مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

واسه اون cpu مین از 70 تومن هست تا 250 تومن من 250ـی رو پیشنهاد میدم شما قبول میکنی ؟! :-"
بازم میگم این بستگی به هزینه ای که شما میکنی داره.
965 حدودا 200 205 تومن و gtx260/216 هم بین 210 تا 240 تومن.

ممنون رفيق دستت درد نكنه
حالا كه زحمت كشيدين يه مين بين ١١٠ تا ١٤٠ تومني خيلي عالى معرفى كنيد
بازم ممنون!

سلام و خسته نباشید×
دوستان یه سیستم 600 تومن (همه چی!) برای یه بچه ی مینی گیمر 7-8 ساله میخوام:biggrin1:
خواهشا فقط یکمی عجله دارم چون قراره غروب بریم براش بگیریم
اگه از هر قطعه دو مدل بگین عالی میشه
LCD و Speaker هم فراموش نشه !
مرسی:smile:

ممنون رفيق دستت درد نكنه
حالا كه زحمت كشيدين يه مين بين ١١٠ تا ١٤٠ تومني خيلي عالى معرفى كنيد
بازم ممنون!
خواهش
میتونی asus m4n72-e یا giga ga-ma770t-ud3p رو در نظر بگیری.;)
سلام و خسته نباشید×
دوستان یه سیستم 600 تومن (همه چی!) برای یه بچه ی مینی گیمر 7-8 ساله میخوام:biggrin1:
خواهشا فقط یکمی عجله دارم چون قراره غروب بریم براش بگیریم
اگه از هر قطعه دو مدل بگین عالی میشه
LCD و Speaker هم فراموش نشه !
مرسی:smile:
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-1600 or p5kpl-epu
VGA : his or sapphire hd4670 512mb
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 1633sn
KEYBOARD : a4tech wireless (keyboard+mouse)
MOUSE : n/a
SPEAKER : creative a200

حدودا 690 695 در میاد میتونی keyboard و mouse رو از مدلای معمولی در نظر بگیری حدودا 23 24 تومن کم میشه.;)

سلام دوست عزيز. اصلا اينطوري نيست. اگه تو ساير فروم ها يه چرخ بزني ميبيني كه AOC مخصوصا LED هاش رو همه راضين.
مخصوصا از نظر رنگ و آسيب نرسوندن به چشم.
تنها نكتش اينه كه خيلي كمياب شده جديدا به خاطر كيفيت و قيمتش
قيمتش واقعا مناسبه. ولي در مورد ساير برند ها من به شما LG رو پيشتهاد ميكنم كه واقعا LEDهاش زيباست و خيلي هم تصوير عالي داره.
اين هم قيافه مانيتور كه اسم مدلش هست 2286L

• 1680 x 1050
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]f-Engine[/FONT]
  • (2,000,000:1) DFC
  • [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2ms[/FONT]
  • DVI & 2xHDMI
  • LED
    [*]Smart Package
ما به سایر فروم ها کاری نداریم ،چون بیشترشون از لحاظ محتوایی و سطح اطلاعات کاربرا افتضاحن،در حدی که آدم خجالت میکشه توشون پست بزاره ! از بس که تاپیکای بی ربط و اشتباه دارن

ما اینجا داریم بحث فنی قطعاتو میکنیم،اینکه مشتریای برند تازه سبز شده ی مادایران از مانیتورشون راضین که دلیل کیفیت نیست،قیافه و امکانات لیست شده ی مانیتور هم بتنهایی دلیل کیفیت نیست

مانیتوری که تاییدیه ی معتبر رو توی بررسی میگیره باید از تستای مختلفی-از جمله میزان واقعی روشنایی،سرعت پاسخگویی پانل به تصاویر سریع، یکنواختی نور پس زمینه،طبیعی بودن رنگ ها در پالتهای مختلف و از لحاظ ارگونومیک - توی آزمایشگاه و با نرم افزار تست بشه تا بشه گفت کیفیتش بنسبت مدلای دیگه خوبه یا نه

اون برند AOC هم که شما تبلیغش رو کردی هیچ سابقه ای در هیچ جا ازش ثبت نشده که ما بیایم همینطوری واسه اینکه کنتراست 20000 یا 200000000000 میده یا چشمو اذیت نمیکنه! مثلا تاییدش کنیم.

سلام.

با عرض شرمندگي براي يكي از بچه ها يه سيستم معمول كه براي گيم نت مناسب باشه به نمايندگي از چندتا سيستم معرفي كنيد خيلي ممنون ميشم. بودجه هم شما مشخص كنيد چون يه بودجه كلي هست و قيمت هر سيستمي كه در مياد مشخص ميكنه با چند تا سيستم بايد شروع كرد. (فقط براي كلاينت ها + مانيتور و همه چه) :blushing:

سلام.

با عرض شرمندگي براي يكي از بچه ها يه سيستم معمول كه براي گيم نت مناسب باشه به نمايندگي از چندتا سيستم معرفي كنيد خيلي ممنون ميشم. بودجه هم شما مشخص كنيد چون يه بودجه كلي هست و قيمت هر سيستمي كه در مياد مشخص ميكنه با چند تا سيستم بايد شروع كرد. (فقط براي كلاينت ها + مانيتور و همه چه) :blushing:
رفیق گیم نت هم جایی هست که وقتی وارد می شی چیزی جز بازی معنی نمی ده . خوب شما اینجا لازمه با دیدی خرید کنی که از لحاظ وظعیت اقتصادی اگه الان یه مقداری فشار بهت اومد در آینده زیاد تغییری نکنه سیستم هات . مثلا اگه الان به جای 9600GT بری و GTS 250برداری قطعا روی هر سیستمت 50تومن اضافه خرج می کنی . اما 9600که بندازی در آینده نچندان دور مجبوری همه اش رو بفروشی و بری بجای یه کارت بالاتر بخری . برای یه سیستم زیاد عیبی نداره اما گیم نت با اون تعداد PC خوب یعنی : اختلاف قیمت کارت کهنه و جدیدی که باید بپردازی ضرب در تعدادش .
cpu:e7500
mb:asus p5kpl-1600
ram:2*1gb/800/patriot or kingmax
vga: gts 250/1gb
Hdd:500gb/5400rpm/16mb
psu:green 535B
monitor:samsung sn1933
M & K : farassoo
اینها می شه حدودا 720تومن با شرطی که کیبورد و موس رو تا 25تومن برداری . اما اگه فکر می کنی زیاده گرافیک رو 9600GT بردار که حدود 60تومن کم می شه . ODD هم یکی بگیری با برند خوب می تونی بعد از نصب برنامه ها و بازی ها خیلی راحت بین سیستم ها سوئیچ کنی . نیازی نیست که بری و به تعدادشون ODD بگیری و بگذاری تا خاک بخوره . یه DVd-RW samsung 22X بگیر .
راستی منتظر باش ببین سایر بچه ها نظرشون چیه .

سلام دوستان.قیمت این دو قطعه رو لطف میکنید:
9800 1gb ddr3 آلباترون
abit ip35 pro xe
برند Albatron دیگه تولید عمده ای نداره.
Abit هم خیلی وقته عمرش رو داده به شما،هر چی هم هست تقلبی هست.
کارتای 9800 مدل 1 گیگ بسته به برند از 175 تا 200 تومن قیمت دارند.

در مورد monitor های AOC باید بگم من به شخصه با بعضی از مدل های 19 و 20 اینچش کار کردم و تست های مفصلی هم گرفتیم
که در مقابل هم رده های خودش تو برند هایی مثل SAMSUNG و حتی lg از کیفیت پایین تری برخوردار بود و اصلا قابل قیاس با اونها نبود

رفیق گیم نت هم جایی هست که وقتی وارد می شی چیزی جز بازی معنی نمی ده . خوب شما اینجا لازمه با دیدی خرید کنی که از لحاظ وظعیت اقتصادی اگه الان یه مقداری فشار بهت اومد در آینده زیاد تغییری نکنه سیستم هات . مثلا اگه الان به جای 9600GT بری و GTS 250برداری قطعا روی هر سیستمت 50تومن اضافه خرج می کنی . اما 9600که بندازی در آینده نچندان دور مجبوری همه اش رو بفروشی و بری بجای یه کارت بالاتر بخری . برای یه سیستم زیاد عیبی نداره اما گیم نت با اون تعداد PC خوب یعنی : اختلاف قیمت کارت کهنه و جدیدی که باید بپردازی ضرب در تعدادش .
اینها می شه حدودا 720تومن با شرطی که کیبورد و موس رو تا 25تومن برداری . اما اگه فکر می کنی زیاده گرافیک رو 9600GT بردار که حدود 60تومن کم می شه . ODD هم یکی بگیری با برند خوب می تونی بعد از نصب برنامه ها و بازی ها خیلی راحت بین سیستم ها سوئیچ کنی . نیازی نیست که بری و به تعدادشون ODD بگیری و بگذاری تا خاک بخوره . یه DVd-RW samsung 22X بگیر .
سلام به همگی
من نظر bluray ؟؟؟ را تایید میکنم فقط به نظرم یک e8400 بردار که 40-50 تومنی بیشتر میشه ولی ارزششو داره.

سلام به همگی
من نظر bluray ؟؟؟ را تایید میکنم فقط به نظرم یک e8400 بردار که 40-50 تومنی بیشتر میشه ولی ارزششو داره.
نسبت به bluray متعجبی؟ خوب می دونی من پایان نامه کاردانیم در مورد bluray بود . واسه همین این اسم رو اون زمان رو اکانتم گذاشتم . رسانه فوق العاده هیولاییه که فکر کنم وقتی تو خارج از ایران مثل سی دی چیپ بشه اینجا تازه میاد رو بورس :biggrin1: . چه می شه کرد دیگه ، ما کلا اگهه توجه کنی مهد تکنولوژی هستیم:biggrin1:

والا می خواستم سری 8 برای سی پی یو معرفی کنم براش اما دیدم اگه پول بیشتر برای گرافیک بگذاره بهتره . البته باز هم مهم بودجه است که این رفیقمون نگفت چقدر داره

ما به سایر فروم ها کاری نداریم ،چون بیشترشون از لحاظ محتوایی و سطح اطلاعات کاربرا افتضاحن،در حدی که آدم خجالت میکشه توشون پست بزاره ! از بس که تاپیکای بی ربط و اشتباه دارن

ما اینجا داریم بحث فنی قطعاتو میکنیم،اینکه مشتریای برند تازه سبز شده ی مادایران از مانیتورشون راضین که دلیل کیفیت نیست،قیافه و امکانات لیست شده ی مانیتور هم بتنهایی دلیل کیفیت نیست

مانیتوری که تاییدیه ی معتبر رو توی بررسی میگیره باید از تستای مختلفی-از جمله میزان واقعی روشنایی،سرعت پاسخگویی پانل به تصاویر سریع، یکنواختی نور پس زمینه،طبیعی بودن رنگ ها در پالتهای مختلف و از لحاظ ارگونومیک - توی آزمایشگاه و با نرم افزار تست بشه تا بشه گفت کیفیتش بنسبت مدلای دیگه خوبه یا نه

اون برند AOC هم که شما تبلیغش رو کردی هیچ سابقه ای در هیچ جا ازش ثبت نشده که ما بیایم همینطوری واسه اینکه کنتراست 20000 یا 200000000000 میده یا چشمو اذیت نمیکنه! مثلا تاییدش کنیم.

ببين دوست عزيز اين حرف مسخره اي هست كه بگيم از توي فروم ها نميشه قضاوت كرد. پس اگه به اين مسئله اعتقاد نداري ديگه چه كاريه كه تو فروم ها پست بدين؟
در ضمن من تبليغ AOC رو نميكنم. من شنيدم كه دوستم ( كه كارشناس كنترل كيفيت مانيتور هست) داشت ميگفت كه من خودم AOC استفاده كردم (البته led ) و ميگفت عاليه.
در مورد تست كردن:
من كه دستگاه تست ندارم ولي هر آدمي كه يكم از نت حاليشه ميدونه كه خوندن review ها از هر كاري براي درك مطالب لهتره.
در ضمن من همه ي نمايندگي ها رورفتم براي خريد مانيتورم. و از نظر شما الكي اطلاعاتم ولي تحقيق كردم

به علاوه در مورد LED بايد بگم بهتون كه در جريان باشيد:
كيفيت LED (از نظر تصويري كه ميده) عاليه و شكي توش نيست.
مسئله در مقايسه با LED و LCD ديگه بر ميگرده به بودجه. كسي كه داره اين بودجه رو ميخره و اگه نداره مانيتور LCD ميگيره.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان.
با بودجه ی حدود 700 تومن یه کیس میخوام از همه مهمتر cpu مد نظرمه. زیاد با بازی کاری ندارم. برای نرم افزارایه سنگین مثه 3d studio max و c4d و واسه رندر و ازینجور صحبتا میخوام. حالا هرچی دوستان پیشنهاد بدن . خیلی ممنون.

سلام.

بابت پاسخ ممنونم.

من امروز بازار بودم براي كاري ديدم قيمت رم DDR3 با DDR2 فرقي نداره. نظرتون چيه مادربورد رو P5P41T LE برداره در عوض CPU رو مثلاً E6550 برداره كه رم 1333 داشته باشه جاي 800؟ البته اگه قيمت E6550 كمتر از e7500 يا حالا مثلاً e7300 باشه. اگه براتون ممكنه بگين قيمت GTS 250 1GB و GTS 250 512MB از برند ASUS و + همون برندي كه شما اينجا مد نظرتون هست حدوداً چنده الآن؟

بازم بابت سؤال هام معذرت ميخوام. :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or