مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام خدمت دوستان
من الان داشتم توي سايتا ميگشتم كه ديدم تويه يه سايت نوشته كه ماكروسافت يه xbox 360 زده به شكل laptop ميخواستم ببينم حقيقت داره؟آيا قابليتهاي ايكس باكسو داره؟ و آيا در بازار ايران هم يافت ميشه؟و قيمتش چنده؟آيا PS3 LAPTOP هم وجود داره؟
و سوال دومم اينه كه توي بازار ايران لپ تاپ با display بالاي 20 اينچ هست؟
احتمالا زده ،منتهی برای همون یک نفر که توی اون سایت این خبر مسخره رو گذاشته!!
خودتم لینک خبر رو میذاشتی بد نبود

لپ تاپهای حرفه ای نمایشگرشون نهایت 18 اینچ هست.

ميتونيد اين سايت رو نگاه كنيد اگه باورتون نميشه
http://benheck.com/xbox-360-laptop-3-elite
فکر می کنم خیلی تابلو هست و گفتن نداشت که خودش برداشته طراحی ابداعی خودش رو روی بدنه دستگاه اعمال کرده!
دل و روده ی کنسولش رو ریخته بیرون و با استفاده از LCD Panel یه لپ تاپ Gateway یه دستگاه جدید بدنیا آورده.
هم توی توضیحات مشخصه و هم توی عکسا.

من میخوام بعد از عید سیستم رو ارتقاع بدم اما تو یه مورد خیلی بدجور گیر کردم .
من می خواستم سی پی یو Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 بگیرم با قیمت 360 هزار تومن !
اما در خیلی مقایسه ها دیدم سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بهتر عمل کرده یا حداقل
در حدش عمل کرده قیمتش هم خیلی خیلی ارزون تر یعنی 210 تومنه !!! چه تفاوتی بین اینها هستش ؟
یعنی Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 چه مزیتی داره که ارزش داشته باشه پول بیشتری براش داد ؟

از طرفی دیگه من دنبال مادربوردهای AMD گشتم اما متاسفانه مثل اینکه مادربوردهای که سی پی یو
AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz و کلا سی پی یو های AMD رو ساپورت میکنن زیاد نیستن و
همچنین قیمت خیلی کمی دارند که آدم شک میکنه مبادا مادربوردهای به دردنخوری باشن ! من خودم
برای این سی پی یو مادربورد ASUS - M4A78T-E که گرون ترین بود تو رایان صبا رو انتخاب کردم با قیمت
مناسبش که 230 هزار تومان بود . آیا کسی مادربورد بهتری برای سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz میشناسه ؟

من میخوام بعد از عید سیستم رو ارتقاع بدم اما تو یه مورد خیلی بدجور گیر کردم .
من می خواستم سی پی یو Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 بگیرم با قیمت 360 هزار تومن !
اما در خیلی مقایسه ها دیدم سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz بهتر عمل کرده یا حداقل
در حدش عمل کرده قیمتش هم خیلی خیلی ارزون تر یعنی 210 تومنه !!! چه تفاوتی بین اینها هستش ؟
یعنی Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 چه مزیتی داره که ارزش داشته باشه پول بیشتری براش داد ؟

از طرفی دیگه من دنبال مادربوردهای AMD گشتم اما متاسفانه مثل اینکه مادربوردهای که سی پی یو
AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz و کلا سی پی یو های AMD رو ساپورت میکنن زیاد نیستن و
همچنین قیمت خیلی کمی دارند که آدم شک میکنه مبادا مادربوردهای به دردنخوری باشن ! من خودم
برای این سی پی یو مادربورد ASUS - M4A78T-E که گرون ترین بود تو رایان صبا رو انتخاب کردم با قیمت
مناسبش که 230 هزار تومان بود . آیا کسی مادربورد بهتری برای سی پی یو AM3 - Phenom II X4 965 - 3.4GHz میشناسه ؟

اگه میخوای ارتقاءء بدی باید بودجه ی کلی رو بگی اول

بعدم شما طبق کدوم نمودار میگی Core i7 860 در حد Phenom II X4 965 هست؟؟

Core i7 از هر CPU یی که تا حالا AMD زده با فاصله ی زیاد سریعتر هست و اون Phenom 965 هم بعضی جاها فقط میتونه خودش رو به Core i5 750 برسونه،ولی اصلا در حد Core i7 نیست
البته ممکنه شما بنچمارکی رو دیده باشی-مثل بنچمارکای بعضی بازیها-که اینا توی یه سطح باشن که خب این دلیل همقدرت بودنشون نیست و ممکنه اونجا کارت گرافیک گلوگاه بوده باشه،در کل معیارهای زیادی توی بررسی نتایج باید لحاظ بشه

شما بودجه رو بگو ،نگرانی از انتخاب قطعات رو بزار به عهده ی کسی که تمام این داستانا رو قبلا تجربه کرده.

بچه ها کارت گرافیک تو قیمت 350 تومان بهترین چیه؟؟ATI 5850 خوبه؟؟؟
و قیمت هارد WESTERN DIGITAL CAVIER BLACK 500GB چنده؟؟؟
ممنونم.

بله،انتخاب خوبیه با این بودجه
بعد از اون بهترین انتخاب GTX 275 هست که البته کندتره و حدود 50 تومن هم ارزونتر

هارد WD BLACK هم اگر پیدا بشه حدود 69 تومن هست که ارزش خرید نداره،چون سریعترین هارد 500 گیگ الان Seagate 7200.12 هست.

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i5 750
RAM : TG 2*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p7p55d-le or msi p55-gd65
VGA : zotac or asus gtx275
HDD : WD or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung sn1943 or sn1933
MOUSE : n/a
KEYBOARD : a4tech gk-5 wireless (keyboard & mouse)
SPEAKER : creative a200

حدودا 1280 1285 در میاد.;)

آخرین ویرایش:
Farshidstar2012

ممنون از کمک . من یک ملیون تا یک ملیون و صد میتونم هزینه کنم اونم فقط برای ( سی پی یو , مادربرد , گرافیک , و رم و پاور و کیس ) ! یه نموداری چیزی نداری مقایسه این سی پی یوها رو داشته باشه ؟ آخه اینطور که من حساب کردم اگر سیستم AMD ببندم با صرفه جویی که کردم میتونم یه مانیتور 22 اینج هم بخرم ! اما به هرحال اگر به نظر شما سیستم اینتل بهتر هستش اینتل بگیرم ... ( راستی تخفیف بدی مشتری میشیم :ی )

Farshidstar2012

ممنون از کمک . من یک ملیون تا یک ملیون و صد میتونم هزینه کنم اونم فقط برای ( سی پی یو , مادربرد , گرافیک , و رم و پاور و کیس ) ! یه نموداری چیزی نداری مقایسه این سی پی یوها رو داشته باشه ؟ آخه اینطور که من حساب کردم اگر سیستم AMD ببندم با صرفه جویی که کردم میتونم یه مانیتور 22 اینج هم بخرم ! اما به هرحال اگر به نظر شما سیستم اینتل بهتر هستش اینتل بگیرم ... ( راستی تخفیف بدی مشتری میشیم :ی )

http://www.cpubenchmark.net

Farshidstar2012

ببین دوست عزیز،ما با توجه به بودجه بهترین انتخاب رو بهت پیشنهاد می دم و از نظر مقایسه بین قطعات و مدلهای مختلف چیزی که می گم سرسوزنی رد خور نداره،
شما حتی اگر یه بنچمارک رو بین این دوتا ببینی ممکنه برداشت درستی از قدرت اونا نکنی،اما ما برای اینکه بحث فنی خیلی دقیقتری رو پیگیری می کنیم و برای رسیدن به دید کلی صدها مقایسه و بررسی از سخت افزار مختلف و سایتهای معتبر مختلف رو کنار هم قرار می دیم تا به نتیجه برسیم

برای مثال همین لینکی که کاربر عزیز،Meysam480 گذاشته از یه بنچمارک معتبر بنام Passmark هست که یه مقایسه ی خطی بین پردازنده های مختلف هست اما خب ممکنه نرم افزارهای کاربردی دیگه همچین مقیاس یا اختلافی رو بین پردازنده های مختلف نشون ندن،چرا که شاید نتونن از کل قدرت پردازنده ها استفاده کنن

حالا این بهترین سیستم با یک میلیون و صد:

CPU:INTEL CORE i7 860
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTX 260 896MB DDR3
POWER:GREEN 585B+
CASE:GREEN INFINITY

البته اگه اولویت کاربری شما با بازی هست که باید گرافیک رو قویتر کنی و یه CPU ی پایینتر اما همچنان قویتر از AMD Phenom II ها برداری

CPU:INTEL CORE i5 750
VGA:ATI 5850 DDR5 1GB

تخفیف هم بابت جشنواره ی نوروزی تعلق می گیره،خیالت راحت!

ممنون سیستم خیلی خوبی رو پیشنهاد کردی تقریبا چیزی که ذهنم بود اما از یه چیز سر در نمیارم .
اینکه تو این سی پی یو که شما معرفی کردی یه مدلش 2.66GHz هست و یه مدلش 2.88GHz و ...
این چطوریاست یعنی چقدر تو قدرت سی پی یو تاثیر داره ...

راستی این مادربوردی که معرفی کردی قیمتش چقدر هست ؟ فکر کنم بالای 400 باشه !!؟؟
همچنین این پاور شما معرفی کردی تو رایان صبا زده 98 هزار تومان به نظرت زیاد نیست ؟
مدل GREEN - GP535A قیمتش 60 تومنه فکر کنم بهتر باشه !

===

CPU:INTEL CORE i5 750
VGA:ATI 5850 DDR5 1GB

این سیستمی که معرفی کردی الان قیمت هاشو سرچ کردم دیدم اگر بخوام اینو بگیرم تقریبا یک ملیون و 300 میشه !!!

آخرین ویرایش:
ممنون سیستم خیلی خوبی رو پیشنهاد کردی تقریبا چیزی که ذهنم بود اما از یه چیز سر در نمیارم .
اینکه تو این سی پی یو که شما معرفی کردی یه مدلش 2.66GHz هست و یه مدلش 2.88GHz و ...
این چطوریاست یعنی چقدر تو قدرت سی پی یو تاثیر داره ...

راستی این مادربوردی که معرفی کردی قیمتش چقدر هست ؟ فکر کنم بالای 400 باشه !!؟؟
همچنین این پاور شما معرفی کردی تو رایان صبا زده 98 هزار تومان به نظرت زیاد نیست ؟
مدل GREEN - GP535A قیمتش 60 تومنه فکر کنم بهتر باشه !

===

این سیستمی که معرفی کردی الان قیمت هاشو سرچ کردم دیدم اگر بخوام اینو بگیرم تقریبا یک ملیون و 300 میشه !!!
خب شما چن جا اشتباه کردی،اما از من بعیده که بعد از اینهمه سیستم پیشنهاد دادن اشتباه کنم!

یکی اینکه مادربرد 230 تومن هست نه 400 تومن
دوم اینکه سرعت CPU دیگه مثل قدیم نیست که فقط به فرکانس مربوط باشه،معماری و تعداد Thread ها و Cash و غیره ملاک هست
حالا شما این اطلاعاتو نداری ،دونه دونه سوالات فنی می پرسی که نمیشه همه رو اینجا بحث تخصصی کرد،مقالات مربوطه رو میتونی مطالعه کنی
پاور رو هم با اینکه 535 وات هم جوابگو هست ولی گذاشتن 585 برای سیستم شما از نظر پایداری و عمر مفید و ارتقا گزینه ی بهتری هست

حله یا بازم اما و اگر میاری ؟! ;)

خوبه ممنون . اما و اگر که ندارم ولی یکی دیگه دارم :ی ! این مادربورد با توجه به قیمت کمش به نظرت
به درد میخوره ؟ من تا 300 تومن هم می تونم مادربورد بخرم اگر بهترش هست بهترش رو معرفی کن

تا الان انتخاب اصلیم شد اینها :

Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 ( برای این 340 می تونم هزینه کنم )
CLUB - ATI RADEON HD 5850 - 1GB ( این رو تو چند میدی ؟ )
GREEN - GP535A ( اینم 60 تومنه چون 98 تومن زور داره پول پاور بدی )
کیس هم تصمیم گرفتم فعلا نخرم از همون قبلی استفاده کنم البته مال 4-5 سال پیشه .
GEIL- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ( دوتا از این هم میخوام بگیرم 125 تومن میشه )

می مونه مادربرد که تا 300 تومن یه چیز خوب میخوام . چون اکثر مادربوردهای که i7 رو ساپورت میکنه
بالای 350 بودن ...

تا بعد از عید کلا قیمت تو بازار افزایش پیدا میکنه یا کاهش ؟ احتمال کدومش هست !

خوبه ممنون . اما و اگر که ندارم ولی یکی دیگه دارم :ی ! این مادربورد با توجه به قیمت کمش به نظرت
به درد میخوره ؟ من تا 300 تومن هم می تونم مادربورد بخرم اگر بهترش هست بهترش رو معرفی کن

تا الان انتخاب اصلیم شد اینها :

Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 ( برای این 340 می تونم هزینه کنم )
CLUB - ATI RADEON HD 5850 - 1GB ( این رو تو چند میدی ؟ )
GREEN - GP535A ( اینم 60 تومنه چون 98 تومن زور داره پول پاور بدی )
کیس هم تصمیم گرفتم فعلا نخرم از همون قبلی استفاده کنم البته مال 4-5 سال پیشه .
GEIL- Dual Channel 2GB - 1333-(2x1GB) ( دوتا از این هم میخوام بگیرم 125 تومن میشه )

می مونه مادربرد که تا 300 تومن یه چیز خوب میخوام . چون اکثر مادربوردهای که i7 رو ساپورت میکنه
بالای 350 بودن ...

تا بعد از عید کلا قیمت تو بازار افزایش پیدا میکنه یا کاهش ؟ احتمال کدومش هست !
شما از اون دسته افرادی هستی که مشاوره گرفتنت مصیبته!

اینکه برای هر قطعه چقدر باید هزینه کنار گذاشت رو هم بهترین گزینه ها رو من گفتم،شما چرا تفکیک قیمت می کنی؟؟ شما اگه بهتر می دونی که خب چرا می پرسی باز؟ اگه هر چی میخوای توی لیستت عوض کنی رو بکن،اما دیگه نپرس که این بهتره یا نه

من لیستم همونی بود که گفتم ،بدون تغییر،هم مادربردی که گفتم خوبه و هم پاور مناسبه،شما مادربردای i7 سوکت 1156/1366 رو هم با هم اشتباه گرفتی،

قیمتها هم همینطوری ظرف این یک ماه گرون شدن،بعد از عید هم زودتر از اردیبهشت قیمتای جدید نمیاد.
صحبت راجع به قیمت فقط با PM،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or