مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من میخواستم یه کارت گرافیک جدید بخرم، میخواستم راجع به پاور مناسب هم کمکم کنین
سیستم فعلی من اینه:
Main:Asus P5QC
CPU: Intel E8400 3GHZ
Ram: 2*2 kingstone 800
HDD: 500 + 160
VGA: Radeon X1300 :D
پاورم هم optima 450 وات هست
این کارت گرافیکم زمان خودش هم جزو low end ها بوده چه برسه الان، ولی تا حالا بازیهایی که میخواستمو بالا میاورد حالا 800* 600 حتی Call of duty 5 :Dولی از امسال دیگه اذیت میکنه resident evil 5 رو که اصلا نمیاره gta IV هم صحنه آهستست همش.
میخواستم 5570 بگیرم، ولی میگن این سری 5000 ها پاور کمتری میخوان نسبت به قبلیا واسه همین میخواستم بدونم چی خوبه
بعد این a , b ها چیه تو پاورای گرین مثلا G535a یا G530AB
شما تا چه حد میخوای خرج کنی بگو تا بشه نظر داد ، پاور شما هم احتمالا 450 real نیست منظور از اون 450 خروجیه peak تو 1min اول هست (خروجیه واقعی پاورت نهایت 330w هستش) در کل شما واسه ارتقاء حتما باید پاور رو عوض کنی.;)

سلام
من میخواستم یه کارت گرافیک جدید بخرم، میخواستم راجع به پاور مناسب هم کمکم کنین
سیستم فعلی من اینه:
VGA: Radeon X1300 :D
پاورم هم optima 450 وات هست
این کارت گرافیکم زمان خودش هم جزو low end ها بوده چه برسه الان، ولی تا حالا بازیهایی که میخواستمو بالا میاورد حالا 800* 600 حتی Call of duty 5 :Dولی از امسال دیگه اذیت میکنه resident evil 5 رو که اصلا نمیاره gta IV هم صحنه آهستست همش.
میخواستم 5570 بگیرم، ولی میگن این سری 5000 ها پاور کمتری میخوان نسبت به قبلیا واسه همین میخواستم بدونم چی خوبه
بعد این a , b ها چیه تو پاورای گرین مثلا G535a یا G530AB
شما اگر میخوای 5770 بگیری باید حداقل یه پاور Green 535W هم بگیری،مصرفشون کمتره ولی دلیل نمیشه پاور کمتری بخوان
اون B هم مربوط به سری جدیدتر پاورهای گرین هست که توصیه میشه

سلام خدمت دوستان گرامی و زحمت کش این بخش

لطفا یه سیستمی با حدود قیمت یک ملیون و سیصد هزار تومنی پیشنهاد بدید ... با تشکر

هارد ، کیس ، مانیتور رو نمیخوام ... فقط مادربورد ، کارت گرافیک ، سی پی یو و رم ....

خودم تو فکر اینا بودم :

Motherboard: ASUS RAMPAGE II EXTREME
CPU : INTEL CORE 2 QUAD Q9650
RAM : متناسب با مادربورد لطفا DDR III باشه .
VGA : GTX 285
میشه لطفا قیمت اینا رو حدودا بگید ... من خودم از سایت رایان سبا قیمت گرفتم ولی قیمتاش زیاد دقیق نیست ... مادربورد و سی پی یو خیلی برام مهمه حدود 700 تا واسه این دو تا کنار گذاشتم ... چهارصد تایی واسه گرافیک و صد تومن هم واسه رم ...

آخرین ویرایش:
شما تا چه حد میخوای خرج کنی بگو تا بشه نظر داد ، پاور شما هم احتمالا 450 real نیست منظور از اون 450 خروجیه peak تو 1min اول هست (خروجیه واقعی پاورت نهایت 330w هستش) در کل شما واسه ارتقاء حتما باید پاور رو عوض کنی.;)

البته من الان نمیخوام کارت گرافیک بگیرم و یه مدت میمونم تا ارزونتر شن، ولی اگه 5770 بخوام بگیرم، چون میخوام کیس جدید هم بخرم(منظور همین جعبه کیس)، 300 تومن میخوام پول بذارم
شایدم موندم تا دم عید یه کم پول بذارم 5850 بگیرم ولی کلا بستگی داره قیمتا چقدر عوض شه

آخرین ویرایش:

هارد ، کیس ، مانیتور رو نمیخوام ... فقط مادربورد ، کارت گرافیک ، سی پی یو و رم ....

خودم تو فکر اینا بودم :

میشه لطفا قیمت اینا رو حدودا بگید ... من خودم از سایت رایان سبا قیمت گرفتم ولی قیمتاش زیاد دقیق نیست ... مادربورد و سی پی یو خیلی برام مهمه حدود 700 تا واسه این دو تا کنار گذاشتم ... چهارصد تایی واسه گرافیک و صد تومن هم واسه رم ...
اونی که شما در نظر داری متناسب بودجت نیست و پایینتره،اینا انتخاب بهترین و خیلی سریعترن:

CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS Rampage II GENE
VGA:GEFORCE GTX 285 896MB DDR3
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:GREEN 685W
اینا حدود 1280 تومن میشن.

از پیشنهادتون ممنونم اقا فرشید در مورد سی پی یو هم خودم بین این دو مدل شک داشتم حالا با پیشنهاد شما مطمئن شدم فقط در مورد مادربورد میشه تفاوت های مدل RAMPAGE II GENE رو با EXTREME بگید ؟

بازم ممنونم

خودم تو فکر اینا بودم :

با کل نظر آقا فرشید موافقم اما به عقیده من می تونی برای گرافیک رو 5870 تمرکز کنی .

البته من الان نمیخوام کارت گرافیک بگیرم و یه مدت میمونم تا ارزونتر شن، ولی اگه 5770 بخوام بگیرم، چون میخوام کیس جدید هم بخرم(منظور همین جعبه کیس)، 300 تومن میخوام پول بذارم
شایدم موندم تا دم عید یه کم پول بذارم 5850 بگیرم ولی کلا بستگی داره قیمتا چقدر عوض شه
در کل این بستگی به vga و بقیه قطعاتت داره (پاور رو میگم) ، بازار اینجا هم حساب کتاب نداره امروز یه قیمت فردا 2 برابر این قیمت.:cheesygri

در کل این بستگی به vga و بقیه قطعاتت داره (پاور رو میگم) ، بازار اینجا هم حساب کتاب نداره امروز یه قیمت فردا 2 برابر این قیمت.:cheesygri

خب حالا قیمتا رو بیخیال :biggrin1:

اگه میشه واسه این دو حالت پاور مورد نیاز رو بگو
سیستم من اینه

یه حالت این سیستم با کارت گرافیک 5770 چقدر پاور نیاز دارم
یه حالتم همین سیستم با کارت 5850 :biggrin1:

سلام دوستان .
منم الان بر سر 2 راهی گیر کردم که کدوم مدل از مدل های زیر رو بگیرم ؟
DVR-S18MBK یا DVR-A18M ؟ ((Pioneer))
این 2 تا مدل خیلی شبیه به هم هستن . اصلا شاید هم یکی باشن !!!!(( احتمالش کمه :biggrin1:))
لینک هاشون هم :
http://www.pioneerelectronics.com/P...+DVDWriters/DVDComputerWriters/DVR-A18M?tab=B

http://www.pioneerelectronics.com/P...VDWriters/DVDComputerWriters/DVR-S18MBK?tab=B

تفاوتشون رو هم نمیدونم چیه ! خلاصه راهنمایی کنین .
ممنون

Last edited by a moderator:
خب حالا قیمتا رو بیخیال :biggrin1:

اگه میشه واسه این دو حالت پاور مورد نیاز رو بگو
سیستم من اینه

یه حالت این سیستم با کارت گرافیک 5770 چقدر پاور نیاز دارم
یه حالتم همین سیستم با کارت 5850 :biggrin1:
ما خیلی وقته بیخیالیم.:cheesygri
با 5770 یه gp485 و با 5850 یه gp535 کارتو راه میندازه که من gp585b رو پیشنهاد میدم.;)

فعلا که AMD خودش رو بی رقیب دیده و قیمت کارتای 5850/5870 رو به بهانه ی تقاضای بالا 20 دلار گرونتر کرده!

از پیشنهادتون ممنونم اقا فرشید در مورد سی پی یو هم خودم بین این دو مدل شک داشتم حالا با پیشنهاد شما مطمئن شدم فقط در مورد مادربورد میشه تفاوت های مدل RAMPAGE II GENE رو با EXTREME بگید ؟

بازم ممنونم
مدل GENE فقط اسلاتها و تعداد فازهای کمتری داره ،اما بقیه ی امکانات یه برد حرفه ای رو داره،مدل EXTREME خیلی گرونه.

با کل نظر آقا فرشید موافقم اما به عقیده من می تونی برای گرافیک رو 5870 تمرکز کنی .
5870 که 100 تومن گرونتره،اگه بخواد اونو برداره باید Core i5 750 برداره تا پولش به این کارت برسه.

سلام دوستان .
منم الان بر سر 2 راهی گیر کردم که کدوم مدل از مدل های زیر رو بگیرم ؟
DVR-S18MBK یا DVR-A18M ؟ ((Pioneer))
این 2 تا مدل خیلی شبیه به هم هستن . اصلا شاید هم یکی باشن !!!!(( احتمالش کمه :biggrin1:))
لینک هاشون هم :
http://www.pioneerelectronics.com/P...+DVDWriters/DVDComputerWriters/DVR-A18M?tab=B

http://www.pioneerelectronics.com/P...VDWriters/DVDComputerWriters/DVR-S18MBK?tab=B

تفاوتشون رو هم نمیدونم چیه ! خلاصه راهنمایی کنین .
ممنون
خیلی فرق نمی کنن،زیاد نمیشه بین مدلای مختلف رایتر تفاوت قائل شد،هر کدوم که گرفتی خوبه.

آخرین ویرایش:
سلام یکی از دوستان میخواد سیستم بخره نمیدونه چی بخره 700 تومن پولداره میشه بگین با این پول چی میتونه بخره با ال سی دی و کی بورد اینا بگین لطفا اسمه لوازماش رو با قیمتاشون رو بگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or