مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اینی که گفتم در حد بودجه شما خوبه . شما باید اندازه قیمتش ازش توقع داشته باشی دیگه . این سیستم کلش شده 350تومن یه سیستم هست که کارت گرافیکش به تنهایی 500تومنه . خوب معلومه که خیلی فرق دارند . اما در حد خودش خوبه . رم رو هم شما ببین برند ارزون چی گیرت میاد:
patriot-kingmax-g.skill اینها خوبند . یکی دو صفحه عقب تر رو بخونی دوستان لطف کردن و برند های خیلی خوب رو نام بردند .

اون عزیزی که خمیر سیلیکون خواسته بود هم باید بگم خمیری که به شما معرفی شده خمیر خوبیه .
خیلی حال دادی ، به عنوان آخرین خواهش یه cpu amd هم رده اینی که گفتی هم معرفی کن ، چون فک کنم amd ببندم بهتر باشه :confused:

دوستان INTEL CORE I5 750 بهتره یا سری QUAD؟؟
قیمت این بالایی چنده؟
ممنون.
core i5 بهتر عمل می کنه . این مدلش هم حدود 230تومنه و باید مادربردت با سوکت این سازگار باشه و نوع حافظه ات هم DDR3باشه .
خیلی حال دادی ، به عنوان آخرین خواهش یه cpu amd هم رده اینی که گفتی هم معرفی کن ، چون فک کنم amd ببندم بهتر باشه :confused:
والا Amd رو زیاد وارد نیستم به مادربردهاش . اگر Amd می خوای صبر کن تا بچه های دیگه نظر بدن .
لطفا جواب بدین.
رفیق اینی که گفتی یعنی چی؟
کدوم I7؟ بعدش I7 از رم DDr3 به صورت سه کاناله خوب پشتیبانی می کنه نه دو کاناله . گرافیکی هم که نوشتی به لعنت خدا نمی ارزه .
شما بودجه بگو تا ما برات بنویسیم سیستم رو . مشخص کن که با چه بودجه ای چه قطعاتی رو می خوای بخری .
سیسلکون یعنی چی ؟ یعنی چی؟ من منظورت رو شاید بد فهمیدیم . اما اگه خمیر سیلیکون می خوای همونی که دوستمون بهت معرفی کرد خوبه .

سلام دوستان این سیستم رو بخوام باید چقدر خرج کنم؟لطفا هم نو و هم دسته دوم رو بگید.....

cpu intel corei7ومادربرد.
گرافیک nvidia9800gtیا512یا1gigیا بالا تر!!!
رم 4gigیا8gig

این سیلیکون دیگه چیه؟
لطفا جواب بدین.

اگر میخوای سیستمی بخری که این قطعات اصلیش باشه،باید حدود یک میلیون هزینه کنی،شما بهتره بگی چقد میخوای خرج کنی تا ما بگیم گه میتونی اون سیستم رو برداری یا نه!

دوستان INTEL CORE I5 750 بهتره یا سری QUAD؟؟
قیمت این بالایی چنده؟
ممنون.
خب Core i7 750 بهتره،ولی مادربرد و رم جداگانه میخواد
CPU:CORE i7 750 230T
RAM:G.SKILL DDR3 4GB 1333 120T
M/B:ASUS P7P55D 210T

یعنی این گرافیکی که گفتم به اون cpuنمیخوره؟
دوستان این سیستمی که تو امضام هست هارد مخصوصم میخواد؟؟هارد من 160gigهست.(ولی خودم حساب میکنم تو درایورام میشه 140gig!!!)

Last edited by a moderator:

دوستان این سیستمی که تو امضام هست هارد مخصوصم میخواد؟؟هارد من 160gigهست.(ولی خودم حساب میکنم تو درایورام میشه 140gig!!!)

اون گرافیکی که گفتی به این سیستم میخوره،اما از بقیه ی قطعات خیلی ضعیفتره

برای چندمین بار از شما میخوایم که فقط هزینت رو بگی و انتخاب قطعات رو به ما بسپاری

هارد مخصوص هم نمیخواد،اما هاردای جدیدتر با ظرفیت بالاتر ،سرعت بیشتری هم نسبت به اون قدیمیا دارن و بنابراین توی سرعت کلی سیستم هم تاثیر میزاره،

لیست پیشنهادی رو هم اون ور بهت pm دادم! که سیستم خودت رو هم گفته بودی میخوای بدی بره.

من گفتم نمی خوره؟ می خوره اما مثله این میمونه که بری هاوارد ببندی به پیکان 48 .:biggrin1:. به نظرت جور می شه؟ سی پی یو هیولا بعد گرافیکش این؟هارد رو هم ساتا 2 مطرح می کنیم برات .
شما لطف کن بودجه بگو . بگو می خوای مبلغ .... برای قطعات .... و .... و .... خرج کنی .به صورت جاخالی مطرح کردم که دقیق بگیری مطلب رو:biggrin1:

بچه هابه نظرتون این سیستم چه طوره چقدمیتونه درمقابل بازی ها مقاومت کنه وکل سیستم چنددرمیاد
Cpu:phenom 2ll x4 945
M/b:Dfi 790x
Ram:CSX ddr2 1066 4gig
VGA:XFX hd 4870
HDD:western digital 500gig
اگه نظری هم دارین بگین

بچه هابه نظرتون این سیستم چه طوره چقدمیتونه درمقابل بازی ها مقاومت کنه وکل سیستم چنددرمیاد
Cpu:phenom 2ll x4 945
M/b:Dfi 790x
Ram:CSX ddr2 1066 4gig
VGA:XFX hd 4870
HDD:western digital 500gig
اگه نظری هم دارین بگین
سیستم خوبیه،اما گرافیکش به نسبت ضعیفه.
برای کارت گرافیک دست کم 4890 یا 5850 رو بردار که سرعت بهتری دارن.

قیمت کلی سیستم هم اگر فقط همین قطعاتی رو که گفتی در نظر بگیریم،حدود 740 تومن درمیاد.

با عرض سلام
من یه کامپیوتر می خوام تا حداکثر 900 تومن (فقط کیس بدون مانیتور)
میشه پیشنهاد بدین ممنون.
CPU:INTEL Q9400
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2
M/B:ASUS P5Q-SE/EPU
VGA:GEFORCE GTX 260/216 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT

اینا حدود 900 تومن میشه-البته این سیستم مناسب بازی هست.

CPU:INTEL Q9400
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2
M/B:ASUS P5Q-SE/EPU
VGA:GEFORCE GTX 260/216 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT

اینا حدود 900 تومن میشه-البته این سیستم مناسب بازی هست.
ممنون که جواب دادین
نظرتون در مورد این سیستم چیه
cpu: amd phenom 2 x4 955
MB:asus m4a78 -e
در مورد کیس اون مدلی که شما فرمودید به نظر من جالب نیست
الان کیس tuniq 3 نقره ای تو بازار موجود هست؟چنده؟
بقیه سیتم هم همونی که شما گفتید

در ضمن به نظر شما اگه فعلا با کارت گرافیک onboard این مادربوردی که معرفی کردم بسازم (چون یه سیستم دیگه فعلا برا بازی دارم)تا کارت های dx11 nvidia معرفی بشه و بعد یه کارت dx11 یا از ati یا از nvidia بخرم چه طوره؟
(این پاوری که معرفی کردید برا مدل 5850 خوبه؟) تو اون کیس گرین یه کارتی مثل 5850 نصب میشه؟

آخرین ویرایش:
ممنون که جواب دادین
نظرتون در مورد این سیستم چیه
cpu: amd phenom 2 x4 955
MB:asus m4a78 -e
در مورد کیس اون مدلی که شما فرمودید به نظر من جالب نیست
الان کیس tuniq 3 نقره ای تو بازار موجود هست؟چنده؟
بقیه سیتم هم همونی که شما گفتید

در ضمن به نظر شما اگه فعلا با کارت گرافیک onboard این مادربوردی که معرفی کردم بسازم (چون یه سیستم دیگه فعلا برا بازی دارم)تا کارت های dx11 nvidia معرفی بشه و بعد یه کارت dx11 یا از ati یا از nvidia بخرم چه طوره؟
(این پاوری که معرفی کردید برا مدل 5850 خوبه؟) تو اون کیس گرین یه کارتی مثل 5850 نصب میشه؟
سیستم مد نظر شما از سیستمی که من معرفی کردم بعضی جاها یکم سریعتره،اما مادربردی که میگی خیلی مناسب نیست،چون بیشترین راندمان برای Phenom II ها رو فقط چیپ ست های 790Gx/FX میدن

کیس گرین هم اون مدلش تهویه ی مناسبی برای یه سیستم Gaming نداره،بیشتر یه کیس لوکس هست
پاور هم برای 5850/5870 کفایت میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or