مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
میشه قیمت به روز q9300رو بگین چون می خوام کار کردش رو از یه بنده خدایی بخرم به نظرتون 145 خوبه؟
بین 190 تا 195 قیمنت داره . شما که می خوای دست دو بخری دیگه قیمت روز رو می خوای چی کار ؟ :biggrin1: نهایتا 2تومن این طرف اون طرف شه .
چقدر کار کرده ؟ اگه تر و تمیزه هست به دست بخواد بفروشه 130تومن هم بر نمی دارند ازش . اما شما با شرط سلامت یه حالی بده و تا 130-135برو . البته اینی که من گفتم یه مقداری ارزون حساب کردم که مشتری بشی:biggrin1:

نظرت در مورد این چیه؟
Creative Aurvana X-Fi
قیمت داری؟
بله خب،این مدل کیفیت فوق العاده ای برای موزیک داره،اما من توی بازار این مدل رو سراغ ندارم،برای همین پیشنهاد ندادم ،USB هم نیست و اگر موجود باشه هم قیمتش زیر 150 تومن نیست.

دوستم مي خواد كامپيوتر بخره(فقط كيس) و مي خواد سي پي يو phenom 2 باشه و كارت گرافيكش حدااق 9600 انويديا يا رادئون 4870 باشه و مي تونه تا حدااقل 800 هزار تومان خرج كنه .اگه راهنمايي كنيد با ذكر قيمت خيلي خيلي ممنون ميشم.
اگه بشه چه ميشه

بله خب،این مدل کیفیت فوق العاده ای برای موزیک داره،اما من توی بازار این مدل رو سراغ ندارم،برای همین پیشنهاد ندادم ،USB هم نیست و اگر موجود باشه هم قیمتش زیر 150 تومن نیست.

خيلى مرسى
نمايندگى کريتيو اينجا هست!
از لحاظ کيفيت تاييد مي کنيد؟
برا يه کاربر که بازى،فيلم و موزيک علاقه داره پيشنهاد مى کنيد؟
مسئله جک ۳.۵ اختلالى ايجاد نمى کنه؟
به موبايل و... بى دردسر وصل مى شه؟
مرسى باشيد

ممنون ولی من چون دارم سیستم جدید می بندم مینشو باهاش ست می کنم:-":cheesygri
نگفتید اون دوتا کارت چه جوریان؟
بازم ممنون
خوب پس این بحثو ادامه دادن بی معنیه ، شما بودجه+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.;)

دوستم مي خواد كامپيوتر بخره(فقط كيس) و مي خواد سي پي يو phenom 2 باشه و كارت گرافيكش حدااق 9600 انويديا يا رادئون 4870 باشه و مي تونه تا حدااقل 800 هزار تومان خرج كنه .اگه راهنمايي كنيد با ذكر قيمت خيلي خيلي ممنون ميشم.
اگه بشه چه ميشه

CPU:AMD PHENOM II X4 940 BE
RAM:2*2GB PATRIOT DDR2
M/B:M3A78-T
VGA:GTX 260 896MB DDR3
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
اینا حدود 800 تومن میشه.
اون دو مدل گرافیکی هم که شما گفتی اصلا همرده نیستن،بجاش کارت 260 بهترین انتخابه.

خيلى مرسى
نمايندگى کريتيو اينجا هست!
از لحاظ کيفيت تاييد مي کنيد؟
برا يه کاربر که بازى،فيلم و موزيک علاقه داره پيشنهاد مى کنيد؟
مسئله جک ۳.۵ اختلالى ايجاد نمى کنه؟
به موبايل و... بى دردسر وصل مى شه؟
مرسى باشيد
من که گفتم کیفیت بالایی داره،جک 3.5 هم مشکلی نداره و به بقیه دستگاهها هم وصل میشه.

اون دو تا کارت یه جورایی اصلا بهم ربطی ندارن
یکی GTS 250 هست که توی محدوده ی 170 تومن خیلی خوبه
یکی هم GTX 275 که 320 تومنه،
اینکه کدوم رو باید انتخاب کرد بستگی به هزینه ی کلی داره که باز شما نمیگی
شما باید هزینه ی کلی رو بگی،انتخاب اینکه کدوم قطعات رو باید برداشت با ماست،خیلی واضح و روشن
با عرض شرمندگی تو همون پست اول عرض کردم بهترین cpu و vga سر جمع تا حداکثر 450 هزار تومن می خوام اونم عجله ای!:blushing:
بازم ممنون و شرمنده:smile:

با عرض شرمندگی تو همون پست اول عرض کردم بهترین cpu و vga سر جمع تا حداکثر 450 هزار تومن می خوام اونم عجله ای!:blushing:
بازم ممنون و شرمنده:smile:
دوست عزیز قبلا هم گفتم این cpu با چه سوکت یا واسه چه مینی قراره در نظر گرفته بشه ، باز شما میگی تا 450 یه vga و یه cpu ؟! :confused:

سلام بچه ها یکی از دوستام میخواد تو رنج قیمت 450 تا نهایتا 500 یکی CPU , VGA ,power بگیره vga رو تا حدودی فهمیدیم چی خوبه
MB =p5kpl این هست اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

سلام بچه ها یکی از دوستام میخواد تو رنج قیمت 450 تا نهایتا 500 یکی CPU , VGA ,power بگیره vga رو تا حدودی فهمیدیم چی خوبه
MB =p5kpl این هست اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
CPU:INTEL Q9400
POWER:GREEN 535W
VGA:GTX 260/216
حدود 490 تومن میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or