man ye mainboard modele Gigabyte 945PL-S3P daram. mikhastam bebinam vase bazihaye jadid dar hade motevaset monasebe? gheymate noesh alan chande
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کن.

بازیهای جدید چه ربطی به مین داره ؟! :confused:
شما اگه فصد ارتقاء داری یه بودجه ای تعیین کن تا بشه نظر داد.
حالا که اینقدر واضح گقتی به نظر خودت کدوم رو بگیرم بهتره

از نظر پولی مشکلی نیست فکر نمیکنم زیاد باهم تفاوت داشته باشن
اگه احیانا نظرتون رو 4870 بود برند مناسبترشم بگید
خوب نظر اول من که رو 4870 بود اما اگه بتونی بیشتر هزینه کنی در حد 280 290 تومن من hd4890 رو پیشنهاد میدم.
سلام
برا من که یه سیستم قدیمی دارم می ارزه که اونو ارتقا بدم یا یه ارکد جاسپر بگیرم؟؟؟
سیستمم طوریه که برا ارتقا به 400 ت خرج احتیاج داره.
مشخصات سیستمت چیه ؟!
بستگی داره که بخوای رو چه قطعه ای بیشتر هزینه کنی ، در کل با 400t کار خاصی نمیشه کرد به نظر من یه 360 بگیر تا 2 یا 3 سال خیال خودتو راحت کن.
سلام
ببخشید یه سوال جدید:
به مشکل مالی خوردم پس مجبورم گرافیک رو به زیر 110 کاهش بدم. به غیر از 4670 چی پیشنهاد می کنید،(مخصوصا که من گیم هم بازی می کنم) مخصوصا با gpu از Nvidea. می خوام برم شنبه بگیرم.
در ضمن از نظر شما m4n 78(بدون هیچ پسوندی) خوبه یا نه(باز هم می گم هرچی ارزون تر بهتر مشکل مالی خوردم دم مهر شدید.) در ضمن برد عوض کنم چه جوری روش win بریزم؟
تا اون رنج به غیر از 4670 میشه 9600gt رو در نظر گرفت.
با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید
لطفا تا همین قیمت سیستم پیشنهاد کنید چون از این بیشتر نمینونه
اگه فقط کیس بود میشد یه کارایی کرد ولی چون مانیتور هم هست یه بخش مهمی از بودجه رو میگیره و سیستم جالبی در نمیاد ، در کل من اینو پیشنهاد میدم :
CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5qpl-am or p5kpl-1600
VGA : sapphire hd4770 or zotac 9600gt 512mb
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
ODD : samsung or liteon (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung 733sn
SPEAKER : creative a200
حدودا 715 720 تومن در میاد میتونه vga رو zotac 9600gt هم در نظر بگیره (که خوب به نسبت کارایی گرافیکی سیستم هم میاد پایین) یه 30 35 تومنی حدودا کم میشه.