مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

Farshidstar2012

ممنون از کمک . من یک ملیون تا یک ملیون و صد میتونم هزینه کنم اونم فقط برای ( سی پی یو , مادربرد , گرافیک , و رم و پاور و کیس ) ! یه نموداری چیزی نداری مقایسه این سی پی یوها رو داشته باشه ؟ آخه اینطور که من حساب کردم اگر سیستم AMD ببندم با صرفه جویی که کردم میتونم یه مانیتور 22 اینج هم بخرم ! اما به هرحال اگر به نظر شما سیستم اینتل بهتر هستش اینتل بگیرم ... ( راستی تخفیف بدی مشتری میشیم :ی )

http://www.cpubenchmark.net

Farshidstar2012

ممنون از کمک . من یک ملیون تا یک ملیون و صد میتونم هزینه کنم اونم فقط برای ( سی پی یو , مادربرد , گرافیک , و رم و پاور و کیس ) ! یه نموداری چیزی نداری مقایسه این سی پی یوها رو داشته باشه ؟ آخه اینطور که من حساب کردم اگر سیستم AMD ببندم با صرفه جویی که کردم میتونم یه مانیتور 22 اینج هم بخرم ! اما به هرحال اگر به نظر شما سیستم اینتل بهتر هستش اینتل بگیرم ... ( راستی تخفیف بدی مشتری میشیم :ی )
ببین دوست عزیز،ما با توجه به بودجه بهترین انتخاب رو بهت پیشنهاد می دم و از نظر مقایسه بین قطعات و مدلهای مختلف چیزی که می گم سرسوزنی رد خور نداره،
شما حتی اگر یه بنچمارک رو بین این دوتا ببینی ممکنه برداشت درستی از قدرت اونا نکنی،اما ما برای اینکه بحث فنی خیلی دقیقتری رو پیگیری می کنیم و برای رسیدن به دید کلی صدها مقایسه و بررسی از سخت افزار مختلف و سایتهای معتبر مختلف رو کنار هم قرار می دیم تا به نتیجه برسیم

برای مثال همین لینکی که کاربر عزیز،Meysam480 گذاشته از یه بنچمارک معتبر بنام Passmark هست که یه مقایسه ی خطی بین پردازنده های مختلف هست اما خب ممکنه نرم افزارهای کاربردی دیگه همچین مقیاس یا اختلافی رو بین پردازنده های مختلف نشون ندن،چرا که شاید نتونن از کل قدرت پردازنده ها استفاده کنن

حالا این بهترین سیستم با یک میلیون و صد:

CPU:INTEL CORE i7 860
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

البته اگه اولویت کاربری شما با بازی هست که باید گرافیک رو قویتر کنی و یه CPU ی پایینتر اما همچنان قویتر از AMD Phenom II ها برداری

CPU:INTEL CORE i5 750
VGA:ATI 5850 DDR5 1GB

تخفیف هم بابت جشنواره ی نوروزی تعلق می گیره،خیالت راحت!

ممنون سیستم خیلی خوبی رو پیشنهاد کردی تقریبا چیزی که ذهنم بود اما از یه چیز سر در نمیارم .
اینکه تو این سی پی یو که شما معرفی کردی یه مدلش 2.66GHz هست و یه مدلش 2.88GHz و ...
این چطوریاست یعنی چقدر تو قدرت سی پی یو تاثیر داره ...

راستی این مادربوردی که معرفی کردی قیمتش چقدر هست ؟ فکر کنم بالای 400 باشه !!؟؟
همچنین این پاور شما معرفی کردی تو رایان صبا زده 98 هزار تومان به نظرت زیاد نیست ؟
مدل GREEN - GP535A قیمتش 60 تومنه فکر کنم بهتر باشه !

===

CPU:INTEL CORE i5 750
VGA:ATI 5850 DDR5 1GB

این سیستمی که معرفی کردی الان قیمت هاشو سرچ کردم دیدم اگر بخوام اینو بگیرم تقریبا یک ملیون و 300 میشه !!!

آخرین ویرایش:
ممنون سیستم خیلی خوبی رو پیشنهاد کردی تقریبا چیزی که ذهنم بود اما از یه چیز سر در نمیارم .
اینکه تو این سی پی یو که شما معرفی کردی یه مدلش 2.66GHz هست و یه مدلش 2.88GHz و ...
این چطوریاست یعنی چقدر تو قدرت سی پی یو تاثیر داره ...

راستی این مادربوردی که معرفی کردی قیمتش چقدر هست ؟ فکر کنم بالای 400 باشه !!؟؟
همچنین این پاور شما معرفی کردی تو رایان صبا زده 98 هزار تومان به نظرت زیاد نیست ؟
مدل GREEN - GP535A قیمتش 60 تومنه فکر کنم بهتر باشه !

===

این سیستمی که معرفی کردی الان قیمت هاشو سرچ کردم دیدم اگر بخوام اینو بگیرم تقریبا یک ملیون و 300 میشه !!!
خب شما چن جا اشتباه کردی،اما از من بعیده که بعد از اینهمه سیستم پیشنهاد دادن اشتباه کنم!

یکی اینکه مادربرد 230 تومن هست نه 400 تومن
دوم اینکه سرعت CPU دیگه مثل قدیم نیست که فقط به فرکانس مربوط باشه،معماری و تعداد Thread ها و Cash و غیره ملاک هست
حالا شما این اطلاعاتو نداری ،دونه دونه سوالات فنی می پرسی که نمیشه همه رو اینجا بحث تخصصی کرد،مقالات مربوطه رو میتونی مطالعه کنی
پاور رو هم با اینکه 535 وات هم جوابگو هست ولی گذاشتن 585 برای سیستم شما از نظر پایداری و عمر مفید و ارتقا گزینه ی بهتری هست

حله یا بازم اما و اگر میاری ؟! ;)

خوبه ممنون . اما و اگر که ندارم ولی یکی دیگه دارم :ی ! این مادربورد با توجه به قیمت کمش به نظرت
به درد میخوره ؟ من تا 300 تومن هم می تونم مادربورد بخرم اگر بهترش هست بهترش رو معرفی کن

تا الان انتخاب اصلیم شد اینها :

Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 ( برای این 340 می تونم هزینه کنم )
CLUB - ATI RADEON HD 5850 - 1GB ( این رو تو چند میدی ؟ )
GREEN - GP535A ( اینم 60 تومنه چون 98 تومن زور داره پول پاور بدی )
کیس هم تصمیم گرفتم فعلا نخرم از همون قبلی استفاده کنم البته مال 4-5 سال پیشه .
GEIL- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ( دوتا از این هم میخوام بگیرم 125 تومن میشه )

می مونه مادربرد که تا 300 تومن یه چیز خوب میخوام . چون اکثر مادربوردهای که i7 رو ساپورت میکنه
بالای 350 بودن ...

تا بعد از عید کلا قیمت تو بازار افزایش پیدا میکنه یا کاهش ؟ احتمال کدومش هست !

خوبه ممنون . اما و اگر که ندارم ولی یکی دیگه دارم :ی ! این مادربورد با توجه به قیمت کمش به نظرت
به درد میخوره ؟ من تا 300 تومن هم می تونم مادربورد بخرم اگر بهترش هست بهترش رو معرفی کن

تا الان انتخاب اصلیم شد اینها :

Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 ( برای این 340 می تونم هزینه کنم )
CLUB - ATI RADEON HD 5850 - 1GB ( این رو تو چند میدی ؟ )
GREEN - GP535A ( اینم 60 تومنه چون 98 تومن زور داره پول پاور بدی )
کیس هم تصمیم گرفتم فعلا نخرم از همون قبلی استفاده کنم البته مال 4-5 سال پیشه .
GEIL- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ( دوتا از این هم میخوام بگیرم 125 تومن میشه )

می مونه مادربرد که تا 300 تومن یه چیز خوب میخوام . چون اکثر مادربوردهای که i7 رو ساپورت میکنه
بالای 350 بودن ...

تا بعد از عید کلا قیمت تو بازار افزایش پیدا میکنه یا کاهش ؟ احتمال کدومش هست !
شما از اون دسته افرادی هستی که مشاوره گرفتنت مصیبته!

اینکه برای هر قطعه چقدر باید هزینه کنار گذاشت رو هم بهترین گزینه ها رو من گفتم،شما چرا تفکیک قیمت می کنی؟؟ شما اگه بهتر می دونی که خب چرا می پرسی باز؟ اگه هر چی میخوای توی لیستت عوض کنی رو بکن،اما دیگه نپرس که این بهتره یا نه

من لیستم همونی بود که گفتم ،بدون تغییر،هم مادربردی که گفتم خوبه و هم پاور مناسبه،شما مادربردای i7 سوکت 1156/1366 رو هم با هم اشتباه گرفتی،

قیمتها هم همینطوری ظرف این یک ماه گرون شدن،بعد از عید هم زودتر از اردیبهشت قیمتای جدید نمیاد.
صحبت راجع به قیمت فقط با PM،

مشاوره ی خرید ؟؟؟؟

من بودجم 900 تا 1 میلیون هست.
سیستم رو برای کار گرافیکی و 3D می خوام.
کیس و پاور OCZ 700w ، هارد رو دارم.

می خوام با اون هزینم این قطعات رو بگیرم ، آیا خوبه یا نه ؟ یا اینکه چیزه دیگه ای پیشنهاد میدید.

Cpu: Amd phenom 2 965 4x
Mainboard : msi 785G-E65
Ram : 8G Kingston ( 4 * 2 G
VGA : Radeon 4890 1G

اینا حدود 800 تومان میشه .

من بودجم 900 تا 1 میلیون هست.
سیستم رو برای کار گرافیکی و 3D می خوام.
کیس و پاور OCZ 700w ، هارد رو دارم.

می خوام با اون هزینم این قطعات رو بگیرم ، آیا خوبه یا نه ؟ یا اینکه چیزه دیگه ای پیشنهاد میدید.

Cpu: Amd phenom 2 965 4x
Mainboard : msi 785G-E65
Ram : 8G Kingston ( 4 * 2 G
VGA : Radeon 4890 1G

اینا حدود 800 تومان میشه .
نخیر ،اینا برای کار شما بهترین انتخاب نیست
اینا مناسب کار شماست و از نتخاب خودت برای کار سه بعدی بسیار سریعتره.:

CPU:INTEL CORE i5 860
RAM:4*2GB G.SKILL DDR3 1333
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3

اینا حدود یک میلیون میشه،سرعتش بهترینه،تا 40 درصد هم جا برای TUNING داره،کارتت هم برای Preview گرفتن مناسبه.

سلام خدمت دوستان عزیزم
یک کیسی می خوام جمع کنم که بیشترین مصرفش برای کار هست
سقف قیمت هم که حدود 450 تومن هست جنسهایی هم که میخوام بخرم تو این رده قیمت هست از دوستان تقاضا دارم تا بهترین ها تو این قیمت ها رو بگن
مادربرد مارک giga یا ausus تا نهایت 80 که cpu دو هسته ای هم ساپورت کنه و اگه رمهایی ddr3 هم ساپورت کنه دیگه عالیه
cpu تا 120 تومن مارک intel ترجیحا
گرافیک nvidia تا 70 تومن مارک xfx یا ausus
رم دو تا 1 گیگ مارک kingeston به نظر خودم اگه دوستان نظر دیگه ای هم دارن بگن این دو قلم فکر کنم حدود 45 بشه
پاور و کیس هم که green بهترینه ولی یه چیزی که به بودجه بخوره دوستان معرفی کنن
dvd writer هم موجوده
در آخر هم میمونه هارد که hitachi مارک خوبیه 160 یا 320 قیمتش چنده؟
پیشاپیش از پیشنهاد همه دوستان ممنونم

دوستان درباره ی این سیستم نظرشون رو بگن:
vga: xfx 9500 gt 1gig ddr2
cpu: intel core 2 duo e 7200
M.B:asus p5ql-se
ram: 2gig buss 800 بهترین مارک رم چیه kingestone-geil-ocz......?
power:green 380w
hard hitachi 320gig

آخرین ویرایش:
چه بد اخلاق ! شما توقع داری هر سیستمی که میگی من بدون تجزیه تحلیل و مقایسه قیمت و ... بگم عالیه !؟ من از افراد حرفه ای کمک می گیرم که قطعاتی رو معرفی کنن اما در آخر خودم باید ببینم بین قطعاتی که معرفی شد کدوم بهتره ! وگرنه اگر قرار باشه سیستمی رو که شما در کمتر از 5 دقیقه معرفی کردی رو چشم بسته بدون زیاد و کم کردن قبول داشته باشم که نمیشه . البته من بیشتر انتخاب ها از راهنمایی های شما بود فقط تو قسمت مادربورد گفتم شاید یه چیز بهتر تا 300 تومن باشه . به هرحال از کمکت هات ممنون ...

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیزم
سقف قیمت هم که حدود 450 تومن هست جنسهایی هم که میخوام بخرم تو این رده قیمت هست از دوستان تقاضا دارم تا بهترین ها تو این قیمت ها رو بگن
مادربرد مارک giga یا ausus تا نهایت 80 که cpu دو هسته ای هم ساپورت کنه و اگه رمهایی ddr3 هم ساپورت کنه دیگه عالیه
رم دو تا 1 گیگ مارک kingeston به نظر خودم اگه دوستان نظر دیگه ای هم دارن بگن این دو قلم فکر کنم حدود 45 بشه
dvd writer هم موجوده

hard hitachi 320gig
اگه فقط باسه کاره :
گرافیکو 8400GS بردار .
رم را G.SKILL 2X1 2GB 800 بردار .
پاور را Green 535A یا Green 485A بردار .
هارد هم به مقدار لازم از سری Seagate Baracuda 7200.12 بردار .
CPU هم E7400 بردار .

سلام خدمت دوستان عزیزم
dvd writer هم موجوده

hard hitachi 320gig

سیستم مورد نظر شما خوبه،بشرط اینکه به سقف قیمتی خودت برسه
اما من این رو پیشنهاد می دم:

CPU:athlon x4 620
RAM:2*1gb crusial ddr2
M/B:ma78lm-s2
VGA:9500 ddr2 512
hdd:maxtor 250
dvd-rw:samsung 24x
CASE:green

چه بد اخلاق ! شما توقع داری هر سیستمی که میگی من بدون تجزیه تحلیل و مقایسه قیمت و ... بگم عالیه !؟ من از افراد حرفه ای کمک می گیرم که قطعاتی رو معرفی کنن اما در آخر خودم باید ببینم بین قطعاتی که معرفی شد کدوم بهتره ! وگرنه اگر قرار باشه سیستمی رو که شما در کمتر از 5 دقیقه معرفی کردی رو چشم بسته بدون زیاد و کم کردن قبول داشته باشم که نمیشه . البته من بیشتر انتخاب ها از راهنمایی های شما بود فقط تو قسمت مادربورد گفتم شاید یه چیز بهتر تا 300 تومن باشه . به هرحال از کمکت هات ممنون ...

دوست عزیز،حرف من اینه که کاربرا سه دسته هستن:
یه دسته کاربرای عادی که اطلاعات پایه ای از سخت افزار و نحوه ی کارکرد دارن و می شه با مختصری راهنمایی و گفتن مشخصات فنی و نشون دادن بنچمارک بهشون مشاوره داد و کارشون رو راه انداخت

یه دسته کاربرای حرفه ای که اطلاعات تکمیلی راجع به سخت افزار دارن و میان اینجا از بقیه راجع به بهترین انتخابها و قطعات روز کمک می گیرن که از میان بهتر و بهترین،گزینه ی بهترین رو انتخاب کنن،در واقع سر جزییات مشکل دارن

یه دسته هم کاربرای بدون اطلاعات هستن که برای اینکه پیشرفت کنن راه زیادی دارن و باید مدتها راجع به شخت افزار کلاس برن یا تحقیق کنن و تجربه کسب کنن تا بتونن مستقل اقدام به خرید کنن،اما تا اون موقع ناگزیرن برای خرید به مشاوره ی افراد حرفه ای اعتماد کنن

شما خودت بگو از کدوم دسته هستی؟ بنظرت میشه اینهمه اطلاعات فنی سخت افزار رو توی مدت محدود به کاربرا منتقل کرد،آیا این تاپیک اصلا تاپیک آموزش سخت افزاره یا مشاوره؟؟

یکم فکر میکردی می فهمیدی که سیستمی رو که من در عرض 5 دقیقه معرفی کردم محصول سالها تجربه با انواع سیستم ها و فروش و مونتاژ ،تحقیق و مطالعه ی مستمر و روزانه ی اخبار و بررسیهای سخت افزاری و کامپیوتری هست و یهو از زمین سبز نشده یا از آسمون نازل نشده!! اما به همون اندازه از درست بودنش مطمئن هستم.واقعا تعجب می کنم از این برخوردها...

واقعا اگر قصد خرید داشتی که همون جواب اول راه حل شما بود،اما اگر قصد یادگیری داری که واقعا اینجا جاش نیست و کار هم کار ما نیست.

شما خودت رو بزار جای من میخواهی یک و دویست خرج کنی و سیستم خیلی خوبی ببندی . آماتور هم هستی اینجا حساسیت به خرج نمیدی ؟ مثلا شما یه پاوری معرفی کردی 98 تومن من گفتم یکی هست 68 تومن که فرق چندانی باهاش نمیکنه بعد شما ناراحت میشی میگی اگر خودت اونو انتخاب کردی پس اینجا نگو خودت برو بخر !!! شما مادربردی معرفی کردی که 3-4 مدل دیگه ازش هست PRO و ... خب منکه آماتور هستم و می تونم هزینه بیشتری صرف کنم اینجا دچار دوگانگی تصمیم میشم کدومش رو بخرم وقتی هم از شما می پرسم شما ناراحت میشی یا بهتون بر میخوره . من فقط دارم تلاش می کنم بهترین رو انتخاب کنم چون جور کردن این پول برام سخت بود ...

اون مادربوردی شما معرفی کردی چند مدل دیگه داره که یکمی هم گرونتره اما اگر بهتره من میتونم تا 260 - 300 هم برای مادربرد بدم سوال من فقط همینه وگرنه بقیه قطعات رو انتخاب کردم . رم و پاور همونی که شما گفتی انتخاب کردم . سی پی یو هم 1 درجه بالاتر از اونی که شما گفتی انتخاب کردم ( چون بودجم 100 تومن بیشتر شد ) گرافیک هم همونی شما معرفی کردی انتخاب کردم . فقط در مورد مادربورد دچار مشکل شدم اونم به خاطر اینکه از همون مدلی که شما گفتی چند نمونه دیگش بود ! حالا این مشکلی داره که ناراحتتون کرده ؟!

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم كه شما اراكس رايانه رو مي شناسيد؟سيستمهاي روز رو داره ؟معتبره؟

شما خودت رو بزار جای من میخواهی یک و دویست خرج کنی و سیستم خیلی خوبی ببندی . آماتور هم هستی اینجا حساسیت به خرج نمیدی ؟ مثلا شما یه پاوری معرفی کردی 98 تومن من گفتم یکی هست 68 تومن که فرق چندانی باهاش نمیکنه بعد شما ناراحت میشی میگی اگر خودت اونو انتخاب کردی پس اینجا نگو خودت برو بخر !!! شما مادربردی معرفی کردی که 3-4 مدل دیگه ازش هست PRO و ... خب منکه آماتور هستم و می تونم هزینه بیشتری صرف کنم اینجا دچار دوگانگی تصمیم میشم کدومش رو بخرم وقتی هم از شما می پرسم شما ناراحت میشی یا بهتون بر میخوره . من فقط دارم تلاش می کنم بهترین رو انتخاب کنم چون جور کردن این پول برام سخت بود ...

اون مادربوردی شما معرفی کردی چند مدل دیگه داره که یکمی هم گرونتره اما اگر بهتره من میتونم تا 260 - 300 هم برای مادربرد بدم سوال من فقط همینه وگرنه بقیه قطعات رو انتخاب کردم . رم و پاور همونی که شما گفتی انتخاب کردم . سی پی یو هم 1 درجه بالاتر از اونی که شما گفتی انتخاب کردم ( چون بودجم 100 تومن بیشتر شد ) گرافیک هم همونی شما معرفی کردی انتخاب کردم . فقط در مورد مادربورد دچار مشکل شدم اونم به خاطر اینکه از همون مدلی که شما گفتی چند نمونه دیگش بود ! حالا این مشکلی داره که ناراحتتون کرده ؟!
گفتم که همه کاربرا یکسان نیستن،شما هم مشکلت اینه که نمی تونی اعتماد کنی،وگرنه هیچ کدوم از این صحبتا نبود،چه بخوای یه هزار تومنی خرج کنی چه دو میلیون تومن،بعضی کاربرا میان اینجا با یه پست و گفتن سقف هزینه یه لیست می گیرن ،بعد می رن میخرن و میان اینجا تشکر هم می کنن میرن،بعضیا مثل شما که تازه دارن شروع می کنن نه حرف گوش می دن نه اطلاعات کافی دارن که خودشون هم بخوان تصمیم بگیرن،این رو براحتی میشه فهمید.

متاسفانه کاربرایی مثل شما آخرم پولشون رو هدر میدن و متوجه هم نمیشن،مثل همین که گفتی واسه CPU یک درجه بالاتر میخوای بخری.

پاور رو هم بی دلیل نگفتم 580، هم بخاطر اینکه به مرور از بازدهی پاور کم میشه و هم بخاطر توان بیشتر روی ریل 12 ولت نسبت به مدل 535 برای سیستم شما ارجح تر هست،این شما هستی که فقط بخاطر هزینه 535 رو ترجیح دادی که کافیه،اما بهترین نیست
راجع به مادربرد هم مدلای دیگه مختص حرفه ایها و اورکلاکرهاست و بکار شما نمیاد،حالا اصلا نمی دونم که روی چه حسابی برای خودت واسه تک تک قطعات هزینه ی مجزا تعیین می کنی و اصرار هم می کنی روش،اما بجاش از من شاکی می شی.

مشکل فقط اینه که برای توضیح تمام دلایل و آموزش فرصت و مجالی نیست و دلیل هم نداره این کار رو اینجا انجام بدیم،وظیفه ای هم نیست.
موفق باشی.

با سلام خدمت دوستان
ميخواستم بدونم كه شما اراكس رايانه رو مي شناسيد؟سيستمهاي روز رو داره ؟معتبره؟

اصلا نشنیدم تا حالا،
فروشگاههای معتبر مرکز رو ول نمی کنن برن راجع به مجهولات تحقیق کنن دوست عزیز.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or