Oracle idol
کاربر سایت
قیمتش حدود 130 تومن هست و کیفیت صدای مطلوبی هم داره.سلام
قیمت اسپیکرLogitech X540چنده ؟
کیفیت صداش چطور بلندی زیاد مهم نیست
CPU:INTEL Q9400سلام بچه ها یکی از دوستام میخواد تو رنج قیمت 450 تا نهایتا 500 یکی CPU , VGA ,power بگیره vga رو تا حدودی فهمیدیم چی خوبه
MB =p5kpl این هست اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
نه عزیز،هنوز نرسیده اینجادوستان عزیز هارد ساموسنگ F3 کجا میشه پیدا کرد ؟
تو بازار هست ؟؟
مرسی از پاسختون . برای mass Stroge به نظرتون Western Raptor چطوره ؟ قیمتش مهم نیست واسم .نه عزیز،هنوز نرسیده اینجا
اگر دنبال سرعتی بهتره یکی از مدلای نسل جدید SSD رو بعنوان درایو بوت انتخاب کنی و یه درایو پر ظرفیت سریع 7200.12 رو هم بعنوان Mass Storage استفاده کنی.
مرسی از پاسختون . برای mass Stroge به نظرتون Western Raptor چطوره ؟ قیمتش مهم نیست واسم .
راستی این SSD از چه طریقی به pc وصل میشه ؟ یعنی مادربرد خاصی میخواد ؟
چه مدل یا برند خاصی رو برای SSD پیشنهاد می کنید ؟
مرسی دوست عزیزم
سلام
مونيتورهاي LED غير از AOC از برند ديگه اي سراغ داريد؟
سلام
من میخوام با 700 تومن سیستممو کلا عوض کنم ( VGA , CPU , Monitor ,... )
لطفا منو راهنمایی کنید و بهم بگید این سیستم تا کی جواب میده !!
با تشکر :flowers:
یک سیستم کلی با 800 تومن ترجیحا برا بازی لطفا پیشنهاد بدید!:smile:
دوست عزیز قبلا هم گفتم این cpu با چه سوکت یا واسه چه مینی قراره در نظر گرفته بشه ، باز شما میگی تا 450 یه vga و یه cpu ؟! :confused:
سلامخب اونم که باز ظرفیتش پایینه،نمیشه برای Mass Storage ازش استفاده کرد،بنسبت قیمتشم دیگه ارزش خرید نداره
هاردای SSD هم مثل بقیه با رابط SATA به مادربرد وصل میشن و سرعتشون بسته به نوع I/O چندین برابر هاردای مکانیکی از جمله همین Raptor هست که نهایتش 300 گیگابایت هست
من از برند G.Skill مدل64/128 FALCON رو پیشنهاد میدم،از برند Kingeston هم مدل SSD Now موجوده،اینا البته نسل جدیدن،نسل قبلی کیفیت و سرعت اینا رو نداشتن.
بررسیهاشم زیاده،میتونی اینجا و اینجا مطالعه کنی.