مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه cpu میخوام که خوب باشه ..........
مثل intel core2quad q9550

منظورت قیمت هست یا مشخصات . این مدل ها خوبن مشخصات هم خواستی میزارم ;)

Intel Core 2 Quad Q8200
Intel Core 2 Quad Q9400
Intel Core 2 Quad Q8200S
Intel Core 2 Quad Q9550S
Intel Core 2 Extreme Qx6800
Intel Core 2 Extreme Qx6850
Intel Core 2 Quad Q6600
Intel Core 2 Quad Q6700

البته به شخصه با amd بیشتر حال میکنم

یه cpu میخوام که خوب باشه ..........
مثل intel core2quad q9550
به سوال و جوابایی که رد و بدل شد نگا کردی ؟!
آقایون سلام .
جایی بهتر برای سوالم پیدا نکردم چون شما دوستان خیلی به من لطف کردید .........
یه سوال :
من cpu ام الان Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz هست ...
میخوام عوض کنم ....
یه cpu بگیرم که بیشتر از 260 تومان نباشه ....
به نظر خودم این خوبه (intel core i5 2.66ghz -750) ؟؟؟؟؟
به نظر شما چطور ؟؟..؟؟
میخوام سون نمره ی بالای 7 بهش بده ......
راستی مادربوردم اینه (به مادربوردم بوخوره چون مادربورد رو نمیخوام عوض کنم ...)
: Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-S3L

(راستی میخوام که cpu پیشنهادی Virtualization Technology Support داشته باشه ....)
(intel core i5 2.66ghz -750 این cpu امکان Virtualization Technology Support هم داره من که فکر کنم خوب باشه ...)

تو رو خدا یه کمک خوب به من کنید ....
ممنون ازهمتون .......:smile:
:arrowd:
خوب اینکه به فکر ارتقاء هستی خیلی خوبه ولی اون main از cpu مد نظرت پشتیبانی نمیکنه (سوکتاشون فرق میکنه i5 سوکتش 1156 هستش) یا باید هر سه قطعه یعنی cpu , ram , main رو عوض کنی (واسه ارتقاء به i5) یا با توجه به mainت یه cpu بالاتر در نظر بگیری که تا 260 هم من c2q q9450 یا بالاتر q9550 رو پیشنهاد میدم.;)
رتبه بندی تو 7 یا vista هم اصول یا قواعد خاصی نداره.;)
به نظر من جمع کن کلی ارتقاء بده.
قیمت روز سی پی یو ، Intel Core 2 quad q9550 . 2.83GHz رو برام میدید ؟؟
خب قیمتش فضایی بالا رفته
تا دو هفته پیش 255 تومن بود اما الان به 290 تومن رسیده!
انگار نه انگار که Core i5 750 انتخاب بهتریه درحالی که قیمتش فقط 230 تومن هست.
البته دلیلش اینه که اونایی که قصد ارتقا دارن به سمت خرید این CPU میرن(نمی خوان مادربرد رو عوض کنن) و خود اینتل هم میخواد تقاضای بازار رو به سمت نسل جدید Shift بده.
آقا شما برای من چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
اگه زحمتی نیست بفرمایید که برای چی باید چه پیشنهادی بدیم؟؟!
میشه بگی دقیقا منظورت چیه ؟! :confused::confused:

آخرین ویرایش:
سلام

خمیر سیلیکون مرغوب چی پشنهاد میدین و از کجا میتونم بخرم و چنده؟ برای PS3 میخوام.

با تشکر
سیلیکون مرغوب به نظرم فقط Zerotherm Zt-100 که اگه تو بازار گیرت بیاد یکی از بهترین هاست . قیمتش هم حدود 10 تومنه . یکمی باید وقت بذاری تا پیداش کنی . چون جدیدآ که رفتم کمیاب شده بود

سیلیکون مرغوب به نظرم فقط Zerotherm Zt-100 که اگه تو بازار گیرت بیاد یکی از بهترین هاست . قیمتش هم حدود 10 تومنه . یکمی باید وقت بذاری تا پیداش کنی . چون جدیدآ که رفتم کمیاب شده بود
تشکر دوست من که وقت گذاشتی و پاسخ دادی،
یه چیزی بگین که پیدا بشه و خوب باشه چون تو این چند روز میخوام بگیرمش. از کجا هم باید بخرمش؟

یه چیزی بگین که پیدا بشه و خوب باشه چون تو این چند روز میخوام بگیرمش. از کجا هم باید بخرمش؟
عزیز بهترینش اینه . نایاب نیست . بعضی وفتا کم میشه . تو پاساژ رضا و ایران پیدا میشه .اما یادت باشه خمیر چینی ابدآ نخر . یه سری مدل اومده که حدود 10 تومن پولشه و همه فکر می کنن چون گرونه پس خیلی خوبه اما در واقع افتضاحه .

آخرین ویرایش:
همون خمیر ZeroTherm موجود هست،احتیاجی به گشتن نیست.

سلام
چند تا بنچمارک از فنوم 2 (810)میخواستم چون خودم هرچی گشتم پیدانکردم(البته توtoms hardware )اگه با q8300 و althon2x4 630 مقایسه بشه چه بهتر

میتونی اینا رو چک کنی،اگر درست میگشتی یه عالمه بررسی پیدا میکردی:
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
لینک 5

عزیز بهترینش اینه . نایاب نیست . بعضی وفتا کم میشه . تو پاساژ رضا و ایران پیدا میشه . اما یه سایتی هست که محصولات Thermalright میفروشه . میگن که جنساش خوبه . آدرس سایتش اگه تبلیغ حساب نشه اینه : lioncomputer.ir . مدیرش هم آدم خوب و منصفی هست . زنگ بزن در مورد خمیرش جویا شو . اما یادت باشه خمیر چینی ابدآ نخر . یه سری مدل اومده که حدود 10 تومن پولشه و همه فکر می کنن چون گرونه پس خیلی خوبه اما در واقع افتضاحه .
متاسفانه تبلیغ محسوب میشه،مخصوصا که ازمدیرشم تعریف کنی!!

آخرین ویرایش:
بچه ها میخوام یه کیس دیگه بخرم تا 300 تومن هم بیشتر نمیتونم بدم ، یکی یه سیستم خوب بهم پیشنهاد میده؟؟؟؟؟
بعد سی پی یو amd بهتره یا intel ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or