مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سی پی یو هست پیدا کردم

ولی hd4770 نتونستم پیدا کنم

مادر بردی که اقا فرشید گفت ok شد همونو میگیرم خیلی تعریف میکنن ازش

من برم تو کار خرید خبرشو میدم بهتون راستی من یه سی پی یو E7300 رو اورکلاک کردم داره میزنه 4000 مگا هرتز مگه میشه همچین چیزی ؟

دوستان سی پی یو هست پیدا کردم

ولی hd4770 نتونستم پیدا کنم

مادر بردی که اقا فرشید گفت ok شد همونو میگیرم خیلی تعریف میکنن ازش

من برم تو کار خرید خبرشو میدم بهتون راستی من یه سی پی یو E7300 رو اورکلاک کردم داره میزنه 4000 مگا هرتز مگه میشه همچین چیزی ؟
کارت 4770 هم یه سری رسیده ،اما توی بازار زیاد نیست
اون 7300 رو هم میشه تا 4.2 یا بالاتر اورکلاک کرد،منتهی اونی که شما میگی معلوم نیست که توی اون فرکانس پایدار باشه یا نه.

تا سقف 70 73 تومن چه گرافيكي بگيرم ؟
آيا 9400 و 9500 Gt خوبه ؟
بين 4650 و 9400 و 9500 1 گيگ موندم كدوم رو بگيرم

رم ما هم Apace 2GB 1066 هستش
سي پي يو amd athlon II x2 240 هستش
پاور green 380

سيستم واسه گيم نت هستش

گرافيك برند گيگابايت خوبه يا الايت ؟

CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D-M
VGA:GEFORCE GTS 250 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 55B+
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 933SN

اینا حدود 1030 تومن میشه.

یه هارد 500 گیگ هم میتونی برای سیستم قبلی بخری،مهم نیس که SATA 2 هست یا نه،با استاندارد قدیمی هم سازگار هست.

خوب شما یه hdd واسه سیستم قبلی میخوای (بستگی به نوع مصرف و کلا ظرفیتی که میخوای داره) که من 500gb رو پیشنهاد میدم قیمت هم رو پایه 60 62 تومن هستش ، اما سیستم ، یعنی 1 تومن واسه کیس جدید+مانیتور درسته ؟!
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i5 750
RAM : TG xtreem 2*2gb ddr3 1333
MAIN : giga ga-p55a-ud3p or asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : asus hd4770 512mb formula
HDD : WD or seagate 500gb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung sn1943 or sn1933

حدودا 1100 در میاد میتونی main رو giga و ram رو 2 تا 1gb در نظر بگیری که جمعا 47 48 تومنی حدودا کم میشه.

دوستان متشکرم از نظرات خوبتون فقط یه نکته میمونه اون 1 میلیون 50 هزار تومن که من گفتم برای خریدن یه مونیتور و یه هارد برای سیستم قدیمی و کلا یه سیستم جدید با تمامی وسایل از قبیل مانیتور و کیس و ... بود پس باید یه مقدار از قدرت قطعات کم کنم به نظر شما اگر بخوام یه سی پی یو ارزون تر بگیرم از نوع 4 هسته ای که قدرتمند هم باشه چی خوبه که بگیرم در ضمن برای من کارت گرافیک اصلا مهم نیست و یه کارت 100 تومنی هم کار من رو راه میندازه فکر کنم با این حساب بودجه برای خریدن سیستم جدید 800 تومن بشه
با تشکر;)

تا سقف 70 73 تومن چه گرافيكي بگيرم ؟
آيا 9400 و 9500 Gt خوبه ؟
بين 4650 و 9400 و 9500 1 گيگ موندم كدوم رو بگيرم

رم ما هم Apace 2GB 1066 هستش
سي پي يو amd athlon II x2 240 هستش
پاور green 380

سيستم واسه گيم نت هستش

گرافيك برند گيگابايت خوبه يا الايت ؟
اون دو مدل رو بیخیال شو خرید اونا=با دور ریختن پول.;)
شما تا 80 میتونی hd4670 512mb رو در نظر بگیری که به مراتب سریعتر از اون دو مدلی که گفتی هستش برند هم میتونی sapphire یا his رو در نظر بگیری.;)
خوب و بد نداره ، وقتی برندای معروف و با کیفیت تو بازار پره چه کاریه شما بری سراغ یه برند متفرقه ؟!
دوستان متشکرم از نظرات خوبتون فقط یه نکته میمونه اون 1 میلیون 50 هزار تومن که من گفتم برای خریدن یه مونیتور و یه هارد برای سیستم قدیمی و کلا یه سیستم جدید با تمامی وسایل از قبیل مانیتور و کیس و ... بود پس باید یه مقدار از قدرت قطعات کم کنم به نظر شما اگر بخوام یه سی پی یو ارزون تر بگیرم از نوع 4 هسته ای که قدرتمند هم باشه چی خوبه که بگیرم در ضمن برای من کارت گرافیک اصلا مهم نیست و یه کارت 100 تومنی هم کار من رو راه میندازه فکر کنم با این حساب بودجه برای خریدن سیستم جدید 800 تومن بشه
با تشکر;)
خوب با این حساب شما vga رو میتونی sapphire hd4670 512mb در نظر بگیری که با توجه به قطعات پیشنهادی جمع کل حدودا میشه 1 تومن.

با سلام خدمت دوستان
من الان داشتم توي سايتا ميگشتم كه ديدم تويه يه سايت نوشته كه ماكروسافت يه xbox 360 زده به شكل laptop ميخواستم ببينم حقيقت داره؟آيا قابليتهاي ايكس باكسو داره؟ و آيا در بازار ايران هم يافت ميشه؟و قيمتش چنده؟آيا PS3 LAPTOP هم وجود داره؟
و سوال دومم اينه كه توي بازار ايران لپ تاپ با display بالاي 20 اينچ هست؟

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
من الان داشتم توي سايتا ميگشتم كه ديدم تويه يه سايت نوشته كه ماكروسافت يه xbox 360 زده به شكل laptop ميخواستم ببينم حقيقت داره؟آيا قابليتهاي ايكس باكسو داره؟ و آيا در بازار ايران هم يافت ميشه؟و قيمتش چنده؟آيا PS3 LAPTOP هم وجود داره؟
و سوال دومم اينه كه توي بازار ايران لپ تاپ با display بالاي 20 اينچ هست؟
احتمالا زده ،منتهی برای همون یک نفر که توی اون سایت این خبر مسخره رو گذاشته!!
خودتم لینک خبر رو میذاشتی بد نبود

لپ تاپهای حرفه ای نمایشگرشون نهایت 18 اینچ هست.

ميتونيد اين سايت رو نگاه كنيد اگه باورتون نميشه
http://benheck.com/xbox-360-laptop-3-elite
فکر می کنم خیلی تابلو هست و گفتن نداشت که خودش برداشته طراحی ابداعی خودش رو روی بدنه دستگاه اعمال کرده!
دل و روده ی کنسولش رو ریخته بیرون و با استفاده از LCD Panel یه لپ تاپ Gateway یه دستگاه جدید بدنیا آورده.
هم توی توضیحات مشخصه و هم توی عکسا.

من میخوام بعد از عید سیستم رو ارتقاع بدم اما تو یه مورد خیلی بدجور گیر کردم .
من می خواستم سی پی یو Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 بگیرم با قیمت 360 هزار تومن !
اما در خیلی مقایسه ها دیدم سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بهتر عمل کرده یا حداقل
در حدش عمل کرده قیمتش هم خیلی خیلی ارزون تر یعنی 210 تومنه !!! چه تفاوتی بین اینها هستش ؟
یعنی Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 چه مزیتی داره که ارزش داشته باشه پول بیشتری براش داد ؟

از طرفی دیگه من دنبال مادربوردهای AMD گشتم اما متاسفانه مثل اینکه مادربوردهای که سی پی یو
AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz و کلا سی پی یو های AMD رو ساپورت میکنن زیاد نیستن و
همچنین قیمت خیلی کمی دارند که آدم شک میکنه مبادا مادربوردهای به دردنخوری باشن ! من خودم
برای این سی پی یو مادربورد ASUS - M4A78T-E که گرون ترین بود تو رایان صبا رو انتخاب کردم با قیمت
مناسبش که 230 هزار تومان بود . آیا کسی مادربورد بهتری برای سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz میشناسه ؟

من میخوام بعد از عید سیستم رو ارتقاع بدم اما تو یه مورد خیلی بدجور گیر کردم .
من می خواستم سی پی یو Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 بگیرم با قیمت 360 هزار تومن !
اما در خیلی مقایسه ها دیدم سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بهتر عمل کرده یا حداقل
در حدش عمل کرده قیمتش هم خیلی خیلی ارزون تر یعنی 210 تومنه !!! چه تفاوتی بین اینها هستش ؟
یعنی Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 چه مزیتی داره که ارزش داشته باشه پول بیشتری براش داد ؟

از طرفی دیگه من دنبال مادربوردهای AMD گشتم اما متاسفانه مثل اینکه مادربوردهای که سی پی یو
AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz و کلا سی پی یو های AMD رو ساپورت میکنن زیاد نیستن و
همچنین قیمت خیلی کمی دارند که آدم شک میکنه مبادا مادربوردهای به دردنخوری باشن ! من خودم
برای این سی پی یو مادربورد ASUS - M4A78T-E که گرون ترین بود تو رایان صبا رو انتخاب کردم با قیمت
مناسبش که 230 هزار تومان بود . آیا کسی مادربورد بهتری برای سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz میشناسه ؟

اگه میخوای ارتقاءء بدی باید بودجه ی کلی رو بگی اول

بعدم شما طبق کدوم نمودار میگی Core i7 860 در حد Phenom II X4 965 هست؟؟

Core i7 از هر CPU یی که تا حالا AMD زده با فاصله ی زیاد سریعتر هست و اون Phenom 965 هم بعضی جاها فقط میتونه خودش رو به Core i5 750 برسونه،ولی اصلا در حد Core i7 نیست
البته ممکنه شما بنچمارکی رو دیده باشی-مثل بنچمارکای بعضی بازیها-که اینا توی یه سطح باشن که خب این دلیل همقدرت بودنشون نیست و ممکنه اونجا کارت گرافیک گلوگاه بوده باشه،در کل معیارهای زیادی توی بررسی نتایج باید لحاظ بشه

شما بودجه رو بگو ،نگرانی از انتخاب قطعات رو بزار به عهده ی کسی که تمام این داستانا رو قبلا تجربه کرده.

بچه ها کارت گرافیک تو قیمت 350 تومان بهترین چیه؟؟ATI 5850 خوبه؟؟؟
و قیمت هارد WESTERN DIGITAL CAVIER BLACK 500GB چنده؟؟؟
ممنونم.

بله،انتخاب خوبیه با این بودجه
بعد از اون بهترین انتخاب GTX 275 هست که البته کندتره و حدود 50 تومن هم ارزونتر

هارد WD BLACK هم اگر پیدا بشه حدود 69 تومن هست که ارزش خرید نداره،چون سریعترین هارد 500 گیگ الان Seagate 7200.12 هست.

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : zotac or asus gtx275
HDD : WD or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung sn1943 or sn1933
MOUSE : n/a
KEYBOARD : a4tech gk-5 wireless (keyboard & mouse)
SPEAKER : creative a200

حدودا 1280 1285 در میاد.;)

آخرین ویرایش:
Farshidstar2012

ممنون از کمک . من یک ملیون تا یک ملیون و صد میتونم هزینه کنم اونم فقط برای ( سی پی یو , مادربرد , گرافیک , و رم و پاور و کیس ) ! یه نموداری چیزی نداری مقایسه این سی پی یوها رو داشته باشه ؟ آخه اینطور که من حساب کردم اگر سیستم AMD ببندم با صرفه جویی که کردم میتونم یه مانیتور 22 اینج هم بخرم ! اما به هرحال اگر به نظر شما سیستم اینتل بهتر هستش اینتل بگیرم ... ( راستی تخفیف بدی مشتری میشیم :ی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or