nima masiha
کاربر سایت
جی فورس با اینتل خوبه ولی گرافیک می خوای بخری یادت باشه فقط رم گرافیکت ddr3 باشه یا بالا تر مطمئن باش گرفیکای با رم ddr3 خیلی خوب و کار امدترنconnect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد
پست من رو میگی؟منظورت دقیقا از این پستی که دادی چی بود ؟!: :confused: = نوشته supra
تبلیغات و احساسات:biggrin1:
فهمیدی منظورم؟
پست من رو میگی؟
کسی نبود جواب سوال من رو بده؟
اتفاقا بهترین کار اینه 360 بگیری که 2 سالی راحت بهت جواب میده.دوستان مشخصات PC من این ها هست.کدومشون باید عوض شن و به نظرتون این ها رو عوض کنم به صرفه تره یا یک XBOX 360 آرکید جسپر بگیرم؟
اگه بخواهم این ها رو عوض کنم که سیستم تا یک سال بازی های جدید رو اجرا کنه چقدر برام آب میخوره؟
Intel(R)Celeron(R)D CPU 3.20 GHz 3.19 GHz.960 MB Of Ram
به غیر از اینها باید یک dvd rom و یک کارت گرافیک هم بگیرم.
connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد
اتفاقا به نظر من خیلی مهمه الان گرافیک 4870 ddr5 پس اگه اینطوری باشه این بهترهبه فکر این که این با اون خوب در میاد یا نه نباش به فکر کارت خوب باش که مدل هم بهت گفتن اخه اگه اختلاف داشته باشه در حدی نیست که مهم باشه
اتفاقا به نظر من خیلی مهمه الان گرافیک 4870 ddr5 پس اگه اینطوری باشه این بهتره
تازه گرافیک zotac gtx260/216 تحقیق کردم 896mb پس کدوم بهتره اکثا میگن باید Geforce بگیری ولی این ATI هم خوبه
CPU:INTEL E5300با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید
نه دیگه به هم مربوط نمیشن،بصورت مجزا به مانیتور وصل میشن و با یه کلید میشه بینشون سوییچ کرد.یعنی HDMI که از طرف کنسول به مانیتور وصل میشه ربطی به کابلی که از مانیتور برای تصویر به کیس وصل میشه نداره؟
پس مشکل تعویض کابل دیگه نداره دیگه؟!
حالا چرا LG ؟!مارک بهتری سراغ ندارید؟!
سیستم متوسط به پایین میشه جمع کرد،البته فقط برای کیس،به بازیو اینا نمیرسه.سلام . تا سقف 500 تو.من میشه یک سیستم قوی برای بازی جمع کرد؟
یا همشون رو عوض کن یا یه xbox 360 بخر.دوستان مشخصات PC من این ها هست.کدومشون باید عوض شن و به نظرتون این ها رو عوض کنم به صرفه تره یا یک XBOX 360 آرکید جسپر بگیرم؟
اگه بخواهم این ها رو عوض کنم که سیستم تا یک سال بازی های جدید رو اجرا کنه چقدر برام آب میخوره؟
Intel(R)Celeron(R)D CPU 3.20 GHz 3.19 GHz.960 MB Of Ram
به غیر از اینها باید یک dvd rom و یک کارت گرافیک هم بگیرم.
هیچ فرقی نمیکنه ولی بهتره روی مادربرد با تراشه ی iNTEL باشه.من منظورم پلتفرم که مثلا این کارت با intel بهتره یا amd
از برند Sapphire هس با قیمت 155 تومن.خب باشه حالا 4770 از چه برندی