BLACK.HAWK
کاربر سایت
CPU:INTEL Q9400با عرض سلام
من یه کامپیوتر می خوام تا حداکثر 900 تومن (فقط کیس بدون مانیتور)
میشه پیشنهاد بدین ممنون.
ممنون که جواب دادینCPU:INTEL Q9400
RAM:2*2GB G.SKILL DDR2
M/B:ASUS P5Q-SE/EPU
VGA:GEFORCE GTX 260/216 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 500GB 7200.12
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 585B+
CASE:APPOLO NZXT
اینا حدود 900 تومن میشه-البته این سیستم مناسب بازی هست.
سیستم مد نظر شما از سیستمی که من معرفی کردم بعضی جاها یکم سریعتره،اما مادربردی که میگی خیلی مناسب نیست،چون بیشترین راندمان برای Phenom II ها رو فقط چیپ ست های 790Gx/FX میدنممنون که جواب دادین
نظرتون در مورد این سیستم چیه
cpu: amd phenom 2 x4 955
MB:asus m4a78 -e
در مورد کیس اون مدلی که شما فرمودید به نظر من جالب نیست
الان کیس tuniq 3 نقره ای تو بازار موجود هست؟چنده؟
بقیه سیتم هم همونی که شما گفتید
در ضمن به نظر شما اگه فعلا با کارت گرافیک onboard این مادربوردی که معرفی کردم بسازم (چون یه سیستم دیگه فعلا برا بازی دارم)تا کارت های dx11 nvidia معرفی بشه و بعد یه کارت dx11 یا از ati یا از nvidia بخرم چه طوره؟
(این پاوری که معرفی کردید برا مدل 5850 خوبه؟) تو اون کیس گرین یه کارتی مثل 5850 نصب میشه؟
پس شما بیشتر سیستم من رو پیشنهاد می کنینسیستم مد نظر شما از سیستمی که من معرفی کردم بعضی جاها یکم سریعتره،اما مادربردی که میگی خیلی مناسب نیست،چون بیشترین راندمان برای Phenom II ها رو فقط چیپ ست های 790Gx/FX میدن
کیس گرین هم اون مدلش تهویه ی مناسبی برای یه سیستم Gaming نداره،بیشتر یه کیس لوکس هست
پاور هم برای 5850/5870 کفایت میکنه.
من اتفاقا سیستم خودم رو پیشنهاد می کنم،چون تقریبا با همون راندمان و هزینه ی کمتر میشه خریدش و بقیه ی پول رو صرف کارت گرافیک کردپس شما بیشتر سیستم من رو پیشنهاد می کنین
مادر بوردی که من معرفی کردم (asus m4a78-e) چیپست 790gx ه و پل جنوبیش sb 750.
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Bz2b2aYdPioLbN04&templete=2
میشه یه کیس دیگه زیر 100 تومن معرفی کنید apolo به نظر من بیشتر شبیه اسباب بازیه واصلا یه کیس شیکی نیست.
هر چی آقا فرشید گفت صحیح هست اما به عنوان یه پیشنهاد برای کیس ، می تونی green infinity رو برداری . حدود 110هست . کیس بدی نیست . من یکی دو جا از نزدیک برخورد کردم باهاش . روی در فن نداره که این یه ضعف هست اما گردش هوا درونش خوبه .پس شما بیشتر سیستم من رو پیشنهاد می کنین
مادر بوردی که من معرفی کردم (asus m4a78-e) چیپست 790gx ه و پل جنوبیش sb 750.
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Bz2b2aYdPioLbN04&templete=2
میشه یه کیس دیگه زیر 100 تومن معرفی کنید apolo به نظر من بیشتر شبیه اسباب بازیه واصلا یه کیس شیکی نیست.
شما میتونی اینا رو بگیری:من میخواستم تو رنج قیمت 300 تا 320 یه cpu بگیرم و یه VGA لطفا اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم نظر خودم ایناست:
اگه میشه بگین چه پاوری واسش مناسب هست؟
شما میتونی اینا رو بگیری:
CPU:INTEL Q9400
VGA:NVIDIA GTS 250 512MB
که هم گرافیک و هم CPU از اونی که خودت گفتی سریعترن،اما حدود 360 تومن تموم میشه،اما ارزشش رو داره که 40 تومن بیشتر خرج کنی
اون Q8200 که فرکانسش زیادی واسه بازیا پایین هست و اون 9800 هم یکم قدیمی شده
واسه اینا یه پاور 485 وات هم کفایت میکنه.
قیمت اون مادر بورد حدودا چه قدره؟من اتفاقا سیستم خودم رو پیشنهاد می کنم،چون تقریبا با همون راندمان و هزینه ی کمتر میشه خریدش و بقیه ی پول رو صرف کارت گرافیک کرد
بله مادربرد شما 790 هست،بهترین راندمان رو برای AMD داره.
کیس هم کلا سلیقه ای هست اول و بعد باید به کاربری و راندمانش هم توجه کرد،زیر 100 تومن گزینه ها محدود هستن که یکیش همون Apolo بود،بقیه از 120 یا 130 تومن تا 200 تومن هستن،
بجز اینا من ANTEC NINEHUNDRED,COOLER MASTER HAF 932,SCOUT رو پیشنهاد میدم که اینا هم مختص Gaming هستن.
بله،همینی هست که خودت لینک دادیقیمت اون مادر بورد حدودا چه قدره؟
میشه لینک MB رو بدین؟
این میشه؟
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=T4T7B10FfR6zJ4Ns&templete=2