مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Razer Venom
این محصول فوق العاده عجیبه
سرم سوت کشید
شرکت ریزر که تو ساخت وسایل جانبی مخصوص بازی ید طولایی داره برای گیمرهای حرفه ای که تو رقابتهای جدی و طولانی مجبورن ساعتها پشت کامپیوتر بمونن محصول منحصر به فردی تولید کرده به اسم ونوم که نوعی سرم تزریق شونده در رگ دسته ، با تزریقش تا 48 ساعات نیاز به آب و غذا و خواب ازبین میره و رفلکس های عصبی و تفکیک پذیری دید بشدت افزایش پیدا میکنه ... اینم لینکش:ء

http://www.razerzone.com/venom

venom_startpack.jpg

Razer Venom

این محصول فوق العاده عجیبه
سرم سوت کشید
شرکت ریزر که تو ساخت وسایل جانبی مخصوص بازی ید طولایی داره برای گیمرهای حرفه ای که تو رقابتهای جدی و طولانی مجبورن ساعتها پشت کامپیوتر بمونن محصول منحصر به فردی تولید کرده به اسم ونوم که نوعی سرم تزریق شونده در رگ دسته ، با تزریقش تا 48 ساعات نیاز به آب و غذا و خواب ازبین میره و رفلکس های عصبی و تفکیک پذیری دید بشدت افزایش پیدا میکنه ... اینم لینکش:ء

venom_startpack.jpg
می دونم که ذوق زده شدی اما عزیزم فک کنم ایندفه رو بیراهه رفتی!

راجع به April Fool's که حتما خبر داری،اینم فعلا توی همون دسته جا بده
شرکت تجهیزات بازی چطور محصولات آزمایشگاهی و شیمیایی تولید کرده اینبار؟؟!!

بهرحال گزینه ی خیلی جالبی واسه اینکار بود،چون Reflex شما و خیلیای دیگه رو هم همینطوری زیاد کرد!

می دونم که ذوق زده شدی اما عزیزم فک کنم ایندفه رو بیراهه رفتی!

راجع به April Fool's که حتما خبر داری،اینم فعلا توی همون دسته جا بده
شرکت تجهیزات بازی چطور محصولات آزمایشگاهی و شیمیایی تولید کرده اینبار؟؟!!

بهرحال گزینه ی خیلی جالبی واسه اینکار بود،چون Reflex شما و خیلیای دیگه رو هم همینطوری زیاد کرد!

شوخی آوریل ؟ به این تابلویی ! آخه رسما تو سایتش اومده ... :eek:

خب بعضی کاربرها توی تاپیک همین سایت این قضیه رو گفتن،حالا بماند که تجربه ی خودشون بوده یا فقط دارن یه شایعه رو تکرار می کنن

نه آقا خيلي هم الكي نيست.مانتور LED 2370 يه ايراد بزرگ داره و اونم هموني كه دوستمون اشاره كرده.
چون نور LED اش دايركت هست براي همين تو زمان چشم رو اذيت ميكنه. براي مانيتوري كه فاصله اش با چشم كمه بايد نور نبايد از Direct LED استفاده ميشده بلكه بايد از edge استفاده بشه. شما اگر در زمان بلند مدت استفاده كني ازش چشمت به شدت اذيت ميشه

یه هدفون خوب تا 50 تومن معرفی کنید ترجیحا شبیه ساز 5.1 هم باشه....واسه گیمینگ می خوام

آخرین ویرایش:
سلام...
مي خوام اسپيكر بخرم...
اين مدلها رو در نظر گرفتم...
CREATIVE I-TRIQUE L3800
EDIFIER R401
EDIFIER C2
EDIFIER C11

اينا مدنظرمه...حالا چندتا سوال :

1.قيمتهاشون؟؟
2.كدوم بهتره؟؟
3.به ترتيب برام مرتبشون كنيد از نظر كيفيت صدا و باس و كوبندگي...

ميشه نظرتون رو در مورد اينا هم بگيد...
E3300
E3350
M3200

آخرین ویرایش:
ببخشید بین این 3 مدل اسپیکر کدام را بیشتر پیشنهاد میکنید edifier و mingo و rock من خودم نظرم رو rock است[FONT=Arial,Bold]
[/FONT]

قیمت این 3 مدل را فقط تو شیراز میدونم

EDIFIER R401 49
69 EDIFIER C2
EDIFIER C11 54

Last edited by a moderator:
درود
نظرتون رو درباره ی این مینبورد میخواستم بدونم: (تا چقدر ساپورت میکنه و قیمتش چجوریاست)
xfx nforce 790i ultra 3-way sli

این مادربرد با این تراشه دیگه باید به تاریخ بپیونده چون دیگه هیچ منطقی برای خریدش وجود نداره
فقط پردازنده های Core 2 Duo/Quad رو ساپورت می کنه و قیمت بالایی هم داره،کسی که می خواد SLI کنه میره یه P55 با یه Core i5 750 می گیره حداقل،سراغ مدل قدیمی نمیره

ببخشید بین این 3 مدل اسپیکر کدام را بیشتر پیشنهاد میکنید edifier و mingo و rock من خودم نظرم رو rock است

قیمت این 3 مدل را فقط تو شیراز میدونم

EDIFIER R401 49
69 EDIFIER C2
EDIFIER C11 54

کسی نبود جواب ما را بده؟
از این برندایی که گفتی فقط Edifier معتبر هست،دوتای دیگه جنس اصل نیستن
قیمتا هم همونی هست که دادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or