مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مشاوره ی خرید ؟؟؟؟

من بودجم 900 تا 1 میلیون هست.
سیستم رو برای کار گرافیکی و 3D می خوام.
کیس و پاور OCZ 700w ، هارد رو دارم.

می خوام با اون هزینم این قطعات رو بگیرم ، آیا خوبه یا نه ؟ یا اینکه چیزه دیگه ای پیشنهاد میدید.

Cpu: Amd phenom 2 965 4x
Mainboard : msi 785G-E65
Ram : 8G Kingston ( 4 * 2 G
VGA : Radeon 4890 1G

اینا حدود 800 تومان میشه .

من بودجم 900 تا 1 میلیون هست.
سیستم رو برای کار گرافیکی و 3D می خوام.
کیس و پاور OCZ 700w ، هارد رو دارم.

می خوام با اون هزینم این قطعات رو بگیرم ، آیا خوبه یا نه ؟ یا اینکه چیزه دیگه ای پیشنهاد میدید.

Cpu: Amd phenom 2 965 4x
Mainboard : msi 785G-E65
Ram : 8G Kingston ( 4 * 2 G
VGA : Radeon 4890 1G

اینا حدود 800 تومان میشه .
نخیر ،اینا برای کار شما بهترین انتخاب نیست
اینا مناسب کار شماست و از نتخاب خودت برای کار سه بعدی بسیار سریعتره.:

CPU:INTEL CORE i5 860
RAM:4*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3

اینا حدود یک میلیون میشه،سرعتش بهترینه،تا 40 درصد هم جا برای TUNING داره،کارتت هم برای Preview گرفتن مناسبه.

سلام خدمت دوستان عزیزم
یک کیسی می خوام جمع کنم که بیشترین مصرفش برای کار هست
سقف قیمت هم که حدود 450 تومن هست جنسهایی هم که میخوام بخرم تو این رده قیمت هست از دوستان تقاضا دارم تا بهترین ها تو این قیمت ها رو بگن
مادربرد مارک giga یا ausus تا نهایت 80 که cpu دو هسته ای هم ساپورت کنه و اگه رمهایی ddr3 هم ساپورت کنه دیگه عالیه
cpu تا 120 تومن مارک intel ترجیحا
گرافیک nvidia تا 70 تومن مارک xfx یا ausus
رم دو تا 1 گیگ مارک kingeston به نظر خودم اگه دوستان نظر دیگه ای هم دارن بگن این دو قلم فکر کنم حدود 45 بشه
پاور و کیس هم که green بهترینه ولی یه چیزی که به بودجه بخوره دوستان معرفی کنن
dvd writer هم موجوده
در آخر هم میمونه هارد که hitachi مارک خوبیه 160 یا 320 قیمتش چنده؟
پیشاپیش از پیشنهاد همه دوستان ممنونم

دوستان درباره ی این سیستم نظرشون رو بگن:
vga: xfx 9500 gt 1gig ddr2
cpu: intel core 2 duo e 7200
M.B:asus p5ql-se
ram: 2gig buss 800 بهترین مارک رم چیه kingestone-geil-ocz......?
power:green 380w
hard hitachi 320gig

آخرین ویرایش:
چه بد اخلاق ! شما توقع داری هر سیستمی که میگی من بدون تجزیه تحلیل و مقایسه قیمت و ... بگم عالیه !؟ من از افراد حرفه ای کمک می گیرم که قطعاتی رو معرفی کنن اما در آخر خودم باید ببینم بین قطعاتی که معرفی شد کدوم بهتره ! وگرنه اگر قرار باشه سیستمی رو که شما در کمتر از 5 دقیقه معرفی کردی رو چشم بسته بدون زیاد و کم کردن قبول داشته باشم که نمیشه . البته من بیشتر انتخاب ها از راهنمایی های شما بود فقط تو قسمت مادربورد گفتم شاید یه چیز بهتر تا 300 تومن باشه . به هرحال از کمکت هات ممنون ...

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیزم
سقف قیمت هم که حدود 450 تومن هست جنسهایی هم که میخوام بخرم تو این رده قیمت هست از دوستان تقاضا دارم تا بهترین ها تو این قیمت ها رو بگن
مادربرد مارک giga یا ausus تا نهایت 80 که cpu دو هسته ای هم ساپورت کنه و اگه رمهایی ddr3 هم ساپورت کنه دیگه عالیه
رم دو تا 1 گیگ مارک kingeston به نظر خودم اگه دوستان نظر دیگه ای هم دارن بگن این دو قلم فکر کنم حدود 45 بشه
dvd writer هم موجوده

hard hitachi 320gig
اگه فقط باسه کاره :
گرافیکو 8400GS بردار .
رم را G.SKILL 2X1 2GB 800 بردار .
پاور را Green 535A یا Green 485A بردار .
هارد هم به مقدار لازم از سری Seagate Baracuda 7200.12 بردار .
CPU هم E7400 بردار .

سلام خدمت دوستان عزیزم
dvd writer هم موجوده

hard hitachi 320gig

سیستم مورد نظر شما خوبه،بشرط اینکه به سقف قیمتی خودت برسه
اما من این رو پیشنهاد می دم:

CPU:athlon x4 620
RAM:2*1gb crusial ddr2
M/B:ma78lm-s2
VGA:9500 ddr2 512
hdd:maxtor 250
dvd-rw:samsung 24x
CASE:green

چه بد اخلاق ! شما توقع داری هر سیستمی که میگی من بدون تجزیه تحلیل و مقایسه قیمت و ... بگم عالیه !؟ من از افراد حرفه ای کمک می گیرم که قطعاتی رو معرفی کنن اما در آخر خودم باید ببینم بین قطعاتی که معرفی شد کدوم بهتره ! وگرنه اگر قرار باشه سیستمی رو که شما در کمتر از 5 دقیقه معرفی کردی رو چشم بسته بدون زیاد و کم کردن قبول داشته باشم که نمیشه . البته من بیشتر انتخاب ها از راهنمایی های شما بود فقط تو قسمت مادربورد گفتم شاید یه چیز بهتر تا 300 تومن باشه . به هرحال از کمکت هات ممنون ...

دوست عزیز،حرف من اینه که کاربرا سه دسته هستن:
یه دسته کاربرای عادی که اطلاعات پایه ای از سخت افزار و نحوه ی کارکرد دارن و می شه با مختصری راهنمایی و گفتن مشخصات فنی و نشون دادن بنچمارک بهشون مشاوره داد و کارشون رو راه انداخت

یه دسته کاربرای حرفه ای که اطلاعات تکمیلی راجع به سخت افزار دارن و میان اینجا از بقیه راجع به بهترین انتخابها و قطعات روز کمک می گیرن که از میان بهتر و بهترین،گزینه ی بهترین رو انتخاب کنن،در واقع سر جزییات مشکل دارن

یه دسته هم کاربرای بدون اطلاعات هستن که برای اینکه پیشرفت کنن راه زیادی دارن و باید مدتها راجع به شخت افزار کلاس برن یا تحقیق کنن و تجربه کسب کنن تا بتونن مستقل اقدام به خرید کنن،اما تا اون موقع ناگزیرن برای خرید به مشاوره ی افراد حرفه ای اعتماد کنن

شما خودت بگو از کدوم دسته هستی؟ بنظرت میشه اینهمه اطلاعات فنی سخت افزار رو توی مدت محدود به کاربرا منتقل کرد،آیا این تاپیک اصلا تاپیک آموزش سخت افزاره یا مشاوره؟؟

یکم فکر میکردی می فهمیدی که سیستمی رو که من در عرض 5 دقیقه معرفی کردم محصول سالها تجربه با انواع سیستم ها و فروش و مونتاژ ،تحقیق و مطالعه ی مستمر و روزانه ی اخبار و بررسیهای سخت افزاری و کامپیوتری هست و یهو از زمین سبز نشده یا از آسمون نازل نشده!! اما به همون اندازه از درست بودنش مطمئن هستم.واقعا تعجب می کنم از این برخوردها...

واقعا اگر قصد خرید داشتی که همون جواب اول راه حل شما بود،اما اگر قصد یادگیری داری که واقعا اینجا جاش نیست و کار هم کار ما نیست.

شما خودت رو بزار جای من میخواهی یک و دویست خرج کنی و سیستم خیلی خوبی ببندی . آماتور هم هستی اینجا حساسیت به خرج نمیدی ؟ مثلا شما یه پاوری معرفی کردی 98 تومن من گفتم یکی هست 68 تومن که فرق چندانی باهاش نمیکنه بعد شما ناراحت میشی میگی اگر خودت اونو انتخاب کردی پس اینجا نگو خودت برو بخر !!! شما مادربردی معرفی کردی که 3-4 مدل دیگه ازش هست PRO و ... خب منکه آماتور هستم و می تونم هزینه بیشتری صرف کنم اینجا دچار دوگانگی تصمیم میشم کدومش رو بخرم وقتی هم از شما می پرسم شما ناراحت میشی یا بهتون بر میخوره . من فقط دارم تلاش می کنم بهترین رو انتخاب کنم چون جور کردن این پول برام سخت بود ...

اون مادربوردی شما معرفی کردی چند مدل دیگه داره که یکمی هم گرونتره اما اگر بهتره من میتونم تا 260 - 300 هم برای مادربرد بدم سوال من فقط همینه وگرنه بقیه قطعات رو انتخاب کردم . رم و پاور همونی که شما گفتی انتخاب کردم . سی پی یو هم 1 درجه بالاتر از اونی که شما گفتی انتخاب کردم ( چون بودجم 100 تومن بیشتر شد ) گرافیک هم همونی شما معرفی کردی انتخاب کردم . فقط در مورد مادربورد دچار مشکل شدم اونم به خاطر اینکه از همون مدلی که شما گفتی چند نمونه دیگش بود ! حالا این مشکلی داره که ناراحتتون کرده ؟!

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم كه شما اراكس رايانه رو مي شناسيد؟سيستمهاي روز رو داره ؟معتبره؟

شما خودت رو بزار جای من میخواهی یک و دویست خرج کنی و سیستم خیلی خوبی ببندی . آماتور هم هستی اینجا حساسیت به خرج نمیدی ؟ مثلا شما یه پاوری معرفی کردی 98 تومن من گفتم یکی هست 68 تومن که فرق چندانی باهاش نمیکنه بعد شما ناراحت میشی میگی اگر خودت اونو انتخاب کردی پس اینجا نگو خودت برو بخر !!! شما مادربردی معرفی کردی که 3-4 مدل دیگه ازش هست PRO و ... خب منکه آماتور هستم و می تونم هزینه بیشتری صرف کنم اینجا دچار دوگانگی تصمیم میشم کدومش رو بخرم وقتی هم از شما می پرسم شما ناراحت میشی یا بهتون بر میخوره . من فقط دارم تلاش می کنم بهترین رو انتخاب کنم چون جور کردن این پول برام سخت بود ...

اون مادربوردی شما معرفی کردی چند مدل دیگه داره که یکمی هم گرونتره اما اگر بهتره من میتونم تا 260 - 300 هم برای مادربرد بدم سوال من فقط همینه وگرنه بقیه قطعات رو انتخاب کردم . رم و پاور همونی که شما گفتی انتخاب کردم . سی پی یو هم 1 درجه بالاتر از اونی که شما گفتی انتخاب کردم ( چون بودجم 100 تومن بیشتر شد ) گرافیک هم همونی شما معرفی کردی انتخاب کردم . فقط در مورد مادربورد دچار مشکل شدم اونم به خاطر اینکه از همون مدلی که شما گفتی چند نمونه دیگش بود ! حالا این مشکلی داره که ناراحتتون کرده ؟!
گفتم که همه کاربرا یکسان نیستن،شما هم مشکلت اینه که نمی تونی اعتماد کنی،وگرنه هیچ کدوم از این صحبتا نبود،چه بخوای یه هزار تومنی خرج کنی چه دو میلیون تومن،بعضی کاربرا میان اینجا با یه پست و گفتن سقف هزینه یه لیست می گیرن ،بعد می رن میخرن و میان اینجا تشکر هم می کنن میرن،بعضیا مثل شما که تازه دارن شروع می کنن نه حرف گوش می دن نه اطلاعات کافی دارن که خودشون هم بخوان تصمیم بگیرن،این رو براحتی میشه فهمید.

متاسفانه کاربرایی مثل شما آخرم پولشون رو هدر میدن و متوجه هم نمیشن،مثل همین که گفتی واسه CPU یک درجه بالاتر میخوای بخری.

پاور رو هم بی دلیل نگفتم 580، هم بخاطر اینکه به مرور از بازدهی پاور کم میشه و هم بخاطر توان بیشتر روی ریل 12 ولت نسبت به مدل 535 برای سیستم شما ارجح تر هست،این شما هستی که فقط بخاطر هزینه 535 رو ترجیح دادی که کافیه،اما بهترین نیست
راجع به مادربرد هم مدلای دیگه مختص حرفه ایها و اورکلاکرهاست و بکار شما نمیاد،حالا اصلا نمی دونم که روی چه حسابی برای خودت واسه تک تک قطعات هزینه ی مجزا تعیین می کنی و اصرار هم می کنی روش،اما بجاش از من شاکی می شی.

مشکل فقط اینه که برای توضیح تمام دلایل و آموزش فرصت و مجالی نیست و دلیل هم نداره این کار رو اینجا انجام بدیم،وظیفه ای هم نیست.
موفق باشی.

با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم كه شما اراكس رايانه رو مي شناسيد؟سيستمهاي روز رو داره ؟معتبره؟

اصلا نشنیدم تا حالا،
فروشگاههای معتبر مرکز رو ول نمی کنن برن راجع به مجهولات تحقیق کنن دوست عزیز.

آخرین ویرایش:
نه ممنون کمک های خیلی خوبی کردید بهم . دیگه سیستم کامل شد شما اگر زحمتی نیست آدرس فروشگاهت رو برام pm کن چون سایتت خیلی دیر باز میشه و منم فعلا دایل هستم . احتمالا تا 1 هفته دیگه میخرم . در مورد تخفیف هم نگفتی از هر 300 تومن چند تومن تخفیف می تونی بدی :ی

CPU:AMD Athlon II X4 620=95
M.B:MSI 770-C45=90
RAM:Patriot 2Gb 1333 CL8=50
VGA:Gigabyte 4670 512Mb=65

CPU : AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz = 105
M.B : MSI 770-C45 = 90
RAM : A-DATA 2GB 1333 = 50
VGA : SPARKLE - GeForce 9600GT - 1GB = 105
HDD : Hitachi - 320 GB = 43

cpu: intel core 2 duo e7200 or e7400
ram: 2gig 800 بهترین مارک رم?
hard hitachi 320gig

همشون بر مبنای سقف 450 پیشنهاد شدن برای کارهای تو زمینه autocad و...
دوستان بهترینشون کدوم هستند یا اگه پیشنهاد دیگه دارید ممنون میشم
از دوستانی هم که قبلا نظر دادند ممنونم

نه ممنون کمک های خیلی خوبی کردید بهم . دیگه سیستم کامل شد شما اگر زحمتی نیست آدرس فروشگاهت رو برام pm کن چون سایتت خیلی دیر باز میشه و منم فعلا دایل هستم . احتمالا تا 1 هفته دیگه میخرم . در مورد تخفیف هم نگفتی از هر 300 تومن چند تومن تخفیف می تونی بدی :ی
این اطلاعات رو فقط باید PM داد عزیز،PM !
خوبه حالا هنوز برا خرید اقدام نکردی،اگر بخری میخوای باهام چیکار کنی! :confused: ;)

CPU:AMD Athlon II X4 620=95
M.B:MSI 770-C45=90
RAM:Patriot 2Gb 1333 CL8=50
VGA:Gigabyte 4670 512Mb=65

M.B : MSI 770-C45 = 90
RAM : A-DATA 2GB 1333 = 50
VGA : SPARKLE - GeForce 9600GT - 1GB = 105
HDD : Hitachi - 320 GB = 43

cpu: intel core 2 duo e7200 or e7400
ram: 2gig 800 بهترین مارک رم?
hard hitachi 320gig

همشون بر مبنای سقف 450 پیشنهاد شدن برای کارهای تو زمینه autocad و...
دوستان بهترینشون کدوم هستند یا اگه پیشنهاد دیگه دارید ممنون میشم
از دوستانی هم که قبلا نظر دادند ممنونم

خب قطعات سیستم یک و دو یکی نیستن،سیستم اول هارد نداره

اما از لحاظ انتخاب سیستم دومی انتخاب بهتری هست،قدرت پردازنده و گرافیکش هم بالانسه و برای Autocad بهترین انتخابه. البته واسه این برنامه هر چی پردارنده ی قویتری بزاری ضرر نکردی.

خب قطعات سیستم یک و دو یکی نیستن،سیستم اول هارد نداره

اما از لحاظ انتخاب سیستم دومی انتخاب بهتری هست،قدرت پردازنده و گرافیکش هم بالانسه و برای Autocad بهترین انتخابه. البته واسه این برنامه هر چی پردارنده ی قویتری بزاری ضرر نکردی.

cpu: intel core 2 duo e7200 or e7400=120

دوست عزیز بین این دوتا cpu کدوم رو انتخاب میکنی؟

آخرین ویرایش:
cpu: intel core 2 duo e7200 or e7400=120

دوست عزیز بین این دوتا cpu کدوم رو انتخاب میکنی؟
خب من که بالا گفتم،همون Athlon 630

البته از نظر راندمان عمومی 7400 و 630 بهم نزدیک و همرده هستن،اما از لحاظ کارایی در نرم افزارهای تخصصی،گرافیکی یا مهندسی محاسباتی پردازنده ی Athlon X4 630 بخاطر داشتن هسته های بیشتر راندمان بهتری داره و انتخاب اوله.

دوستان این سیستم به نظرتون خوب هست یا نه؟

cpu:AMD athlon II X4 630=105
M.B: giga 770t-ud3=115
ram: ddr3 2gig=50-60 مارک؟
vga: xfx 9500 gt 1gig=75
hard: hitachi 320 gig=45
power: green 380w=30
case=30
با بودجه نهایت 450 البته همین سیستم بالا با قیمتهای تقریبی 460 شد که ایشالله چونه میزنیم تخفیف میگیریم:cheesygri

و یک سوال دیگر اینکه الان کل سیستم بر پایه ddr3 بسته شده و گرافیک انتخابی ddr2 هست این مشکل به وجود میاره یا نه؟

:thanks::thanks:Farshidstar2012

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or