Capitan Tom
کاربر سایت
یدونه هارد اینترنال میخوام که بندازم بغل این یکی
200 گیگ هم باشه
در ضمن این اکسترنال ها به ایکس باکس وصل میشن؟؟
200 گیگ هم باشه
در ضمن این اکسترنال ها به ایکس باکس وصل میشن؟؟
فرشید جان T-Power I55 BIOSTAR الان تو بازار اومده ؟ قیمت داری ؟
مادربرد شما اون CPU رو ساپورت داره،فقط آپدیت بایوس میخواد که از سایتش میگیری و آپدیت میکنی.سلام به دوستان عزیز من.......من مینبوردم K9A2 PLATIUNM V2 هستش...و ساپرت سی پی یو ش تا AM3 هست....البته این و توی سایتش نوشته.....و من میخوام از سری PHENOME II 940 استفاده کنم....که این سی پی یو AM2+ هستش...که مین من ساپورتشو داره.....البته زمان تولید این مینبورد ...phenom 940 نبود...دوستان محبت میکنن...راهنمایی کنن....راستی ..سی پی یوم در حال حاضر am2+ phenom x4 9750
جواب سوال اول:من که دیوانه شدم نمیدونم چه سیستمی بگیرم این قیمتها هم معلوم نیست کی میخواد پایین بیاد.
اول یک سئوالی داشتم. این کارتهای سری 300 کی میان؟آیا اطلاعاتی ازشون هست؟
بعد خواستم بدونم شما کدوم سیستم رو پیشنهاد میکنید (البته اگر هر کدوم مشکلی داشت اصلاح کنید)
CPU: E7500
VGA:260 GTX 216
MIN:TP45 biostar
RAM:PATROD 800 2*2
HDD:500GB Seagate
POWER: GP 535A GREEN
CASE: GREEN MAGNUM
OR
CPU: Phenom x4 - 925
VGA:260 GTX 216
MIN:Giga Ma 785 GT
RAM:PATROD 800 2*2
HDD:500GB Seagate
POWER: GP 535A GREEN
CASE: GREEN MAGNUM
قیمت هم میخوام 600 تومن باشه.
اگر میشه قیمت این CPU های 810 و 925 رو هم بگین
ممنون از راهنمایی شماهاردای اکسترنال خیلی تنوع مدل ندارن و از 2 3 تا برند معتبر بیشتر نیستن
برای ظرفیت 500 گیگ و یک ترابایت مدلای Seagate Free Agentکه پورت USB دارن مدلای خوبی برای انتخاب هستن.
قیمتشون هم از 85 تا 115 تومن هست.
همردش از AMD میتونی X3 720 رو انتخاب کنی که حدود 125 تومن هستپس من این CPU رو زیادی بالا نوشتم. خواستم بدونم CPU هم رده E7500 از AMD چی هست و قیمتش چه طوریه.؟
این رم ها نمیخواد ارزون بشه.؟
از نمایندگی وارد کنندش،برای اطلاعات بیشتر PM بدید.رم های G.Skill رو از کجا میشه خرید؟
یکی جواب ما رو درست و حسابی بده جان خودتون
یدونه هارد اینترنال 200 گیگ تا 160 گیگ چه مدلی خوبه؟؟قیمت چنده؟؟
قیمت زیر 50 چی داریم؟؟
بله،این مدل از هاردهای اکسترنال هم موجودهممنون از راهنمایی شما
در مورد هارد های اکسترنالی که فایل ها رو رمز گذاری می کنند که قابل دسترسی نباشه یا اینکه انوها رو فشرده می کنند ... جایی خونده بودم .. مدل خاص اون چیه ؟
هارد اکسترنال مدل PASPORT چه مزیتی نسبت به مدل های دیگه داره ؟
شرمنده یه بار دیگه سوال میکنم ... اگه درست متوجه شده باشم سری pasport برق جداگانه نمی خواد و با همون کابل یو اس بی کار میکنه و بقیه هارد های اکسترنال به غیر از کابل یو اس بی نیاز به برق داره ؟همردش از AMD میتونی X3 720 رو انتخاب کنی که حدود 125 تومن هست
از نمایندگی وارد کنندش،برای اطلاعات بیشتر PM بدید.
هارد اینترنال 160 و 250 گیگ هست،از برندای Seagate وMaxtor یا WD میتونی برداری،فرقی هم با هم ندارن(چون همشون با این ظرفیت کندن)
قیمت 160 گیگ هم حدود 38 تومن هست،کلا خرید هارد دیسک زیر 320 گیگ دیگه منطقی نیست،قیمتش هم حدود 45 تومن هست
بله،این مدل از هاردهای اکسترنال هم موجوده
اما توی بازار خودمون فقط سری Portable از برند WD رو دیدم که نرم افزار رمزگذاری اطلاعات و پشتیبان گیری رو همراه خودش داره،البته این نرم افزارها رو جدا هم میشه تهیه کرد
سری Passport هم فقط از رده ی 2.5 اینچی ها هست که کوچکترن و کابل برق جدا ندارن.