مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا من کارت گرافیکم اینه : 9600GSO
اینم پردازنده : Intel Core2 Quad Q9550 2.83 GHz
اینم رم : 4GB
------------------------------------------------------------------
با 450 تومن به نظر شما چیا رو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه تو بعضی از بازیا اذیتم میکنه و نمیدونم مشکل از کدوم یکی از ایناست .
خب در سیستم شما مشخصا کارت گرافیگ بسیار ضعیفتر از باقی قطعات هست

نه CPU و نه بقیه ی اجزا احتیاجی به ارتقا ندارن ،فقط کارت گرافیک رو عوض کن،
میتونی کارت 5850 با حدود 330 تومن و یا GTX 275 رو با حدود 300 تومن خریداری کنی.البته پاور رو هم ممکنه لازم بشه عوض کنی،برای این کارت ها باید حداقل یه 585 وات داشته باشی.

با 450 تومن به نظر شما چیا رو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه تو بعضی از بازیا اذیتم میکنه و نمیدونم مشکل از کدوم یکی از ایناست .

سیستم شما فقط یک 5850 کم داره که دیگه پرواز کنه!:cheesygri
اگه می خوای کل بودجت را خرج کنی حتما یک 5850بگیر بقیش می تونی یک پاور قوی بگیری اگه پاورت زیر 585است!

راهنمایی های که می کنید خیلی به دردم میخوره تکشر یعنی تشکر ( اینطوری گفتم زیاد رسمی نشه :ی )

با توجه به این سیستمی که گفتم میخوام بخرم آیا نیاز به کیس خوبی دارم ؟ نمیشه همون کیس قدیمی خودم که چندان هم بد نیست رو یه جوری درست کنم تهویه اش خوب بشه ؟ مثلا یه فن بخرم بهش اضافه کنم همون قسمتی که آقا فرشید گفت ( جلوی کیس زیر هارد ) ! مگر کیس های خوب چه ویژگی دارن که تهویه خوبی دارن ؟ مثلا فن دارن یا جنس بدنشون خوبه و ... ؟ من واقعا با هزینه دیگه پولی برای خرید کیس برام نمی مونه میخوام همین کیس خودم رو درست کنم ... اما چندتا سوال ساده دارم قبلش !

1- گرافیک 5850 دمای چطوریه زیاد داغ نیست ؟ چون یادمه تو سری 7 دمای مدل 50 زیاد بود .
2- دوتا فنی که تو کیس هست باید یکیش هوا رو بده تو یکیش بده بیرون ؟ اونی که پشت کیس هست باید هوا رو بده داخل یا اونی که جلوی کیس زیر هارد هست ؟
3- سوال سوم هم فعلا یادم نیست تا بعد ...

سیستمای قدیمی رو کسی دیگه نمیخره
مگر اینکه آشنا پیدا کنی و 200 - 300 تومان بفروشی !

استفاده ی دومش هم به عنوان زغال هستش
4شنبه سوری هم که نزدیکه و .... اینا ;)

يك سوال ديگه:
بين motherboard هاي زير كدوم براي OC بهتره
Gigabyte X58-EXE
Asus P6T Deluxe
MSI Eclipse SLI X58

100% Asus الان وضعیت بهتری توی مینبردها داره
MSI هم بد نیست
اما فکر Gigabyte رو از سرت بنداز بیرون :cheesygri

کارت گرافیک رو دیگه !
من بهت 5870 رو پیشنهاد میکنم
خودم 2 هفته پیش برند sapphire رو 465 تومان خریدم
کارت گرافیک فوق العاده ایه

بعد از اینم میتونی 2G رم به سیستم اضافه کنی که دیگه عالی بشه

البته هوای Power سیستمت رو باید داشته باشی :lightbulb

الان phenom ii 965 و 955 چه قیمتی داره؟؟مادربورد ddr3 ساپورت که سری بلک ادیشن رو خوب ساپورت کنه تو رنج 100 تا 150 چی پیشنهاد میدین؟؟به خاطر ساپورت 140 وات و بقیه قضایا می گم
تو این رنج 790x یا 790gx از برند خاصی می تونم بگیرم؟؟

فنوم 2 - 965 : 200 تا 210 تومنه
و بهترین مادربردی که فعلا میتونی واسش بگیری
Asus M4A79T Deluxe
اما قیمت اونم 240 تا 260 تومنه

در مورد کارت گرافیک به هیچ وجه سمت nVidia نرو !:-"

مي خوام يه مانيتور ال سي دي بگيرم براي بازي و فيلم . تا حدود 250000 تومن ( البته خريد براي بعد از عيد) يه اطلاعات مي خوام براي تصميم گيري
كارت گرافيكم ati 4850
مانيتوراي انتخابيمون ايناست:
1- 22700
2- 22500
3- w2261vp
4-w2253tq
نظرتون در مورد هر كدوم از اين مونيتورا چيه؟ كدومش بهترتر است ؟
1-مهمه برام كه حتما فول اچ دي باشه.
2- چون پشت سرم پنجره هست برام مهمه كه برگشت و انعكاس نور نداشته باشه.
3- جريان اين ايراداي مدل سامسونگ چيه؟ توي يه تاپيك خيلي از مدل 23700 سامسونگ ايراد گرفتن. تقريبا 10 صفحه هم ميشه هر كسي يه چيزي گفته.

چرا 23700 نمیگیری ؟
به نظر من اون بهترین گزینست
تا حالا هم ندیدم کسی ازش ایرادی بگیره !
اما قیمتش بین 260 تا 270 تومان باید باشه

اگر میتونی بیشتر هزینه کنی
XL2370 بگیر ! LED هستش ! واقعا حرف نداره :)

کیس چقدر تو تهویه و خنک نگه داشتن قطعات تاثیر داره ؟ یه کیس فن هاش به چه صورت باید باشه ؟ چون مال من فقط یه فن پشتش داره که هوا رو میده بیرون این مشکلی نداره ؟

خب بعد از فن خوده قطعه ، کیس مهمترین نقش رو داره !

مثلا این کیس رو ببین :
antec_case-thickbox.jpg

3 تا فن جلو داره
2 تا عقب
یکی بالا !

شما پیش این کیس وایسی مثل پنکه باد سرد بهتون میخوره ! از باد گرم دیگه خبری نیست !
بدون شک برای سیستم ها جدید و قوی همچین کیسی خیلی مناسب تره تا کیسهای معمولی

این کیس ها هر 6 تا فنش هوای داخل کیس رو به بیرون میده ;)

Last edited by a moderator:
راهنمایی های که می کنید خیلی به دردم میخوره تکشر یعنی تشکر ( اینطوری گفتم زیاد رسمی نشه :ی )

با توجه به این سیستمی که گفتم میخوام بخرم آیا نیاز به کیس خوبی دارم ؟ نمیشه همون کیس قدیمی خودم که چندان هم بد نیست رو یه جوری درست کنم تهویه اش خوب بشه ؟ مثلا یه فن بخرم بهش اضافه کنم همون قسمتی که آقا فرشید گفت ( جلوی کیس زیر هارد ) ! مگر کیس های خوب چه ویژگی دارن که تهویه خوبی دارن ؟ مثلا فن دارن یا جنس بدنشون خوبه و ... ؟ من واقعا با هزینه دیگه پولی برای خرید کیس برام نمی مونه میخوام همین کیس خودم رو درست کنم ... اما چندتا سوال ساده دارم قبلش !

1- گرافیک 5850 دمای چطوریه زیاد داغ نیست ؟ چون یادمه تو سری 7 دمای مدل 50 زیاد بود .
2- دوتا فنی که تو کیس هست باید یکیش هوا رو بده تو یکیش بده بیرون ؟ اونی که پشت کیس هست باید هوا رو بده داخل یا اونی که جلوی کیس زیر هارد هست ؟
3- سوال سوم هم فعلا یادم نیست تا بعد ...
کیسای خوب،بدنه ی با کیفیت(بدنه ی آلومنیومی در مدلهای گرونتر)،طراحی مجاری ورود و خروج مناسب،Bay های راحت و ابزار نصب هارد و درایو اتوماتیک(بدون نیاز به پیچ کردن)،فن های بزرگ و بی صدا با جاگذاری مناسب و پانل کنترلی و کابلای با کیفیت دارن و در مقابل خط و خش هم مقاومت بیشتری دارن

1-کارت 5850 اتفاقا از کارتی مثل 4870 هم که از نسل قبلی هست خنکتره،
2-بستگی به استاندارد طراحی مادربرد داره،مادربردای ما بیشتر ATX هستن و جریان هوا باید مطابق طراحی اون باشه:

166988_166988.gif

البته این یه الگوی سادست،ولی طراحی ها معمولا بر همین اصول استوار هست.
میتونی توصیه ی شرکت اینتل رو توی سایتش اینجا ببینی.

فنوم 2 - 965 : 200 تا 210 تومنه
و بهترین مادربردی که فعلا میتونی واسش بگیری
Asus M4A79T Deluxe
اما قیمت اونم 240 تا 260 تومنه

در مورد کارت گرافیک به هیچ وجه سمت nVidia نرو !:-"

دوست عزیز،پشت هم پست نزن،خلاف مقرراته

اینقدرم بی محابا توصیه نکن! ،اینجا توی این فروم از Fan بازی خبری نیست،فنی صحبت می کنیم ،یعنی چی سراغ NVIDIA نرو؟!!!!

بعد از اینم میتونی 2G رم به سیستم اضافه کنی که دیگه عالی بشه

البته هوای Power سیستمت رو باید داشته باشی :lightbulb
سیستمی که 4 گیگ رم داره 2 گیگ رم رو به کجاش اضافه کنن آخه؟
باید یه چهار گیگ دیگه اضافه کنه فقط.

مثلا این کیس رو ببین :
antec_case-thickbox.jpg

3 تا فن جلو داره
2 تا عقب
یکی بالا !

شما پیش این کیس وایسی مثل پنکه باد سرد بهتون میخوره ! از باد گرم دیگه خبری نیست !

از کجا فهمیدی همه ی این فن ها هوا رو میدن بیرون؟؟!!
فن های جلویی هوا رو به داخل می کشن،دو تا فن عقبی و فن بالای کیس فن های exhaust هستن و هوا رو بیرون میدن.

این کیسی که شما عکسش رو گذاشتی ،کیس Twelve Hundred از برند معتبر Antec هست که میتونی Review ی مربوطه رو از اینجا بخونی،هم فی لتر هوا داره و هم تنظیم دور فن
بعضی مدلهاش اتفاقا موجوده.

شما هنوز نیومده،6 تا پست پشت هم دادی و 3 بار اطلاعات کاملا غلط!
خواهشا مراعات کن و تاپیک رو بهم نریز.

آخرین ویرایش:
سلام آقا فرشید

من یه سوال دارم اینکه می‌خوام یه کیس بخرم می‌خواستم ببینم cooler master haf922چطوره به نظرتون؟ کارت گرافیک 5870 جا می‌شه توش؟ آخه mid tower هست برای همین سوال کردم.

دوستان میتونید پاور مناسب برای این سیستم رو بگید
i5-750
gigabyte 4890 oc-1g
main:gigabyte GA-P55A-UD3
hard 500
ram 3 ddr3

یک پاور گرین 585کافیه اما اگه بودجه بیشتری دارین و شرط احتیاط را هم در نظر بگیرین یک گرین685بگیری دیگه عالی می شه!

مثلا این کیس رو ببین :
antec_case-thickbox.jpg

3 تا فن جلو داره
2 تا عقب
یکی بالا !

من خودم کیس گرین Infinityدارم که 4 تا فن بزرگ داره کمی باد سرد خدا وکیلی بهم می خوره چه برسه همچین کیسی که 6 تا فن داره!

آخرین ویرایش:
دوستان میتونید پاور مناسب برای این سیستم رو بگید
i5-750
gigabyte 4890 oc-1g
main:gigabyte GA-P55A-UD3
hard 500
ram 3 ddr3

پاور 585 وات Green پیشنهاد میشه،
اون رم 3 DDR3 رو هم نفهمیدم یعنی چی.

سلام آقا فرشید

من یه سوال دارم اینکه می‌خوام یه کیس بخرم می‌خواستم ببینم cooler master haf922چطوره به نظرتون؟ کارت گرافیک 5870 جا می‌شه توش؟ آخه mid tower هست برای همین سوال کردم.

کیس خیلی خوبیه و اون کارت هم داخلش جا میشه،

من بجز این مدلها مدل Antec NINE HUNDRED 900 و مدل Twelve HUNDRED رو هم پیشنهاد میدم که مختص Gaming طراحی شدن و قیمت مناسبتری هم دارن:
900_q.jpg

1200_front_q_lights.jpg

با سلام خدمت دوستان یه سیستم برا بازی می خوام تا 1 میلیون فقط قطعات زیر را می خوام برا کسی می خوام ممنون
سی پی یو
مادربرد
رم
گرافیک
هارد
کیس که عالی خنک کنه ممنون

با سلام خدمت دوستان یه سیستم برا بازی می خوام تا 1 میلیون فقط قطعات زیر را می خوام برا کسی می خوام ممنون
سی پی یو
مادربرد
رم
گرافیک
هارد
کیس که عالی خنک کنه ممنون
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
CASE:ANTEC Nine HUNDRED

دوستان سلام.من یه سیستم میخوام فقط واسه اینترنت گرافیک مهم نیست رم و سی پی یو مهمه میشه لطفا راهنمایی کنید الان بهترین مین که گرافیک امبرد داشته باشه چیه؟در ضمن میخوام 200 بیشتر نشه فقط مین و رم و سی پی یو میخوام

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
CASE:ANTEC Nine HUNDRED

قطعاتی را اقا فرشید نوشتند عالی هستند.
فقط به جای مادربورد ایسوس می تونید از این مدل مادربورد گیگابایت استفاده کنید که usb3وsata3هم داره!
gigabyte p55A-ud3p
قیمت شم حدود 225است!

دوستان سلام.من یه سیستم میخوام فقط واسه اینترنت گرافیک مهم نیست رم و سی پی یو مهمه میشه لطفا راهنمایی کنید الان بهترین مین که گرافیک امبرد داشته باشه چیه؟در ضمن میخوام 200 بیشتر نشه فقط مین و رم و سی پی یو میخوام
بهترین مادربرد گرافیک Onboard به بودجه ی 200 تومنی نمیخوره.

CPU:ATHLON X2 250
RAM:2*1GB DDR
M/B:GIGABYTE - MA78LM-S2

اینا حدود 225 تومن میشن.

قطعاتی را اقا فرشید نوشتند عالی هستند.
فقط به جای مادربورد ایسوس می تونید از این مدل مادربورد گیگابایت استفاده کنید که usb3وsata3هم داره!
gigabyte p55A-ud3p
قیمت شم حدود 225است!

بله،از GIGA هم انتخابای خوبی موجود هست
اما یه نکته داره که باعث میشه من سری A رو که usb 3.0 و SATA 3.0 داره پیشنهاد ندم و از این لحاظ اونا رو برتر از مدلای ASUS ندونم

1-گیگابایت برای پیاده سازی این دوتا رابط جدید اومده رابط PCI-Ex 2.0 16X روی تراشه ی P55 رو که برای کارت گرافیک استفاده میشه به دوتا 8X تبدیل کرده و یکی از این ها رو به اسلات اصلی گرافیک و یکیش رو هم به تراشه ی SATA3.0/USB 3.0 وصل کرده !

بنابراین بصورت تئوریک اگر بخواید همزمان از استانداردای جدید روی مادربرد گیگا استفاده کنیدکارت گرافیک شما فقط با 8X کار خواهد کرد که ممکنه در عمل ممکنه افت سرعت چندانی نداشته باشه،ولی بهرحال یه نقظه ضعف هست و گیمرها خوششون نمیاد.

اما شرکت ASUS بجای این کار یک تراشه ی PLX رو اختصاصا برای ایجاد مسیر جدید برای SATA 3/USB 3.0 رو روی مادربرداش استفاده کرده که به عرض باند اسلاتای دیگه ی مادربرد ربطی نداره.

1-گیگابایت برای پیاده سازی این دوتا رابط جدید اومده رابط PCI-Ex 2.0 16X روی تراشه ی P55 رو که برای کارت گرافیک استفاده میشه به دوتا 8X تبدیل کرده و یکی از این ها رو به اسلات اصلی گرافیک و یکیش رو هم به تراشه ی SATA3.0/USB 3.0 وصل کرده !

بنابراین بصورت تئوریک اگر بخواید همزمان از استانداردای جدید روی مادربرد گیگا استفاده کنیدکارت گرافیک شما فقط با 8X کار خواهد کرد که ممکنه در عمل ممکنه افت سرعت چندانی نداشته باشه،ولی بهرحال یه نقظه ضعف هست و گیمرها خوششون نمیاد.

یعنی چی یعنی اگه نخواهیم از امکانات جدیدش استفاده کنیم چی !؟
فقط در زمان استفاده افت داره یا کلا به خاطر وجود این تراشه ها افت داره ...

راستی من شنبه دارم میام اما هنوز تو کتم نمیره که 98 تومن پول پاور بدم . شما گفتی پاور 5350 برای سیستم شما کافیه اما 5850 بهتره !؟ خب اینکه شما میگی کافیه یعنی مشکلی نداره دیگه ؟ امکان داره بعدا 5350 برام مشکل ایجاد کنه و باعث خراب شدن قطعه بشه ؟ چون قبلا پاورم باعث شده بود کارت گرافیکم خراب بشه . البته 5350 به نظر زیاد فرقی با هم ندارن اما 5850 قیمتش 40 تومن گرون تره که زور داره برام ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or