pedram_sad
کاربر سایت
یعنی این xl تا عید هم نمیاد ایران ؟ :confused:
الان بخوایم سفارش بدیم از اون ور بیارن چند در میاد ؟
خوب آقا یه بحث مجدد راه بندازیم . :biggrin1:
ال جی یه LED زده همین 2286رو می گم . به نظر چیز مالی نمیاد . سام سرویس هم گویا بهش خیلی حال داده شده که XL2370رو نمیاره و الکامپ هم که شرکت نمی کنه . گویا فروشش خوبه . زنگ زدم زنه گفت آقا اینی که می گی چی هست؟ گفت اگه خدا قابل بدونه مانیتوره خانوم .فکر نکنم حالاحالاها خبری بشه ازش و بهترین کار خرید P2X700هست و تو این مدل ها هم فقط P22700خوبه . البته اون یکی هم خوبه اما فکر کنم برای خونه همینم زیاده . مگه جنگه؟ :biggrin1: قیمتش چنده برو بچ؟
شنیدم رم داره ارزون می شه .راستی قیمت بروز 5850رو با ذکر برند بچه های بازار بگن ممنون می شیم ، داریم مشاوره می دیم گیج نزنیم . :biggrin1:
راستی یکی گفت CI7 920کم شده و نیست و ... . باور نکردم . درسته؟ باید تو این یکی دو روز یه سری به بازار بزنم
مانیتور رو که سفارش بدی بیارن هم ،دیگه اینجا گارانتی نداره آخهیعنی این xl تا عید هم نمیاد ایران ؟ :confused:
نه عزیزسلام خدمت دوستان محترم میخواستم بپرسم مادربرد Asus P5QC سی پی یو Intel Core i5 رو ساپورت میکنه من میخوام Intel Core 2 Quad Q8400 بخرم یکی از دوستان میگه اختلاف این دو 60 تومان هستش i5 L3 8mb cache هستش و Q8400 L2 4mb cache حالا میخوام ببینم اصلا مادربرد من i5 رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اصلا ارزش داره بخرم یا نه ؟
مانیتور رو که سفارش بدی بیارن هم ،دیگه اینجا گارانتی نداره آخه
خوب این مین نوش خیلی وقته که به تاریخ پیوسته قیمت کارکرده ش هم دستم نیس ، نهایت cpuـی هم که پشتیبانی میکنه phenom x4 9950 هستش (البته با آپدیت بایوس) که بطور کلی در حد e8500 هستش (حالا یجا بالانر یجا پایینتر)سلام دوستان.اقا من میخام یه مادربرد asus)m2n-sli deluxe از اشنا بخرم.کارکرده.به نظرتون چند بخرم خوبه؟در ضمن بالا ترین cpu ای که میخوره چیه و هم رده اون تو اینتل کدام سی پی یو است؟ با تشکر.
سلام دوستان.اقا من میخام یه مادربرد asus)m2n-sli deluxe از اشنا بخرم.کارکرده.به نظرتون چند بخرم خوبه؟در ضمن بالا ترین cpu ای که میخوره چیه و هم رده اون تو اینتل کدام سی پی یو است؟ با تشکر.
والا فرشید جان ما که نه خیری از این گارانتی ها دیدم نه تا حالا استفاده کردیم:confused:
من خودم 2 تا مدل از samsung داشتم هر کدوم 2 سال گارانتی سام سرویس
اما هیچ وقت نشد استفاده کنم و تا 3 سال کار کردن
باز از اون ور بیاد مطمن هستیم مونتاژ نیست :biggrin1:
راستی شما وارد میکنی اگه کسی سفارش بده ؟
نه متاسفانه نیستدوستان و اساتید محترم !!!
من میخواستم مانیتور LCD Sumsung 23500 بگیرم منتها پیش خودم این فکرو کردم که یه خورده صبر کنم تا LEDش بیاد بعد بگیرم می خوام بدونم الان LED سامسونگ داخل بازار هست نیست !! اگه هست قیمتش چنده !!!!
اگه کلا نیست کی قرار بیاد البته فقط برند Sumsung
سلام دوست عزیزدوستان قیمت کارت گرافیک GTX 260 و GTX 275 چنده؟؟
و بهترین برند DVD-RW چیه و قیمت.
ممنون