من نشنیده بودم هارد با سیستم عامل مشگلی داشته باشه . یا هارت بد سکتور داره به صوورت سخت افزاری که کم کم تعطیل می شه یا خیلی وضعیت داده های روش به هم ریخته است و زمانه خوندن و نوشتن توش رفته بالا. این مورد دوم با یه دفرگمنت حل می شه .تست کن اگه جواب نداد یه بار فرمت کن بعد هم اگه جواب نداد و هیچ راهی نمونده بود برو برای خریدمن یه هارد 200 گیگ ساتا دارم ولی فکر کنم با سیستم عامل های ویستا و سون مشکل داره چون توش هی هنگ می کنه. الان می خوام یه هارد خوب 500 گیگ سرعت بالا بگیرم. چه مارکی پیشنهاد می کنید؟
سوال بعدی اینکه می خوام 2تا رم 2 گیگ خوبم بگیرم. اونارو چه مارکی و چه باسی بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
CPU و رمت برای این کارت گرافیک کافی نیستند در ضمن پاور سیستمت هم بهتره 550 تا 600 وات Real باشهدوستان این سیستم من هست:
[LTR]CPU: core2 duo 6420 @ 2.13 GHz
2* 1GB DDR2 800 - UMAX
VGA: HD5850[/LTR]
الان COD:MW2 رو٬ با رزولوشن 1920 در 1080 و AA 4x و بقیه چیزا رو extra دارم با 55 تا 60 FPS اجرا میکنم و تو بعضی مراحل شلوغ حتی به 30 میرسه و کندی حس میشه. (اصلا این نسخه مجانی FRAPS فریم بالای 60 رو میزنه؟:confused
تو Benchmark ها میبینم که با این کارت گرافیک بازی رو 80 FPS اجرا کردن! به نظرتون ضعف سیستمم کجاست و کدوم قطعه رو ارتقا بدم تا کاراییم بیشتر بشه؟ نظر خودم رو رم هست چون هم باسش کمه و هم مارکش از این درپیت ها هست.
4GB OCZ DDR2 800 Dual Platinium = 120.000 T
4GB Geil Black Dragon DDR2 1066 Dual = 116.000 T
آقا کدوم یکی رو بگیرم خوبه .
در رابطه با این دو مدل رم کدوم رو بخرم خوبه
رفتم بازار گفتن رم Corsair با مادربرد Asus خوب مچ نمیشه!!!
من اون بالا گفتم میتونی از corsair یا crucial در نظر بگیری ، کی یه همچین حرفی زده بگو من خودم یه حالی بهش میدم بطور کلی طرف هیچی بارش نبوده.:cheesygri4GB OCZ DDR2 800 Dual Platinium = 120.000 T
4GB Geil Black Dragon DDR2 1066 Dual = 116.000 T
آقا کدوم یکی رو بگیرم خوبه . رفتم بازار گفتن رم Corsair با مادربرد Asus خوب مچ نمیشه!!!
در رابطه با این دو مدل رم کدوم رو بخرم خوبه
مشخصات مین و پاورت چیه ؟!دوستان این سیستم من هست:
CPU: core2 duo 6420 @ 2.13 GHz
2* 1GB DDR2 800 - UMAX
VGA: HD5850
الان COD:MW2 رو٬ با رزولوشن 1920 در 1080 و AA 4x و بقیه چیزا رو extra دارم با 55 تا 60 FPS اجرا میکنم و تو بعضی مراحل شلوغ حتی به 30 میرسه و کندی حس میشه. (اصلا این نسخه مجانی FRAPS فریم بالای 60 رو میزنه؟:confused
تو Benchmark ها میبینم که با این کارت گرافیک بازی رو 80 FPS اجرا کردن! به نظرتون ضعف سیستمم کجاست و کدوم قطعه رو ارتقا بدم تا کاراییم بیشتر بشه؟ نظر خودم رو رم هست چون هم باسش کمه و هم مارکش از این درپیت ها هست.
من اون بالا گفتم میتونی از corsair یا crucial در نظر بگیری ، کی یه همچین حرفی زده بگو من خودم یه حالی بهش میدم بطور کلی طرف هیچی بارش نبوده.:cheesygri
مشخصات پاورت چیه ؟!
فرشید جان این که گفتی به پای creative نمیرسه گفتم یک چرخی برای اون بزنماز Creative مدلی که 5.1 باشه و قیمت مناسب، A500 هست که حدود 80 تومنه
لیست creative رو جایی ندیدم،مگر اینکه Search بزنی متفرقه پیدا بشه.
سلام به همه آقا من دیروز رفتم یه رم 4GB OCZ 800 DDR2 Dual بخرم سری پیش قیمت کردم GOLD نداشت پلتینیوم رو میگفت 105000 تومان دیروز رفتم همینو گفت 120.000 تومان برام خیلی جالب بود همه جا رو زیرو رو کردم فهمیدم که OCZ دیگه وارد نمیشه و جمع شده یکی بهم گفت هر کسی که داره پشت ویترین بخر که دیگه نمیاد.
................................................................................
حالا با این تفاسیر شما رم دیگه ای که خوب باشه 4 گیگ سراغ دارید من بخرم تو بازی هم به مشکل بر نخورم پیشنهاد شما چیه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم. ( همینو زود برم بخرم یا بیخیالش بشم برم یه مارک دیگه ):confused:
مثلا نظرتون درباره این چیه GEIL- Dual Channel 4GB - 1066 - 2x2GB
دوستان این سیستم من هست:
[LTR]CPU: core2 duo 6420 @ 2.13 GHz
2* 1GB DDR2 800 - UMAX
VGA: HD5850[/LTR]
فرشید جان این که گفتی به پای creative نمیرسه گفتم یک چرخی برای اون بزنم
برای 5.1 بودن مهم نیست یعنی زیاد به کارم نمیاد ( هم فضاش هم صداش و بلندی )
یک مدل از Creative دیدم
Inspire M2600
http://www.aftabbazar.com/productdetails/اسپيكر-كريتيو-inspire-m2600/1293.aspx
این 52 تومانه
حالا میخوام بدونم یعنی اینقدر بالاتره کیفیتش که با 2.1 بودنش هم قیمته 5.1 از edifier هست ؟
و این که روی ایم remote control های این مدلی که wired هستن چه تنظیماتی هست
در کل اگه 2.1 دیگه ای از creative یا logitec تو این range میشناسی یا خودت تست کردی معرفی کنی ممنون میشم
یک logitec s220 بود میدادن 44 تومان اون چظوره ؟
یک مادربوردddr3ساپورت معرفی کنیدقیمتش زیر110تومن باشه وهمینطوربگیدتاچه باسی ازرم ساپورت میکنه.:blushing:وبنظرتون بهتره که رم4گیگ بگیرم برای سیستم یارم2گیگ بگیرم ودرعوض یک گرافیک بهتر:blushing:قیمت رمهای DDR3الان چقدرهستش.ممنون
لطفاجواب سوالات قبلی روهم بدید:cheesygriباتشکر