یه کیس میخوام که حدود 1000 باشه و گرافیک متوسط داشته باشه.
بیشتر برای کار مونتاژ تصویر (البته حرفه ای) میخوام و کمی کار 3d.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
یاخجیسیز؟:biggrin1:
اقا اگه یادتون باشه من گفته بودم سیستم خنک کننده میخوام اما هزینش بالا بود منصرف شدم حالا یه مشکل دارم به شرح زیر:
dvd rom samsung sh-s223f
اقا این دیویدی رام ما هی و هی و هی از کار میفته اکثریت اطلاعاتی هم که گرفتم میگن واسه اینه که حرارت تولید میکنن تنها راه باز گشتش به my computer به مدت چند ساعت اینه که کابلشو در بیاری دوباره بزنی بعدش دوباره میره البته با ری استارت هم البته بالای 10 بار تو قسمت دیوایس منیجر ظاهر میشه اونم با اون علامت سوال زرد رنگ(اه)
===============
خب اقا مشکل من این بود که گفتم حالا میخوام یه 4 تا فن بگیرم بعد طرف سمت چپ کیسو اندازش ببرم به هم وصلشون کنم بزارم اون جا که بریدم به صورتی که هوارو بده داخل اونور کیس هم میخوام ببرم اما پایینشو منظورم قسمت سمت راسته و 4 تا هم بزارم اونجا واسه بیرون دادن هوا تا دیگه مشکل حرارتی نداشته باشم
حالا میخوام در این باره راهنماییم کنین اصلا درسته اینکار؟
کارت برای تدوین که HD رو هم ساپورت کنه چی سراغ دارید ؟واسه اینکاری که شما میخوای بکنی باید بیشتر هزینه کنی،البته با یک میلیون میشه اینا رو گرفت:
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTS 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 1TB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT
اینا حدود 1050 میشن،بهترین سرعت رو از نسل جدید برای کار پردازش تصویری داره و قطعاتش هم موجوده هست،البته اگر پردازنده رو Core i7 860 بزاری خیلی بهتر میشه،اما حدود 100 تومن قیمتش بیشتر میشه.
کارت برای تدوین که HD رو هم ساپورت کنه چی سراغ دارید ؟
بین این مدل کارت گرافیکا کدوم بهتره
GIGABYTE - GeForce GTS 250 - 1GB
XFX- GeForce GTS250 - 1GB
SPARKLE GeForce GTS250 - 1GB
میشه یکی بگه e5300 بهتره یا AM3 - Athlon II X2 250 - 3.0GHz ؟؟
از دوستان می خوام یک سیستم برا اینترنت و کارای افیس و یکم بازی که حداکثر 600 بشه با مانیتور و کیس و...
اگر کمتر شد قیمت چه بهتر فقط جوری یاشه اگر ویندوز 7 ریختم کند نشه
متشکر
بهترین انتخاب ایناس:سلام بر دوستان و استادان
يه راهنمايي از شما ميخواستم و اين كه من با حدودا 1.100.000 (يكم بالا پايين فرق نميكنه) يه سيستم خوب ببندم كه بازي هاي موجود الان رو با settinh high و بازي هاي حد اقل 3 سال ديگه رو medium اجرا كنه
خيلي توو اين سايت هايه benchmark رفتم و بيشتر گيج شدم
براي گرافيك توو بعضي بازي ها مدل هاي gtx بالا بود بعضي ديگه radeon
cpu هم در بعضي جا ها 4 هسته بالا بود و در جاي ديگه 2 هسته با قدرت پروسسز بالاتر
من فقط ميخوام بازي كنم و قبل تعويض pc توو فكر كنسول بودم ولي احساس كردم لذت بازي با pc خيلي بيشتر
شما چه گرافيك،سي پي يو و ميني رو پيشنهاد ميدين
من خودم نظرم رو گراف 4890 و cpu Q9400(نظرتون با AM3 - Phenom II X4 965 چطوره؟قيمتش عاليه و همين باعث تعجب من شده.جالب اينجاست كه در مقايسات انجام شده از Core 2 Extreme QX6850 بهتر بوده) با يه مين كه ddr3 ساپورت كنه
اين سيستم واسه اينده كم نمياره(1سال ديگه)؟