چند صفحه پیش من از دوستان خواهش کرد منو در مورد خرید LCD راهنمایی کننند و بهتیرن مدلی که گفتند samsung xl 2370 بود منم میخواستم بخرم اما یهو یه جا دیدم چون LED ها پشت پنل این دستگاه قرار دارند چشم رو ازیت مکنند این حرف درسته ؟
یه Core i7 برا من به عنوان یه گیمر چه سودی تو بازی داره؟ این جوری که من خوندم و فهمیدم فقط خودش رو به خاطر معماری خاص سوکتش تو کانفیگ دو تا کارت گرافیک به بالا نشون میده و در حالت عادی و با یه کارت تفاوت خاصی با Core2 Duo یا Core2 Quad هم کلاک خودش نداره.
[LTR]Main: P965
CPU: Core 2 Duo E6420 @ 2.13GHz
RAM: 2GB 800MHz
VGA: HD5850[/LTR]
اینا سیستم من هست. میتونم برا ارتقا ۳ قطعه اول ۴۲۰ تومن هزینه کنم و طبق نتیحه گیری کردم بهترین انتخاب خرید یه Core 2 Quad Q9550 و یه ۴ گیگی رم هست چون پولم به خرید یه i7 نمیرسه و تازه عملکرد بهتری هم تو بازی نداره. نظرتون در مورد رم چیه؟ DDR3 خیلی بهتره DDR2 هست؟ کلا چی پیشنهاد میدید؟
فرشید عزیز من گفتم که ۳ تا قطعه میخوام بگیرم. به نظر من خرید i7 فقط برای افزایش پرفورمنس تو بازی اونم با این قیمتش اشتباه است.خب شما برداشتت اشتباس
Core i7 در همون فرکانس برابر با Core 2 Quad هم بسیار قویتر و سریعتر عمل می کنه،توی بازیهایی هم که به CPU وابسته هستن فریم بیشتری تولید می کنه،اما توی بازیهای قدیمیتر و با کارتای گرافیک نه چندان قوی تفاوت سرعت زیاد بچشم نمیاد،اما توی بازیهای جدیدتر و سنگینتر و با کارتای گرافیک قوی تفاوت سرعت کاملا محسوس هست،این مشکل بازیهاست که بتونن از تمام قدرت این پردازنده ها استفاده کنن
اگر میخواستی یه سیستم یک میلیونی به بالا بخری بهترین انتخاب همین Core i7 بود اما حالا که هزینت محدود هست همون پیشنهاد خودت کار خوبیه.
هر مادربردی می گیری برای Core i5 یه مادربرد با تراشه ی P55 بگیر،مثل ASUS P7p55d-LEمن تصمیم رو برای cpu گرفتم و میخوام یه core i5 750 به قیمت تقریبی ۲۳۰ تومن بخرم. ارزونترین mainboard یی هم که پیدا کردم GA-H55M-S2H که رایان صبا ۱۴۰ میفروشتش. نظرتون چیه در موردش؟ من از برند گیگابایت زیاد خوشم نمیاد main دیگه داریم تو مایههای همین؟ یه ۴ گیگ رم خوب هم معرفی کنید لطفا. ( این خوبه؟)
فرشید عزیز من گفتم که ۳ تا قطعه میخوام بگیرم. به نظر من خرید i7 فقط برای افزایش پرفورمنس تو بازی اونم با این قیمتش اشتباه است.
چرا؟ [۱۰ کارکتر بشو دیگه!]هر مادربردی می گیری برای Core i5 یه مادربرد با تراشه ی P55 بگیر،مثل ASUS P7p55d-LE
چرا؟ [۱۰ کارکتر بشو دیگه!]
برا اینکه تراشه ی P55 واسه پردازنده های بدون گرافیک طراحی شده و راندمان خیلی خوبی هم میده،اما مادربردهای دارای تراشه های H55 بیشتر برای پردازنده های گرافیک دار طراحی شدن ،خروجی گرافیک دارن و تازه از امکانات قوی مادربردهای P55 برخوردار نیستن،هر چند که پردازنده های دیگه ی رو هم پشتیبانی می کنن.چرا؟ [۱۰ کارکتر بشو دیگه!]
می دونم که ذوق زده شدی اما عزیزم فک کنم ایندفه رو بیراهه رفتی!Razer Venom
این محصول فوق العاده عجیبه
سرم سوت کشید
شرکت ریزر که تو ساخت وسایل جانبی مخصوص بازی ید طولایی داره برای گیمرهای حرفه ای که تو رقابتهای جدی و طولانی مجبورن ساعتها پشت کامپیوتر بمونن محصول منحصر به فردی تولید کرده به اسم ونوم که نوعی سرم تزریق شونده در رگ دسته ، با تزریقش تا 48 ساعات نیاز به آب و غذا و خواب ازبین میره و رفلکس های عصبی و تفکیک پذیری دید بشدت افزایش پیدا میکنه ... اینم لینکش:ء
می دونم که ذوق زده شدی اما عزیزم فک کنم ایندفه رو بیراهه رفتی!
راجع به April Fool's که حتما خبر داری،اینم فعلا توی همون دسته جا بده
شرکت تجهیزات بازی چطور محصولات آزمایشگاهی و شیمیایی تولید کرده اینبار؟؟!!
بهرحال گزینه ی خیلی جالبی واسه اینکار بود،چون Reflex شما و خیلیای دیگه رو هم همینطوری زیاد کرد!
باشه،سرکاری بود به هر حالشوخی آوریل ؟ به این تابلویی ! آخه رسما تو سایتش اومده ...
خب بعضی کاربرها توی تاپیک همین سایت این قضیه رو گفتن،حالا بماند که تجربه ی خودشون بوده یا فقط دارن یه شایعه رو تکرار می کنن