مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یکی جواب ما رو درست و حسابی بده جان خودتون
یدونه هارد اینترنال 200 گیگ تا 160 گیگ چه مدلی خوبه؟؟قیمت چنده؟؟
قیمت زیر 50 چی داریم؟؟
شما اصلا به حرفایی که رد و بدل میشه دقت میکنی ؟! :confused:
اینجا میگی :
اقایون یه هارد 200 تا 100 مدل خوب چنده؟؟چیه؟؟
بعد من گفتم :
خوب هارد رو اینجوری در نظر نمیگیرن ، شما internal میخوای یا external ؟!
بعد دوباره یه جواب عجیب میدی :
یدونه هارد اینترنال میخوام که بندازم بغل این یکی
200 گیگ هم باشه
در ضمن این اکسترنال ها به ایکس باکس وصل میشن؟؟
این دقیقا چه معنی میده ؟! :-"
اگه قصد خرید hdd داری بودجه رو بگو تا بشه نظر داد ، اینجوری به هیچ نتیجه ای نمیرسی.;)

جناب سوپرا
من یدونه هارد اینترنال 200 گیگ میخوام که بندازم بغل این یکی هاردم الان درست شد؟؟
بعدش هارد که مثل رم نیست که باساشون باید یکی باشه؟؟
قیمت هم هر چی کمتر بهتر

آخرین ویرایش:
الان بهتر شد ، هر چند میشد 2 روز پیش درست شه.:-"
اینترنال 200 نداریم ، الان 160 , 250 , 320 , 500 , 750 , 1tb موجوده (بطور انبوه) ، اختلاف قیمت بین 250 با 500 هم نهایت 10 11 تومنه دیگه بستگی به خودت داره که 10 تومن برات مهم باشه یا نباشه.;)
نه ربطی نداره ، نه حجمش مهمه نه نوع رابطش.;)

سلام کسی میدونه این تکنولوژی چی هست و چه میکنه؟
خب این تکنیک مختص MSI نیست،فقط اسم جدیدی هست که برای (ACC (Advanced Clock Calibration
در نظر گرفته

کار ACC اینه که از طریق گزینه ای در بایوس میشه هسته یا هسته های ی غیر فعال شده ی پردازنده ی دو و سه هسته ای AMD رو فعال کرد،مثلا Phenom X2/X3 بخرید و اون رو بعنوان X4 استفاده کنید!

البته کارکرد درست هسته های غیر فعال شده که اینطوری باز میشن بستگی به شانس خریدار داره،اما بیشتر اوقات جوابگو هست
خیلی از مادربردای AMD این قابلیت رو دارن.

آخرین ویرایش:
دوستان دی وی دی رایتر چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟؟ Sony - Samsung- Liteon - Asus- Pioneer ؟؟؟
(( الان خودم یه 18X سونی دارم و خیلی راضیم ولی میخوام 20X یا بالاتر بگیرم ))

سلام دوستان
یه کیس معرفی کنین با 400-500 ت
برا بازی استفاده نمیشه
برا autocad و کارای عادی
بسیار ممنون
cpu:Q8200
mb p5kpl-1600
ram:2*1gb/800
vga:9600Gt
psu:green 535b
odd:dvd-rw samsung 22x
hdd:500gb/7200rpm/32mb
ورژن های جدید اتوکد خیلی هم عادی نیستن .اینها 490تومنی در میاد . سیستم خوبی هم هست در رنج قیمت خودش

سلام خدمت همه مخصوصاً آقا سوپرا و آقا فرشيد كه براي تاپيك خيلي زحمت ميكشن.

خواستم ببينم براي استفاده از قابليت مالتي تاچ ويندوز 7 چه چيزهايي لازمه؟ (مثلاً فقط بايد مانيتوري گرفت كه قابليت لمسي داشته باشه؟)

بعدش مثلاً كسي كه كارت گرفيكش خروجي HDMI داره مانيتوري بگيره كه HDMI ساپورت كنه كيفيت چي مثلاً خوب ميشه؟ فقط كيفيت بازي خوب ميشه؟ يا مثلاً رو كيفيت اين فيلم هاي معولي دانلودي با فرمت avi هم تأثير داره؟ :biggrin1: قصد خريد ماينتور ندارم الآن فقط اين سؤال ها برام پيش اومد كه سبك سنگين كنم بعدش ببينم مانيتور بگيرم يا نه.

سؤال آخر هارد 1 مكستور چنده الآن؟

:love:

سلام به همگی خسته نباشید من میخواستم بپرسم 4 گیگ رم برای بازی کردن خوبه یا نه چون بره من سوال شده آدم کم نیاره با این مشخصات

مادربرد : Asus P5QC

گرافیک : XFX 9800 GT 512

خلاصه به این دوتا مدل چه رمی اضافه کنیم خوبه از برند OCZ با چه باسی و با چه گیگی اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم (راستی اصلا OCZ خوب هست یا .... )

قیمت رم هم نمیخوام از 85 بزنه بالا (اصلا ارزش داره یه رم 85 خرید یا .... )

رمم الان 2 گیگ OCZ

سلام به همگی خسته نباشید من میخواستم بپرسم 4 گیگ رم برای بازی کردن خوبه یا نه چون بره من سوال شده آدم کم نیاره با این مشخصات

مادربرد : Asus P5QC

گرافیک : XFX 9800 GT 512

خلاصه به این دوتا مدل چه رمی اضافه کنیم خوبه از برند OCZ با چه باسی و با چه گیگی اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم (راستی اصلا OCZ خوب هست یا .... )

قیمت رم هم نمیخوام از 85 بزنه بالا (اصلا ارزش داره یه رم 85 خرید یا .... )

رمم الان 2 گیگ OCZ
رم 4 گیگ الان برای سیستم کافیه کافیه،بیشتر نیاز نیست

برای رم هم اگر میخوای رم اضافه کنی باید ماجولای جدیدت هم هم مدل و هم ظرفیت ماجولای فعلی باشن،یعنی اگر دو تا 1 گیگ داری باید 2 تا 1 گیگ دیگه اضافه کنی،یا کلا با دو تا ماجول 2 گیگ عوض کنی(که بهتره)
الان قیمت رم خیلی گرون شده و پک ماجولای 4 گیگ خوب رو نمیتونی زیر 90 تومن پیدا کنی.

دوستان یه کیس با 500 تومن چی میشه جمع کرد.بیشتر برای کار web میخواد دوستم.
هارد و کیس رو هم داره.
دو سه تا پست بالاتر یه سیستم معرفی کردم تو همین رنج . اما شما که هارد داری می تونی هارد اون رو حذف کنی و به جای اون گرافیک ، کارت Gts 250رو در نظر بگیری .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• bezad

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or