مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

پول خرید CPU جدید ندارم ولی میتونم تا 100 چوق برای خرید رم هزینه کنم. شما چی پیشنهاد میدی؟ پاورم هم GP5858 از GREEN هست که جناب supra پیشنهاد داده بودن.

پاورت خوبه ! اما بجای رم اول باید یه فکری به حال CPU بکنی چون CPU بیشتر تو کارایی VGA تاثیر داره
اگه بتونی CPU ت رو با یه قیمت خوب بفروشی میتونی تا 150 تومن Q8200 برداری ، تا 180 تومن هم Q8400

سلام

به دلیل دنباله یه Mouse هستم که Clickش صدا نداشته باشه، اگه همچین چیزی سراغ دارین ممنون میشم راهنماییم کنین. ضمنا قیمتش فضایی نباشه چون باهاش کار خاصّی نمیکنم.

تونستم موس خودم رو بیصدا کنم، روش کار رو هم اینجا نوشتم، دوست داشتین ببینین:
http://blog.aidinzolghadr.com/?p=227

مادربرد DDR3 برای چه CPU یی؟ چه پلاتفرمی؟؟!
شما بقیه ی قطعات رو بگو تا بدونیم چی میخوای بگیری.
برایAM2یاAM3
سیستم هم برای دوستم میخوام باگرافیک4850OCدرکل750تومن میخواد بده به سیستم برای بازی میخواد;)لطفاجواب سوالات قبلی روهم بدید:cheesygriباتشکر[/QUOTE]

خب برای AMD رم DDR3 بدرد نمیخوره،همون DDR2 کافیه،مگر اینه بعدا بخوای رم ها رو روی یه سیستم بزاری
شما سوالت رو یکم وارونه پرسیدی،باید میگفتی یه سیستم میخوام که AMD باشه و گرافیکش هم 4850،

CPU:AMD Athlon X4 620
RAM:2*2GB G.Skill DDR2
M/B:ASUS M4A78
VGA:ATI 4770 512MB DDR5
HDD:SEAGATE 500GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 933SN
اینا حدود 800 تومن میشه.

ضعف اصلی سیستم شما CPU هست،برای تغذیه ی بازیهای جدید ضعیفه
آخه خودت ببین واقعا، کارت 5850 رو رو سیستمی میزارن که فقط 2 گیگ رم داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
(البته رم بالای دو گیگ توی MW2 تاثیر نداره،اما توی خیلی بازیهای دیگه و خود ویندوز تاثیر بسزایی داره)
پاورت خوبه ! اما بجای رم اول باید یه فکری به حال CPU بکنی چون CPU بیشتر تو کارایی VGA تاثیر داره
اگه بتونی CPU ت رو با یه قیمت خوب بفروشی میتونی تا 150 تومن Q8200 برداری ، تا 180 تومن هم Q8400
ممنون از توضیحات‌تون.
این Q9550 چقدر هست الان قیمتش؟ آیا کارایی بیشترش نسبت به Q8400 قیمت بالاترش رو توجیه می‌کنه؟ تو benchmark‌ های مختلف که فقط تا 10 فریم نسبت به Q8400 تو بازی ها برتری داره.
6420 خودم رو چند بفروشم خوبه؟

ممنون از توضیحات‌تون.
این Q9550 چقدر هست الان قیمتش؟ آیا کارایی بیشترش نسبت به Q8400 قیمت بالاترش رو توجیه می‌کنه؟ تو benchmark‌ های مختلف که فقط تا 10 فریم نسبت به Q8400 تو بازی ها برتری داره.
6420 خودم رو چند بفروشم خوبه؟
Q9550 حدود 280 تومن هست
6420 رو بتونی 60-70 بفروشی خوبه
اگه اهل اور باشی میتونی همون Q8400 تبدیل به 9550 بکنی شایدم قویتر البته به مادربوردتم بستگی داره
9550 برای اورکلاک حرفه ای ارزش خرید داره وگرنه همین مدلهای پایینتر رو هم میشه تا حد قابل قبولی اور کرد که با افزایش کارایی قابل توجه همراه باشه

خوب آقا یه بحث مجدد راه بندازیم . :biggrin1:
ال جی یه LED زده همین 2286رو می گم . به نظر چیز مالی نمیاد . سام سرویس هم گویا بهش خیلی حال داده شده که XL2370رو نمیاره و الکامپ هم که شرکت نمی کنه . گویا فروشش خوبه . زنگ زدم زنه گفت آقا اینی که می گی چی هست؟ گفت اگه خدا قابل بدونه مانیتوره خانوم .فکر نکنم حالاحالاها خبری بشه ازش و بهترین کار خرید P2X700هست و تو این مدل ها هم فقط P22700خوبه . البته اون یکی هم خوبه اما فکر کنم برای خونه همینم زیاده . مگه جنگه؟ :biggrin1: قیمتش چنده برو بچ؟
شنیدم رم داره ارزون می شه .راستی قیمت بروز 5850رو با ذکر برند بچه های بازار بگن ممنون می شیم ، داریم مشاوره می دیم گیج نزنیم . :biggrin1:
راستی یکی گفت CI7 920کم شده و نیست و ... . باور نکردم . درسته؟ باید تو این یکی دو روز یه سری به بازار بزنم

سلام خدمت دوستان محترم میخواستم بپرسم مادربرد Asus P5QC سی پی یو Intel Core i5 رو ساپورت میکنه من میخوام Intel Core 2 Quad Q8400 بخرم یکی از دوستان میگه اختلاف این دو 60 تومان هستش i5 L3 8mb cache هستش و Q8400 L2 4mb cache حالا میخوام ببینم اصلا مادربرد من i5 رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اصلا ارزش داره بخرم یا نه ؟

خوب آقا یه بحث مجدد راه بندازیم . :biggrin1:
ال جی یه LED زده همین 2286رو می گم . به نظر چیز مالی نمیاد . سام سرویس هم گویا بهش خیلی حال داده شده که XL2370رو نمیاره و الکامپ هم که شرکت نمی کنه . گویا فروشش خوبه . زنگ زدم زنه گفت آقا اینی که می گی چی هست؟ گفت اگه خدا قابل بدونه مانیتوره خانوم .فکر نکنم حالاحالاها خبری بشه ازش و بهترین کار خرید P2X700هست و تو این مدل ها هم فقط P22700خوبه . البته اون یکی هم خوبه اما فکر کنم برای خونه همینم زیاده . مگه جنگه؟ :biggrin1: قیمتش چنده برو بچ؟
شنیدم رم داره ارزون می شه .راستی قیمت بروز 5850رو با ذکر برند بچه های بازار بگن ممنون می شیم ، داریم مشاوره می دیم گیج نزنیم . :biggrin1:
راستی یکی گفت CI7 920کم شده و نیست و ... . باور نکردم . درسته؟ باید تو این یکی دو روز یه سری به بازار بزنم

کارت 5850 قیمتش 390 تومن بود از برند Sapphier ،که فعلا تموم شده
رم هم ندیدم پایین بیاد
920 هم فعلا موجوده،اما کم شده
مانیتور XL2370 هم با بقیه فرق داره،نمیشه به این راحتی ازش گذشت

یعنی این xl تا عید هم نمیاد ایران ؟ :confused:
الان بخوایم سفارش بدیم از اون ور بیارن چند در میاد ؟
مانیتور رو که سفارش بدی بیارن هم ،دیگه اینجا گارانتی نداره آخه

سلام خدمت دوستان محترم میخواستم بپرسم مادربرد Asus P5QC سی پی یو Intel Core i5 رو ساپورت میکنه من میخوام Intel Core 2 Quad Q8400 بخرم یکی از دوستان میگه اختلاف این دو 60 تومان هستش i5 L3 8mb cache هستش و Q8400 L2 4mb cache حالا میخوام ببینم اصلا مادربرد من i5 رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اصلا ارزش داره بخرم یا نه ؟
نه عزیز
اگه Core i5 750 روی اون برد میخورد که خودم میگفتم بهت!
مادربرد و سوکت Core i7/i5 کلا با سوکت 775 فرق داره،همه چیزش جداست.

ممنون . زیاد اذیت کردیم شما رو خودم شک کردم ساپورت نمیکنه ولی گفتم از شما هم بپرسم این دوست ما از نظر مغزی مشکل داره نفهمیده چی میگه بازم ممنون یکشنبه دیگه حتمی میرم Intel Core 2 Quad Q8400 رو میخرم :love:

سلام دوستان.اقا من میخام یه مادربرد asus)m2n-sli deluxe از اشنا بخرم.کارکرده.به نظرتون چند بخرم خوبه؟در ضمن بالا ترین cpu ای که میخوره چیه و هم رده اون تو اینتل کدام سی پی یو است؟ با تشکر.

مانیتور رو که سفارش بدی بیارن هم ،دیگه اینجا گارانتی نداره آخه

والا فرشید جان ما که نه خیری از این گارانتی ها دیدم نه تا حالا استفاده کردیم:confused:
من خودم 2 تا مدل از samsung داشتم هر کدوم 2 سال گارانتی سام سرویس
اما هیچ وقت نشد استفاده کنم و تا 3 سال کار کردن

باز از اون ور بیاد مطمن هستیم مونتاژ نیست :biggrin1:

راستی شما وارد میکنی اگه کسی سفارش بده ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.اقا من میخام یه مادربرد asus)m2n-sli deluxe از اشنا بخرم.کارکرده.به نظرتون چند بخرم خوبه؟در ضمن بالا ترین cpu ای که میخوره چیه و هم رده اون تو اینتل کدام سی پی یو است؟ با تشکر.
خوب این مین نوش خیلی وقته که به تاریخ پیوسته قیمت کارکرده ش هم دستم نیس ، نهایت cpuـی هم که پشتیبانی میکنه phenom x4 9950 هستش (البته با آپدیت بایوس) که بطور کلی در حد e8500 هستش (حالا یجا بالانر یجا پایینتر) ;)

آخرین بار یادمه که قیمتش حدود 110 تومن بود،(2 سال پیش)،دست دومش که بیشتر از 60 یا 70 تومن ارزش نداره،تازه امکاناتش هم قدیمی هست،پردازنده های جدید Phenom رو هم ساپورت نداره.

والا فرشید جان ما که نه خیری از این گارانتی ها دیدم نه تا حالا استفاده کردیم:confused:
من خودم 2 تا مدل از samsung داشتم هر کدوم 2 سال گارانتی سام سرویس
اما هیچ وقت نشد استفاده کنم و تا 3 سال کار کردن

باز از اون ور بیاد مطمن هستیم مونتاژ نیست :biggrin1:

راستی شما وارد میکنی اگه کسی سفارش بده ؟

اگر تعداد سفارشات به حد نصاب برسه میشه وارد کرد، خودمم که منتظرش بودم،اما گفتم یه مدت صب کنیم شاید سام سرویس بیاره ، که نیاورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or