مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان میخواستم بدونم config زیر یه config همه منظوره حساب میشه یا نه ؟ چون مختص گیم نمیخوام و در واقع علاقه بازی کردن با Pc رو ندارم فقط یسری کارهای محاسباتی و گرافیکی اونم نه پیچیده رو میخوام انجام بدم :
CPU : AMD -phenom II*4
RAM : Kingstone Dual Channel 4GB- 1333 - DDR3
HDD : Portable-western digital-320GB
VGA : Zotac-Geforce 9800GT 896 MB
Mouse & Keyboard : A4tech Gk-77oD
Mainboard : GigaByte EP43T-UD3L
Case : Green Vine
Power : Green Gp380A 380W Real

اگر از بین هرکدوم از قطعات مدل بهتری رو شما سراغ دارین تو رنج قیمت خودش ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی قیمت عرف سیستمی رو که خودم نوشتم رو میشه بگید چون من تو اینترنت قیمت های مختلفی رو دیدم . اگه جز به جز باشه که دیگه خیلی ممنون میشم .

سلام دوستان میخواستم بدونم config زیر یه config همه منظوره حساب میشه یا نه ؟ چون مختص گیم نمیخوام و در واقع علاقه بازی کردن با Pc رو ندارم فقط یسری کارهای محاسباتی و گرافیکی اونم نه پیچیده رو میخوام انجام بدم :
CPU : AMD -phenom II*4
RAM : Kingstone Dual Channel 4GB- 1333 - DDR3
HDD : Portable-western digital-320GB
VGA : Zotac-Geforce 9800GT 896 MB
Mouse & Keyboard : A4tech Gk-77oD
Mainboard : GigaByte EP43T-UD3L
Case : Green Vine
Power : Green Gp380A 380W Real

اگر از بین هرکدوم از قطعات مدل بهتری رو شما سراغ دارین تو رنج قیمت خودش ممنون میشم راهنمایی کنید . راستی قیمت عرف سیستمی رو که خودم نوشتم رو میشه بگید چون من تو اینترنت قیمت های مختلفی رو دیدم . اگه جز به جز باشه که دیگه خیلی ممنون میشم .
واسه CPU که اصلا مدل ندادی،از 100 تومن داره تا 250 تومن
مادربرد رو هم که اینتلی برداشتی!
کارت 9800GT مدل 896 مگابایت نداره، پاور رو هم حداقل Green 430W برداری.....
،از هر لیستی یه قطعه برداشتی کنار هم نوشتی دیگه!

از اول بهتر بود می گفتی چقدر میتونی هزینه کنی که ما خودمون بهترین Config رو بهت بگیم دوست عزیز.

سلام دوست عزیز اشتباهات روی داده علتش این بوده که از هرکدوم از قطعات چند مدل رو روی برگه نوشته بودم دیر وقت هم شده بود دیگه مخم جواب نمیداد که این مشکل به وجود اومد در پایین یسری از قطهات رو اصلاح کردم .
در مورد CPU هم منظورم 3.4- 965 هست .
در مورد VGA هم منظورم GTX 260 بود .
Board هم ASUS -M4A78T-E .
ميخوام 800 تا 1 تومن خرج كيس و اسپیکر و ماوس و کیبورد كنم اهل بازی با pc هم نيستم و فقط ميخوام تو رنج قيمتيش همه فن حريف باشه . این سیستمی که خودم نوشتم چقدر درمیاد ؟
از راهنماییتون ممنون میشم

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز اشتباهات روی داده علتش این بوده که از هرکدوم از قطعات چند مدل رو روی برگه نوشته بودم دیر وقت هم شده بود دیگه مخم جواب نمیداد که این مشکل به وجود اومد در پایین یسری از قطهات رو اصلاح کردم .
در مورد CPU هم منظورم 3.4- 965 هست .
در مورد VGA هم منظورم GTX 260 بود .
Board هم ASUS -M4A78T-E .
ميخوام 800 تا 1 تومن خرج كيس و اسپیکر و ماوس و کیبورد كنم اهل بازی با pc هم نيستم و فقط ميخوام تو رنج قيمتيش همه فن حريف باشه . این سیستمی که خودم نوشتم چقدر درمیاد ؟
از راهنماییتون ممنون میشم
من معتقدم شما تا حداکثر بودجه ای که می تونی خرج کنی باید خرید کنی .خوب دوست عزیز تا 1تومن من اینو پیشنهاد می کنم:
cpu:core i5 750
mb: ASUS P7P55D LE
ram:/team group i5 series /2*2gb/1600
vga:gtx 275
odd:dvd-rw samsung 22x
hdd:500gb/7200rpm/32mb
=========
اینها 950تومنی در میاد . معتقدم که اگر 60/70تومنی بگذاری روش کیس و اسپیکر و موس و کیبورد خوبی می خری . بهتره آدم پول رو خرج اجزای ضروری کنه . موس و اسپیکر رو بعدا می شه به روز کرد اما مسلما بروز کردن قطعت اصلی پر خرج تر هستند . این سیستم حرفه ای محسوب می شه . اما وقتی می تونی با 1تومن حرفه ای خرید کنی چه کاریه که چیز ضعیف تر بخری ؟

با سلام
میخواستم بدونم قیمت این سیستمی که پایین نوشتم +چیزای دیگه که ننوشتم(خورده چیز ها):cheesygri چند میشه؟
motherbord : mb ga-ex58-extreme
Vga: gv-r587d5-1gd-b (radeon 5870
Cpu : Core i7
Case : nzxt Apolo
Monitor : samsung 2270 261T
Speaker : Logitech x-530 122T
Ram : 4GB G.skill DDR3
HDD : Seagate 7200.12 1TB

قیمت اینم اگه میشه لطف کنید و مقایسه کنید ببینید کدوم یکی بهتره و ارزششو داره.
motherbord : Ga-p55-ud3p
Vga: gtx 295 OR 2x 5870(من با این وجود گفتم 2 تا از کارت 5870 که قیمتش دورو بر 300 باشه اگه هم نبود که همون 295)
Cpu : Core i7 920

Last edited by a moderator:
با سلام
میخواستم بدونم قیمت این سیستمی که پایین نوشتم +چیزای دیگه که ننوشتم(خورده چیز ها):cheesygri چند میشه؟
motherbord : mb ga-ex58-extreme
Vga: gv-r587d5-1gd-b (radeon 5870
Cpu : Core i7

قیمت اینم اگه میشه لطف کنید و مقایسه کنید ببینید کدوم یکی بهتره و ارزششو داره.
motherbord : Ga-p55-ud3p
Vga: gtx 295 OR 2x 5870(من با این وجود گفتم 2 تا از کارت 5870 که قیمتش دورو بر 300 باشه اگه هم نبود که همون 295)
Cpu : Core i7 920
سیستم اولی رو که ننوشتی کدوم I7 . سیستم دومی هم که چیپست و سوکت مادربردت به I7 920 نمی خوره . نظرم اینه که نهایت بودجه ای که می تونی بگذاری رو بگو تا برات جمع و جورش کنیم :biggrin1:

سلام.
من قصد خرید یه هارد 2/5 اینچی یا همون هارد لپ تاپ که ظرفیتش 80gig باشه برای ps3 رو دارم. اینجا قیمت این هارد 70 تا 80 تومنه حالا میخوام قیمتشو توی تهران بدونم چنده وامکانش هست کسی این هارد رو برام بخره وبرام بفرسته؟
اگه وسترن یا سیگیت باشه خیلی بهتره.:blushing:

خوب 80gb که گیر نمیاد اون قیمتی هم که بهت دادن قیمت یه هارد 500gbـیه نه 80 ، یعنی ته کلاـ... :cheesygri
بطور کلی هاردای 2.5 شامل گارانتی نیستن (منظورم فروش 2.5 بصورت جدا هستش) ولی شما میتونی با 10 15 تومن بالاتر یه 500 ، external بگیری هاردشو بندازی تو ps3 و از هارد خود ps3 بصورت external استفاده کنی+اینکه گارانتی هم داره (یعنی 1 تیر 3 نشون :biggrin1:) واسه خرید و ارسال ، اینجور داستانا هم میتونی تو pm تبادل اطلاعات کنی.;)

سیستم اولی رو که ننوشتی کدوم I7 . سیستم دومی هم که چیپست و سوکت مادربردت به I7 920 نمی خوره . نظرم اینه که نهایت بودجه ای که می تونی بگذاری رو بگو تا برات جمع و جورش کنیم :biggrin1:
من شخصا میتونم 1700 هزینه کنم
حالا مشلم با اینه که کدوم سیستم بیشتر به دردم میخوره
اگه میشه قیمت لیست بالایی رو به من بگید و یه سیستم در همین حد ها
به خدا این روزا این قدر در مورد اشکالات 5870 و 295 gtx خوندم که دیگه ...:sick:
یه توضیح کامل بدین که کلا روشن شم.
از کمکی هم که بهم میکنید ممنونم:love:

CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333 SERIES
M/B:ASUS P6T DELUXE V2
VGA:GIGA 5870 1GB DDR5
HDD:SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:APOLO NZXT
MONITOR:SAMSUNG 2270
اینا حدود 1785 تومن میشن
منظورت از مشکلات 295 و کارت 5870 هم نفهمیدم چیه،اگه بگی دقیقا چی خوندی برات توضیح میدم،چون هیچ کدوم از این کارتا مشکل خاصی ندارن،اونایی که اطلاعاتشون کم هست فقط به شایعات دامن میزنن و تجربه ی شخصی خودشون رو بعنوان اصل بیان می کنن.

سلام دوستان گل!خوب هستید؟:love::love::love:
یک سوال داشتم خدمتتون!
اینکه سیستم من این هستش:
119f430egdyhi890saur.jpg

خب میدونم سیستمم پایینه!
از شما خواهش می کنم که به من بفرمائید که من کدوماشون رو باید عوض کنم؟

دو تا کارتی که گفتی هر دوتا خیلی خوبند . اما الان دیگه من خودم 5870رو پیشنهاد می دم . چون با هزینه خیلی کمتر فقط چند تا فرم کمتر می ده . ضمنا کاملا بروز هست و کلی توضیحات دیگه که بار ها گفته شده .
سیستم پیشنهادی آقا فرشید خود جنسه . همونیه که تو مخ من بود:biggrin1:.
سلام دوستان گل!خوب هستید؟:love::love::love:
یک سوال داشتم خدمتتون!
اینکه سیستم من این هستش:
119f430egdyhi890saur.jpg

خب میدونم سیستمم پایینه!
از شما خواهش می کنم که به من بفرمائید که من کدوماشون رو باید عوض کنم؟
شما نیاز به بروز کردن کل سیستم دارید . سی پی یو که عوض بشه باید مادربرد عوض بشه . همینظور نوع حافظه . خوب این یعنی یه سیستم جدید . اگر بودجه دارید اعلام کنیدتا پیشنهاد بدیم

دو تا کارتی که گفتی هر دوتا خیلی خوبند . اما الان دیگه من خودم 5870رو پیشنهاد می دم . چون با هزینه خیلی کمتر فقط چند تا فرم کمتر می ده . ضمنا کاملا بروز هست و کلی توضیحات دیگه که بار ها گفته شده .
سیستم پیشنهادی آقا فرشید خود جنسه . همونیه که تو مخ من بود:biggrin1:.

شما نیاز به بروز کردن کل سیستم دارید . سی پی یو که عوض بشه باید مادربرد عوض بشه . همینظور نوع حافظه . خوب این یعنی یه سیستم جدید . اگر بودجه دارید اعلام کنیدتا پیشنهاد بدیم
ببخشید مشکلم حل شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or