مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان این سیستم به نظرتون خوب هست یا نه؟

cpu:AMD athlon II X4 630=105
M.B: giga 770t-ud3=115
ram: ddr3 2gig=50-60 مارک؟
vga: xfx 9500 gt 1gig=75
hard: hitachi 320 gig=45
power: green 380w=30
case=30
با بودجه نهایت 450 البته همین سیستم بالا با قیمتهای تقریبی 460 شد که ایشالله چونه میزنیم تخفیف میگیریم:cheesygri

و یک سوال دیگر اینکه الان کل سیستم بر پایه ddr3 بسته شده و گرافیک انتخابی ddr2 هست این مشکل به وجود میاره یا نه؟

:thanks::thanks:Farshidstar2012
نوع حافظه ی کارت گرافیک ربطی به نوع رم سیستم نداره،به هیچ وجه
این سیستم فقط مشکلش کم بودن رم هست،حداقل 4 گیگ پیشنهاد میشه.

بعد از کمکهای زیادی که از بچه های فروم گرفتم بالاخره سیستم جمع شد

cpu phenom 2 x2 550 رو گرفتم آنلاک کردم شد 4 هسته ای و توی بنچمارک عالی نشون داد :love:

Code:
http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/image/51/497/993/123.png?ts=1267418212406

Code:
http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/image/51/497/993/1111.png?ts=1267418779968
در واقع الآن از اکثر فنومهای 2 که 4 هسته ای هستن سر تر هست تست پایداری هم گرفتم هیچ مشکلی نبود رزیدنت اویل 5 هم توی بنچمارک برای رزولوشن 1024 در 768متوسط فرم ریت 150 داد که عالی بود البته کارت گرافیک هم gts 250 بود

توی سندرا و اورست بنچمارک گرفتم شبیه 4 هسته ایهای فنوم نمودار میده

اینم مشخصات کامل بنچمارک سندرا بصورت اچ تی ام ال

Code:
http://www.2shared.com/file/11758088/ed741c42/Report.html

و بصورت zip

View attachment Report.zip

هنوز اور کلاک نشده چون گرافیک که خیلی اور میشه و cpu هم جا داره

کسی بنچمارک خاصی خواست بگه میگیرم .

سندرا و اورست زیاد قابلیت ندارن باید از چیزای دیگه استفاده کنم .چه نرم افزاری برای اینکار پیشنهاد میکنید ؟

مانیتور به پیشنهاد دوستان 20500 گرفتم که کنتراست 50هزار به 1 هست و 2 میلی ثانیست
تنظیماتش هم بصورت لمسی هست و خیلی قشنگه اما روی کارتنش نوشته ساخت ایران که بعید بنظر میرسه احتمالا مونتاژ ایران هست و تولید خود سامسونگ باید باشه شنیدم بعضی مونیتورهای ساخت ایران یک فیل-تر باید روی lcd داشته باشن که جلوی تشعشعاتو میگیره و در ایران فیل-تر و نمیزنن در این مورد کسی اطلاعات داره ؟

الان phenom ii 965 و 955 چه قیمتی داره؟؟مادربورد ddr3 ساپورت که سری بلک ادیشن رو خوب ساپورت کنه تو رنج 100 تا 150 چی پیشنهاد میدین؟؟به خاطر ساپورت 140 وات و بقیه قضایا می گم
تو این رنج 790x یا 790gx از برند خاصی می تونم بگیرم؟؟

سلام
اقا ما دیروز هرچی تو پاساژ رضا و بازار ایران گشتیم این p7p55d رو پیدا نکردیم
بنظرتون بجاش p55aud3 گیگابایت بگیرم چطوره خوبه؟؟
خب احتیاج به دوره گشتن نبود اصلا،
اگر می گفتی چی میخوای بگیری برای خرید راهنماییت می کردم از کجا بگیری
اون مدل گیگا هم مدل خوبیه،اگر P55A باشه که خب انتخاب خوبیه.

الان phenom ii 965 و 955 چه قیمتی داره؟؟مادربورد ddr3 ساپورت که سری بلک ادیشن رو خوب ساپورت کنه تو رنج 100 تا 150 چی پیشنهاد میدین؟؟به خاطر ساپورت 140 وات و بقیه قضایا می گم
تو این رنج 790x یا 790gx از برند خاصی می تونم بگیرم؟؟
کسی نیست جواب بده؟:confused:

سلامی مجدد
دوستان بازار رضا یا ایران 5شنبه این هفته که تعطیل هست باز هستند یا نه؟
نخیر،رسما باز نیست،اما ممکنه بعضی فروشگاهها باز کنن،البته اونم به هوای فروختن اجناس با قیمتهای اونجوری،چون همه که نباشن دیگه دستتون واسه قیمت گرفتن و چونه زدن باز نیست.

کسی نیست جواب بده؟:confused:
من که قبلا گفتم ،منتظر بقیه هم نباش به این زودی ،الان همه گرفتار کاراشونن

ram: ddr3 4gig gskill=120
case va power=70
حداقل پاور مورد نیاز برای این سیستم چند وات باید باشه؟
در کل نظرتون هم درباره سیستم چیه؟
از فرشید عزیز هم ممنونم

بسیار ممنون اقای فرشید :))
اگه راهنماییم کنید از کجا بگیرم ممنون میشم

خب دیروز یا قبلش اگه می گفتی موجود بود،اما تموم شد،تعدادش کم بود از اول
یکی دو جای دیگه دارن که قیمتاشون رو همینجوری 30 تا 40 تومن گرون کردن که دیگه من این جاها هیچ دخالتی نمی کنم و دوست ندارم قیمت صوری بفروشم.

ram: ddr3 4gig gskill=120
case va power=70
حداقل پاور مورد نیاز برای این سیستم چند وات باید باشه؟
در کل نظرتون هم درباره سیستم چیه؟
از فرشید عزیز هم ممنونم

میتونی یه 485 وات Green براش بخری،535 وات هم بهتره.
آقا مجید یه آگهی بده بابت نظر خواهی راجع به سیستمت! چن بار میپرسی؟
اگر واسه بازی میخوای باید گرافیکت رو حداقل 9600 بگیری،اگرم نه که مشکلی نداره.

آخرین ویرایش:
بازم ممنون اقا فرشید

خواهش

با سلام خدمت دوستان چندتا سوال داشتم
1.چگونه ميتونم از سايت ebay خريد كنم؟
2.ebay در ايران نمايندگي داره؟
3.يه لپ تاپ معرفي كنيد مجهز به LED همراه باقيمت
4.نظرتون در مورد لپ تاپ W90 شركت asus چيه؟
با تشكر

1-توسط نمایندگی هایی که کارشون این هست،خودم هم ازشون خرید دارم ،برای اطلاعات بیشتر بهم PM بدید
2-نخیر ،نه Ebay و نه هیچ سایت معتبر همرده ی اون به ایران ارسال مستقیم ندارن.
3-بیشتر مدلای جدید LED هستن
4-دستگاه خیلی خوبیه،اگر اینجا موجود باشه.

مي خوام يه مانيتور ال سي دي بگيرم براي بازي و فيلم . تا حدود 250000 تومن ( البته خريد براي بعد از عيد) يه اطلاعات مي خوام براي تصميم گيري
كارت گرافيكم ati 4850
مانيتوراي انتخابيمون ايناست:
1- 22700
2- 22500
3- w2261vp
4-w2253tq
نظرتون در مورد هر كدوم از اين مونيتورا چيه؟ كدومش بهترتر است ؟
1-مهمه برام كه حتما فول اچ دي باشه.
2- چون پشت سرم پنجره هست برام مهمه كه برگشت و انعكاس نور نداشته باشه.
3- جريان اين ايراداي مدل سامسونگ چيه؟ توي يه تاپيك خيلي از مدل 23700 سامسونگ ايراد گرفتن. تقريبا 10 صفحه هم ميشه هر كسي يه چيزي گفته.

از يكي از دوستان سوال كردم يه سري جواب داده كه ميذارم اينجا لطفا در مورد اينا هم بگيد...

سلام
خب با این کارت گرافیک Full HD بودن خیلی خوب نیست ... در بازیها به مشکل بر می خورید.
+

پیشنهاد من برای شما LG 2261VP هست ولی صفحه براق داره که نور رو منعکس می کنه. در مرحله بعد P2370 ... ایرادهایی که ازش گرفتن هیچ کدوم ایراد فنی نبوده و بیشتر ایراد های سلیقه ای بوده. خودتون باید بخونید ببینید مشکلاتی که بهش اشاره شده براتون مهم هست یا نه.

اون مشکل ها روی چند محصول بوده و اون چند محصول خاص مشکل داشتند، این ایراد P23700 نیست. شما قبل از خرید چک کنید این مشکل رو نداشته باشه.

Full HD یعنی 1920x1080 ... و کارت گرافیک شما برای اجرای بازیها توی این رزولوشن ضعیفه

کلا LCD ها (یا هر تکنولوژی ای که پیکسل فیزیکی داره) باید روی رزولوشن Native خودشون تنظیم بشن وگرنه افت "خیلی شدید" کیفیت خواهید داشت.
+

فایده مانیتور Full HD چیه اگه قراره رزولوشنش روی پایین تر تنظیم بشه؟
+

صفحه اش براقه یعنی نور رو کاملا منعکس می کنه (عکس لامپ یا مناطق پرنور یا حتی خودتون به وضوح توش میفته) اگه اتاق پرنوره اصلا پیشنهاد نمی کنم این مدل رو.

اينايي كه پررنگ شدن صحبتهاي همون دوستم هستن...
واقعا اگه اينجوريه و با اين كارت گرافيك به مشكل مي خورم...بيخيال full hd شم...
اصلا كلا fullhd مهمه؟؟؟چه قدر؟؟
اگرم با كارت گرافيك به مشكل بر مي خورم برم سراغ 20 اينچ...نظر شما؟؟؟
اين نكته رو هم دقت داشته باشيد كه نور توي اين اتاق خيلي زياده....پس مانيتور نبايد نور رو نشون بده...ممنون...و فوق العاده منتظر نظراتتون هستم...
N_aggressive%20%2824%29.gif
N_aggressive%20%2825%29.gif
N_aggressive%20%2816%29.gif

سلام دوستان
اگر ممکن است یک دی وی دی رایتر خوب معرفی بفرمایید. هم برندش را بگویید، هم اگر می شود مدل. بی زحمت قیمت فراموش نشود. محل خوب برای خرید هم بگویید که دیگر عالی می شود
ممنون

مي خوام يه مانيتور ال سي دي بگيرم براي بازي و فيلم . تا حدود 250000 تومن ( البته خريد براي بعد از عيد) يه اطلاعات مي خوام براي تصميم گيري
كارت گرافيكم ati 4850
مانيتوراي انتخابيمون ايناست:
1- 22700
2- 22500
3- w2261vp
4-w2253tq
نظرتون در مورد هر كدوم از اين مونيتورا چيه؟ كدومش بهترتر است ؟
1-مهمه برام كه حتما فول اچ دي باشه.
2- چون پشت سرم پنجره هست برام مهمه كه برگشت و انعكاس نور نداشته باشه.
3- جريان اين ايراداي مدل سامسونگ چيه؟ توي يه تاپيك خيلي از مدل 23700 سامسونگ ايراد گرفتن. تقريبا 10 صفحه هم ميشه هر كسي يه چيزي گفته.

از يكي از دوستان سوال كردم يه سري جواب داده كه ميذارم اينجا لطفا در مورد اينا هم بگيد...

سلام
خب با این کارت گرافیک Full HD بودن خیلی خوب نیست ... در بازیها به مشکل بر می خورید.
+

پیشنهاد من برای شما LG 2261VP هست ولی صفحه براق داره که نور رو منعکس می کنه. در مرحله بعد P2370 ... ایرادهایی که ازش گرفتن هیچ کدوم ایراد فنی نبوده و بیشتر ایراد های سلیقه ای بوده. خودتون باید بخونید ببینید مشکلاتی که بهش اشاره شده براتون مهم هست یا نه.

اون مشکل ها روی چند محصول بوده و اون چند محصول خاص مشکل داشتند، این ایراد P23700 نیست. شما قبل از خرید چک کنید این مشکل رو نداشته باشه.

Full HD یعنی 1920x1080 ... و کارت گرافیک شما برای اجرای بازیها توی این رزولوشن ضعیفه

کلا LCD ها (یا هر تکنولوژی ای که پیکسل فیزیکی داره) باید روی رزولوشن Native خودشون تنظیم بشن وگرنه افت "خیلی شدید" کیفیت خواهید داشت.
+

فایده مانیتور Full HD چیه اگه قراره رزولوشنش روی پایین تر تنظیم بشه؟
+

صفحه اش براقه یعنی نور رو کاملا منعکس می کنه (عکس لامپ یا مناطق پرنور یا حتی خودتون به وضوح توش میفته) اگه اتاق پرنوره اصلا پیشنهاد نمی کنم این مدل رو.

اينايي كه پررنگ شدن صحبتهاي همون دوستم هستن...
واقعا اگه اينجوريه و با اين كارت گرافيك به مشكل مي خورم...بيخيال full hd شم...
اصلا كلا fullhd مهمه؟؟؟چه قدر؟؟
اگرم با كارت گرافيك به مشكل بر مي خورم برم سراغ 20 اينچ...نظر شما؟؟؟
اين نكته رو هم دقت داشته باشيد كه نور توي اين اتاق خيلي زياده....پس مانيتور نبايد نور رو نشون بده...ممنون...و فوق العاده منتظر نظراتتون هستم...
N_aggressive%20%2824%29.gif
N_aggressive%20%2825%29.gif
N_aggressive%20%2816%29.gif

نقل قولی که از اون دوست کردید رو در بعضی موارد تایید می کنم و درسته،
مثلا کارت شما برای مانیتور Full HD ممکنه توی بعضی بازیا کم بیاره، که میاره

ولی من قبول ندارم که بخاطر کارت گرافیک ضعیف ،یه مانیتور ضعیف انتخاب کنی،بلکه به عکس من می گم همون مانیتور Full HD رو بگیر،هر بازی کم آورد رزولوشن پایینتر بزار،مثل رزولوشن Native نیست اما قابل قبوله ، بعدا که تونستی هزینه کنی کارت گرافیکت رو هم ارتقا بده،چون همیشه باید کارت گرافیک رو با بازیهای جدید ارتقا داد،-حتی اگر کارتت همون رزولوشن HD رو هم خوب اجرا میکرد-اما مانیتور رو نمیشه و نباید به اون سرعت ارتقا داد

پیشنهادم هم یا 22500 و یا XL2370 هست،

سلام دوستان
اگر ممکن است یک دی وی دی رایتر خوب معرفی بفرمایید. هم برندش را بگویید، هم اگر می شود مدل. بی زحمت قیمت فراموش نشود. محل خوب برای خرید هم بگویید که دیگر عالی می شود
ممنون

خیلی تفاوت ندارن،میتونی از Liteon 24X یا برند SAMSUNG انتخاب کنی،قیمت هم حدود 30 تومن هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or