خوب برای گرافیک من بهت 5850 رو پیشنهاد می دم که 320تومنی فکر کنم پولشه و ارزشش رو داره .که اگر این رو بگیری و قصد CF رو داشته باشی مادربرد P5Q-Pro جوابگو خواهد بود . اما SLi ساپورت نیست . خوب چیپست های X58 و اینها هستند که هر دو تکنولوژی رو پشتیبانی می کنند .منتظر نظر سایرین هم باش .با سلام خدمت اساتید محترم
من کامپیوترمو میخوام یه حالی بهش بدم
یه مادربورد حول حوش 250 تا 300 که بتونه دو تا کارت گرافیک اجرا کنه
یه کارت گرافیک تا 300
یه پاور خوب تا 100
من cpu intel e8400 دارم ram:4gig ddr2
شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.با سلام خدمت اساتید محترم
من کامپیوترمو میخوام یه حالی بهش بدم
یه مادربورد حول حوش 250 تا 300 که بتونه دو تا کارت گرافیک اجرا کنه
یه کارت گرافیک تا 300
یه پاور خوب تا 100
من cpu intel e8400 دارم ram:4gig ddr2

توضیح خاصی روی تفاوت خنک کدن نمی شه داد اما خوب elite یه فن هم جلو داره که apolLo نداره . البته حدود 50تومنی فرق قیمت دارند . اینها موجود هستند تو بازار اما هرکسی نداره و نمی شناسه .باید خیلی بگردی . مثلا من کل پاساژ ایران رو گشتم ، 99% فروشنده ها اصلا نمی دونستن nzxt چی هست :biggrin1: . در حال حاظر لیون اینها رو داره . شما برو به سایت برین تک . اونجا لیست نمایندگی های برین که ای کیس رو وارد می کنه هست .به نظر شما کدوم یکی از این دو کیس قدرت بیشتری برای خنک کنندگی داره؟
apollo nzxt
NZXT Nemesis elite
و ایا NZXT Nemesis elite تو بازار ایران موجوده؟
من محدوده قیمتها را گفتم ولی بازم چشم من کل بودجم 720T هستش برای خرید کارت گرافیک و مادر بورد و پاور در ضمن میخوام مادبردم دو VGA رو ساپورت کنه و باCPU INTEL E8400 مچ باشه چیز خاصی مد نظرم نیس تازه میخوام در موردش تحقیق کنمشما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که بودجه ی کلی+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد.![]()
اون پاور تقلبی هست،بدرد نمیخورهمن یه سی پی یو کور ای 5 گرفتم با مادر برد گیگا پی 55 یو دی 3 پی و 4گیگ رم باس 1600 به اضافه یه کارت 9400 جی اس
سوال اول من اینه که فعلا چه پاوری حداقل کار منو را میندازد تا بعدا که دستمون باز شد یه پاور نو بگیریم
چون الان یه پاور 500 وات پورشه دارم که نمیدونم ایا واقعا 500 وات واقعی هست یانه مدلش atx 500w & p4
و سوال دومم اینه که اگه خواستم پاور بگیرم چند وات بگیرم چون میخوام بعدا یه جی تی ایکس 275 بگیرم
شما باید مودمت رو هم از خود مخابرات بگیری،احتمالا دیگه از مودمای معمولی نمیتونی استفاده کنی،توی بازار هم نگرد.من اي دي اس ال فيبر نوري گرفتم يعني خطم فيبر نوري بود از خود مخابرات گرفتم. مودمي كه براي اين خط بايد بگيرم فرق ميكنه با مودم هاي اي دي اس ال معمولي؟!!
مودم رو هم ميخوام دو سوكته بگيرم قيمتشون فرق داره؟ يعني ميخوام دو تا سيستم به مودمم وصل كنم.