مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقا من تو کار خرید و فروش نیستم واسه همین یه سوال در مورد مانیتور های سامسونگ از بچه هایی که فروشنده هستند دارم .
اونم اینکه این سری pجدید که اومده کار سام سرویس هست یا اصله؟:biggrin1:(نمی دونم چه مدلی سوالم رو ساده تر کنم)

تو سایت رسمی سامسونگ هم خبری ازشون آنچنان نیست . مثلا جستجوی عبارت p23700منتج می شه به یه سری وب سایت داخلی .
اینها هم مثل t1900pکار خود سام سرویس هست . اما خوب مانیتوری که نام بردم مشخصات جالبی داره که اینجا دیگه کیفیت پنل و ... مطرح می شه . ظاهر ساده و شکیلی هم داره .
کلا این سری p2XX00یه مقداری عجیبه . جلل خالق از این هموطنان ایرانی . :biggrin1:

اون 0 اضافی اخرش برای گارانتی سام سرویس هست
اصلش 2350 و 2370 هست
که نقد های خیلی خوب و امتیاز های بالایی هم گرفتن

صفحش تو خود سایت سامسونگ :
http://www.samsung.com/us/consumer/...m/LS23EFHKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

اینم یک عکس ازش
samsung_lcd_p2370.jpg

اون 0 اضافی اخرش برای گارانتی سام سرویس هست
اصلش 2350 و 2370 هست
که نقد های خیلی خوب و امتیاز های بالایی هم گرفتن

صفحش تو خود سایت سامسونگ :
http://www.samsung.com/us/consumer/...m/LS23EFHKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

اینم یک عکس ازش
samsung_lcd_p2370.jpg
ممنون دوست من . منم بحثم روی 0 آخر بود . پس این صفر آخر روی جعبه و روی بدنه و ... نشون از این داره که منتاژ و یا تولید داخل هستش . (ساخت ایران) . چیزی که روی جعبه مانیتورهای سامسونگ داخل پاساژ ایران هم خونده بودم(اتکت روی مانیتور این رو ثابت می کنه ).
به هر صورت من این مانیتور رو خیلی ازش خوشم اومده و در برنامه آینده ام که می خوام سیستم بخرم(همون 100سال آینده منظورمه:biggrin1:) خواهم خریدش .
حالا سایر دوستان نظرشون در مورد روند تولید ، منتاژ و کیفیت اینها چیه؟
البته من کیفیت سامسونگ رو قبول دارم (under licence بودن مهم نیست )

آقا من تو کار خرید و فروش نیستم واسه همین یه سوال در مورد مانیتور های سامسونگ از بچه هایی که فروشنده هستند دارم .
اونم اینکه این سری pجدید که اومده کار سام سرویس هست یا اصله؟:biggrin1:(نمی دونم چه مدلی سوالم رو ساده تر کنم)

تو سایت رسمی سامسونگ هم خبری ازشون آنچنان نیست . مثلا جستجوی عبارت p23700منتج می شه به یه سری وب سایت داخلی .
اینها هم مثل t1900pکار خود سام سرویس هست . اما خوب مانیتوری که نام بردم مشخصات جالبی داره که اینجا دیگه کیفیت پنل و ... مطرح می شه . ظاهر ساده و شکیلی هم داره .
کلا این سری p2XX00یه مقداری عجیبه . جلل خالق از این هموطنان ایرانی . :biggrin1:

خب مانیتورای مونتاژ داخل باید مدلشون یه فرقی با نمونه ی خارجی خود سامسونگ داشته باشه،اون صفر اضافی هم واسه همینه،اما مدلای اصلی هم موجودن که اصطلاحا بهشون جعبه خاکی میگن و بعضی وقتا هم گارانتی سام سرویس نیستن.
به وب سایت فارسی سام سرویس هم زیاد اهمیت نده،متاسفانه اطلاعاتشون ناقصه و آپدیت نمیشه.
معمولا مدلای خیلی جدید اصلین اما بعد از مدتی جعبه سفید سام سرویس میشن.
من خودم مدل 2370XL رو ترجیح میدم،هم کیفت بالاتری داره و هم ورودی HDMI و صدا داره.

خب مانیتورای مونتاژ داخل باید مدلشون یه فرقی با نمونه ی خارجی خود سامسونگ داشته باشه،اون صفر اضافی هم واسه همینه،اما مدلای اصلی هم موجودن که اصطلاحا بهشون جعبه خاکی میگن و بعضی وقتا هم گارانتی سام سرویس نیستن.
به وب سایت فارسی سام سرویس هم زیاد اهمیت نده،متاسفانه اطلاعاتشون ناقصه و آپدیت نمیشه.
معمولا مدلای خیلی جدید اصلین اما بعد از مدتی جعبه سفید سام سرویس میشن.
من خودم مدل 2370XL رو ترجیح میدم،هم کیفت بالاتری داره و هم ورودی HDMI و صدا داره.
به به . دوست عزیزمون سامسونگ هستند از کره:biggrin1: .خوبه . اما به چشم من که نخورد .
کی وارد بشه و با چه قیمتی خدا داند .
داداش مگه جنگه؟ 5000000:1 کنتراست که باید یه فروند دنیای جدید رو برای آدم نمایش بده. به عبارتی باید یه تار مو تو یه غار تاریک رو نشون بده .
خوندم 299دلار قیمت داره . ایشالا اینجا 300تومن از خودت می خرمش فرشید جان(ؤفاقتی حساب کن):biggrin1:. وقتی اوردی می دی 300؟
LED هم که هست . به به . با نام کامل syncmaster xl2370 .

راستی فرشید جان ما نفهمیدیم این جعبه خاکی ها اصله یا نه؟ تولید چینه شنیدم . گارانتی مارانتی هم که تو مایه های تعطیلات رسمیه . نه خیلی حس خوبی نسبت به اینها ندارم .باید بشه وقتی خراب شد یقه یکی رو بگیریِD:

به به . دوست عزیزمون سامسونگ هستند از کره:biggrin1: .خوبه . اما به چشم من که نخورد .
کی وارد بشه و با چه قیمتی خدا داند .
داداش مگه جنگه؟ 5000000:1 کنتراست که باید یه فروند دنیای جدید رو برای آدم نمایش بده. به عبارتی باید یه تار مو تو یه غار تاریک رو نشون بده .
خوندم 299دلار قیمت داره . ایشالا اینجا 300تومن از خودت می خرمش فرشید جان(ؤفاقتی حساب کن):biggrin1:. وقتی اوردی می دی 300؟
LED هم که هست . به به . با نام کامل syncmaster xl2370 .

راستی فرشید جان ما نفهمیدیم این جعبه خاکی ها اصله یا نه؟ تولید چینه شنیدم . گارانتی مارانتی هم که تو مایه های تعطیلات رسمیه . نه خیلی حس خوبی نسبت به اینها ندارم .باید بشه وقتی خراب شد یقه یکی رو بگیریِD:
جعبه خاکیا تولید رسمی سامسونگ هستن، مهم نیست که چینی هستن یا نه،چون پنل هاشون رو کشور سازنده تعیین نمیکنه که
بعضیاشون رو خود سام گارانتی میکنه،بعضیاشون هم گارانتی ندارن،
مدل معمولی 2370 حدود 280 تومن هست،مدل XL اگه بیاد حداقل 40 تومن گرونتر هست اینجا،Cnet هم بهش Award داده و سایتای دیگه هم ازش تمجید کردن،فعلا هم تولید خود سامسونگ هست .

سلام به همه
دوست خوب آقای فرشید منو کما بیش راهنمایی کردن ولی میخوام نظر دوستهای بیشتری رو جویا بشم:
من power430 green دارم با یه سیستم متوسط کارت گرفیکم خیلی ضعیفه و فعلن میخوام یه کارتی بگیرم که توی رزولوشون 1024 *1280 بتونم همه گیمهارو بازی کنم تا ایشالا یک تا دو سال دیگه کل سیستم رو ارتقا بدم
من نظرم 4850 یا 5770 هست که توی وبسایت سافایر براشون پاور 450 واتی پیشنهاد شده و از اونجایی که سی پی یو و مادربورد من نسبت به جدیدا مصرف پایینی دارن(amd4800 +asus m2n-e) میشه از اون 20 وات صرفنظر کرد شما نظرتون چیه؟

سلام دوستان می خواستم یه هارد 1 ترابایت بیرونی usb خور بخرم چند تا سوال داشتم
اندازه اش چقدره؟
چه مارکی بگیرم ؟
قیمت؟

سلام به همه
دوست خوب آقای فرشید منو کما بیش راهنمایی کردن ولی میخوام نظر دوستهای بیشتری رو جویا بشم:
من power430 green دارم با یه سیستم متوسط کارت گرفیکم خیلی ضعیفه و فعلن میخوام یه کارتی بگیرم که توی رزولوشون 1024 *1280 بتونم همه گیمهارو بازی کنم تا ایشالا یک تا دو سال دیگه کل سیستم رو ارتقا بدم
من نظرم 4850 یا 5770 هست که توی وبسایت سافایر براشون پاور 450 واتی پیشنهاد شده و از اونجایی که سی پی یو و مادربورد من نسبت به جدیدا مصرف پایینی دارن(amd4800 +asus m2n-e) میشه از اون 20 وات صرفنظر کرد شما نظرتون چیه؟
سلام
ما برای 9600به بالا عموما یه 535معرفی می کنیم چون که مستقیما یه 6پین خودش لازم داره .
معمولا اگه جمع اینها هرچی شد یه چیزی هم بهش اضافه می کنند . در هر صورت پیشنهاد من هم یه 535هست . شما یه سری به سایت گرین بزن و اونجا یه pdf هست که اگه DL کنی میزان مصرف تمام قطعات و کارتهای گرافیکی رو با ذکر مدل داره . اون هم بهت در تصمیم گیری کمک می کنه> یادت باشه مثلا اگه جمع توان مصرفی شده 420تا شما نباید بری دقیقا 430برداری

سلام دوستان می خواستم یه هارد 1 ترابایت بیرونی usb خور بخرم چند تا سوال داشتم
اندازه اش چقدره؟
چه مارکی بگیرم ؟
قیمت؟
هاردای سری رومیزی ورودی برق جدا با آداپتور دارند اما مدلای پرتابل از همون USB برق میگیرن و سایزشون کوچیکتر هست

شما میتونی از برندهای Seagate و WD خرید کنی که قیمت 1 ترابایت رومیزیشون حدود 110 تومن هست.

هاردای اکسترنال دو دسته هستن:رومیزی و پرتابل
هاردای سری رومیزی ورودی برق جدا با آداپتور دارند اما مدلای پرتابل از همون USB برق میگیرن و سایزشون کوچیکتر هست

شما میتونی از برندهای Seagate و WD خرید کنی که قیمت 1 ترابایت رومیزیشون حدود 110 تومن هست.
ممنون
به نظر شما رومیزی بهتره یا USB ؟

ممنون
به نظر شما رومیزی بهتره یا USB ؟
از نظر سرعت که فرقی با هم ندارن اما از نظر کاربرد مدلای Portable بخاطر ابعادشون و اینکه تغذیه ی اضافی نمیخوان راحتی بیشتری برای کاربر دارن
البته ما راجع به پورت USB صحبت کردیم،(هم رومیزیها و هم پرتابل ها USB هستند) اما مدلهای رومیزی بعضیاشون خروجی LAN و Firewire هم دارن که سرعت خیلی بیشتری دارن اما گرونتر هم هستن.

فرشید جان
نمیدیونی این xl2370 دقیق کی وارد ایران میشه ؟
با این قیمت که شما گفتی بعنی حتی تا 320 فوق العادست

نظرات یکی از سایت ها :

Pros
Very bright LED backlighting
Great contrast and color saturation
Optical audio out jack is a big plus
One good-looking monitor

Cons
LED backlighting seems to wash out extreme viewing angles
No built-in extras (USB hub, speakers, webcam, etc.)
Minimal tilt adjustment

فرشید جان
نمیدیونی این xl2370 دقیق کی وارد ایران میشه ؟
با این قیمت که شما گفتی بعنی حتی تا 320 فوق العادست

نظرات یکی از سایت ها :

Pros
Very bright LED backlighting
Great contrast and color saturation
Optical audio out jack is a big plus
One good-looking monitor

Cons
LED backlighting seems to wash out extreme viewing angles
No built-in extras (USB hub, speakers, webcam, etc.)
Minimal tilt adjustment
راستش دقیقا مشخص نیست،وگرنه خودم هم یکی میخوام واسه خودم بخرم،همزمان یکی از دوستامم گیر داده که مانیتورم رو برداره...
وقتی قیمت دلاری XL2370 فقط حدود 30 دلار از مدل 2370 گرونتره،اینجا هم باید قیمتش به همین نسبت بالاتر باشه.

سلام
من میخواستم یه کارت گرافیک جدید بخرم، میخواستم راجع به پاور مناسب هم کمکم کنین
سیستم فعلی من اینه:
Main:Asus P5QC
CPU: Intel E8400 3GHZ
Ram: 2*2 kingstone 800
HDD: 500 + 160
VGA: Radeon X1300 :D
پاورم هم optima 450 وات هست
این کارت گرافیکم زمان خودش هم جزو low end ها بوده چه برسه الان، ولی تا حالا بازیهایی که میخواستمو بالا میاورد حالا 800* 600 حتی Call of duty 5 :Dولی از امسال دیگه اذیت میکنه resident evil 5 رو که اصلا نمیاره gta IV هم صحنه آهستست همش.
میخواستم 5570 بگیرم، ولی میگن این سری 5000 ها پاور کمتری میخوان نسبت به قبلیا واسه همین میخواستم بدونم چی خوبه
بعد این a , b ها چیه تو پاورای گرین مثلا G535a یا G530AB

سلام
من میخواستم یه کارت گرافیک جدید بخرم، میخواستم راجع به پاور مناسب هم کمکم کنین
سیستم فعلی من اینه:
Main:Asus P5QC
CPU: Intel E8400 3GHZ
Ram: 2*2 kingstone 800
HDD: 500 + 160
VGA: Radeon X1300 :D
پاورم هم optima 450 وات هست
این کارت گرافیکم زمان خودش هم جزو low end ها بوده چه برسه الان، ولی تا حالا بازیهایی که میخواستمو بالا میاورد حالا 800* 600 حتی Call of duty 5 :Dولی از امسال دیگه اذیت میکنه resident evil 5 رو که اصلا نمیاره gta IV هم صحنه آهستست همش.
میخواستم 5570 بگیرم، ولی میگن این سری 5000 ها پاور کمتری میخوان نسبت به قبلیا واسه همین میخواستم بدونم چی خوبه
بعد این a , b ها چیه تو پاورای گرین مثلا G535a یا G530AB
اگر منظورت 5770هست که 230تومنی پولشه . بحث گرافیک نیست سایر قطعات هم مصرف دارند . به هر صورت شما بهتره بودجه ای که می خوای خرج کنی رو بگی تا ما پیشنهاد کنیم . سری B گویا درصد بهره بری بهتری دارند اما خیلی فرق نداره . چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ کارایی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or