مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام یکی از دوستان میخواد سیستم بخره نمیدونه چی بخره 700 تومن پولداره میشه بگین با این پول چی میتونه بخره با ال سی دی و کی بورد اینا بگین لطفا اسمه لوازماش رو با قیمتاشون رو بگین
من اینو پینشهاد میدم :

CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb ddr3
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 1633sn
SPEAKER : creative a200
KEYBOARD : a4tech wireless (keyboard+mouse)
MOUSE : n/a

حدودا 760 تومن در میاد.;)
MB+CPU تا 150 لطفا
هم AMD وهم اینتل و کدوم توی این رنج بهتره ؟
من اینتلشو پیشنهاد میدم میتونی asus p5kpl-epu+intel e5300 رو در نظر بگیری.;)

بروبچ کسی خبر از زمان انتشار مادربردها با usb 3.0 نداره؟ یا زمان استفاده و پشتیبانی از sata 6GB . خوب اینها اخبار انگلیسیش هست اما ن حقیقتش وقت خوندنشو ندارم . اگه کسی هست که خونده خبر بده . اگرم نیست که دست به کار بشیم :biggrin1:. می خوام بدونم برنامه شرکت های بزرگ برای استفاده از اینها چیه .

بروبچ کسی خبر از زمان انتشار مادربردها با usb 3.0 نداره؟ یا زمان استفاده و پشتیبانی از sata 6GB . خوب اینها اخبار انگلیسیش هست اما ن حقیقتش وقت خوندنشو ندارم . اگه کسی هست که خونده خبر بده . اگرم نیست که دست به کار بشیم :biggrin1:. می خوام بدونم برنامه شرکت های بزرگ برای استفاده از اینها چیه .
واسه USB 3.0 که فعلا فقط NEC تراشه ی تجاریش رو تولید کرده،اما اینتل موکولش کرد به 2011
واسه SATA 6GB/s هم اینتل برای سری بعدی تراشه ها ش اونو پشتیبانی میکنه،الان هم دوتا شرکت که یکش Marvel هست تراشه ی I/O با مدل 88SE9128 رو با این قابلیت تولید کرده.

یکی دو تا مدل از مادربردهای گرون قیمت Gigabyte و ASUS هم این گزینه ها رو به برداشون اضافه کردن(واسه ASUS مدل P7P55D-E/Premium و واسه گیگا هم سری 333 که از سری P55A هستن)

دوستان شرمنده زیاد زحمت دادم :دی
سیستم پیشنهادی فرشید رو گرفتم......
الان یکی از دوستام میخواد بگیره ولی بودجش از من کمتره 1.100.000 حداکثر پولشه.... گیم خور خفنی هست و میخواد همه بازی ها رو High-end اجرا کنه.....
شما چه چیزی پیشنهاد میکنید؟

خوب به سلامتی مبارکه.;)
اگه فقط کیس میخواد من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i7 920
RAM : tm elite 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-se or ecs x58b-a
VGA : bfg or zotac gtx275
HDD : samsung or western 500gb 32mb
ODD : samsung or ponner (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp585b
CASE : green trio

حدودا 1190 در میاد میتونه main رو از ecs در نظر بگیره یه 10 15 تومنی حدودا کم میشه.;)

سلام به همه
من يه سواي دارم از بزرگان سخت افزار
من مي خوام كارت گرافيك sparkle 8800 gt بگيرم مي خوام بدونم سيستم من مي كشه :
power:green 380w real
cpu:amd 3800+ ahlon
moderboard:gigabyte GA-M55plus-s3g
ممنون از راهنماييتون

سلام به همه
من يه سواي دارم از بزرگان سخت افزار
من مي خوام كارت گرافيك sparkle 8800 gt بگيرم مي خوام بدونم سيستم من مي كشه :
power:green 380w real
cpu:amd 3800+ ahlon
moderboard:gigabyte GA-M55plus-s3g
ممنون از راهنماييتون
این کارت که تولید جدید نداره خیلی وقته،سری جدیدش به اسم 9800GT عرضه میشه
پاور شما هم برای این کارت مشکلی نداره ،کلا سیستمت واسه بازی دیگه کند شده.

این کارت که تولید جدید نداره خیلی وقته،سری جدیدش به اسم 9800GT عرضه میشه
پاور شما هم برای این کارت مشکلی نداره ،کلا سیستمت واسه بازی دیگه کند شده.
بببخشيد قصد توهين ندارم :blushing:ولي قضيه اينه كه من مي خوام اين كارت گرافيك رو از دوستم امانت بگيرم و نمي خوام بهش خسارت بزنم (دوستيمون بهم نخوره) مي خوام با دليل بگيد مثلا اين كارت گرافيك چند وات مصرف مي كنه cpu چقدر مصرف مي كنه (با منبع باشه چه بهتر)قطعات ديگر نظير سي دارم،سي دي رايتر،دي وي دي رايتر و هارد ديسك و فلاپي ديسك و خود مادربرد و فن هم كيس هم سي پي يو چقدر مصرف مي كنه روي هم رفته هر كدام را جداگانه بگيد خيلي ممنون مي شم(بازم تاكيد ميشه با منبع بهتر )ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم :blushing:چون مي ترسم سيستم من دچار كمبود برق بشه و سيستم من به قول معرف game over ميشه كه ديگه يك بازيخور سكته مي كنه و ايران هم دچار كمبود بازيخور ميشه:biggrin1:

بببخشيد قصد توهين ندارم :blushing:ولي قضيه اينه كه من مي خوام اين كارت گرافيك رو از دوستم امانت بگيرم و نمي خوام بهش خسارت بزنم (دوستيمون بهم نخوره) مي خوام با دليل بگيد مثلا اين كارت گرافيك چند وات مصرف مي كنه cpu چقدر مصرف مي كنه (با منبع باشه چه بهتر)قطعات ديگر نظير سي دارم،سي دي رايتر،دي وي دي رايتر و هارد ديسك و فلاپي ديسك و خود مادربرد و فن هم كيس هم سي پي يو چقدر مصرف مي كنه روي هم رفته هر كدام را جداگانه بگيد خيلي ممنون مي شم(بازم تاكيد ميشه با منبع بهتر )ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم :blushing:چون مي ترسم سيستم من دچار كمبود برق بشه و سيستم من به قول معرف game over ميشه كه ديگه يك بازيخور سكته مي كنه و ايران هم دچار كمبود بازيخور ميشه:biggrin1:
برادر بازی خور بنده ، آقا فرشید حتما حساب کرده که بهت گفته . شما یه جوری می گی انگار می خوای VGA رو مستقیم بزنی به پریز برق:biggrin1:.منظورت از منبع رو دقیق نمی دونم چیه اما اگر چیزی می خوای که مطمئن شی به صحت حرف بچه ها به نظرم بهتره بری به سایت گرین ، اونجا راهنمایی مصرفی قطعات رو بخونی . تا آخرین وات مصرفی سیستمتو از توش در بیاری . منبع واسه این چیزا که کسی ارائه نمی ده;)

سلام دوستان میخواستم بدونم config زیر یه config همه منظوره حساب میشه یا نه ؟ چون مختص گیم نمیخوام و در واقع علاقه بازی کردن با Pc رو ندارم فقط یسری کارهای محاسباتی و گرافیکی اونم نه پیچیده رو میخوام انجام بدم :
CPU : AMD -phenom II*4
RAM : Kingstone Dual Channel 4GB- 1333 - DDR3
HDD : Portable-western digital-320GB
VGA : Zotac-Geforce 9800GT 896 MB
Mouse & Keyboard : A4tech Gk-77oD
Mainboard : GigaByte EP43T-UD3L
Case : Green Vine
Power : Green Gp380A 380W Real

اگر از بین هرکدوم از قطعات مدل بهتری رو شما سراغ دارین تو رنج قیمت خودش ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی قیمت عرف سیستمی رو که خودم نوشتم رو میشه بگید چون من تو اینترنت قیمت های مختلفی رو دیدم . اگه جز به جز باشه که دیگه خیلی ممنون میشم .

سلام دوستان میخواستم بدونم config زیر یه config همه منظوره حساب میشه یا نه ؟ چون مختص گیم نمیخوام و در واقع علاقه بازی کردن با Pc رو ندارم فقط یسری کارهای محاسباتی و گرافیکی اونم نه پیچیده رو میخوام انجام بدم :
CPU : AMD -phenom II*4
RAM : Kingstone Dual Channel 4GB- 1333 - DDR3
HDD : Portable-western digital-320GB
VGA : Zotac-Geforce 9800GT 896 MB
Mouse & Keyboard : A4tech Gk-77oD
Mainboard : GigaByte EP43T-UD3L
Case : Green Vine
Power : Green Gp380A 380W Real

اگر از بین هرکدوم از قطعات مدل بهتری رو شما سراغ دارین تو رنج قیمت خودش ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی قیمت عرف سیستمی رو که خودم نوشتم رو میشه بگید چون من تو اینترنت قیمت های مختلفی رو دیدم . اگه جز به جز باشه که دیگه خیلی ممنون میشم .
واسه CPU که اصلا مدل ندادی،از 100 تومن داره تا 250 تومن
مادربرد رو هم که اینتلی برداشتی!
کارت 9800GT مدل 896 مگابایت نداره، پاور رو هم حداقل Green 430W برداری.....
،از هر لیستی یه قطعه برداشتی کنار هم نوشتی دیگه!

از اول بهتر بود می گفتی چقدر میتونی هزینه کنی که ما خودمون بهترین Config رو بهت بگیم دوست عزیز.

سلام دوست عزیز اشتباهات روی داده علتش این بوده که از هرکدوم از قطعات چند مدل رو روی برگه نوشته بودم دیر وقت هم شده بود دیگه مخم جواب نمیداد که این مشکل به وجود اومد در پایین یسری از قطهات رو اصلاح کردم .
در مورد CPU هم منظورم 3.4- 965 هست .
در مورد VGA هم منظورم GTX 260 بود .
Board هم ASUS -M4A78T-E .
ميخوام 800 تا 1 تومن خرج كيس و اسپیکر و ماوس و کیبورد كنم اهل بازی با pc هم نيستم و فقط ميخوام تو رنج قيمتيش همه فن حريف باشه . این سیستمی که خودم نوشتم چقدر درمیاد ؟
از راهنماییتون ممنون میشم

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز اشتباهات روی داده علتش این بوده که از هرکدوم از قطعات چند مدل رو روی برگه نوشته بودم دیر وقت هم شده بود دیگه مخم جواب نمیداد که این مشکل به وجود اومد در پایین یسری از قطهات رو اصلاح کردم .
در مورد CPU هم منظورم 3.4- 965 هست .
در مورد VGA هم منظورم GTX 260 بود .
Board هم ASUS -M4A78T-E .
ميخوام 800 تا 1 تومن خرج كيس و اسپیکر و ماوس و کیبورد كنم اهل بازی با pc هم نيستم و فقط ميخوام تو رنج قيمتيش همه فن حريف باشه . این سیستمی که خودم نوشتم چقدر درمیاد ؟
از راهنماییتون ممنون میشم
من معتقدم شما تا حداکثر بودجه ای که می تونی خرج کنی باید خرید کنی .خوب دوست عزیز تا 1تومن من اینو پیشنهاد می کنم:
cpu:core i5 750
mb: ASUS P7P55D LE
ram:/team group i5 series /2*2gb/1600
vga:gtx 275
odd:dvd-rw samsung 22x
hdd:500gb/7200rpm/32mb
=========
اینها 950تومنی در میاد . معتقدم که اگر 60/70تومنی بگذاری روش کیس و اسپیکر و موس و کیبورد خوبی می خری . بهتره آدم پول رو خرج اجزای ضروری کنه . موس و اسپیکر رو بعدا می شه به روز کرد اما مسلما بروز کردن قطعت اصلی پر خرج تر هستند . این سیستم حرفه ای محسوب می شه . اما وقتی می تونی با 1تومن حرفه ای خرید کنی چه کاریه که چیز ضعیف تر بخری ؟

با سلام
میخواستم بدونم قیمت این سیستمی که پایین نوشتم +چیزای دیگه که ننوشتم(خورده چیز ها):cheesygri چند میشه؟
motherbord : mb ga-ex58-extreme
Vga: gv-r587d5-1gd-b (radeon 5870
Cpu : Core i7
Case : nzxt Apolo
Monitor : samsung 2270 261T
Speaker : Logitech x-530 122T
Ram : 4GB G.skill DDR3
HDD : Seagate 7200.12 1TB

قیمت اینم اگه میشه لطف کنید و مقایسه کنید ببینید کدوم یکی بهتره و ارزششو داره.
motherbord : Ga-p55-ud3p
Vga: gtx 295 OR 2x 5870(من با این وجود گفتم 2 تا از کارت 5870 که قیمتش دورو بر 300 باشه اگه هم نبود که همون 295)
Cpu : Core i7 920

Last edited by a moderator:
با سلام
میخواستم بدونم قیمت این سیستمی که پایین نوشتم +چیزای دیگه که ننوشتم(خورده چیز ها):cheesygri چند میشه؟
motherbord : mb ga-ex58-extreme
Vga: gv-r587d5-1gd-b (radeon 5870
Cpu : Core i7

قیمت اینم اگه میشه لطف کنید و مقایسه کنید ببینید کدوم یکی بهتره و ارزششو داره.
motherbord : Ga-p55-ud3p
Vga: gtx 295 OR 2x 5870(من با این وجود گفتم 2 تا از کارت 5870 که قیمتش دورو بر 300 باشه اگه هم نبود که همون 295)
Cpu : Core i7 920
سیستم اولی رو که ننوشتی کدوم I7 . سیستم دومی هم که چیپست و سوکت مادربردت به I7 920 نمی خوره . نظرم اینه که نهایت بودجه ای که می تونی بگذاری رو بگو تا برات جمع و جورش کنیم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or