مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز،شما بالاخره اومدی مشاوره بگیر یا مشاوره بدی؟؟!

اگر از ما پرسیدی که من گفتم چی بگیری،شما گفتی با 125 تومن،منم گفتم 720 بگیر،حالا خودت باز میگی سنگینه؟! ،یعنی چی؟

بجای اینکه سر تک تک قطعات بحث کنی بهتر اینه که بودجه ی کلی رو بگی ،ما میگیم چی بخری.

شما هم عزیز بگو چه قطعاتی داری،چقدر میخوای هزینه کنی و چه چیزایی برات اولویت ارتقا دارن،بقیش با من.

برخورد شما چرا اینجوریه همه که صفر کیلومتر نیستن عزیز چه اشکالی داره من نظرمو بگم من که به کسی مشاوره ندادم شما ناراحت شدین

من سقف قیمت ندارم بگم یک میلیون دارم میخوام کامپیوتر بخرم سبک سنگین میکنم و قطعات رو یکی یکی بررسی میکنم اگه مشکل داره مسئولین فروم بگن دیگه سوال نکنم

بعضی از دوستان اومدن و خیلی کمک کردن توی انتخاب حالا این اخر کاری شما میگی بگو چقدر میخوای پول بدی من کل قطعاتو یجا بگم ؟

برخورد شما چرا اینجوریه همه که صفر کیلومتر نیستن عزیز چه اشکالی داره من نظرمو بگم من که به کسی مشاوره ندادم شما ناراحت شدین

من سقف قیمت ندارم بگم یک میلیون دارم میخوام کامپیوتر بخرم سبک سنگین میکنم و قطعات رو یکی یکی بررسی میکنم اگه مشکل داره مسئولین فروم بگن دیگه سوال نکنم

بعضی از دوستان اومدن و خیلی کمک کردن توی انتخاب حالا این اخر کاری شما میگی بگو چقدر میخوای پول بدی من کل قطعاتو یجا بگم ؟
فرشید منظورش اینه که اطلعات کلی بده تا یک مشاوره یخوب بهت بدیم ...
بگو باسه چی سیستم میخوای ؟ گیم ؟!
اگه باسه گیم میخوای یک مانیتور 20 یا 22 با یک کارت گرافیکی بالا بردار و یک سی پی یو و مین AMD PH II X4 955 . اگه اطلعات دقیقتری خواستی میتونم کمکت کنم ! اما به هیچ وجه باسه گیم سیستم گرون مثل i5 , i7 نگیر . حالا چه قطعاتی میخوای ؟!

آخرین ویرایش:
برخورد شما چرا اینجوریه همه که صفر کیلومتر نیستن عزیز چه اشکالی داره من نظرمو بگم من که به کسی مشاوره ندادم شما ناراحت شدین...

دوست عزيز آقا فرشيد كلا آدم جدي هستن.من هم در چند تا پست اول يكم احساس بدي نسبت به طرز صحبت ايشون پيدا كردم ولي بعدا متوجه شدم منظوري ندارن و قصدشون 100% راهنمايي هستش،اونم با دليل و منطق(سوء تفاهم نشه،والا من ايشون رو از نزديك هم حتي نديدم)

اما به هیچ وجه باسه گیم سیستم گرون مثل i5 , i7 نگیر .

ضميمه ادبي:
اطلعات=اطلاعات
باسه=واسه يا براي منظوري

ميشه بگيد چرا I5 يا I7 براي بازي مناسب نيست؟به شخصه هر مقايسه و بنچماركي رو كه ديدم خلاف مطلب شما بوده.در همين سايت هم كساني كه درخواست سيستم براي بازي كردن CPU i5 پيشنهاد اكثريت بوده(گرون بودنش رو قبول دارم ولي به كاراييش مي ارزه)

یه سیستم جدید میخوام بگیرم به همراه خریدن یه ال سی دی و یه هارد برای سیستم قدیمیم بودجه هم حدود یک میلیون 50 هزار تومان هست البته با تو ضیحاتی که تو پست قبلی دادم
سیستم قبلی پنتیوم 4 هست با یه گرافیک 9600 gso
برای سیستم جدیدم هم میزان رم و قدرت سی پی یو در اولویت قرار دارن چون برای پردازش های سنگین به غیر از کارهای گرافیکی میخوام کارت گرافیکی برای سیستم جدید یه چیز معمولی در حد 100 تا 150 هزار تومان کافیه
خوب شما یه hdd واسه سیستم قبلی میخوای (بستگی به نوع مصرف و کلا ظرفیتی که میخوای داره) که من 500gb رو پیشنهاد میدم قیمت هم رو پایه 60 62 تومن هستش ، اما سیستم ، یعنی 1 تومن واسه کیس جدید+مانیتور درسته ؟!
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : TG xtreem 2*2gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55a-ud3p or asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : asus hd4770 512mb formula
HDD : WD or seagate 500gb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung sn1943 or sn1933

حدودا 1100 در میاد میتونی main رو giga و ram رو 2 تا 1gb در نظر بگیری که جمعا 47 48 تومنی حدودا کم میشه.;)

آخرین ویرایش:
ضميمه ادبي:
اطلعات=اطلاعات
باسه=واسه يا براي منظوري

ميشه بگيد چرا I5 يا I7 براي بازي مناسب نيست؟به شخصه هر مقايسه و بنچماركي رو كه ديدم خلاف مطلب شما بوده.در همين سايت هم كساني كه درخواست سيستم براي بازي كردن CPU i5 پيشنهاد اكثريت بوده(گرون بودنش رو قبول دارم ولي به كاراييش مي ارزه)
متشکرم :d
ولی چون سریع مینویسم و همینطور به زبان گفتار ! دلیلشم اینه که دوست دارم !

---
من باسه گیمینگ ci7 را اصلا پیشنهاد نمیدم ci5 هم با توجه به قیمت کنونیش چیزی حدود 250-265 هزار تومان پیشنهاد نمیشه ! البت اگه محدودیت بودجه نداشته باشی ci7 با hd5970 پیشنهاد میشه:d

---

بهتره بگی دقیقا چه قطعاتی میخواهی و باسه چه منظوری ...
موفق باشید
مهدی

آخرین ویرایش:
یه سیستم جدید میخوام بگیرم به همراه خریدن یه ال سی دی و یه هارد برای سیستم قدیمیم بودجه هم حدود یک میلیون 50 هزار تومان هست البته با تو ضیحاتی که تو پست قبلی دادم
سیستم قبلی پنتیوم 4 هست با یه گرافیک 9600 gso
برای سیستم جدیدم هم میزان رم و قدرت سی پی یو در اولویت قرار دارن چون برای پردازش های سنگین به غیر از کارهای گرافیکی میخوام کارت گرافیکی برای سیستم جدید یه چیز معمولی در حد 100 تا 150 هزار تومان کافیه

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-M
VGA:GEFORCE GTS 250 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 55B+
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 933SN

اینا حدود 1030 تومن میشه.

یه هارد 500 گیگ هم میتونی برای سیستم قبلی بخری،مهم نیس که SATA 2 هست یا نه،با استاندارد قدیمی هم سازگار هست.

مگه من گفتم نظر ندی عزیز؟! من فقط منظورت رو متوجه نشدم که دنبال جوابی یا نه که بخوام برات توضیح بدم یا فقط داری برداشت خودت رو میگی

بقول آقا حامد منم همیشه جدی هستم،راست می گید،حتی توی محل کار هم بعضی وقتا این حرفو می شنوم،بهر حال سعی می کنم زیادی جدی نباشم،فقط موقعی که بحث جدی نیست! :cool:
ببخشییییید اصلا!!

اما من برای سیستم با اولویت بازی این رو پیشنهاد می کنم که بهترین هست،اگه سقف نداری واقعا:

M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

این کیس 1150 تومن درمیاد،پردازنده بر خلاف اون Phenom II ها که میگفتی با سرعت پیش فرضش از مدل X4 955 هم سریعتره،(که شما میخواستی با Core Unlock و این کارا بهش برسی) وای به موقعی که اورکلاک هم بشه که براحتی هم میشه

گرافیک هم بجای 275 میتونی 5850 رو انتخاب کنی که سریعتر هم هست و 30 تومن هم گرونتره.

باز اگه نظری داری بگو راهنمایی کنم.

با تشکر از همه

با تشکر از همه دوستان که زحمت کشیدن

مخصوصاً آقا فرشید که تو کارش جدی هم هست

واقعیت اینه که من خودم رشته کاریم سخت افزار و it هست برای شخص خودم بازی زیاد مهم نیست یکی از دوستان حالت بهینه رو درنظر گرفت گفت hd4770 بگیرم بعنوان گرافیک پیشنهاد خوبی بود فنوم 2 هم فعلا کفایت میکنه

سیستم بازی جمع نمیکنم حدود 800 در اومد چیزی که در نظر گرفتم ولی خب آنلاک کردن اون فنوم دو هم برام جالبه یعنی دیگه کنجکاوم برم تو کارش

فعلا سیستم با رزیدنت اویل 5 راحت کار بکنه کفایت میکنه در نظر ندارم مرتب بازی نصب کنم
اینم بخاطر این که از قدیما اینو بازی میکردم

بیشتر مشخصات برام مشخص شده اصرار دارم 4770 با فنوم 2 (550)بگیرم برام کافیه مادر برد هم یه چیز مناسب باشه بهمراه تغذیه که جوابگوی سی پی یو آنلاک شده باشه و البته مادر برد accداشته باشه که آنلاک بکنه

با تشکر از همه دوستان که زحمت کشیدن

مخصوصاً آقا فرشید که تو کارش جدی هم هست

واقعیت اینه که من خودم رشته کاریم سخت افزار و it هست برای شخص خودم بازی زیاد مهم نیست یکی از دوستان حالت بهینه رو درنظر گرفت گفت hd4770 بگیرم بعنوان گرافیک پیشنهاد خوبی بود فنوم 2 هم فعلا کفایت میکنه

سیستم بازی جمع نمیکنم حدود 800 در اومد چیزی که در نظر گرفتم ولی خب آنلاک کردن اون فنوم دو هم برام جالبه یعنی دیگه کنجکاوم برم تو کارش

فعلا سیستم با رزیدنت اویل 5 راحت کار بکنه کفایت میکنه در نظر ندارم مرتب بازی نصب کنم
اینم بخاطر این که از قدیما اینو بازی میکردم

بیشتر مشخصات برام مشخص شده اصرار دارم 4770 با فنوم 2 (550)بگیرم برام کافیه مادر برد هم یه چیز مناسب باشه بهمراه تغذیه که جوابگوی سی پی یو آنلاک شده باشه و البته مادر برد accداشته باشه که آنلاک بکنه
خب پس دوباره برگشتی به Phenom II،میتونی اینا رو در نظر بگیری

CPU:AMD ATHLON II X4 620
RAM:2*2GB PATRIOT DDR3 1333
M/B:Gigabyte MA770T-UD3P
VGA:ATI 4770 512MB DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
POWER:535W GREEN
اینا حدود 680 تومن میشن،

فقط دوتا نکته ، (حالا شد چهار تا!)
1- از نقطه نظر حرفه ای آنلاک کردن هسته های بیشتر اهمیتش به اندازه ی اورکلاکینگ خوب نیست،چون تاثیرش به اندازه ی اورکلاک بر راندمان کلی سیستم محسوس نیست

2-هیچ دلیلی نداره که حتما کارت ATI رو با مادربرد AMD ست بکنی،ترکیبای مختلف هم جوابگو هست.

3-پردازنده های Phenom II X3 دیگه توی بازار نایاب هستن،چیزی که بدرد Unlock کردن و تبدیل شدن به X4 میخورد،پردازنده های جدید Athlon II X4 هم اصولا هیچ Levele 3 Cash ندارن که بخواد Unloack بشه و تبدیل به Phenom ش کرد. پردازنده ی Phenom II X2 هم تضمینی برای موفقیت صد درصد ACC روش نمیشه داد.

4-مادربرد پیشنهادی قابلیت ACC رو داره و میشه از این بابت روش حساب کرد،البته اگر پردازنده جوابگو باشه.

آخرین ویرایش:
cpu=ph ii x2 550
mb:msi 790fx-gd070 or asus m4a79t deluxe
Ram:G.skill or TeamGroup Xtreme 2x2 4gb 1333 ddr3 cl7
vga:hd4770 or gts250 or gtx260
h.d.d:500gb seagate baracuda 7200.12 or wdc or samsung
power:green 585b
case:green silent storm
این سیستم بدون مانیتور حدود 800 میشه ...
3-پردازنده های Phenom II X3 دیگه توی بازار نایاب هستن،چیزی که بدرد Unlock کردن و تبدیل شدن به X4 میخورد،پردازنده های جدید Athlon II X4 هم اصولا هیچ Levele 3 Cash ندارن که بخواد Unloack بشه و تبدیل به Phenom ش کرد. پردازنده ی Phenom II X2 هم تضمینی برای موفقیت صد درصد ACC روش نمیشه داد.
منم موافقم ...
در ضمن یک کولر خوب مثل TRU 120 E و همینطور PH II X3 720 باسه ی اور کردن عالی میشه ...

آخرین ویرایش:
دوستان سی پی یو هست پیدا کردم

ولی hd4770 نتونستم پیدا کنم

مادر بردی که اقا فرشید گفت ok شد همونو میگیرم خیلی تعریف میکنن ازش

من برم تو کار خرید خبرشو میدم بهتون راستی من یه سی پی یو E7300 رو اورکلاک کردم داره میزنه 4000 مگا هرتز مگه میشه همچین چیزی ؟

دوستان سی پی یو هست پیدا کردم

ولی hd4770 نتونستم پیدا کنم

مادر بردی که اقا فرشید گفت ok شد همونو میگیرم خیلی تعریف میکنن ازش

من برم تو کار خرید خبرشو میدم بهتون راستی من یه سی پی یو E7300 رو اورکلاک کردم داره میزنه 4000 مگا هرتز مگه میشه همچین چیزی ؟
کارت 4770 هم یه سری رسیده ،اما توی بازار زیاد نیست
اون 7300 رو هم میشه تا 4.2 یا بالاتر اورکلاک کرد،منتهی اونی که شما میگی معلوم نیست که توی اون فرکانس پایدار باشه یا نه.

تا سقف 70 73 تومن چه گرافيكي بگيرم ؟
آيا 9400 و 9500 Gt خوبه ؟
بين 4650 و 9400 و 9500 1 گيگ موندم كدوم رو بگيرم

رم ما هم Apace 2GB 1066 هستش
سي پي يو amd athlon II x2 240 هستش
پاور green 380

سيستم واسه گيم نت هستش

گرافيك برند گيگابايت خوبه يا الايت ؟

M/B:ASUS P7P55D-M
VGA:GEFORCE GTS 250 512MB DDR3
POWER:GREEN 55B+
MONITOR:SAMSUNG 933SN

اینا حدود 1030 تومن میشه.

یه هارد 500 گیگ هم میتونی برای سیستم قبلی بخری،مهم نیس که SATA 2 هست یا نه،با استاندارد قدیمی هم سازگار هست.

خوب شما یه hdd واسه سیستم قبلی میخوای (بستگی به نوع مصرف و کلا ظرفیتی که میخوای داره) که من 500gb رو پیشنهاد میدم قیمت هم رو پایه 60 62 تومن هستش ، اما سیستم ، یعنی 1 تومن واسه کیس جدید+مانیتور درسته ؟!
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : TG xtreem 2*2gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55a-ud3p or asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : asus hd4770 512mb formula
HDD : WD or seagate 500gb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung sn1943 or sn1933

حدودا 1100 در میاد میتونی main رو giga و ram رو 2 تا 1gb در نظر بگیری که جمعا 47 48 تومنی حدودا کم میشه.

دوستان متشکرم از نظرات خوبتون فقط یه نکته میمونه اون 1 میلیون 50 هزار تومن که من گفتم برای خریدن یه مونیتور و یه هارد برای سیستم قدیمی و کلا یه سیستم جدید با تمامی وسایل از قبیل مانیتور و کیس و ... بود پس باید یه مقدار از قدرت قطعات کم کنم به نظر شما اگر بخوام یه سی پی یو ارزون تر بگیرم از نوع 4 هسته ای که قدرتمند هم باشه چی خوبه که بگیرم در ضمن برای من کارت گرافیک اصلا مهم نیست و یه کارت 100 تومنی هم کار من رو راه میندازه فکر کنم با این حساب بودجه برای خریدن سیستم جدید 800 تومن بشه
با تشکر;)

تا سقف 70 73 تومن چه گرافيكي بگيرم ؟
آيا 9400 و 9500 Gt خوبه ؟
بين 4650 و 9400 و 9500 1 گيگ موندم كدوم رو بگيرم

رم ما هم Apace 2GB 1066 هستش
سي پي يو amd athlon II x2 240 هستش
پاور green 380

سيستم واسه گيم نت هستش

گرافيك برند گيگابايت خوبه يا الايت ؟
اون دو مدل رو بیخیال شو خرید اونا=با دور ریختن پول.;)
شما تا 80 میتونی hd4670 512mb رو در نظر بگیری که به مراتب سریعتر از اون دو مدلی که گفتی هستش برند هم میتونی sapphire یا his رو در نظر بگیری.;)
خوب و بد نداره ، وقتی برندای معروف و با کیفیت تو بازار پره چه کاریه شما بری سراغ یه برند متفرقه ؟!
دوستان متشکرم از نظرات خوبتون فقط یه نکته میمونه اون 1 میلیون 50 هزار تومن که من گفتم برای خریدن یه مونیتور و یه هارد برای سیستم قدیمی و کلا یه سیستم جدید با تمامی وسایل از قبیل مانیتور و کیس و ... بود پس باید یه مقدار از قدرت قطعات کم کنم به نظر شما اگر بخوام یه سی پی یو ارزون تر بگیرم از نوع 4 هسته ای که قدرتمند هم باشه چی خوبه که بگیرم در ضمن برای من کارت گرافیک اصلا مهم نیست و یه کارت 100 تومنی هم کار من رو راه میندازه فکر کنم با این حساب بودجه برای خریدن سیستم جدید 800 تومن بشه
با تشکر;)
خوب با این حساب شما vga رو میتونی sapphire hd4670 512mb در نظر بگیری که با توجه به قطعات پیشنهادی جمع کل حدودا میشه 1 تومن.

با سلام خدمت دوستان
من الان داشتم توي سايتا ميگشتم كه ديدم تويه يه سايت نوشته كه ماكروسافت يه xbox 360 زده به شكل laptop ميخواستم ببينم حقيقت داره؟آيا قابليتهاي ايكس باكسو داره؟ و آيا در بازار ايران هم يافت ميشه؟و قيمتش چنده؟آيا PS3 LAPTOP هم وجود داره؟
و سوال دومم اينه كه توي بازار ايران لپ تاپ با display بالاي 20 اينچ هست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or