نه عزیز،هنوز نرسیده اینجادوستان عزیز هارد ساموسنگ F3 کجا میشه پیدا کرد ؟
تو بازار هست ؟؟
اگر دنبال سرعتی بهتره یکی از مدلای نسل جدید SSD رو بعنوان درایو بوت انتخاب کنی و یه درایو پر ظرفیت سریع 7200.12 رو هم بعنوان Mass Storage استفاده کنی.
نه عزیز،هنوز نرسیده اینجادوستان عزیز هارد ساموسنگ F3 کجا میشه پیدا کرد ؟
تو بازار هست ؟؟
مرسی از پاسختون . برای mass Stroge به نظرتون Western Raptor چطوره ؟ قیمتش مهم نیست واسم .نه عزیز،هنوز نرسیده اینجا
اگر دنبال سرعتی بهتره یکی از مدلای نسل جدید SSD رو بعنوان درایو بوت انتخاب کنی و یه درایو پر ظرفیت سریع 7200.12 رو هم بعنوان Mass Storage استفاده کنی.
مرسی از پاسختون . برای mass Stroge به نظرتون Western Raptor چطوره ؟ قیمتش مهم نیست واسم .
راستی این SSD از چه طریقی به pc وصل میشه ؟ یعنی مادربرد خاصی میخواد ؟
چه مدل یا برند خاصی رو برای SSD پیشنهاد می کنید ؟
مرسی دوست عزیزم
سلام
مونيتورهاي LED غير از AOC از برند ديگه اي سراغ داريد؟
سلام
من میخوام با 700 تومن سیستممو کلا عوض کنم ( VGA , CPU , Monitor ,... )
لطفا منو راهنمایی کنید و بهم بگید این سیستم تا کی جواب میده !!
با تشکر :flowers:
یک سیستم کلی با 800 تومن ترجیحا برا بازی لطفا پیشنهاد بدید!:smile:
دوست عزیز قبلا هم گفتم این cpu با چه سوکت یا واسه چه مینی قراره در نظر گرفته بشه ، باز شما میگی تا 450 یه vga و یه cpu ؟! :confused:
سلامخب اونم که باز ظرفیتش پایینه،نمیشه برای Mass Storage ازش استفاده کرد،بنسبت قیمتشم دیگه ارزش خرید نداره
هاردای SSD هم مثل بقیه با رابط SATA به مادربرد وصل میشن و سرعتشون بسته به نوع I/O چندین برابر هاردای مکانیکی از جمله همین Raptor هست که نهایتش 300 گیگابایت هست
من از برند G.Skill مدل64/128 FALCON رو پیشنهاد میدم،از برند Kingeston هم مدل SSD Now موجوده،اینا البته نسل جدیدن،نسل قبلی کیفیت و سرعت اینا رو نداشتن.
بررسیهاشم زیاده،میتونی اینجا و اینجا مطالعه کنی.
البته بزرگترین مزیت SSD ها بجز انتقال فوق سریع داده ها، سرعت Access Time خیلی پایینتر هستسلام
نمی دونستم SSD اینقدر خفنه !!!
پس واسه mass stroge هم اگه F3 گیرم اومد میگیرم و اگه نبود هم 7200.12 میگیرم .
خیلی ممنون فرشید جان
سلام
مونيتورهاي LED غير از AOC از برند ديگه اي سراغ داريد؟
واسه اون cpu مین از 70 تومن هست تا 250 تومن من 250ـی رو پیشنهاد میدم شما قبول میکنی ؟!ببخشيد دوست عزيز شرمنده!
به نظر شما براى gtx 266 و amd phenom IIA X4 965
جه مينى خوبه?
قيمت اين دوتا جه جورياست?
كارايشون جه طور?
اكه اين دفعه متوجه سؤالم نشديد خواهشا منو دعوا نكنيد مشكل از حالمه!!!
AOC رو نمی شه کاملا رد کرد اما نمی شه هم بهش خیلی اطمینان کرد . به نظر این بنده کمترین این مانیتور خیلی متوازن نیست از لحاظ قابلیت هایی که گویا داره .خلاصه هنوز هم جا داره که جولان بده و خودشو نشون بده و هنوز خیلی مونده تا کاملا قبول بشه .سلام دوست عزيز. اصلا اينطوري نيست. اگه تو ساير فروم ها يه چرخ بزني ميبيني كه AOC مخصوصا LED هاش رو همه راضين.
مخصوصا از نظر رنگ و آسيب نرسوندن به چشم.
تنها نكتش اينه كه خيلي كمياب شده جديدا به خاطر كيفيت و قيمتش
قيمتش واقعا مناسبه. ولي در مورد ساير برند ها من به شما LG رو پيشتهاد ميكنم كه واقعا LEDهاش زيباست و خيلي هم تصوير عالي داره.
اين هم قيافه مانيتور كه اسم مدلش هست 2286L
![]()
- 1680 x 1050
- [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]f-Engine[/FONT]
- (2,000,000:1) DFC
- [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2ms[/FONT]
- DVI & 2xHDMI
- LED
[*]Smart Package