من شخصا میتونم 1700 هزینه کنمسیستم اولی رو که ننوشتی کدوم I7 . سیستم دومی هم که چیپست و سوکت مادربردت به I7 920 نمی خوره . نظرم اینه که نهایت بودجه ای که می تونی بگذاری رو بگو تا برات جمع و جورش کنیم :biggrin1:
من شخصا میتونم 1700 هزینه کنم
حالا مشلم با اینه که کدوم سیستم بیشتر به دردم میخوره
اگه میشه قیمت لیست بالایی رو به من بگید و یه سیستم در همین حد ها
به خدا این روزا این قدر در مورد اشکالات 5870 و 295 gtx خوندم که دیگه ...
یه توضیح کامل بدین که کلا روشن شم.
از کمکی هم که بهم میکنید ممنونم![]()
دو تا کارتی که گفتی هر دوتا خیلی خوبند . اما الان دیگه من خودم 5870رو پیشنهاد می دم . چون با هزینه خیلی کمتر فقط چند تا فرم کمتر می ده . ضمنا کاملا بروز هست و کلی توضیحات دیگه که بار ها گفته شده .من شخصا میتونم 1700 هزینه کنم
حالا مشلم با اینه که کدوم سیستم بیشتر به دردم میخوره
اگه میشه قیمت لیست بالایی رو به من بگید و یه سیستم در همین حد ها
به خدا این روزا این قدر در مورد اشکالات 5870 و 295 gtx خوندم که دیگه ...
یه توضیح کامل بدین که کلا روشن شم.
از کمکی هم که بهم میکنید ممنونم![]()
شما نیاز به بروز کردن کل سیستم دارید . سی پی یو که عوض بشه باید مادربرد عوض بشه . همینظور نوع حافظه . خوب این یعنی یه سیستم جدید . اگر بودجه دارید اعلام کنیدتا پیشنهاد بدیمسلام دوستان گل!خوب هستید؟
یک سوال داشتم خدمتتون!
اینکه سیستم من این هستش:
![]()
خب میدونم سیستمم پایینه!
از شما خواهش می کنم که به من بفرمائید که من کدوماشون رو باید عوض کنم؟
ببخشید مشکلم حل شد!دو تا کارتی که گفتی هر دوتا خیلی خوبند . اما الان دیگه من خودم 5870رو پیشنهاد می دم . چون با هزینه خیلی کمتر فقط چند تا فرم کمتر می ده . ضمنا کاملا بروز هست و کلی توضیحات دیگه که بار ها گفته شده .
سیستم پیشنهادی آقا فرشید خود جنسه . همونیه که تو مخ من بود:biggrin1:.
شما نیاز به بروز کردن کل سیستم دارید . سی پی یو که عوض بشه باید مادربرد عوض بشه . همینظور نوع حافظه . خوب این یعنی یه سیستم جدید . اگر بودجه دارید اعلام کنیدتا پیشنهاد بدیم
می شه واضح تر بپرسی؟ چی چنده؟:biggrin1:سلام الان قیمت q600چنده؟
خوب برای گرافیک من بهت 5850 رو پیشنهاد می دم که 320تومنی فکر کنم پولشه و ارزشش رو داره .که اگر این رو بگیری و قصد CF رو داشته باشی مادربرد P5Q-Pro جوابگو خواهد بود . اما SLi ساپورت نیست . خوب چیپست های X58 و اینها هستند که هر دو تکنولوژی رو پشتیبانی می کنند .منتظر نظر سایرین هم باش .با سلام خدمت اساتید محترم
من کامپیوترمو میخوام یه حالی بهش بدم
یه مادربورد حول حوش 250 تا 300 که بتونه دو تا کارت گرافیک اجرا کنه
یه کارت گرافیک تا 300
یه پاور خوب تا 100
من cpu intel e8400 دارم ram:4gig ddr2
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.با سلام خدمت اساتید محترم
من کامپیوترمو میخوام یه حالی بهش بدم
یه مادربورد حول حوش 250 تا 300 که بتونه دو تا کارت گرافیک اجرا کنه
یه کارت گرافیک تا 300
یه پاور خوب تا 100
من cpu intel e8400 دارم ram:4gig ddr2
توضیح خاصی روی تفاوت خنک کدن نمی شه داد اما خوب elite یه فن هم جلو داره که apolLo نداره . البته حدود 50تومنی فرق قیمت دارند . اینها موجود هستند تو بازار اما هرکسی نداره و نمی شناسه .باید خیلی بگردی . مثلا من کل پاساژ ایران رو گشتم ، 99% فروشنده ها اصلا نمی دونستن nzxt چی هست :biggrin1: . در حال حاظر لیون اینها رو داره . شما برو به سایت برین تک . اونجا لیست نمایندگی های برین که ای کیس رو وارد می کنه هست .به نظر شما کدوم یکی از این دو کیس قدرت بیشتری برای خنک کنندگی داره؟
apollo nzxt
NZXT Nemesis elite
و ایا NZXT Nemesis elite تو بازار ایران موجوده؟