مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سیستم مد نظر شما از سیستمی که من معرفی کردم بعضی جاها یکم سریعتره،اما مادربردی که میگی خیلی مناسب نیست،چون بیشترین راندمان برای Phenom II ها رو فقط چیپ ست های 790Gx/FX میدن

کیس گرین هم اون مدلش تهویه ی مناسبی برای یه سیستم Gaming نداره،بیشتر یه کیس لوکس هست
پاور هم برای 5850/5870 کفایت میکنه.
پس شما بیشتر سیستم من رو پیشنهاد می کنین
مادر بوردی که من معرفی کردم (asus m4a78-e) چیپست 790gx ه و پل جنوبیش sb 750.
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Bz2b2aYdPioLbN04&templete=2
میشه یه کیس دیگه زیر 100 تومن معرفی کنید apolo به نظر من بیشتر شبیه اسباب بازیه واصلا یه کیس شیکی نیست.

میشه یه کیس دیگه زیر 100 تومن معرفی کنید apolo به نظر من بیشتر شبیه اسباب بازیه واصلا یه کیس شیکی نیست.
من اتفاقا سیستم خودم رو پیشنهاد می کنم،چون تقریبا با همون راندمان و هزینه ی کمتر میشه خریدش و بقیه ی پول رو صرف کارت گرافیک کرد
بله مادربرد شما 790 هست،بهترین راندمان رو برای AMD داره.
کیس هم کلا سلیقه ای هست اول و بعد باید به کاربری و راندمانش هم توجه کرد،زیر 100 تومن گزینه ها محدود هستن که یکیش همون Apolo بود،بقیه از 120 یا 130 تومن تا 200 تومن هستن،
بجز اینا من ANTEC NINEHUNDRED,COOLER MASTER HAF 932,SCOUT رو پیشنهاد میدم که اینا هم مختص Gaming هستن.

هر چی آقا فرشید گفت صحیح هست اما به عنوان یه پیشنهاد برای کیس ، می تونی green infinity رو برداری . حدود 110هست . کیس بدی نیست . من یکی دو جا از نزدیک برخورد کردم باهاش . روی در فن نداره که این یه ضعف هست اما گردش هوا درونش خوبه .
کلا NZXT کیس های خیلی خوبی داره . شما عکس هایی رو دیدی که با افکت درست شدن واسه هیمن یه مقداری فانتزی به نظر میان .

من میخواستم تو رنج قیمت 300 تا 320 یه cpu بگیرم و یه VGA لطفا اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم نظر خودم ایناست:

اگه میشه بگین چه پاوری واسش مناسب هست؟
شما میتونی اینا رو بگیری:
CPU:INTEL Q9400
VGA:NVIDIA GTS 250 512MB

که هم گرافیک و هم CPU از اونی که خودت گفتی سریعترن،اما حدود 360 تومن تموم میشه،اما ارزشش رو داره که 40 تومن بیشتر خرج کنی

اون Q8200 که فرکانسش زیادی واسه بازیا پایین هست و اون 9800 هم یکم قدیمی شده
واسه اینا یه پاور 485 وات هم کفایت میکنه.

شما میتونی اینا رو بگیری:
CPU:INTEL Q9400
VGA:NVIDIA GTS 250 512MB

که هم گرافیک و هم CPU از اونی که خودت گفتی سریعترن،اما حدود 360 تومن تموم میشه،اما ارزشش رو داره که 40 تومن بیشتر خرج کنی

اون Q8200 که فرکانسش زیادی واسه بازیا پایین هست و اون 9800 هم یکم قدیمی شده
واسه اینا یه پاور 485 وات هم کفایت میکنه.

ممنون از راهنمایی تون فقط MB من P5KPL -SE هست نیاز به تعویض داره یا همین خوبه
و در مورد گرافیکی که خودتون گفتین راسته که میگن زود خراب میشه NVIDIA GTS 250- 1G

من اتفاقا سیستم خودم رو پیشنهاد می کنم،چون تقریبا با همون راندمان و هزینه ی کمتر میشه خریدش و بقیه ی پول رو صرف کارت گرافیک کرد
بله مادربرد شما 790 هست،بهترین راندمان رو برای AMD داره.
کیس هم کلا سلیقه ای هست اول و بعد باید به کاربری و راندمانش هم توجه کرد،زیر 100 تومن گزینه ها محدود هستن که یکیش همون Apolo بود،بقیه از 120 یا 130 تومن تا 200 تومن هستن،
بجز اینا من ANTEC NINEHUNDRED,COOLER MASTER HAF 932,SCOUT رو پیشنهاد میدم که اینا هم مختص Gaming هستن.
قیمت اون مادر بورد حدودا چه قدره؟
میشه لینک MB رو بدین؟
این میشه؟
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=T4T7B10FfR6zJ4Ns&templete=2

قیمت اون مادر بورد حدودا چه قدره؟
میشه لینک MB رو بدین؟
این میشه؟
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=T4T7B10FfR6zJ4Ns&templete=2
بله،همینی هست که خودت لینک دادی
قیمتش حدود 115 تومن هست،البته مدلای P5Q-SE/R و P5Q هم موجودن که قیمتای بالاتری دارن و یه سری امکانات بیشتر(مثل RAID و اسلات بیشتر)

شما علاوه بر لینک سازنده باید دنبال مقالات و آزمایشات انجام شده روی این مادربرد هم باشی.

یه کیس میخوام که حدود 1000 باشه و گرافیک متوسط داشته باشه.
بیشتر برای کار مونتاژ تصویر (البته حرفه ای) میخوام و کمی کار 3d.
لطفا راهنمایی کنید.

سلام
یاخجیسیز؟:biggrin1:
اقا اگه یادتون باشه من گفته بودم سیستم خنک کننده میخوام اما هزینش بالا بود منصرف شدم حالا یه مشکل دارم به شرح زیر:
dvd rom samsung sh-s223f
اقا این دیویدی رام ما هی و هی و هی از کار میفته اکثریت اطلاعاتی هم که گرفتم میگن واسه اینه که حرارت تولید میکنن تنها راه باز گشتش به my computer به مدت چند ساعت اینه که کابلشو در بیاری دوباره بزنی بعدش دوباره میره البته با ری استارت هم البته بالای 10 بار تو قسمت دیوایس منیجر ظاهر میشه اونم با اون علامت سوال زرد رنگ(اه)
===============
خب اقا مشکل من این بود که گفتم حالا میخوام یه 4 تا فن بگیرم بعد طرف سمت چپ کیسو اندازش ببرم به هم وصلشون کنم بزارم اون جا که بریدم به صورتی که هوارو بده داخل اونور کیس هم میخوام ببرم اما پایینشو منظورم قسمت سمت راسته و 4 تا هم بزارم اونجا واسه بیرون دادن هوا تا دیگه مشکل حرارتی نداشته باشم
حالا میخوام در این باره راهنماییم کنین اصلا درسته اینکار؟

یه کیس میخوام که حدود 1000 باشه و گرافیک متوسط داشته باشه.
بیشتر برای کار مونتاژ تصویر (البته حرفه ای) میخوام و کمی کار 3d.
لطفا راهنمایی کنید.

واسه اینکاری که شما میخوای بکنی باید بیشتر هزینه کنی،البته با یک میلیون میشه اینا رو گرفت:
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTS 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 1TB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT
اینا حدود 1050 میشن،بهترین سرعت رو از نسل جدید برای کار پردازش تصویری داره و قطعاتش هم موجوده هست،البته اگر پردازنده رو Core i7 860 بزاری خیلی بهتر میشه،اما حدود 100 تومن قیمتش بیشتر میشه.

سلام
یاخجیسیز؟:biggrin1:
اقا اگه یادتون باشه من گفته بودم سیستم خنک کننده میخوام اما هزینش بالا بود منصرف شدم حالا یه مشکل دارم به شرح زیر:
dvd rom samsung sh-s223f
اقا این دیویدی رام ما هی و هی و هی از کار میفته اکثریت اطلاعاتی هم که گرفتم میگن واسه اینه که حرارت تولید میکنن تنها راه باز گشتش به my computer به مدت چند ساعت اینه که کابلشو در بیاری دوباره بزنی بعدش دوباره میره البته با ری استارت هم البته بالای 10 بار تو قسمت دیوایس منیجر ظاهر میشه اونم با اون علامت سوال زرد رنگ(اه)
===============
خب اقا مشکل من این بود که گفتم حالا میخوام یه 4 تا فن بگیرم بعد طرف سمت چپ کیسو اندازش ببرم به هم وصلشون کنم بزارم اون جا که بریدم به صورتی که هوارو بده داخل اونور کیس هم میخوام ببرم اما پایینشو منظورم قسمت سمت راسته و 4 تا هم بزارم اونجا واسه بیرون دادن هوا تا دیگه مشکل حرارتی نداشته باشم
حالا میخوام در این باره راهنماییم کنین اصلا درسته اینکار؟

راجع به DVD-RW که فک می کنم خراب شده،یا اینکه یه برنامه ی Virtual Drive نصب کردی که سازگار نیست، از ویروس هم میتونه باشه،اما ربطی به حرارت نداره اصلا

تهویه ی کیس هم فقط به تعداد فن ها مربوط نیست،طراحی کیس هم که گردش هوای مطلوبی داشته باشه خیلی مهم هست،

شما اگر میخوای تهویه ی کیس رو بهتر کنی ،یه فن 20 یا نهایت 12 سانتیمتر رو روی در جلویی کیس(روبروی کارت گرافیک یا پایینتر از فن CPU )نصب کن. نصب فن های اضافی جای دیگه ممکنه خیلی تاثیر مثبتی نداشته باشه.

واسه اینکاری که شما میخوای بکنی باید بیشتر هزینه کنی،البته با یک میلیون میشه اینا رو گرفت:
CPU:INTEL CORE i5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P7P55D
VGA:GEFORCE GTS 512MB DDR3
HDD:SEAGATE 1TB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT
اینا حدود 1050 میشن،بهترین سرعت رو از نسل جدید برای کار پردازش تصویری داره و قطعاتش هم موجوده هست،البته اگر پردازنده رو Core i7 860 بزاری خیلی بهتر میشه،اما حدود 100 تومن قیمتش بیشتر میشه.
کارت برای تدوین که HD رو هم ساپورت کنه چی سراغ دارید ؟

بارها گفته شده در حالت ref هیچ فرقی از نظر کارایی بین کارتا نیست چیپ همون چیپه برد یا pcbش هم همونه هیچ فرقی با هم ندارن.;)
در کل بین اینا من xfx رو پیشنهاد میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or