نقل قولی که از اون دوست کردید رو در بعضی موارد تایید می کنم و درسته،
مثلا کارت شما برای مانیتور Full HD ممکنه توی بعضی بازیا کم بیاره، که میاره
ولی من قبول ندارم که بخاطر کارت گرافیک ضعیف ،یه مانیتور ضعیف انتخاب کنی،بلکه به عکس من می گم همون مانیتور Full HD رو بگیر،هر بازی کم آورد رزولوشن پایینتر بزار،مثل رزولوشن Native نیست اما قابل قبوله ، بعدا که تونستی هزینه کنی کارت گرافیکت رو هم ارتقا بده،چون همیشه باید کارت گرافیک رو با بازیهای جدید ارتقا داد،-حتی اگر کارتت همون رزولوشن HD رو هم خوب اجرا میکرد-اما مانیتور رو نمیشه و نباید به اون سرعت ارتقا داد
پیشنهادم هم یا 22500 و یا XL2370 هست،
با 140 تومان چه کارت گرافيکی رو پيشنهاد ميدين?
ممنون
واقعا جاي يه تشكر به اين گندگي از شما رو داره...دست مرزاد بابا...خيلي خوب و كامل جواب دادين...
اين پايين اوردن رزولوشن در بازي روي چي تاثير مي ذاره؟؟؟مثلا افت فريم ايجاد مي كنه؟؟؟اخه من الان با مانيتور LG T710BH روي 1280*1204 بازي ميكنم....روي اين مانيتورها چي ميشه اگه اين و بزارم؟؟؟اينكه مي گيد ممكنه كم بياره يعني چي؟؟؟
اصلا يه سوال ديگه...
به نظر شما FULL HD ارزش داره بگيرم؟؟؟چون كار خاصي نمي خوام بكنم...مثلا بيام P20700 يا ...منظورم يه مقدار اينچ كمتر و اينكه FULL HD نباشه و به تبع اينها هزينه كمتر؟؟؟اخه P20700 حدود 195 هست...
راستي از بين P22500 و P22700 كدوم رو ور ميدارين؟؟؟اصلا تفاوت اين دو تا توي چي هست؟؟؟:blushing:
ممنون از توضيحات دقيقتون...اگر بتونی کارت 4770 پیدا کنی که بهترین انتخابه،البته حدود 150 تومن هست
اگر نه که بعد از اون میتونی کارت 9800GT یا کارت 5750 رو انتخاب کنی.
پایین آوردن رزولوشن روی مانیتوری که رزولوشن اصلیش بالاتر هست ممکنه تصویر رو یکم بی کیفیت تر نمایش بده،وگرنه فریم بازی رو که بالاتر می بره و قابل تحمل تر می کنه
مانیتوری هم که الان داری اصلا قابل قیاس با مانیتورای بزرگتر نیست،اصلا چیزی توش معلوم نیست!
گفتم کم بیاره هم یعنی اینکه فریم بازی کمتر از 30 بشه،روون اجرا نشه یا بعضی جاها توی حرکت گیر کنه(Lag بده) یا صحنه آهسته بشه،اینا همه بیشتر واسه ضعف گرافیک و بعد CPU هست.
شما همون مانیتور Full HD رو بگیر ،100 درصد پشیمون نمی شی.
ممنون از توضيحات دقيقتون...
پيشنهاد خودتون واسه full hd چي هست؟؟؟
لطفا قيمت هم بديد...
کیس چقدر تو تهویه و خنک نگه داشتن قطعات تاثیر داره ؟ یه کیس فن هاش به چه صورت باید باشه ؟ چون مال من فقط یه فن پشتش داره که هوا رو میده بیرون این مشکلی نداره ؟
شدیدا تایید میشهیعنی 2 تا کیس که از نظر اندازه و ظاهر یکی باشن ولی فقط توی یکیشون اصول طراحی و تهویه ی مناسب در نظر گرفته شده باشه،ممکنه تا 10 درجه هم از اون یکی خنک تر کار کنه
ملاکهای گردش هوایی رو سازندگان معتبر همیشه درنظر می گیرن،اما این کیسای ارزون قیمت داخلی و پیت حلبی!(بجز Green) هیچ کدوم از این لحاظ بدرد بخور نیستن.
یه دونه فن معمولا کافی نیست و یکی هم باید جلوی کیس(پشت هارد) تعبیه شده باشه.
خب در سیستم شما مشخصا کارت گرافیگ بسیار ضعیفتر از باقی قطعات هستاقا من کارت گرافیکم اینه : 9600GSO
اینم پردازنده : Intel Core2 Quad Q9550 2.83 GHz
اینم رم : 4GB
------------------------------------------------------------------
با 450 تومن به نظر شما چیا رو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه تو بعضی از بازیا اذیتم میکنه و نمیدونم مشکل از کدوم یکی از ایناست .
اقا من کارت گرافیکم اینه : 9600GSO
با 450 تومن به نظر شما چیا رو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه تو بعضی از بازیا اذیتم میکنه و نمیدونم مشکل از کدوم یکی از ایناست .
يك سوال ديگه:
بين motherboard هاي زير كدوم براي OC بهتره
Gigabyte X58-EXE
Asus P6T Deluxe
MSI Eclipse SLI X58
اقا من کارت گرافیکم اینه : 9600GSO
الان phenom ii 965 و 955 چه قیمتی داره؟؟مادربورد ddr3 ساپورت که سری بلک ادیشن رو خوب ساپورت کنه تو رنج 100 تا 150 چی پیشنهاد میدین؟؟به خاطر ساپورت 140 وات و بقیه قضایا می گم
تو این رنج 790x یا 790gx از برند خاصی می تونم بگیرم؟؟
مي خوام يه مانيتور ال سي دي بگيرم براي بازي و فيلم . تا حدود 250000 تومن ( البته خريد براي بعد از عيد) يه اطلاعات مي خوام براي تصميم گيري
كارت گرافيكم ati 4850
مانيتوراي انتخابيمون ايناست:
1- 22700
2- 22500
3- w2261vp
4-w2253tq
نظرتون در مورد هر كدوم از اين مونيتورا چيه؟ كدومش بهترتر است ؟
1-مهمه برام كه حتما فول اچ دي باشه.
2- چون پشت سرم پنجره هست برام مهمه كه برگشت و انعكاس نور نداشته باشه.
3- جريان اين ايراداي مدل سامسونگ چيه؟ توي يه تاپيك خيلي از مدل 23700 سامسونگ ايراد گرفتن. تقريبا 10 صفحه هم ميشه هر كسي يه چيزي گفته.
کیس چقدر تو تهویه و خنک نگه داشتن قطعات تاثیر داره ؟ یه کیس فن هاش به چه صورت باید باشه ؟ چون مال من فقط یه فن پشتش داره که هوا رو میده بیرون این مشکلی نداره ؟
کیسای خوب،بدنه ی با کیفیت(بدنه ی آلومنیومی در مدلهای گرونتر)،طراحی مجاری ورود و خروج مناسب،Bay های راحت و ابزار نصب هارد و درایو اتوماتیک(بدون نیاز به پیچ کردن)،فن های بزرگ و بی صدا با جاگذاری مناسب و پانل کنترلی و کابلای با کیفیت دارن و در مقابل خط و خش هم مقاومت بیشتری دارنراهنمایی های که می کنید خیلی به دردم میخوره تکشر یعنی تشکر ( اینطوری گفتم زیاد رسمی نشه :ی )
با توجه به این سیستمی که گفتم میخوام بخرم آیا نیاز به کیس خوبی دارم ؟ نمیشه همون کیس قدیمی خودم که چندان هم بد نیست رو یه جوری درست کنم تهویه اش خوب بشه ؟ مثلا یه فن بخرم بهش اضافه کنم همون قسمتی که آقا فرشید گفت ( جلوی کیس زیر هارد ) ! مگر کیس های خوب چه ویژگی دارن که تهویه خوبی دارن ؟ مثلا فن دارن یا جنس بدنشون خوبه و ... ؟ من واقعا با هزینه دیگه پولی برای خرید کیس برام نمی مونه میخوام همین کیس خودم رو درست کنم ... اما چندتا سوال ساده دارم قبلش !
1- گرافیک 5850 دمای چطوریه زیاد داغ نیست ؟ چون یادمه تو سری 7 دمای مدل 50 زیاد بود .
2- دوتا فنی که تو کیس هست باید یکیش هوا رو بده تو یکیش بده بیرون ؟ اونی که پشت کیس هست باید هوا رو بده داخل یا اونی که جلوی کیس زیر هارد هست ؟
3- سوال سوم هم فعلا یادم نیست تا بعد ...
فنوم 2 - 965 : 200 تا 210 تومنه
و بهترین مادربردی که فعلا میتونی واسش بگیری
Asus M4A79T Deluxe
اما قیمت اونم 240 تا 260 تومنه
در مورد کارت گرافیک به هیچ وجه سمت nVidia نرو !
سیستمی که 4 گیگ رم داره 2 گیگ رم رو به کجاش اضافه کنن آخه؟بعد از اینم میتونی 2G رم به سیستم اضافه کنی که دیگه عالی بشه
البته هوای Power سیستمت رو باید داشته باشی :lightbulb
خب بعد از فن خوده قطعه ، کیس مهمترین نقش رو داره !
مثلا این کیس رو ببین :
3 تا فن جلو داره
2 تا عقب
یکی بالا !
شما پیش این کیس وایسی مثل پنکه باد سرد بهتون میخوره ! از باد گرم دیگه خبری نیست !
بدون شک برای سیستم ها جدید و قوی همچین کیسی خیلی مناسب تره تا کیسهای معمولی
این کیس ها هر 6 تا فنش هوای داخل کیس رو به بیرون میده