یه سیستم جدید میخوام بگیرم به همراه خریدن یه ال سی دی و یه هارد برای سیستم قدیمیم بودجه هم حدود یک میلیون 50 هزار تومان هست البته با تو ضیحاتی که تو پست قبلی دادم
سیستم قبلی پنتیوم 4 هست با یه گرافیک 9600 gso
برای سیستم جدیدم هم میزان رم و قدرت سی پی یو در اولویت قرار دارن چون برای پردازش های سنگین به غیر از کارهای گرافیکی میخوام کارت گرافیکی برای سیستم جدید یه چیز معمولی در حد 100 تا 150 هزار تومان کافیه
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-M
VGA:GEFORCE GTS 250 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 55B+
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 933SN
اینا حدود 1030 تومن میشه.
یه هارد 500 گیگ هم میتونی برای سیستم قبلی بخری،مهم نیس که SATA 2 هست یا نه،با استاندارد قدیمی هم سازگار هست.
برخورد شما چرا اینجوریه همه که صفر کیلومتر نیستن عزیز چه اشکالی داره من نظرمو بگم من که به کسی مشاوره ندادم شما ناراحت شدین
من سقف قیمت ندارم بگم یک میلیون دارم میخوام کامپیوتر بخرم سبک سنگین میکنم و قطعات رو یکی یکی بررسی میکنم اگه مشکل داره مسئولین فروم بگن دیگه سوال نکنم
بعضی از دوستان اومدن و خیلی کمک کردن توی انتخاب حالا این اخر کاری شما میگی بگو چقدر میخوای پول بدی من کل قطعاتو یجا بگم ؟
مگه من گفتم نظر ندی عزیز؟! من فقط منظورت رو متوجه نشدم که دنبال جوابی یا نه که بخوام برات توضیح بدم یا فقط داری برداشت خودت رو میگی
بقول آقا حامد منم همیشه جدی هستم،راست می گید،حتی توی محل کار هم بعضی وقتا این حرفو می شنوم،بهر حال سعی می کنم زیادی جدی نباشم،فقط موقعی که بحث جدی نیست!
ببخشییییید اصلا!!
اما من برای سیستم با اولویت بازی این رو پیشنهاد می کنم که بهترین هست،اگه سقف نداری واقعا:
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY
این کیس 1150 تومن درمیاد،پردازنده بر خلاف اون Phenom II ها که میگفتی با سرعت پیش فرضش از مدل X4 955 هم سریعتره،(که شما میخواستی با Core Unlock و این کارا بهش برسی) وای به موقعی که اورکلاک هم بشه که براحتی هم میشه
گرافیک هم بجای 275 میتونی 5850 رو انتخاب کنی که سریعتر هم هست و 30 تومن هم گرونتره.
باز اگه نظری داری بگو راهنمایی کنم.