MetalGearSolid4
کاربر سایت
من محدوده قیمتها را گفتم ولی بازم چشم من کل بودجم 720T هستش برای خرید کارت گرافیک و مادر بورد و پاور در ضمن میخوام مادبردم دو VGA رو ساپورت کنه و باCPU INTEL E8400 مچ باشه چیز خاصی مد نظرم نیس تازه میخوام در موردش تحقیق کنمشما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.![]()
اون پاور تقلبی هست،بدرد نمیخورهمن یه سی پی یو کور ای 5 گرفتم با مادر برد گیگا پی 55 یو دی 3 پی و 4گیگ رم باس 1600 به اضافه یه کارت 9400 جی اس
سوال اول من اینه که فعلا چه پاوری حداقل کار منو را میندازد تا بعدا که دستمون باز شد یه پاور نو بگیریم
چون الان یه پاور 500 وات پورشه دارم که نمیدونم ایا واقعا 500 وات واقعی هست یانه مدلش atx 500w & p4
و سوال دومم اینه که اگه خواستم پاور بگیرم چند وات بگیرم چون میخوام بعدا یه جی تی ایکس 275 بگیرم
شما باید مودمت رو هم از خود مخابرات بگیری،احتمالا دیگه از مودمای معمولی نمیتونی استفاده کنی،توی بازار هم نگرد.من اي دي اس ال فيبر نوري گرفتم يعني خطم فيبر نوري بود از خود مخابرات گرفتم. مودمي كه براي اين خط بايد بگيرم فرق ميكنه با مودم هاي اي دي اس ال معمولي؟!!
مودم رو هم ميخوام دو سوكته بگيرم قيمتشون فرق داره؟ يعني ميخوام دو تا سيستم به مودمم وصل كنم.
پاور پس می خوای بگیری فقط . خوب حدالقل من یه 580B از گریین رو پیشنهاد می دمmillion dollar question here
من میخوام پاور ساپلای رو اپگرید کنم. میخوام ببینم چند وات بگیرم خوبه
مشخصات سیستم
Asus P6T-Deluxe
Intel Core i7 920 @ 3.0GHz
6GB DDR3 1600MHz
ATI Radeon 4670
3XHDD
اپگرید هایی هم که میخوام تو اینده بکنم
مموری بیشتر
احتمالا 5850 یا 5870
یکی دو تا هارد درایو دیگه
احتمال زیاد هیچوقت دنبال SLI یا Crossfire نمیرم چون اونقدری بازی نمیکنم که برام ارزش داشته باشه
با این حساب چه پاوری به درد من میخوره؟
Thanks in advance
ما اینجا باید بحث منطقی بکنیم . بهریت کارت تو این رنج در حال حاظر همون 5850هست که خیلی عالیه . شما می تونی بری gtx 280بگیری که کارایی این رو نداره . قیمتش رو هم فکر کنم بالاتره . من 5850 رو تا 310تومن هم شنیدم . خلاصه من 5850رو پیشنهاد می دم بی چون و چراالان با ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن بهترین کارت گرافیکی که میشه خرید چیه؟ AMD/ATI نباشه فقط. کارت گرافیکی از Nvidia که در رده این 5850 باشه چیه؟ من پاورم گرین ۳۰۰ واتی هست. کارم رو را نمیندازه؟ اگه نه چند واتی بخرم و قیمتش چنده.
ممنون.
cpu: q8400سلام دوستلن.یه راهنمایی فوری میخوام.
من تقریبا 280-300 بودجه دارم. میخوام یه CPU , MB , RAM بگیرم.
نظز خودم ایناست:
CPU: Core 2 Dou E7500
MB:INTEL - DP43TF
RAM : KINGSTONE 2GB Dual Chanel (1*2
تو رم و مین بورد شک دارم.نظر شما چی کار کنم؟
بهترین گزینه های شما برای خرید،پاور 600 وات به بالا و از یه برند معتبر هست،(با احتساب خرید کارتایی که گفتی)million dollar question here
مشخصات سیستم
Asus P6T-Deluxe
6GB DDR3 1600MHz
ATI Radeon 4670
3XHDD
مموری بیشتر
احتمالا 5850 یا 5870
احتمال زیاد هیچوقت دنبال SLI یا Crossfire نمیرم چون اونقدری بازی نمیکنم که برام ارزش داشته باشه
Thanks in advance
از Nvidia که فعلا کارت DX11 نمیتونی همرده ی 5850 انتخاب کنی،سه ماه دیگه اگر طبق برنامه پیش بره تازه مدلای جدیدش به بازار میادالان با ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن بهترین کارت گرافیکی که میشه خرید چیه؟ AMD/ATI نباشه فقط. کارت گرافیکی از Nvidia که در رده این 5850 باشه چیه؟ من پاورم گرین ۳۰۰ واتی هست. کارم رو را نمیندازه؟ اگه نه چند واتی بخرم و قیمتش چنده.
ممنون.
به به ، ببین کی اینجاس :cheesygrimillion dollar question here :biggrin1:
مشخصات سیستم
Asus P6T-Deluxe
6GB DDR3 1600MHz
ATI Radeon 4670
3XHDD
مموری بیشتر
احتمالا 5850 یا 5870
Thanks in advance
تا 350 میتونی gtx285 و hd5850 رو در نظر بگیری که به نظر من 5850 میتونه انتخاب خوبی باشه ، پاور هم 5850 حداقل یه 500w میخواد که با توجه به سیستمت باید یه پاوری تو این مایه ها یا بالاتر در نظر بگیری در کل من green gp585b رو پیشنهاد میدم.الان با ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن بهترین کارت گرافیکی که میشه خرید چیه؟ AMD/ATI نباشه فقط. کارت گرافیکی از Nvidia که در رده این 5850 باشه چیه؟ من پاورم گرین ۳۰۰ واتی هست. کارم رو را نمیندازه؟ اگه نه چند واتی بخرم و قیمتش چنده.
ممنون.