مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

أوستانی که فروشنده هستند مشاوره ندادن به سوال ما :biggrin1: . خرید سیستم به صورت جز به جز رو روش نظرتون چیه؟
راستی من خیلی بین مادربردهای موجود مردد هستم . به نظرم rampage II gene خیلی مادربرد خوبیه . اما خوب بهش ایراداتی می گیرن که من فقط بحث تعداد اسلات ها رو درش قبول دارم که من اصلا هیچ المانی روی مادربرد نصب نمی کنم ، اهل OC نیستم(حالا اگر انجام بدم یه حد خیلی کم که این مادربرد قابلیت هایی در این باب داره خودش ) . نظرتون چیه؟ این یا p6t deluxe?و چرا؟ مطالب زیادی خوندم اما باز هم به اجماع نرسیدم .
کلا عزیزانی که فروشنده هستن خرید جز به جز سیستمی که تو امضا نوشتم رو پیشنهاد می کنند یا نه؟

به نظر من به جای خودشون پول این قطعات رو تدریجی جمع کن :biggrin1:
مثلا به جای اینکه فقط سی پی یو رو بخری پولش رو ذخیره کن، بعدا که پولت به همه اینا رسید، میبینی کلی چیزای بهتر و جدید تر میتونی بخری
منم همینجوری قصد خرید کارت گرافیک داشتم، بعد الان دیدم این سری 5000 ها اومده، الانم صبر کردم پولم به 5850برسه، تا اون موقع هم ارزونتر میشه هم شاید جدید تر اومده :biggrin1:

كي از دوستان جواب داد ولي من قانع نشدم !!!‌يعني من كه الان يك خط فيبر نوري به قول خود مخابرات برام كشيدن اگه بخوام اي دي اس ال داشته باشم بايد مودم خاص اين خط رو بگيرم يا همين مودم هاي اي دي اس ال معمولي هم جواب ميده؟؟
مخابراتي كه رفتم گفت ما مودم نداريم بايد بري از بازار بگيري... من چي كار كنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما مگه درخواست adsl ندادی ؟! (حالا رو فیبر یا مسی بودنش مهم نیست)
در هر صورت باید مودم adsl تهیه کنی فقط ازشون بپرس چه مودمایی رو ساپورت میکنن بعد بیا تا روشنت کنیم.:cheesygri

سلام به همگی
اقا هرکی تو تهران یه مغازه سراغ داره که این قطعات زیر رو داره لطفا به من بگه(حد اکثر تا امشب بگید)
cpu :core i7-920 3 Ghz
Motherboard : ASUS P6T DELUXE V2
(VGA : ATI 5870 1GB (sappahire
Case : NzXt Apollo
RaM : 3*2Gb G.SKILL 1333
اخه بابای من فردا میاد تهران و پس فردا بر میگرده.
من باید امروز ادرس یه مغازه تو تهران رو بدم بهش , و از اونجا که پس فردا برمیگرده من باید ادرس یه جا رو بهش بدم که کل قطعات رو داشته باشه(یا اگه یکش رو هم نداره بتونه سریع از این ور اون ور جورش کنه).:toot:
تمام قطعاتی رو که می خوای بابات می تونه زیر 30دقیقه توی پاساژ ایران یا رضا پیدا کنه . اما مسئله اصلی کیس هست که پیداش نمی کنی به این راحتی .تنها راه چاره اش نمایندگی های برین تک هست و بس . آخه مثل این کیس 20تومنی ها هرجایی پیدا نمی شه . خودم اگه مغازه داشتم برات جمع کرده بودم ها .البته لیون کامپیوتر فروش اینترنتی داره .
آقا کسی کارمند نمی خواد؟(کارمند که نه ، یک فروند تکنسین متخصص (خودم));)

سلام به همگی
اقا هرکی تو تهران یه مغازه سراغ داره که این قطعات زیر رو داره لطفا به من بگه(حد اکثر تا امشب بگید)
cpu :core i7-920 3 Ghz
Motherboard : ASUS P6T DELUXE V2
(VGA : ATI 5870 1GB (sappahire
Case : NzXt Apollo
RaM : 3*2Gb G.SKILL 1333
اخه بابای من فردا میاد تهران و پس فردا بر میگرده.
من باید امروز ادرس یه مغازه تو تهران رو بدم بهش , و از اونجا که پس فردا برمیگرده من باید ادرس یه جا رو بهش بدم که کل قطعات رو داشته باشه(یا اگه یکش رو هم نداره بتونه سریع از این ور اون ور جورش کنه).:toot:
همه ی قطعات شما موجود هست و میتونی همهش رو هم یکجا خرید کنی،PM دادم.

يكي از دوستان جواب داد ولي من قانع نشدم !!!‌يعني من كه الان يك خط فيبر نوري به قول خود مخابرات برام كشيدن اگه بخوام اي دي اس ال داشته باشم بايد مودم خاص اين خط رو بگيرم يا همين مودم هاي اي دي اس ال معمولي هم جواب ميده؟؟
مخابراتي كه رفتم گفت ما مودم نداريم بايد بري از بازار بگيري... من چي كار كنم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم که یا مودم رو باید خودشون بدن یا یه سری مدل پیشنهاد بدن،شما داری از خود مخابرات سرویس میگیری،خودشون نباید بدونن با چه مودمایی کار میکنه سرویسشون؟

يكي از دوستان جواب داد ولي من قانع نشدم !!!‌يعني من كه الان يك خط فيبر نوري به قول خود مخابرات برام كشيدن اگه بخوام اي دي اس ال داشته باشم بايد مودم خاص اين خط رو بگيرم يا همين مودم هاي اي دي اس ال معمولي هم جواب ميده؟؟
ببینم مسئله عدم کارایی ADSL روی خطوط فیبر نوری که چند سال پیش مطرح بود رفع شد؟
یه زمانی رفیقم سمت شهرک غرب کافی نت داشت . گاون موقع گفت مخابرات داره فیبر می خوابونه که این باعث تعطیل شدن ADSl می شه . اگر بحث این مشگل مطرح نباشه مودمش فرقی نمی کنه . اینا همش به نظر من بی خوده . من که تا حالا از D-link +Asus + HUAWEI روی سرویس های خونگی شرکت های مختلف مودم نصب کردم و هیچ مشگلی نبوده و برند جنبه قرارداد و یه سری مسائل مالی رو داره .

سلام بر همه!
یه چاپگر می خوام با شرایط زیر:
1. رنگی باشه
2. رو DVD بتونه چاپ کنه!
3. نگهداریش و تعمیرات و شارژش راحت و کم هزینه باشه
4. قیمت هم تا 150 تومن!(هرچی ارزونتر بهتر)
قیافه اصلا مهم نیست!
زیاد هم نمی خوام ازش کار بکشم
............
یه رایتر خوب هم با قیمت 25 تومن معرفی کنید
با تشکر

ایا کلاک تاخیر رم موثره؟

سلام دوستان
این مشخصات رمها و مادربوردمه:
2* ram:kingston khx6400d2ll/1g( hyperX) 1gb ddr2 800mhz cl4
M.B:Asus M2N-E
روی خود رمها که نوشته assy in USA موقع خرید چینی و تایوانیش هم بود. من سوالم اینه که چرا تو کلاک5 کار میکن؟ و این چقدر تو راندمان سیستم توی کارهای سخت گرافیکی مخصوصا گیم موثره؟
::biggrin1:
میخواستم نتیجه CPUZ رو هم بذارم که نه فایل bmp ونه jpeg رو نتونست آپلود کنه(نمیدنم چرا):confused:

آخرین ویرایش:
فقط تو کیس موندم !! به نظر شما چی بگیرم ؟؟؟ ( یه چیزی باشه با قیمت مناسب نه گران ... )
شما چقدر میخوای واسه سیستم هزینه کنی ؟! بودجه+قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه یه حالی بهش داد.:cheesygri

شما چقدر میخوای واسه سیستم هزینه کنی ؟! بودجه+قطعاتی که میخوای رو بگو تا بشه یه حالی بهش داد.:cheesygri
بودجه 1200 حالا 100 بالاتر پایین تر !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
CPU AM3 -Phenom II X4 955 - 3.2GHZ
رم هم حتما DDR3 ! چه بهتر اگه A-DATA باشه ( مناسب برای گیم :biggrin1: )
گارفیک هم از سری 5870 !
مادربرد رو نمیدونم چه مدلی !( البته مادربرد فقط یا ASUS میخوام یا گیگا ! ):love:
پاور رو هم نمیدونم چند واتی باید بگیرم !! :blushing::((

===================
یه سوال دیگه آیا سری 3000 انویدیا برتری خاصی نسبت به سری 5870 داره که ارزش صبر کردن رو داشته باشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام بر همه!
1. رنگی باشه
2. رو DVD بتونه چاپ کنه!
قیافه اصلا مهم نیست!
............
با تشکر

Plz answer

سلام خسته نباشید من میخوام یه رم بگیرم OCZ DDR2 800 4GB Dual Ch البته من رو مادربردم OCZ DDR2 800 2GB Dual Platinium دارم میخوام این 4 گیگ رو هم بهشون اضافه کنم مادربرد من ASUS P5QC هستش به نظر شما این رم خوبه ؟ ولی 4 گیگ GOLD رو میخوام بخرم فرقی نمیکنه که ؟ خلاصه اگر منو یه راهنمایی کنید ممنون میشم

خوب نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که سیستم عامل 32بیتی نهایت از 3gb رم پشتیبانی میکنه ، اما در مورد اضافه کردن رم دقیقا بگو 6gb رو واسه چه کاری میخوای ؟!
ولیamd که هنوز tripple channel رو ساپورت نمیکنه مگه نه؟
کاملا درسته.;)
بودجه 1200 حالا 100 بالاتر پایین تر !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
CPU AM3 -Phenom II X4 955 - 3.2GHZ
رم هم حتما DDR3 ! چه بهتر اگه A-DATA باشه ( مناسب برای گیم :biggrin1: )
گارفیک هم از سری 5870 !
مادربرد رو نمیدونم چه مدلی !( البته مادربرد فقط یا ASUS میخوام یا گیگا ! ):love:
پاور رو هم نمیدونم چند واتی باید بگیرم !! :blushing::((
خوب حالا نمیشه از intel باشه ؟! :cheesygri
نگفتی دقیقا چه قطعاتی میخوای.;)
سلام بر همه!
1. رنگی باشه
2. رو DVD بتونه چاپ کنه!
قیافه اصلا مهم نیست!
............
با تشکر
خوب در مورد پرینتر چون آمارشو ندارم نمیتونم چیزی بگم ، اگه عجله نداری صبر کن تا یه آماری برات بگیرم.;)
اما در مورد رایتر میتونی samsung 22x sata یا بالاتر pioneer fx sata یا sata 22xش رو در نظر بگیری که پیشنهاد اول من pioneer هستش.;)

آخرین ویرایش:
!!!

نگفتی دقیقا چه قطعاتی میخوای.;)
اگه میدونستم که نمی اومدم اینجا بپرسم !! :-":-"
اصلا خود شما یه کیس با قیمت 1200 ، 1300 پیشنهاد بده ... ( البته اگه زحمتی نیست ... )

خوب نمیدونم شما در جریان هستی یا نه که سیستم عامل 32بیتی نهایت از 3gb رم پشتیبانی میکنه ، اما در مورد اضافه کردن رم دقیقا بگو 6gb رو واسه چه کاری میخوای ؟!
مثلا ورژن 64 بیت ویستا یا ویندوز7 باشه بازم اینطوریه ؟؟ 3 گیگ بیشتر فایده نداره ؟؟؟

خوب در مورد پرینتر چون آمارشو ندارم نمیتونم چیزی بگم ، اگه عجله نداری صبر کن تا یه آماری برات بگیرم.;)
اما در مورد رایتر میتونی samsung 22x sata یا بالاتر pioneer fx sata یا sata 22xش رو در نظر بگیری که پیشنهاد اول من pioneer هستش.;)

نمى خوام عجله کنم! منتظر مى مونم!
از بابت رايتر هم تشکر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or