا یه Panelیی که بالای 30 اینچ باشه و 1080p ساپورت هم باشه وصل کنی اونجا تفاوتش رو به خوبی متوجه میشی.
تو مانیتورها این HDMI بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره (البته اگه بخوایم صدا رو حذف کنیم) جدای سایز و ابعادشون شما میتونی از خروجی DVI هم کیفیت 1080p رو بگیری و هیچ فرقی از نظر کیفیت بین این دو خروجی نیست.;)

آخرین ویرایش:
ممنون فرشيد جان
يک قيمت تقريبی هم لطف ميکنيد
این پاور که فن و dvd و اینا رو ميکشه؟
بعضی پاور ها که فقط خود کارتو ميکشه
بعضيا هم بايد تلوزيون و وسايل ديگرو خاموش کنی تا کارت استارت بخوره :biggrin1:
اینطوری نباشه
راستی الان بهترين مدل کارت 5770 کدوم برند و کدوم مدل هست؟
ممنون
پاورای Green مدل 535 وات حدود 55 تومن ومدل 585 وات هم 88 تومن هست
این پاور هم مشکلاتی رو که گفتی نداره
الان کارت 5770 توی بازار کم شده،اما میتونی از برندای HIS و MSI پیدا کنی که حدود 220 تومن هستن.

بچه ها یکی میتون راجع به HDMI توضیح بده مثلا من PC دارم کارت 4870 هم دارم حالا میتونم از کابلای HDMI استفاده کنم این کابلها تفاوتیم تو کیفیت تصویر LCD ایجاد میکنند؟

برا شما استفاده از HDMI-اگر کارت گرافیکت خروجی شو داشته باشه-مزیتی به DVI نداره،اون کابلا بیشتر برای انتقال یکجای صدا و تصویر به TV ها کاربرد دارن

آقايون يه سوال! من يه مودم adsl دارم كه وايرلس نداره.قديميه.ولي ازش خيلي راضيم.نمي خوام عوض كنم.اما لپ تاپ گرفتم و موقع وصل شدن به اينترنت با لپ تاپ بايد با كابل وصل كنم به pc كه خيلي دردسر داره.مي خواستم ببينم راهي هست كه من بدون تعويض مودم خونه رو وايرلس كنم؟ يعني سخت افزار مخصوص اين كار هست؟ اسمش چيه؟ چنده؟

آقايون يه سوال! من يه مودم adsl دارم كه وايرلس نداره.قديميه.ولي ازش خيلي راضيم.نمي خوام عوض كنم.اما لپ تاپ گرفتم و موقع وصل شدن به اينترنت با لپ تاپ بايد با كابل وصل كنم به pc كه خيلي دردسر داره.مي خواستم ببينم راهي هست كه من بدون تعويض مودم خونه رو وايرلس كنم؟ يعني سخت افزار مخصوص اين كار هست؟ اسمش چيه؟ چنده؟
سلام دوست عزيز
سخت افزار مخصوص اين كار مودم وايرلس هست:d

اگر مودم شما بيش از يك پورت لن داره مي‌شه با لپ‌تاپ شبكه كرد و تنها راهش هم همينه.

خوب شما میتونی یه Wireless Adapter (حالا pci یا usbش فرقی نداره) بگیری و نت رو pc رو با کارت شبکه بیسیم bridge بزنی و با لپ تاپ بری نت.;)
یه مقدار دردسر تنظیمات و کلا Config داره ، در کل شما میتونی با 70 75 تومن یه مودم Wireless بگیری و بی دردسر بری نت ، الان یه Wireless Adapter کم کم 34 35 تومن مایشه.

اگر بخوای بدون تعویض مودم فعلی سیستم Wireless هم داشته باشی باید Access point بخری ،نه مودم وایرلس،قیمتش هم حدود 65 تومن هست.
بعد هم به مودمت وصلش می کنی و با یه کارت وایرلس دیگه که روی PC نصب می کنی اینترنت رو بی سیم دریافت می کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or