شما همون Q9550 رو بخر که حدود 290 تومن هست و یا ارزونتر Q9400 رو بخر که حدود 200 تومن هست،این که دیگه اینقدر استعلام کردن نداره.قیمت
Intel Core 2 Extreme QX9650 - 3.0GHz رو میشه برام بگذارید ؟
شما همون Q9550 رو بخر که حدود 290 تومن هست و یا ارزونتر Q9400 رو بخر که حدود 200 تومن هست،این که دیگه اینقدر استعلام کردن نداره.قیمت
Intel Core 2 Extreme QX9650 - 3.0GHz رو میشه برام بگذارید ؟
تشکر دوست من که وقت گذاشتی و پاسخ دادی،سیلیکون مرغوب به نظرم فقط Zerotherm Zt-100 که اگه تو بازار گیرت بیاد یکی از بهترین هاست . قیمتش هم حدود 10 تومنه . یکمی باید وقت بذاری تا پیداش کنی . چون جدیدآ که رفتم کمیاب شده بود
عزیز بهترینش اینه . نایاب نیست . بعضی وفتا کم میشه . تو پاساژ رضا و ایران پیدا میشه .اما یادت باشه خمیر چینی ابدآ نخر . یه سری مدل اومده که حدود 10 تومن پولشه و همه فکر می کنن چون گرونه پس خیلی خوبه اما در واقع افتضاحه .تشکر دوست من که وقت گذاشتی و پاسخ دادی،
یه چیزی بگین که پیدا بشه و خوب باشه چون تو این چند روز میخوام بگیرمش. از کجا هم باید بخرمش؟
همون خمیر ZeroTherm موجود هست،احتیاجی به گشتن نیست.تشکر دوست من که وقت گذاشتی و پاسخ دادی،
یه چیزی بگین که پیدا بشه و خوب باشه چون تو این چند روز میخوام بگیرمش. از کجا هم باید بخرمش؟
سلام
چند تا بنچمارک از فنوم 2 (810)میخواستم چون خودم هرچی گشتم پیدانکردم(البته توtoms hardware )اگه با q8300 و althon2x4 630 مقایسه بشه چه بهتر
متاسفانه تبلیغ محسوب میشه،مخصوصا که ازمدیرشم تعریف کنی!!عزیز بهترینش اینه . نایاب نیست . بعضی وفتا کم میشه . تو پاساژ رضا و ایران پیدا میشه . اما یه سایتی هست که محصولات Thermalright میفروشه . میگن که جنساش خوبه . آدرس سایتش اگه تبلیغ حساب نشه اینه : lioncomputer.ir . مدیرش هم آدم خوب و منصفی هست . زنگ بزن در مورد خمیرش جویا شو . اما یادت باشه خمیر چینی ابدآ نخر . یه سری مدل اومده که حدود 10 تومن پولشه و همه فکر می کنن چون گرونه پس خیلی خوبه اما در واقع افتضاحه .
جاش اینجا نیست رفیق اما ممنون بابت خبرت . کلا در کشور ما فعلا بهترین روش همون پرداخت زمان تحویله .سلام دوستان یه مطلبی رو به اطلاعتون میرسونم که شاید چندان مرتبط نباشه ولی مهمه که بدونین:
فروشگاه اینترنتی تکین ( منظور لوح نقره ای تکین نیست ها ) به آدرس سایت sitebazi.com که در حال حاضر تغییر شکل پیدا کرده،تقریبا از مهر ماه 88 تا الان کلاه بسیاری رو در کل ایران برداشته، مشتریها به شماره حساب سایت پول حواله کردن ولی چیزی براشون ارسال نشده، شماره تماسی هم در سایت موجود نبوده. آی دی های یاهو که در سایت به عنوان پشتیبانی معرفی شدن همچنان فعال هستن! و افراد معترض رو سر می دوونن و مطرح میکنن که مشکل از اداره پست هست ، یا اینکه مدتیه با وزارت ارشاد مشکل دارن و ... خلاصه خوب سرکار میگذارن . البته قبلا این فروشگاه مجازی مدتها درست کار میکرد! زمانیکه اسم سایتشون takincdcovers.com و hitakin.com بود. تنها اسمی که ازین سایت شیاد به دست اومده " هومن فکری " هستش و بعضی دیگر هم " ناهید نصرتی " رو بعنوان صاحب حسابی که پول به اون واریز کردن گزارش نموده اند. به هر حال اینجور کلاهبرداریها خیلی رایج شده. بهتره از سایت هایی خرید کنین که عضو ایران مارکت سنتر هستن و پول جنس و کالاشون رو موقع تحویل مامور پست دریافت میکنه. اینجوری حداقل یه چیزی به دستتون می رسه!
300برای کل کیس؟ کمهبچه ها میخوام یه کیس دیگه بخرم تا 300 تومن هم بیشتر نمیتونم بدم ، یکی یه سیستم خوب بهم پیشنهاد میده؟؟؟؟؟
بعد سی پی یو amd بهتره یا intel ؟
سیلیکون مرغوب به نظرم فقط Zerotherm Zt-100 که اگه تو بازار گیرت بیاد یکی از بهترین هاست . قیمتش هم حدود 10 تومنه . یکمی باید وقت بذاری تا پیداش کنی . چون جدیدآ که رفتم کمیاب شده بود
اینی که گفتم در حد بودجه شما خوبه . شما باید اندازه قیمتش ازش توقع داشته باشی دیگه . این سیستم کلش شده 350تومن یه سیستم هست که کارت گرافیکش به تنهایی 500تومنه . خوب معلومه که خیلی فرق دارند . اما در حد خودش خوبه . رم رو هم شما ببین برند ارزون چی گیرت میاد:مرسی ، حالا یه کارش میکنم :biggrin1:
برند رم چی و چه مدلی باشه بهتره به نظرت ؟؟؟؟
راستی نگفتی سی پی یو ایتل بهتره ببندم یا amd ؟؟؟؟
سیستمو واسه بازی میخوام ، ولی بیشتر از 300 - 350 نمیتونم پول بدم...........
سلام دوستان این سیستم رو بخوام باید چقدر خرج کنم؟لطفا هم نو و هم دسته دوم رو بگید.....اگه مارک بهتر هست لطفا بگین، واسه PS3 میخوام.