مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان .
منم الان بر سر 2 راهی گیر کردم که کدوم مدل از مدل های زیر رو بگیرم ؟
DVR-S18MBK یا DVR-A18M ؟ ((Pioneer))
این 2 تا مدل خیلی شبیه به هم هستن . اصلا شاید هم یکی باشن !!!!(( احتمالش کمه :biggrin1:))
لینک هاشون هم :
http://www.pioneerelectronics.com/P...+DVDWriters/DVDComputerWriters/DVR-A18M?tab=B

http://www.pioneerelectronics.com/P...VDWriters/DVDComputerWriters/DVR-S18MBK?tab=B

تفاوتشون رو هم نمیدونم چیه ! خلاصه راهنمایی کنین .
ممنون

Last edited by a moderator:
خب حالا قیمتا رو بیخیال :biggrin1:

اگه میشه واسه این دو حالت پاور مورد نیاز رو بگو
سیستم من اینه
Main:Asus P5QC
CPU: Intel E8400 3GHZ
Ram: 2*2 kingstone 800
HDD: 500 + 160

یه حالت این سیستم با کارت گرافیک 5770 چقدر پاور نیاز دارم
یه حالتم همین سیستم با کارت 5850 :biggrin1:
ما خیلی وقته بیخیالیم.:cheesygri
با 5770 یه gp485 و با 5850 یه gp535 کارتو راه میندازه که من gp585b رو پیشنهاد میدم.;)

البته من الان نمیخوام کارت گرافیک بگیرم و یه مدت میمونم تا ارزونتر شن، ولی اگه 5770 بخوام بگیرم، چون میخوام کیس جدید هم بخرم(منظور همین جعبه کیس)، 300 تومن میخوام پول بذارم
شایدم موندم تا دم عید یه کم پول بذارم 5850 بگیرم ولی کلا بستگی داره قیمتا چقدر عوض شه
فعلا که AMD خودش رو بی رقیب دیده و قیمت کارتای 5850/5870 رو به بهانه ی تقاضای بالا 20 دلار گرونتر کرده!

از پیشنهادتون ممنونم اقا فرشید در مورد سی پی یو هم خودم بین این دو مدل شک داشتم حالا با پیشنهاد شما مطمئن شدم فقط در مورد مادربورد میشه تفاوت های مدل RAMPAGE II GENE رو با EXTREME بگید ؟

بازم ممنونم
مدل GENE فقط اسلاتها و تعداد فازهای کمتری داره ،اما بقیه ی امکانات یه برد حرفه ای رو داره،مدل EXTREME خیلی گرونه.

با کل نظر آقا فرشید موافقم اما به عقیده من می تونی برای گرافیک رو 5870 تمرکز کنی .
5870 که 100 تومن گرونتره،اگه بخواد اونو برداره باید Core i5 750 برداره تا پولش به این کارت برسه.

سلام دوستان .
منم الان بر سر 2 راهی گیر کردم که کدوم مدل از مدل های زیر رو بگیرم ؟
DVR-S18MBK یا DVR-A18M ؟ ((Pioneer))
این 2 تا مدل خیلی شبیه به هم هستن . اصلا شاید هم یکی باشن !!!!(( احتمالش کمه :biggrin1:))
لینک هاشون هم :
http://www.pioneerelectronics.com/P...+DVDWriters/DVDComputerWriters/DVR-A18M?tab=B

http://www.pioneerelectronics.com/P...VDWriters/DVDComputerWriters/DVR-S18MBK?tab=B

تفاوتشون رو هم نمیدونم چیه ! خلاصه راهنمایی کنین .
ممنون
خیلی فرق نمی کنن،زیاد نمیشه بین مدلای مختلف رایتر تفاوت قائل شد،هر کدوم که گرفتی خوبه.

آخرین ویرایش:
سلام یکی از دوستان میخواد سیستم بخره نمیدونه چی بخره 700 تومن پولداره میشه بگین با این پول چی میتونه بخره با ال سی دی و کی بورد اینا بگین لطفا اسمه لوازماش رو با قیمتاشون رو بگین

سلام یکی از دوستان میخواد سیستم بخره نمیدونه چی بخره 700 تومن پولداره میشه بگین با این پول چی میتونه بخره با ال سی دی و کی بورد اینا بگین لطفا اسمه لوازماش رو با قیمتاشون رو بگین
من اینو پینشهاد میدم :

CPU : intel e7500 or e7400
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5q-se or p5ql
VGA : zotac or inno3d 9600gt 512mb ddr3
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung 22x sata
POWER : green gp535a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 1633sn
SPEAKER : creative a200
KEYBOARD : a4tech wireless (keyboard+mouse)
MOUSE : n/a

حدودا 760 تومن در میاد.;)
MB+CPU تا 150 لطفا
هم AMD وهم اینتل و کدوم توی این رنج بهتره ؟
من اینتلشو پیشنهاد میدم میتونی asus p5kpl-epu+intel e5300 رو در نظر بگیری.;)

بروبچ کسی خبر از زمان انتشار مادربردها با usb 3.0 نداره؟ یا زمان استفاده و پشتیبانی از sata 6GB . خوب اینها اخبار انگلیسیش هست اما ن حقیقتش وقت خوندنشو ندارم . اگه کسی هست که خونده خبر بده . اگرم نیست که دست به کار بشیم :biggrin1:. می خوام بدونم برنامه شرکت های بزرگ برای استفاده از اینها چیه .

بروبچ کسی خبر از زمان انتشار مادربردها با usb 3.0 نداره؟ یا زمان استفاده و پشتیبانی از sata 6GB . خوب اینها اخبار انگلیسیش هست اما ن حقیقتش وقت خوندنشو ندارم . اگه کسی هست که خونده خبر بده . اگرم نیست که دست به کار بشیم :biggrin1:. می خوام بدونم برنامه شرکت های بزرگ برای استفاده از اینها چیه .
واسه USB 3.0 که فعلا فقط NEC تراشه ی تجاریش رو تولید کرده،اما اینتل موکولش کرد به 2011
واسه SATA 6GB/s هم اینتل برای سری بعدی تراشه ها ش اونو پشتیبانی میکنه،الان هم دوتا شرکت که یکش Marvel هست تراشه ی I/O با مدل 88SE9128 رو با این قابلیت تولید کرده.

یکی دو تا مدل از مادربردهای گرون قیمت Gigabyte و ASUS هم این گزینه ها رو به برداشون اضافه کردن(واسه ASUS مدل P7P55D-E/Premium و واسه گیگا هم سری 333 که از سری P55A هستن)

دوستان شرمنده زیاد زحمت دادم :دی
سیستم پیشنهادی فرشید رو گرفتم......
الان یکی از دوستام میخواد بگیره ولی بودجش از من کمتره 1.100.000 حداکثر پولشه.... گیم خور خفنی هست و میخواد همه بازی ها رو High-end اجرا کنه.....
شما چه چیزی پیشنهاد میکنید؟

خوب به سلامتی مبارکه.;)
اگه فقط کیس میخواد من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel i7 920
RAM : tm elite 3*1gb ddr3 1333
MAIN : asus p6t-se or ecs x58b-a
VGA : bfg or zotac gtx275
HDD : samsung or western 500gb 32mb
ODD : samsung or ponner (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp585b
CASE : green trio

حدودا 1190 در میاد میتونه main رو از ecs در نظر بگیره یه 10 15 تومنی حدودا کم میشه.;)

سلام به همه
من يه سواي دارم از بزرگان سخت افزار
من مي خوام كارت گرافيك sparkle 8800 gt بگيرم مي خوام بدونم سيستم من مي كشه :
power:green 380w real
cpu:amd 3800+ ahlon
moderboard:gigabyte GA-M55plus-s3g
ممنون از راهنماييتون

سلام به همه
من يه سواي دارم از بزرگان سخت افزار
من مي خوام كارت گرافيك sparkle 8800 gt بگيرم مي خوام بدونم سيستم من مي كشه :
power:green 380w real
cpu:amd 3800+ ahlon
moderboard:gigabyte GA-M55plus-s3g
ممنون از راهنماييتون
این کارت که تولید جدید نداره خیلی وقته،سری جدیدش به اسم 9800GT عرضه میشه
پاور شما هم برای این کارت مشکلی نداره ،کلا سیستمت واسه بازی دیگه کند شده.

این کارت که تولید جدید نداره خیلی وقته،سری جدیدش به اسم 9800GT عرضه میشه
پاور شما هم برای این کارت مشکلی نداره ،کلا سیستمت واسه بازی دیگه کند شده.
بببخشيد قصد توهين ندارم :blushing:ولي قضيه اينه كه من مي خوام اين كارت گرافيك رو از دوستم امانت بگيرم و نمي خوام بهش خسارت بزنم (دوستيمون بهم نخوره) مي خوام با دليل بگيد مثلا اين كارت گرافيك چند وات مصرف مي كنه cpu چقدر مصرف مي كنه (با منبع باشه چه بهتر)قطعات ديگر نظير سي دارم،سي دي رايتر،دي وي دي رايتر و هارد ديسك و فلاپي ديسك و خود مادربرد و فن هم كيس هم سي پي يو چقدر مصرف مي كنه روي هم رفته هر كدام را جداگانه بگيد خيلي ممنون مي شم(بازم تاكيد ميشه با منبع بهتر )ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم :blushing:چون مي ترسم سيستم من دچار كمبود برق بشه و سيستم من به قول معرف game over ميشه كه ديگه يك بازيخور سكته مي كنه و ايران هم دچار كمبود بازيخور ميشه:biggrin1:

بببخشيد قصد توهين ندارم :blushing:ولي قضيه اينه كه من مي خوام اين كارت گرافيك رو از دوستم امانت بگيرم و نمي خوام بهش خسارت بزنم (دوستيمون بهم نخوره) مي خوام با دليل بگيد مثلا اين كارت گرافيك چند وات مصرف مي كنه cpu چقدر مصرف مي كنه (با منبع باشه چه بهتر)قطعات ديگر نظير سي دارم،سي دي رايتر،دي وي دي رايتر و هارد ديسك و فلاپي ديسك و خود مادربرد و فن هم كيس هم سي پي يو چقدر مصرف مي كنه روي هم رفته هر كدام را جداگانه بگيد خيلي ممنون مي شم(بازم تاكيد ميشه با منبع بهتر )ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم :blushing:چون مي ترسم سيستم من دچار كمبود برق بشه و سيستم من به قول معرف game over ميشه كه ديگه يك بازيخور سكته مي كنه و ايران هم دچار كمبود بازيخور ميشه:biggrin1:
برادر بازی خور بنده ، آقا فرشید حتما حساب کرده که بهت گفته . شما یه جوری می گی انگار می خوای VGA رو مستقیم بزنی به پریز برق:biggrin1:.منظورت از منبع رو دقیق نمی دونم چیه اما اگر چیزی می خوای که مطمئن شی به صحت حرف بچه ها به نظرم بهتره بری به سایت گرین ، اونجا راهنمایی مصرفی قطعات رو بخونی . تا آخرین وات مصرفی سیستمتو از توش در بیاری . منبع واسه این چیزا که کسی ارائه نمی ده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or