مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ایا کلاک تاخیر رم موثره؟

سلام دوستان
این مشخصات رمها و مادربوردمه:
2* ram:kingston khx6400d2ll/1g( hyperX) 1gb ddr2 800mhz cl4
M.B:Asus M2N-E
روی خود رمها که نوشته assy in USA موقع خرید چینی و تایوانیش هم بود. من سوالم اینه که چرا تو کلاک5 کار میکن؟ و این چقدر تو راندمان سیستم توی کارهای سخت گرافیکی مخصوصا گیم موثره؟
::biggrin1:
میخواستم نتیجه CPUZ رو هم بذارم که نه فایل bmp ونه jpeg رو نتونست آپلود کنه(نمیدنم چرا):confused:

آخرین ویرایش:
فقط تو کیس موندم !! به نظر شما چی بگیرم ؟؟؟ ( یه چیزی باشه با قیمت مناسب نه گران ... )
شما چقدر میخوای واسه سیستم هزینه کنی ؟! بودجه+قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه یه حالی بهش داد.:cheesygri

شما چقدر میخوای واسه سیستم هزینه کنی ؟! بودجه+قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه یه حالی بهش داد.:cheesygri
بودجه 1200 حالا 100 بالاتر پایین تر !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
CPU AM3 -Phenom II X4 955 - 3.2GHZ
رم هم حتما DDR3 ! چه بهتر اگه A-DATA باشه ( مناسب برای گیم :biggrin1: )
گارفیک هم از سری 5870 !
مادربرد رو نمیدونم چه مدلی !( البته مادربرد فقط یا ASUS میخوام یا گیگا ! ):love:
پاور رو هم نمیدونم چند واتی باید بگیرم !! :blushing::((

===================
یه سوال دیگه آیا سری 3000 انویدیا برتری خاصی نسبت به سری 5870 داره که ارزش صبر کردن رو داشته باشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام بر همه!
یه چاپگر می خوام با شرایط زیر:
1. رنگی باشه
2. رو DVD بتونه چاپ کنه!
3. نگهداریش و تعمیرات و شارژش راحت و کم هزینه باشه
4. قیمت هم تا 150 تومن!(هرچی ارزونتر بهتر)
قیافه اصلا مهم نیست!
زیاد هم نمی خوام ازش کار بکشم
............
یه رایتر خوب هم با قیمت 25 تومن معرفی کنید
با تشکر

Plz answer

سلام خسته نباشید من میخوام یه رم بگیرم OCZ DDR2 800 4GB Dual Ch البته من رو مادربردم OCZ DDR2 800 2GB Dual Platinium دارم میخوام این 4 گیگ رو هم بهشون اضافه کنم مادربرد من ASUS P5QC هستش به نظر شما این رم خوبه ؟ ولی 4 گیگ GOLD رو میخوام بخرم فرقی نمیکنه که ؟ خلاصه اگر منو یه راهنمایی کنید ممنون میشم

خوب نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که سیستم عامل 32بیتی نهایت از 3gb رم پشتیبانی میکنه ، اما در مورد اضافه کردن رم دقیقا بگو 6gb رو واسه چه کاری میخوای ؟!
ولیamd که هنوز tripple channel رو ساپورت نمیکنه مگه نه؟
کاملا درسته.;)
بودجه 1200 حالا 100 بالاتر پایین تر !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
CPU AM3 -Phenom II X4 955 - 3.2GHZ
رم هم حتما DDR3 ! چه بهتر اگه A-DATA باشه ( مناسب برای گیم :biggrin1: )
گارفیک هم از سری 5870 !
مادربرد رو نمیدونم چه مدلی !( البته مادربرد فقط یا ASUS میخوام یا گیگا ! ):love:
پاور رو هم نمیدونم چند واتی باید بگیرم !! :blushing::((
خوب حالا نمیشه از intel باشه ؟! :cheesygri
نگفتی دقیقا چه قطعاتی میخوای.;)
سلام بر همه!
یه چاپگر می خوام با شرایط زیر:
1. رنگی باشه
2. رو DVD بتونه چاپ کنه!
3. نگهداریش و تعمیرات و شارژش راحت و کم هزینه باشه
4. قیمت هم تا 150 تومن!(هرچی ارزونتر بهتر)
قیافه اصلا مهم نیست!
زیاد هم نمی خوام ازش کار بکشم
............
یه رایتر خوب هم با قیمت 25 تومن معرفی کنید
با تشکر
خوب در مورد پرینتر چون آمارشو ندارم نمیتونم چیزی بگم ، اگه عجله نداری صبر کن تا یه آماری برات بگیرم.;)
اما در مورد رایتر میتونی samsung 22x sata یا بالاتر pioneer fx sata یا sata 22xش رو در نظر بگیری که پیشنهاد اول من pioneer هستش.;)

آخرین ویرایش:
!!!

نگفتی دقیقا چه قطعاتی میخوای.;)
اگه میدونستم که نمی اومدم اینجا بپرسم !! :-":-"
اصلا خود شما یه کیس با قیمت 1200 ، 1300 پیشنهاد بده ... ( البته اگه زحمتی نیست ... )

خوب نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که سیستم عامل 32بیتی نهایت از 3gb رم پشتیبانی میکنه ، اما در مورد اضافه کردن رم دقیقا بگو 6gb رو واسه چه کاری میخوای ؟!
مثلا ورژن 64 بیت ویستا یا ویندوز7 باشه بازم اینطوریه ؟؟ 3 گیگ بیشتر فایده نداره ؟؟؟

خوب در مورد پرینتر چون آمارشو ندارم نمیتونم چیزی بگم ، اگه عجله نداری صبر کن تا یه آماری برات بگیرم.;)
اما در مورد رایتر میتونی samsung 22x sata یا بالاتر pioneer fx sata یا sata 22xش رو در نظر بگیری که پیشنهاد اول من pioneer هستش.;)

نمى خوام عجله کنم! منتظر مى مونم!
از بابت رايتر هم تشکر!

سلام خسته نباشید من میخوام یه رم بگیرم OCZ DDR2 800 4GB Dual Ch البته من رو مادربردم OCZ DDR2 800 2GB Dual Platinium دارم میخوام این 4 گیگ رو هم بهشون اضافه کنم مادربرد من ASUS P5QC هستش به نظر شما این رم خوبه ؟ ولی 4 گیگ GOLD رو میخوام بخرم فرقی نمیکنه که ؟ خلاصه اگر منو یه راهنمایی کنید ممنون میشم

شما ممکنه بتونی این دو گیگ رو با 4 گیگ جدید کنار هم استفاده کنی ولی اونطوری سرعت رم سیستم خیلی کم میشه،چون دیگه از حالت Dual Channel در میاد

بهترین حالت استفاده از ماجولهای جفت و از یک مدل هست،اون دو گی قبلی رو بزاری کنار اصلا بهتره،بیشتر از 4 گیگ هم که واسه بازی نیاز نیست.
اصلا خود شما یه کیس با قیمت 1200 ، 1300 پیشنهاد بده ... ( البته اگه زحمتی نیست ... )

مثلا ورژن 64 بیت ویستا یا ویندوز7 باشه بازم اینطوریه ؟؟ 3 گیگ بیشتر فایده نداره ؟؟؟

برای 1300 تومن اینا پیشنهاد میشه:

CPU:INTEL CORE I5 750
RAM:2*2GB G.SKILL DDR3 1333 PI SERIES
M/B:ASUS P7P55D-PRO
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN 80+
CASE:ANTEC NINEHUNDRED

ویندوزهای 64بیتی دیگه محدودیت 3 یا 4 گیگ رو ندارن ،هر چی مادربردت ساپورت کنه رو میتونن استفاده کنن(معمولا تا 16 گیگ)

شما ممکنه بتونی این دو گیگ رو با 4 گیگ جدید کنار هم استفاده کنی ولی اونطوری سرعت رم سیستم خیلی کم میشه،چون دیگه از حالت Dual Channel در میاد

بهترین حالت استفاده از ماجولهای جفت و از یک مدل هست،اون دو گی قبلی رو بزاری کنار اصلا بهتره،بیشتر از 4 گیگ هم که واسه بازی نیاز نیست.

برای 1300 تومن اینا پیشنهاد میشه:

ویندوزهای 64بیتی دیگه محدودیت 3 یا 4 گیگ رو ندارن ،هر چی مادربردت ساپورت کنه رو میتونن استفاده کنن(معمولا تا 16 گیگ)

fبرای 1300 تومن اینا پیشنهاد میشه:

نه با CPU اینتل نمیخوام ؛ با AMD X4 3.2GHZ میخوام ... ضمن اینکه بهتره صبر کنم سری جدید کارت های Nvidia بیاد بعد انتخاب کنم ... :-"

اساتید محترم سلام
نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟ اگر تغییری به نظرتون میاد ممنون میشم راهنمایی کنید . قیمت تقریبی اونم اگه بگید بیشتر کمکم کردید .
Motherboard=Asus rampage ii gene
Cpu=Intel Core i7 920
Ram=6GB Bus2000 TEAM DDR3
HDD=1TB
VGA=ATI HD5770 1GB sapphire
ODD=DVD-RWsamsung
K.B=A4techG800
Mouse=A4tech XL-740k
Speaker=Eacan E-505s
Modem=Gigabyte
Monitor=LCD Samsung P22500
Case=NZXT TEMPEST
Power=GREEN 685W

یعنی نمیدونستی چه قطعاتی میخوای ؟! :confused:
من تا 1300 اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel core i7 920
RAM : tm elite 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-i7 or p6t-se or ecs x58b-a
VGA : giga or msi hd5870
HDD : samsung or maxtor 500gb 32mb
ODD : samsung 22x sata (dvd-rw)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq2 or trio

حدودا 1380 1385 در میاد میتونی main رو ecs هم در نظر بگیری حدودا 25 30 تومن کم میشه.;)
دقت کن ، گفتم سیستم عامل های 32بیتی این محدودیت رو دارن ، 64بیتی ها تا 128gb رم رو پشتیبانی میکنن که main مشخص میکنه تا چه اندازه میتونه ساپورت کنه. (معمولا تا 16gb)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or