مي خوام يه مانيتور ال سي دي بگيرم براي بازي و فيلم . تا حدود 250000 تومن ( البته خريد براي بعد از عيد) يه اطلاعات مي خوام براي تصميم گيري
كارت گرافيكم ati 4850
مانيتوراي انتخابيمون ايناست:
1- 22700
2- 22500
3- w2261vp
4-w2253tq
نظرتون در مورد هر كدوم از اين مونيتورا چيه؟ كدومش بهترتر است ؟
1-مهمه برام كه حتما فول اچ دي باشه.
2- چون پشت سرم پنجره هست برام مهمه كه برگشت و انعكاس نور نداشته باشه.
3- جريان اين ايراداي مدل سامسونگ چيه؟ توي يه تاپيك خيلي از مدل 23700 سامسونگ ايراد گرفتن. تقريبا 10 صفحه هم ميشه هر كسي يه چيزي گفته.
از يكي از دوستان سوال كردم يه سري جواب داده كه ميذارم اينجا لطفا در مورد اينا هم بگيد...
سلام
خب با این کارت گرافیک Full HD بودن خیلی خوب نیست ... در بازیها به مشکل بر می خورید.
+
پیشنهاد من برای شما LG 2261VP هست ولی صفحه براق داره که نور رو منعکس می کنه. در مرحله بعد P2370 ... ایرادهایی که ازش گرفتن هیچ کدوم ایراد فنی نبوده و بیشتر ایراد های سلیقه ای بوده. خودتون باید بخونید ببینید مشکلاتی که بهش اشاره شده براتون مهم هست یا نه.
اون مشکل ها روی چند محصول بوده و اون چند محصول خاص مشکل داشتند، این ایراد P23700 نیست. شما قبل از خرید چک کنید این مشکل رو نداشته باشه.
Full HD یعنی 1920x1080 ... و کارت گرافیک شما برای اجرای بازیها توی این رزولوشن ضعیفه
کلا LCD ها (یا هر تکنولوژی ای که پیکسل فیزیکی داره) باید روی رزولوشن Native خودشون تنظیم بشن وگرنه افت "خیلی شدید" کیفیت خواهید داشت.
+
فایده مانیتور Full HD چیه اگه قراره رزولوشنش روی پایین تر تنظیم بشه؟
+
صفحه اش براقه یعنی نور رو کاملا منعکس می کنه (عکس لامپ یا مناطق پرنور یا حتی خودتون به وضوح توش میفته) اگه اتاق پرنوره اصلا پیشنهاد نمی کنم این مدل رو.
اينايي كه پررنگ شدن صحبتهاي همون دوستم هستن...
واقعا اگه اينجوريه و با اين كارت گرافيك به مشكل مي خورم...بيخيال full hd شم...
اصلا كلا fullhd مهمه؟؟؟چه قدر؟؟
اگرم با كارت گرافيك به مشكل بر مي خورم برم سراغ 20 اينچ...نظر شما؟؟؟
اين نكته رو هم دقت داشته باشيد كه نور توي اين اتاق خيلي زياده....پس مانيتور نبايد نور رو نشون بده...ممنون...و فوق العاده منتظر نظراتتون هستم...