سلام خدمت دوستان عزیزم
یک کیسی می خوام جمع کنم که بیشترین مصرفش برای کار هست
سقف قیمت هم که حدود 450 تومن هست جنسهایی هم که میخوام بخرم تو این رده قیمت هست از دوستان تقاضا دارم تا بهترین ها تو این قیمت ها رو بگن
مادربرد مارک giga یا ausus تا نهایت 80 که cpu دو هسته ای هم ساپورت کنه و اگه رمهایی ddr3 هم ساپورت کنه دیگه عالیه
cpu تا 120 تومن مارک intel ترجیحا
گرافیک nvidia تا 70 تومن مارک xfx یا ausus
رم دو تا 1 گیگ مارک kingeston به نظر خودم اگه دوستان نظر دیگه ای هم دارن بگن این دو قلم فکر کنم حدود 45 بشه
پاور و کیس هم که green بهترینه ولی یه چیزی که به بودجه بخوره دوستان معرفی کنن
dvd writer هم موجوده
در آخر هم میمونه هارد که hitachi مارک خوبیه 160 یا 320 قیمتش چنده؟
پیشاپیش از پیشنهاد همه دوستان ممنونم
دوستان درباره ی این سیستم نظرشون رو بگن:
vga: xfx 9500 gt 1gig ddr2
cpu: intel core 2 duo e 7200
M.B:asus p5ql-se
ram: 2gig buss 800 بهترین مارک رم چیه kingestone-geil-ocz......?
power:green 380w
hard hitachi 320gig
سیستم مورد نظر شما خوبه،بشرط اینکه به سقف قیمتی خودت برسه
اما من این رو پیشنهاد می دم:
CPU:athlon x4 620
RAM:2*1gb crusial ddr2
M/B:ma78lm-s2
VGA:9500 ddr2 512
hdd:maxtor 250
dvd-rw:samsung 24x
CASE:green
power:green 380w
چه بد اخلاق ! شما توقع داری هر سیستمی که میگی من بدون تجزیه تحلیل و مقایسه قیمت و ... بگم عالیه !؟ من از افراد حرفه ای کمک می گیرم که قطعاتی رو معرفی کنن اما در آخر خودم باید ببینم بین قطعاتی که معرفی شد کدوم بهتره ! وگرنه اگر قرار باشه سیستمی رو که شما در کمتر از 5 دقیقه معرفی کردی رو چشم بسته بدون زیاد و کم کردن قبول داشته باشم که نمیشه . البته من بیشتر انتخاب ها از راهنمایی های شما بود فقط تو قسمت مادربورد گفتم شاید یه چیز بهتر تا 300 تومن باشه . به هرحال از کمکت هات ممنون ...
دوست عزیز،حرف من اینه که کاربرا سه دسته هستن:
یه دسته کاربرای عادی که اطلاعات پایه ای از سخت افزار و نحوه ی کارکرد دارن و می شه با مختصری راهنمایی و گفتن مشخصات فنی و نشون دادن بنچمارک بهشون مشاوره داد و کارشون رو راه انداخت
یه دسته کاربرای حرفه ای که اطلاعات تکمیلی راجع به سخت افزار دارن و میان اینجا از بقیه راجع به بهترین انتخابها و قطعات روز کمک می گیرن که از میان بهتر و بهترین،گزینه ی بهترین رو انتخاب کنن،در واقع سر جزییات مشکل دارن
یه دسته هم کاربرای بدون اطلاعات هستن که برای اینکه پیشرفت کنن راه زیادی دارن و باید مدتها راجع به شخت افزار کلاس برن یا تحقیق کنن و تجربه کسب کنن تا بتونن مستقل اقدام به خرید کنن،اما تا اون موقع ناگزیرن برای خرید به مشاوره ی افراد حرفه ای اعتماد کنن
شما خودت بگو از کدوم دسته هستی؟ بنظرت میشه اینهمه اطلاعات فنی سخت افزار رو توی مدت محدود به کاربرا منتقل کرد،آیا این تاپیک اصلا تاپیک آموزش سخت افزاره یا مشاوره؟؟
یکم فکر میکردی می فهمیدی که سیستمی رو که من در عرض 5 دقیقه معرفی کردم محصول سالها تجربه با انواع سیستم ها و فروش و مونتاژ ،تحقیق و مطالعه ی مستمر و روزانه ی اخبار و بررسیهای سخت افزاری و کامپیوتری هست و یهو از زمین سبز نشده یا از آسمون نازل نشده!! اما به همون اندازه از درست بودنش مطمئن هستم.واقعا تعجب می کنم از این برخوردها...
واقعا اگر قصد خرید داشتی که همون جواب اول راه حل شما بود،اما اگر قصد یادگیری داری که واقعا اینجا جاش نیست و کار هم کار ما نیست.