مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام میشه یه کارت گرافیک nVIDIA و سی پی یو AMD تا 450 هزار تومن چی خوبه بگیرم؟
GTS 250 چه جوره؟ GTX 275 چطوره؟
قیمتشون چنده؟
اگه میشه سریعتر منو راهنمایی بفرمایید:cheesygri:-"
خوب بطور کلی جمله نامفهومه! :cheesygri
اینجوری که نمیشه این cpu که میخوای واسه چه سوکت یا مینی هستش ؟!
خوب یا بد بودنشون تو بنچا مشخصه.
250 از 170 داره تا 210 و 275 هم از 310 داره تا 390 تومن.;)

من يه هدفون دالبى خوب مى خوام!
چون نوت بوک دارم بايد کارت صداى اکسترنال*داشته باشه!
الان هم a4tech hd800 دارم،اصلا راضى نيستم!
نمى دونم من نمى تونم درست تنظيمش کنم يا اصلا کيفيتش دالبيش پايينه! ولى تو تنظيماتشم دالبى درست و حسابى نداره و بيشتر استريو شنيده مي شه البته صداش عاليه!
حالا مى خوام يه توپشو بخرم،دالبى خوبى داشته باشه و هم کيفيت صداى عالى!
اگه جک 3.5 ساپرت کنه(برا موبايلم) ديگه حرف نداره(مى دونم رو مب دالبى جواب نمى ده)
مدل و قيمت
باتشکر
اگر منظورت از دالبی صدای Sorround هست و این Headset رو برای بازی میخوای که مدل Creative HS-1000 رو پیشنهاد میدم،USB هست و از امکانات X-FI برخورداره و حدود 80تومن هست

اگر برای موزیک میخوای که مدلای برند AKG ارجحیت دارن،ولی قیمتشون از 140 تومن به بالاست،ولی مدل خاصی رو نمیتونم بگم.

خوب بطور کلی جمله نامفهومه! :cheesygri
اینجوری که نمیشه این cpu که میخوای واسه چه سوکت یا مینی هستش ؟!
خوب یا بد بودنشون تو بنچا مشخصه.
250 از 170 داره تا 210 و 275 هم از 310 داره تا 390 تومن.;)
ممنون ولی من چون دارم سیستم جدید می بندم مینشو باهاش ست می کنم:-":cheesygri
نگفتید اون دوتا کارت چه جوریان؟
بازم ممنون

بازم ممنون
اون دو تا کارت یه جورایی اصلا بهم ربطی ندارن
یکی GTS 250 هست که توی محدوده ی 170 تومن خیلی خوبه
یکی هم GTX 275 که 320 تومنه،
اینکه کدوم رو باید انتخاب کرد بستگی به هزینه ی کلی داره که باز شما نمیگی
شما باید هزینه ی کلی رو بگی،انتخاب اینکه کدوم قطعات رو باید برداشت با ماست،خیلی واضح و روشن

اگر منظورت از دالبی صدای Sorround هست و این Headset رو برای بازی میخوای که مدل Creative HS-1000 رو پیشنهاد میدم،USB هست و از امکانات X-FI برخورداره و حدود 80تومن هست

اگر برای موزیک میخوای که مدلای برند AKG ارجحیت دارن،ولی قیمتشون از 140 تومن به بالاست،ولی مدل خاصی رو نمیتونم بگم.

نظرت در مورد این چیه؟
Creative Aurvana X-Fi
قیمت داری؟
سلام
میشه قیمت به روز q9300رو بگین چون می خوام کار کردش رو از یه بنده خدایی بخرم به نظرتون 145 خوبه؟
بین 190 تا 195 قیمنت داره . شما که می خوای دست دو بخری دیگه قیمت روز رو می خوای چی کار ؟ :biggrin1: نهایتا 2تومن این طرف اون طرف شه .
چقدر کار کرده ؟ اگه تر و تمیزه هست به دست بخواد بفروشه 130تومن هم بر نمی دارند ازش . اما شما با شرط سلامت یه حالی بده و تا 130-135برو . البته اینی که من گفتم یه مقداری ارزون حساب کردم که مشتری بشی:biggrin1:

نظرت در مورد این چیه؟
Creative Aurvana X-Fi
قیمت داری؟
بله خب،این مدل کیفیت فوق العاده ای برای موزیک داره،اما من توی بازار این مدل رو سراغ ندارم،برای همین پیشنهاد ندادم ،USB هم نیست و اگر موجود باشه هم قیمتش زیر 150 تومن نیست.

دوستم مي خواد كامپيوتر بخره(فقط كيس) و مي خواد سي پي يو phenom 2 باشه و كارت گرافيكش حدااق 9600 انويديا يا رادئون 4870 باشه و مي تونه تا حدااقل 800 هزار تومان خرج كنه .اگه راهنمايي كنيد با ذكر قيمت خيلي خيلي ممنون ميشم.
اگه بشه چه ميشه

بله خب،این مدل کیفیت فوق العاده ای برای موزیک داره،اما من توی بازار این مدل رو سراغ ندارم،برای همین پیشنهاد ندادم ،USB هم نیست و اگر موجود باشه هم قیمتش زیر 150 تومن نیست.

خيلى مرسى
نمايندگى کريتيو اينجا هست!
از لحاظ کيفيت تاييد مي کنيد؟
برا يه کاربر که بازى،فيلم و موزيک علاقه داره پيشنهاد مى کنيد؟
مسئله جک ۳.۵ اختلالى ايجاد نمى کنه؟
به موبايل و... بى دردسر وصل مى شه؟
مرسى باشيد

بازم ممنون
خوب پس این بحثو ادامه دادن بی معنیه ، شما بودجه+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.;)

دوستم مي خواد كامپيوتر بخره(فقط كيس) و مي خواد سي پي يو phenom 2 باشه و كارت گرافيكش حدااق 9600 انويديا يا رادئون 4870 باشه و مي تونه تا حدااقل 800 هزار تومان خرج كنه .اگه راهنمايي كنيد با ذكر قيمت خيلي خيلي ممنون ميشم.
اگه بشه چه ميشه

CPU:AMD PHENOM II X4 940 BE
RAM:2*2GB PATRIOT DDR2
M/B:M3A78-T
VGA:GTX 260 896MB DDR3
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
اینا حدود 800 تومن میشه.
اون دو مدل گرافیکی هم که شما گفتی اصلا همرده نیستن،بجاش کارت 260 بهترین انتخابه.

خيلى مرسى
نمايندگى کريتيو اينجا هست!
از لحاظ کيفيت تاييد مي کنيد؟
برا يه کاربر که بازى،فيلم و موزيک علاقه داره پيشنهاد مى کنيد؟
مسئله جک ۳.۵ اختلالى ايجاد نمى کنه؟
به موبايل و... بى دردسر وصل مى شه؟
مرسى باشيد
من که گفتم کیفیت بالایی داره،جک 3.5 هم مشکلی نداره و به بقیه دستگاهها هم وصل میشه.

اون دو تا کارت یه جورایی اصلا بهم ربطی ندارن
یکی GTS 250 هست که توی محدوده ی 170 تومن خیلی خوبه
یکی هم GTX 275 که 320 تومنه،
اینکه کدوم رو باید انتخاب کرد بستگی به هزینه ی کلی داره که باز شما نمیگی
شما باید هزینه ی کلی رو بگی،انتخاب اینکه کدوم قطعات رو باید برداشت با ماست،خیلی واضح و روشن
با عرض شرمندگی تو همون پست اول عرض کردم بهترین cpu و vga سر جمع تا حداکثر 450 هزار تومن می خوام اونم عجله ای!:blushing:
بازم ممنون و شرمنده:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or