مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

راهنمائی برای خرید

با سلام

قصد خرید سیستم را دارم ،بعضی از قطعات را در اینتر نت پیدا کردم و انتخاب نموده ام
برای تکمیل قطعات نیاز به راهنمائی دارم لطفاً با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی قطعات مجهول را پیشنهاد کنید و اگر بنظر میرسد با توجه به قیمت قطعات قطعات بهتری میتوان جایگزین کرد حتماً بفرمائید و در نهایت قیمت کل سیستم را هم مشخص کنید .

کارت گرافیک :

GAINWARD PCI-E 9600GSO Sonic/768MB 192bit
یا
GAINWARD PCI-E 9600GT

هارد:

H.D.D MAX 320GB 16MB SATAII

رم :

RAM 2*1DDR3 APACER 1333

مانیتور :

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

( مارک سامسونگ ، زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه باشد و عریض(واید) نباشد ،سایز بالای 19اینچ )

cpu:

CPU Intel C2E E7500 / 2.9GHz

مادر برد :

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ddr3 ساپورت باشد رم دو کاناله ساپورت ، ساتای 2 ساپورت کند و pcie 2 نیز داشته باشد و قیمت مناسب داشته باشد و باس 1333 را ساپورت کند

dvdrw:

????????????

کیس و پاور
کیس و پاور مناسب با 20 درصد توان بیشتر نسبت به مصرف قطعات انتخابی

سی پی یو و مادر بردهای گیگا بخاطر 3 سال گارانتی دلچسب بود اما ظاهرا از نظر کش در حال حاظر اینتل با قیمت یکسان سر تر هست .در این مورد هم اگه دوستان نظری دارن بگن (در مورد گارانتی طولانی مدت که خیال ادمو از نظر آسیب قطعات اصلی راحت میکنه )

اینطور که متوجه شدم قطعه ای که از همه بیشتر سرعت سیستم را کم میکند هارد است چون یک قطعه مکانیکی است بقیه قطعات به مراتب سریعتر هستند و اگر هارد سریعتر باشد سرعت را خیلی بیشتر بالا میبرد .در این مورد نظر بدهید و ایا هارد سریعتر از ساتای 2 هم با قیمت نزدیک به آن وجود دارد ؟

رم ddr3 چقدر در سرعت سیستم موثر است آیا انتخاب من بجاست یا با ddr2 فرق چندانی ندارد ؟

ویندوز xp نهایتاً چقدر از رم را میتواند بشناسد

با تشکر فراوان :rose:

با سلام

قصد خرید سیستم را دارم ،بعضی از قطعات را در اینتر نت پیدا کردم و انتخاب نموده ام
برای تکمیل قطعات نیاز به راهنمائی دارم لطفاً با در نظر گرفتن صرفه اقتصادی قطعات مجهول را پیشنهاد کنید و اگر بنظر میرسد با توجه به قیمت قطعات قطعات بهتری میتوان جایگزین کرد حتماً بفرمائید و در نهایت قیمت کل سیستم را هم مشخص کنید .

کارت گرافیک :

GAINWARD PCI-E 9600GSO Sonic/768MB 192bit
یا
GAINWARD PCI-E 9600GT

هارد:

H.D.D MAX 320GB 16MB SATAII

رم :

RAM 2*1DDR3 APACER 1333

مانیتور :

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

( مارک سامسونگ ، زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه باشد و عریض(واید) نباشد ،سایز بالای 19اینچ )

cpu:

CPU Intel C2E E7500 / 2.9GHz

مادر برد :

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ddr3 ساپورت باشد رم دو کاناله ساپورت ، ساتای 2 ساپورت کند و pcie 2 نیز داشته باشد و قیمت مناسب داشته باشد و باس 1333 را ساپورت کند

dvdrw:

????????????

کیس و پاور
کیس و پاور مناسب با 20 درصد توان بیشتر نسبت به مصرف قطعات انتخابی

سی پی یو و مادر بردهای گیگا بخاطر 3 سال گارانتی دلچسب بود اما ظاهرا از نظر کش در حال حاظر اینتل با قیمت یکسان سر تر هست .در این مورد هم اگه دوستان نظری دارن بگن (در مورد گارانتی طولانی مدت که خیال ادمو از نظر آسیب قطعات اصلی راحت میکنه )

اینطور که متوجه شدم قطعه ای که از همه بیشتر سرعت سیستم را کم میکند هارد است چون یک قطعه مکانیکی است بقیه قطعات به مراتب سریعتر هستند و اگر هارد سریعتر باشد سرعت را خیلی بیشتر بالا میبرد .در این مورد نظر بدهید و ایا هارد سریعتر از ساتای 2 هم با قیمت نزدیک به آن وجود دارد ؟

رم ddr3 چقدر در سرعت سیستم موثر است آیا انتخاب من بجاست یا با ddr2 فرق چندانی ندارد ؟

ویندوز xp نهایتاً چقدر از رم را میتواند بشناسد

با تشکر فراوان :rose:

1 - کارت گرافیک 9600 همون زمان که release شد جزء کارت های mainstream بود و الان واقعا تو خیلی از بازی ها کم میاره مخصوصا که مانیتور بالای 19 اینچ می خوای پس فکر تغییر کارتت باش به انتخابی مثل 4770 یاgts250 و اگر حاضری هزینه کنی 5770 یا gtx260 که حدود 200 تومنه
2 - خرید هارد 320 با اختلاف قیمت کمش نسبت به 500 اشتباهه
3 - رم هات برای 7 کمه
4 - مانیتور ها از ابعاد 16.10 به 16:9 دارن تغییر می کنن بعد شما دنبال مانیتور 19 به بالا عادی می گردی؟؟؟واقعا دلیل کارت رو نمی تونم درک کنم چون من خودم مانیتور عادی رو دادم و سوپرواید گرفتم.شرکت تولید کننده حتما یه دلیل داشته که نسبت ها رو عوض کرده و تصاویر عریض 16:9 بری دید انسان خیلی مناسبتره و دید انسان توی طول بیشتر از عرضه و برای دیدن کل تصویر شما احتیاج نداری گردنت رو حرکت بدی و خیلی خستگی چشمات و گردنت کمتر میشه

5 - مانیتور به نظر من 20500 یا 20700 بد نیست البته هرچه پول بدی آش می خوری
6 - منظورت رو از سی پی یو gigabyte و مقایسه با کش intel نمی فهمم
7 - تفاوت رم های ddr3 و ddr2 تو سری core i5 یا core i7 قابل لمسه و تو سری core 2 کلا خیلی تاثیر نداره ولی من خودم باز با همون تفاوت کم هم ترجیح میدم ddr3 استفاده کنم
البته تاخیر و تایمینگ های رم هم خیلی خیلی مهمه مثلا رم 1333 با لتنسی 9 خیلی با باس 800 ddr2 با لتنسی 5 نداره
8 - سرعت هارد خیلی رو سیستم تاثیر داره ولی نه به اندازه cpu or ram
9 - مادربورد هم پیشنهادم مادربورد خودمه که هم ddr2 و هم dd3 و هم قیمتش خیلی مناسبه
msi x48c platinum
در ضمن جای یه pci express x16 2.0 دو تا با ساپورت کامل crossfire x16 x16 داره
10 - کیس و پاور هم که بسته به پولته مخصوصا کیس
من کیس magnum 2 رو پیشنهاد میدم که طراحی معکوس داره و به نسبت خنکه و حدود 38 تومنه
پاور هم برای 9600 و gts 250 و 4770 یه gp480a کافیه
و برای 5770 یه gp535a کافیه
برای gtx 260 هم یه gp585b
البته پاور ها رو تقریبا بالاتر از توان سیستمت در نظر گرفتم

آخرین ویرایش:
:cheesygriASUS - P5Q3
:)vga:xfx hd4890 1gig
:pIntel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
:(GEIL - Triple Channel 2GB - 1600
:sick:GREEN - GP785B
segate-SATA 2 - 1000 GB +:biggrin1:
خوب اولین ایرادت اینه که نمی فهمم trible channel رو چطوری روی سیستم core 2 گذاشتی
منظورت یه دونست؟؟پاور 785 می خوای چکار؟؟؟؟؟؟؟؟
من با 685 کراس کردم

با تشکر

1 - کارت گرافیک 9600 همون زمان که release شد جزء کارت های mainstream بود و الان واقعا تو خیلی از بازی ها کم میاره مخصوصا که مانیتور بالای 19 اینچ می خوای پس فکر تغییر کارتت باش به انتخابی مثل 4770 یاgts250 و اگر حاضری هزینه کنی 5770 یا gtx260 که حدود 200 تومنه
2 - خرید هارد 320 با اختلاف قیمت کمش نسبت به 500 اشتباهه
3 - رم هات برای 7 کمه
4 - مانیتور ها از ابعاد 16.10 به 16:9 دارن تغییر می کنن بعد شما دنبال مانیتور 19 به بالا عادی می گردی؟؟؟واقعا دلیل کارت رو نمی تونم درک کنم چون من خودم مانیتور عادی رو دادم و سوپرواید گرفتم.شرکت تولید کننده حتما یه دلیل داشته که نسبت ها رو عوض کرده و تصاویر عریض 16:9 بری دید انسان خیلی مناسبتره و دید انسان توی طول بیشتر از عرضه و برای دیدن کل تصویر شما احتیاج نداری گردنت رو حرکت بدی و خیلی خستگی چشمات و گردنت کمتر میشه

5 - مانیتور به نظر من 20500 یا 20700 بد نیست البته هرچه پول بدی آش می خوری
6 - منظورت رو از سی پی یو gigabyte و مقایسه با کش intel نمی فهمم
7 - تفاوت رم های ddr3 و ddr2 تو سری core i5 یا core i7 قابل لمسه و تو سری core 2 کلا خیلی تاثیر نداره ولی من خودم باز با همون تفاوت کم هم ترجیح میدم ddr3 استفاده کنم
البته تاخیر و تایمینگ های رم هم خیلی خیلی مهمه مثلا رم 1333 با لتنسی 9 خیلی با باس 800 ddr2 با لتنسی 5 نداره
8 - سرعت هارد خیلی رو سیستم تاثیر داره ولی نه به اندازه cpu or ram
9 - مادربورد هم پیشنهادم مادربورد خودمه که هم ddr2 و هم dd3 و هم قیمتش خیلی مناسبه
msi x48c platinum
در ضمن جای یه pci express x16 2.0 دو تا با ساپورت کامل crossfire x16 x16 داره
10 - کیس و پاور هم که بسته به پولته مخصوصا کیس
من کیس magnum 2 رو پیشنهاد میدم که طراحی معکوس داره و به نسبت خنکه و حدود 38 تومنه
پاور هم برای 9600 و gts 250 و 4770 یه gp480a کافیه
و برای 5770 یه gp535a کافیه
برای gtx 260 هم یه gp585b
البته پاور ها رو تقریبا بالاتر از توان سیستمت در نظر گرفتم

با تشکر از زحمتی که کشیدین و جواب طولانی نوشتید

در مورد قیمتها هم اگه بفرمائید وضعیت چجوری ممنون میشم

مانیتور غیر واید بنظرم بهتره چون واید بیشتر بدرد تماشای فیلم میخوره تا کارای گرافیکی بعد اینکه مونیتور واید ارتفاع تصویرش در مقایسه با اندازش کوچیک هست مثلاً مانیتور 19 واید عرضش به اندازه 17 هست

منظورم سی پی یو های amd بود که سه سال گارانتی داشتن بهمراه مادربردهای گیگابایت

قبلاً با سوختن مادر برد روبرو شدم گارانتیش خودش دلگرمیه چون تو اسمبل گارانتی نمیصرفه اکثراً قطعات گارانتی دارن میمونه مادر برد و سی پی یو

سلام!
دوستان این سوال من بی جواب موند :دی

شما میتونی مادربرد ASUS P5KPL-AM رو برداری ،65 تومن هست.

:cheesygriASUS - P5Q3
:)vga:xfx hd4890 1gig
:pIntel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nm
:(GEIL - Triple Channel 2GB - 1600
:sick:GREEN - GP785B
segate-SATA 2 - 1000 GB +:biggrin1:
اینا رو کم داره:

DVD-RW:LITEON 24X SATA
CASE:INFINITY GREEN
برای RAM هم باید 2*2GB با باس 1333 برداری،باس 1600 و سه کاناله که برای مادربرد شما نیست اصلا

با تشکر از زحمتی که کشیدین و جواب طولانی نوشتید

در مورد قیمتها هم اگه بفرمائید وضعیت چجوری ممنون میشم

مانیتور غیر واید بنظرم بهتره چون واید بیشتر بدرد تماشای فیلم میخوره تا کارای گرافیکی بعد اینکه مونیتور واید ارتفاع تصویرش در مقایسه با اندازش کوچیک هست مثلاً مانیتور 19 واید عرضش به اندازه 17 هست

منظورم سی پی یو های amd بود که سه سال گارانتی داشتن بهمراه مادربردهای گیگابایت

قبلاً با سوختن مادر برد روبرو شدم گارانتیش خودش دلگرمیه چون تو اسمبل گارانتی نمیصرفه اکثراً قطعات گارانتی دارن میمونه مادر برد و سی پی یو

خوب
x48c platinum حدود 140
رم هم وقتی استادی مثل فرشید جان هست من نمی تونم نظر بدم
سی پی یو 7300 فکر کنم 117 بود
هارد 500 حدود 52
مانیتور 180 تا 190 برای 20500
و بالای 200 برای 20700
کارت گرافیک gtx 260 192 core حدود 200
و مدل ماکسیمم کور حدود 215 و به بالا
5770 هم از 208 تا 220
gts 250 از 170 به بالا
4770 از 135 به بالا
پاور 430 نمی دونم
480 حدود 45
535 حدود 55 البته سریa و سری b حدود 72
585 هم حدود 85

شما میتونی مادربرد ASUS P5KPL-AM رو برداری ،65 تومن هست.
نیست اصلا
فرشید بهترین پیشنهاد رو داده چون با همین چیپ من برند gigabyte رو گرفتم و الان با مشکل به هم ریختن رنگ و ریست ناگهانی مواجه می شم وگارانتی هیچ جواب منطقی بهم نمی ده:-"
ولی کلا سری آنبورد 3100 خیلی ضعیفه و هیچ حسابی نمیشه روش باز کرد
من حتی تو گرفتن تصویر شفاف هم با این چیپ مشکل دارم و این چیپ نمی تونه تصویر درست حسابی تو رزلوشن 1440 در 900 و ریفرش ریت 60 هرتز بده و تصویر دارای نویزی می شه که اگر دقت کنی کاملا مات بودن و خطوط حاشوری که تو تصویره رو می تونی ببینی
این مادربورد ها (g31) فقط به درد ادارات و دفتر ها می خوره و اصلا حتی به درد فیلم دیدن هم نمی خوره
البته با پول شما تنها انتخابت همینه

Last edited by a moderator:
دوستان لیست من قسمتهای مهمش بکمک دوستان مشخص شد

اگه برای تکمیلش نظری دارید بگید مادر برد گیگا میخوام با توجه به cpu که انتخاب کردم حدود 80 هزار تومن باشه ddr3 و pcie2 و sata2 ساپورت کنه و باسش 1333 هم ساپورت کنه و مشکل ساز هم نباشه بعداً

در مقایسه اگه بخوام cpu رو amd بر دارم مثلاً از سری Phenom بر دارم تفاوتی خواهد داشت ؟

با حدود 125 هزار تومن اگه 7500 اینتل رو برندارم کلاً چه cpu پیشنهاد میکنید که افت قیمت هم به اندازه کافی کرده باشه ؟

مانیتور هم 19 اینچ غیر واید میخوام توی برند سامسونگ

CPU: CPU Intel C2E E7500 / 2.9GHz BOX 125,000

M.B: M.B GIGABYTE ???? 83,500

VGA: VGA HD4770 135,000

RAM: RAM 2*1DDR3 APACER 1333 60,000

HDD: H.D.D MAX 500GB 16MB SATAII 52,500

Case+POWER: magnum 2+ gp480a 90,500

Monitor: LCD Samsung 19ً 185,000

Keyboard: KEY acron yankton 688 14,000

Mouse: MOUSE ACRON NEMO 111 8,000

CD ROM: -------------------------------- --------

DVD ROM: Optiarc 20X 7200S 31,000

FDD: -------------------------------- --------

Modem: -------------------------------- --------

Speaker: speaker logitex m1800 30,000

آخرین ویرایش:
دوستان لیست من قسمتهای مهمش بکمک دوستان مشخص شد

اگه برای تکمیلش نظری دارید بگید مادر برد گیگا میخوام با توجه به cpu که انتخاب کردم حدود 80 هزار تومن باشه ddr3 و pcie2 و sata2 ساپورت کنه و باسش 1333 هم ساپورت کنه و مشکل ساز هم نباشه بعداً

مانیتور هم 19 اینچ غیر واید میخوام توی برند سامسونگ

CPU: CPU Intel C2E E7500 / 2.9GHz BOX 125,000

M.B: M.B GIGABYTE ???? 83,500

VGA: VGA HD4770 135,000

RAM: RAM 2*1DDR3 APACER 1333 60,000

HDD: H.D.D MAX 500GB 16MB SATAII 52,500

Case+POWER: magnum 2+ gp480a 90,500

Monitor: LCD Samsung 19ً 185,000

Keyboard: KEY acron yankton 688 14,000

Mouse: MOUSE ACRON NEMO 111 8,000

CD ROM: -------------------------------- --------

DVD ROM: Optiarc 20X 7200S 31,000

FDD: -------------------------------- --------

Modem: -------------------------------- --------

Speaker: speaker logitex m1800 30,000

فدات شم نه مادربورد ddr3 گیگابایت 80 تومنی وجود داره نه مانیتور غیر واید
مانیتور غیر واید discontiniue شده تقریبا
GIGABYTE - EP43T-UD3L

این یکی از ارزون ترین مدل های گیکابایته که 120 تومنه

GIGABYTE - EP43T-USB3

این هم usb 3 و 130 تومنه

GIGABYTE - EP43T-USB3 خوبه

مانیتور هم ناچاراً 19 اینچ بر میدارم بصورت واید فقط مشخصات بدید بهم که چیز خوب بردارم

اما اخرین مورد خود cpu هست سی پی یوهای فنوم 2 هم توی همین رنج قیمت 125 تومن پیدا میشه توانائیهای سی پی یو های amd فنوم 2 در مقایسه با e7500 به چه صورته چون قیمتها گاهاً به هم نزدیک هستن مثلاً :

AM3 - Phenom II X2 550 - 3.1GHz

125,000 Toman

Brand AMD
Series Phenom II X2
Model HDZ550WFGIBOX
CPU Socket Type
CPU Socket Type Socket AM3
Tech Spec
Core Callisto
Multi-Core Dual-Core
Name Phenom II X2 550 Black Edition
Operating Frequency 3.1GHz
Hyper Transports 4000MHz
L2 Cache 2 x 512KB
L3 Cache 6MB
Manufacturing Tech 45 nm
64 bit Support Yes
Hyper-Transport Support Yes
Virtualization Technology Support Yes
Voltage 0.85V - 1.425V
Thermal Design Power 80W
Cooling Device Heatsink and Fan included

Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz - 45 nm

125,000 Toman

Brand Intel
Series Core 2 Duo
Model BX80571E7500
CPU Socket Type
CPU Socket Type LGA 775
Tech Spec
Core Wolfdale
Multi-Core Dual-Core
Name Core2 Duo E7500
Operating Frequency 2.93GHz
FSB 1066MHz
L2 Cache 3MB
Manufacturing Tech 45 nm
64 bit Support Yes
Multimedia Instruction MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSE4, EM64T
Voltage 0.85V – 1.3625V
Thermal Power 65W
Cooling Device Heatsink and Fan included

با 125 هزار تومن cpu چی بردارم amd یا intel

یک چیزائی هم در مورد آنلاک سی پی یو فنوم 2 شنیدم که 4 هسته ای میشه

کسی چیزی میدونه ؟

آخرین ویرایش:
GIGABYTE - EP43T-USB3 خوبه

با 125 هزار تومن cpu چی بردارم amd یا intel

یک چیزائی هم در مورد آنلاک سی پی یو فنوم 2 شنیدم که 4 هسته ای میشه

کسی چیزی میدونه ؟

آقا عجب لیستای عریض و طویلی درست کردیا،
راجع به CPU شما هم از AMD انتخابای خوبی داری و هم از INTEL

از AMD میتونی Phenom II X3 720 رو انتخاب کنی که با نصبش روی مادربردای دارای قابلیت ACC میتونی هسته ی چهارم رو هم فعال کنی،بیشتر مادربردا با تراشه ی 790FX/GX و بعضی مدلای 770 هم این قابلیت رو دارن

از INTEL هم میتونی E7300 رو انتخاب کنی که اینم براحتی اورکلاک میشه .

آقا عجب لیستای عریض و طویلی درست کردیا،
راجع به CPU شما هم از AMD انتخابای خوبی داری و هم از INTEL

از AMD میتونی Phenom II X3 720 رو انتخاب کنی که با نصبش روی مادربردای دارای قابلیت ACC میتونی هسته ی چهارم رو هم فعال کنی،بیشتر مادربردا با تراشه ی 790FX/GX و بعضی مدلای 770 هم این قابلیت رو دارن

از INTEL هم میتونی E7300 رو انتخاب کنی که اینم براحتی اورکلاک میشه .

ممنون

این cpu بنظرم قیمتش سنگین بشه من با 125 تومن میتونم فنوم 550 رو بخرم آنلاک بکنم .شنیدم بعضی مادربردها اینکارو میکنن ظاهراً با دارا بودن acc , امکانات جدید بایوس میشه اینکارو کرد اگه کسی دقیق میدونه برای مدل سی پی یو انتخابی من کدوم مادر برد کامل آنلاک میکنه بهم اطلاع بده در ضمن مادر برد هم گیگا میخوام بگیرم گارانتی خوبی داره

اینجا هم یک لینک هست توضیح داده انلاک این سی پی یو رو

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/phenom-athlon-ii-x2_15.html

بحث اصلی ورژن بایوس مادربرد هست و با کمک هیبرید وaccآنلاک میشه کرد

آخرین ویرایش:
ممنون

این cpu بنظرم قیمتش سنگین بشه من با 125 تومن میتونم فنوم 550 رو بخرم آنلاک بکنم .شنیدم بعضی مادربردها اینکارو میکنن ظاهراً با دارا بودن acc , امکانات جدید بایوس میشه اینکارو کرد اگه کسی دقیق میدونه برای مدل سی پی یو انتخابی من کدوم مادر برد کامل آنلاک میکنه بهم اطلاع بده در ضمن مادر برد هم گیگا میخوام بگیرم گارانتی خوبی داره

معمولا سی پی یو های 2 هسته ای phenom ii نسبت به 3 هسته ای کمتر آنلاک می شه و معمولا دلیل لاک شدن دو هسته خرابی حد اقل یکی از هسته ها بوده و در حالت استفاده از aac معمولا بوت فیل می شید
و معمولا فنوم های سه هسته ای احتمال خراب بودن هسته چهارمش نسبت به دو هسته ای ها کمتره
کلا آنلاک کردن هسته سوم و چهارم ممکنه با مشکلاتی مثل ریست ناگهانی بالا رفتن غیر عادی دمای سی پی یو و حتی بوت نشدن سیستم بشه و می شه گفت مثل تخم مرغ شانسیه که یه سی پی یو ممکنه 4 هسته ای شه و یکی دیگه ممکنه نشه البته سریال ساخت سی پی یو هم بی تاثیر نیست
شما اگر فنوم 2 یا3 هسته می خرید فکر خرید مادربوردی حد اقل 150 تومنی مثل msi 790gx g65 باشید و در آخر پی این رو به تنتون بمالید که ممکنه هسته های قفل شده سی پی یو شما باز نشه
در کل یه ریسکه اما من حاضرم ریسک کنم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

امروز قراره برم یه سری قطعات کامپیوتر بگیرم چند تا سوال داشتم
1- با بودجه حدود 50 تومن چه هاردی میشه گرفت البته مادربورد من sata هست و sata 2 نیست
2- از بین سی پی یو های 4 هسته ای با بودجه 300 تومن کدوم رو میشه خرید البته ماردبردشم مطرح هست که چه مدلی بگیرم و اصلا باید از کدوم سری مادر بوردها برای یه سی پی یو 4 هسته ای استفاده کرد بودجه برای مادر بورد هم 150 تا 200 تومن هست
3- بهترین رم با مناسب ترین قیمت به نظر شما چی هست بودجه اصلا مهم نیست
4- در مورد مانیتور های ال سی دی توی یکی از تاپیک های همین بخش خوندم که مانیتورهای ال سی دی توی یه رزولوشن خاص بهترین تصویر رو میدن به نظر شما با یه 9600 gso چه مانیتوری با چه رزولوشنی بگیرم

با تشکر از دوستان

ممنون

دوست عزیز،شما بالاخره اومدی مشاوره بگیر یا مشاوره بدی؟؟!

اگر از ما پرسیدی که من گفتم چی بگیری،شما گفتی با 125 تومن،منم گفتم 720 بگیر،حالا خودت باز میگی سنگینه؟! ،یعنی چی؟

بجای اینکه سر تک تک قطعات بحث کنی بهتر اینه که بودجه ی کلی رو بگی ،ما میگیم چی بخری.

سلام دوستان

امروز قراره برم یه سری قطعات کامپیوتر بگیرم چند تا سوال داشتم
1- با بودجه حدود 50 تومن چه هاردی میشه گرفت البته مادربورد من sata هست و sata 2 نیست
2- از بین سی پی یو های 4 هسته ای با بودجه 300 تومن کدوم رو میشه خرید البته ماردبردشم مطرح هست که چه مدلی بگیرم و اصلا باید از کدوم سری مادر بوردها برای یه سی پی یو 4 هسته ای استفاده کرد بودجه برای مادر بورد هم 150 تا 200 تومن هست
3- بهترین رم با مناسب ترین قیمت به نظر شما چی هست بودجه اصلا مهم نیست
4- در مورد مانیتور های ال سی دی توی یکی از تاپیک های همین بخش خوندم که مانیتورهای ال سی دی توی یه رزولوشن خاص بهترین تصویر رو میدن به نظر شما با یه 9600 gso چه مانیتوری با چه رزولوشنی بگیرم

با تشکر از دوستان

شما هم عزیز بگو چه قطعاتی داری،چقدر میخوای هزینه کنی و چه چیزایی برات اولویت ارتقا دارن،بقیش با من.

شما هم عزیز بگو چه قطعاتی داری،چقدر میخوای هزینه کنی و چه چیزایی برات اولویت ارتقا دارن،بقیش با من.

یه سیستم جدید میخوام بگیرم به همراه خریدن یه ال سی دی و یه هارد برای سیستم قدیمیم بودجه هم حدود یک میلیون 50 هزار تومان هست البته با تو ضیحاتی که تو پست قبلی دادم
سیستم قبلی پنتیوم 4 هست با یه گرافیک 9600 gso
برای سیستم جدیدم هم میزان رم و قدرت سی پی یو در اولویت قرار دارن چون برای پردازش های سنگین به غیر از کارهای گرافیکی میخوام کارت گرافیکی برای سیستم جدید یه چیز معمولی در حد 100 تا 150 هزار تومان کافیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or