مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید

من یه سوال دارم اینکه می‌خوام یه کیس بخرم می‌خواستم ببینم cooler master haf922چطوره به نظرتون؟ کارت گرافیک 5870 جا می‌شه توش؟ آخه mid tower هست برای همین سوال کردم.

دوستان میتونید پاور مناسب برای این سیستم رو بگید
i5-750
gigabyte 4890 oc-1g
main:gigabyte GA-P55A-UD3
hard 500
ram 3 ddr3

یک پاور گرین 585کافیه اما اگه بودجه بیشتری دارین و شرط احتیاط را هم در نظر بگیرین یک گرین685بگیری دیگه عالی می شه!

خب بعد از فن خوده قطعه ، کیس مهمترین نقش رو داره !

مثلا این کیس رو ببین :
antec_case-thickbox.jpg

3 تا فن جلو داره
2 تا عقب
یکی بالا !

شما پیش این کیس وایسی مثل پنکه باد سرد بهتون میخوره ! از باد گرم دیگه خبری نیست !
بدون شک برای سیستم ها جدید و قوی همچین کیسی خیلی مناسب تره تا کیسهای معمولی

این کیس ها هر 6 تا فنش هوای داخل کیس رو به بیرون میده ;)

من خودم کیس گرین Infinityدارم که 4 تا فن بزرگ داره کمی باد سرد خدا وکیلی بهم می خوره چه برسه همچین کیسی که 6 تا فن داره!

آخرین ویرایش:
دوستان میتونید پاور مناسب برای این سیستم رو بگید
i5-750
gigabyte 4890 oc-1g
main:gigabyte GA-P55A-UD3
hard 500
ram 3 ddr3

پاور 585 وات Green پیشنهاد میشه،
اون رم 3 DDR3 رو هم نفهمیدم یعنی چی.

سلام آقا فرشید

من یه سوال دارم اینکه می‌خوام یه کیس بخرم می‌خواستم ببینم cooler master haf922چطوره به نظرتون؟ کارت گرافیک 5870 جا می‌شه توش؟ آخه mid tower هست برای همین سوال کردم.

کیس خیلی خوبیه و اون کارت هم داخلش جا میشه،

من بجز این مدلها مدل Antec NINE HUNDRED 900 و مدل Twelve HUNDRED رو هم پیشنهاد میدم که مختص Gaming طراحی شدن و قیمت مناسبتری هم دارن:
900_q.jpg

1200_front_q_lights.jpg

با سلام خدمت دوستان یه سیستم برا بازی می خوام تا 1 میلیون فقط قطعات زیر را می خوام برا کسی می خوام ممنون
سی پی یو
مادربرد
رم
گرافیک
هارد
کیس که عالی خنک کنه ممنون

با سلام خدمت دوستان یه سیستم برا بازی می خوام تا 1 میلیون فقط قطعات زیر را می خوام برا کسی می خوام ممنون
سی پی یو
مادربرد
رم
گرافیک
هارد
کیس که عالی خنک کنه ممنون
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
CASE:ANTEC Nine HUNDRED

دوستان سلام.من یه سیستم میخوام فقط واسه اینترنت گرافیک مهم نیست رم و سی پی یو مهمه میشه لطفا راهنمایی کنید الان بهترین مین که گرافیک امبرد داشته باشه چیه؟در ضمن میخوام 200 بیشتر نشه فقط مین و رم و سی پی یو میخوام

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:ATI 5850 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
CASE:ANTEC Nine HUNDRED

قطعاتی را اقا فرشید نوشتند عالی هستند.
فقط به جای مادربورد ایسوس می تونید از این مدل مادربورد گیگابایت استفاده کنید که usb3وsata3هم داره!
gigabyte p55A-ud3p
قیمت شم حدود 225است!

دوستان سلام.من یه سیستم میخوام فقط واسه اینترنت گرافیک مهم نیست رم و سی پی یو مهمه میشه لطفا راهنمایی کنید الان بهترین مین که گرافیک امبرد داشته باشه چیه؟در ضمن میخوام 200 بیشتر نشه فقط مین و رم و سی پی یو میخوام
بهترین مادربرد گرافیک Onboard به بودجه ی 200 تومنی نمیخوره.

CPU:ATHLON X2 250
RAM:2*1GB DDR
M/B:GIGABYTE - MA78LM-S2

اینا حدود 225 تومن میشن.

قطعاتی را اقا فرشید نوشتند عالی هستند.
فقط به جای مادربورد ایسوس می تونید از این مدل مادربورد گیگابایت استفاده کنید که usb3وsata3هم داره!
gigabyte p55A-ud3p
قیمت شم حدود 225است!

بله،از GIGA هم انتخابای خوبی موجود هست
اما یه نکته داره که باعث میشه من سری A رو که usb 3.0 و SATA 3.0 داره پیشنهاد ندم و از این لحاظ اونا رو برتر از مدلای ASUS ندونم

1-گیگابایت برای پیاده سازی این دوتا رابط جدید اومده رابط PCI-Ex 2.0 16X روی تراشه ی P55 رو که برای کارت گرافیک استفاده میشه به دوتا 8X تبدیل کرده و یکی از این ها رو به اسلات اصلی گرافیک و یکیش رو هم به تراشه ی SATA3.0/USB 3.0 وصل کرده !

بنابراین بصورت تئوریک اگر بخواید همزمان از استانداردای جدید روی مادربرد گیگا استفاده کنیدکارت گرافیک شما فقط با 8X کار خواهد کرد که ممکنه در عمل ممکنه افت سرعت چندانی نداشته باشه،ولی بهرحال یه نقظه ضعف هست و گیمرها خوششون نمیاد.

اما شرکت ASUS بجای این کار یک تراشه ی PLX رو اختصاصا برای ایجاد مسیر جدید برای SATA 3/USB 3.0 رو روی مادربرداش استفاده کرده که به عرض باند اسلاتای دیگه ی مادربرد ربطی نداره.

1-گیگابایت برای پیاده سازی این دوتا رابط جدید اومده رابط PCI-Ex 2.0 16X روی تراشه ی P55 رو که برای کارت گرافیک استفاده میشه به دوتا 8X تبدیل کرده و یکی از این ها رو به اسلات اصلی گرافیک و یکیش رو هم به تراشه ی SATA3.0/USB 3.0 وصل کرده !

بنابراین بصورت تئوریک اگر بخواید همزمان از استانداردای جدید روی مادربرد گیگا استفاده کنیدکارت گرافیک شما فقط با 8X کار خواهد کرد که ممکنه در عمل ممکنه افت سرعت چندانی نداشته باشه،ولی بهرحال یه نقظه ضعف هست و گیمرها خوششون نمیاد.

یعنی چی یعنی اگه نخواهیم از امکانات جدیدش استفاده کنیم چی !؟
فقط در زمان استفاده افت داره یا کلا به خاطر وجود این تراشه ها افت داره ...

راستی من شنبه دارم میام اما هنوز تو کتم نمیره که 98 تومن پول پاور بدم . شما گفتی پاور 5350 برای سیستم شما کافیه اما 5850 بهتره !؟ خب اینکه شما میگی کافیه یعنی مشکلی نداره دیگه ؟ امکان داره بعدا 5350 برام مشکل ایجاد کنه و باعث خراب شدن قطعه بشه ؟ چون قبلا پاورم باعث شده بود کارت گرافیکم خراب بشه . البته 5350 به نظر زیاد فرقی با هم ندارن اما 5850 قیمتش 40 تومن گرون تره که زور داره برام ...

یعنی چی یعنی اگه نخواهیم از امکانات جدیدش استفاده کنیم چی !؟
فقط در زمان استفاده افت داره یا کلا به خاطر وجود این تراشه ها افت داره ...

راستی من شنبه دارم میام اما هنوز تو کتم نمیره که 98 تومن پول پاور بدم . شما گفتی پاور 5350 برای سیستم شما کافیه اما 5850 بهتره !؟ خب اینکه شما میگی کافیه یعنی مشکلی نداره دیگه ؟ امکان داره بعدا 5350 برام مشکل ایجاد کنه و باعث خراب شدن قطعه بشه ؟ چون قبلا پاورم باعث شده بود کارت گرافیکم خراب بشه . البته 5350 به نظر زیاد فرقی با هم ندارن اما 5850 قیمتش 40 تومن گرون تره که زور داره برام ...
اگه نخوای استفاده کنی باید USB 3/SATA 3.0 رو غیر فعال کنی تا سرعت اسلات گرافیک نرمال بشه،در این حالت هم فرقی با مدلای بدون A و مادربردای ASUS نداره

اون پاور 585 رو هم بی خیال شو ،همون 535 وات کفایت می کنه،حالا فردا جزییات دقیقش رو با هم بحث می کنیم،وقت برای تبادل نظر و انتخاب زیاد هست.

بهترین مادربرد گرافیک Onboard به بودجه ی 200 تومنی نمیخوره.

CPU:ATHLON X2 250
RAM:2*1GB DDR
M/B:GIGABYTE - MA78LM-S2

اینا حدود 225 تومن میشن.

بله،از GIGA هم انتخابای خوبی موجود هست
اما یه نکته داره که باعث میشه من سری A رو که usb 3.0 و SATA 3.0 داره پیشنهاد ندم و از این لحاظ اونا رو برتر از مدلای ASUS ندونم

اما شرکت ASUS بجای این کار یک تراشه ی PLX رو اختصاصا برای ایجاد مسیر جدید برای SATA 3/USB 3.0 رو روی مادربرداش استفاده کرده که به عرض باند اسلاتای دیگه ی مادربرد ربطی نداره.

اتفاقا تنها چیزی تو ذوقم خورد در این مادربورد همین مسئله است! :blushing:
تو سایت گیگا رفته بودم چند روز پیش همین مسئله خودش هم نوشته بود! ;)

سلام.
یه سیستم واسه بازی کردن زیره 500 لطفا معرفی کنید.(فقط کیس)

CPU:E5300 OR E7300
MAIN:P5Q OR P5QPL SE
RAM:2GB KINGSTON DDR2 800
VGA:HD5770 OR GTX 260
DVD:PIONEER DVR216L
CASE:GREEN ROBIN OR MAGNUM PLUS
POWER:GP535 OR 585
HARD:MAXTOR 320GB OR 500GB

آخرین ویرایش:
ممنون . جدا از این USB3 و SATA3 مادربرد ایسوز بهتره یا گیگا !؟ ( چون من از محصولات ایسوز خوشم نمیاد البته مادربوردش رو نمیدونم شاید چیز خوبی باشه )
گیگا UD3P این SATA3.0 . USB3.0 داره . آیا UD3 هم این امکانات رو داره ؟

ممنون . جدا از این USB3 و SATA3 مادربرد ایسوز بهتره یا گیگا !؟ ( چون من از محصولات ایسوز خوشم نمیاد البته مادربوردش رو نمیدونم شاید چیز خوبی باشه )
گیگا UD3P این SATA3.0 . USB3.0 داره . آیا UD3 هم این امکانات رو داره ؟
در کل ما بحث فنی می کنیم اینجا،بدون تعصب ، اینکه من از چی خوشم میاد یا نمیاد بحث تاپیک مشاوره نیست،چون در اینصورت دیگه کسی به جوابها اعتماد نمیکنه ،
انتخابها بر اساس ملاک و معیار مربوطه داده میشه،بعلاوه ی تجربه ی شخصی از کار با مدلهای مختلف که توی پیشنهادها لحاظ میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or