مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان مشخصات PC من این ها هست.کدومشون باید عوض شن و به نظرتون این ها رو عوض کنم به صرفه تره یا یک XBOX 360 آرکید جسپر بگیرم؟
اگه بخواهم این ها رو عوض کنم که سیستم تا یک سال بازی های جدید رو اجرا کنه چقدر برام آب میخوره؟
Intel(R)Celeron(R)D CPU 3.20 GHz 3.19 GHz.960 MB Of Ram
به غیر از اینها باید یک dvd rom و یک کارت گرافیک هم بگیرم.

connect3d or force3d hd4870_zotac gtx260/216
گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد

بینگ بنگ

گرافیکی که برای من نوشتی اینه منظورتون اینه یا Radeon بگیرم یا Geforce به نظر شما کدوم بهتره فکر کنم Geforce با intel بهتر جور در میاد
جی فورس با اینتل خوبه ولی گرافیک می خوای بخری یادت باشه فقط رم گرافیکت ddr3 باشه یا بالا تر مطمئن باش گرفیکای با رم ddr3 خیلی خوب و کار امدترن

دوستان مشخصات PC من این ها هست.کدومشون باید عوض شن و به نظرتون این ها رو عوض کنم به صرفه تره یا یک XBOX 360 آرکید جسپر بگیرم؟
اگه بخواهم این ها رو عوض کنم که سیستم تا یک سال بازی های جدید رو اجرا کنه چقدر برام آب میخوره؟
اتفاقا بهترین کار اینه 360 بگیری که 2 سالی راحت بهت جواب میده.
دستش هم خوراکه.البته اگه PC GAMER باشی بهت نمیچسبه اما با اون پول کار زیادی نمیتونی بکنی .

به فکر این که این با اون خوب در میاد یا نه نباش به فکر کارت خوب باش که مدل هم بهت گفتن اخه اگه اختلاف داشته باشه در حدی نیست که مهم باشه

آخرین ویرایش:
به فکر این که این با اون خوب در میاد یا نه نباش به فکر کارت خوب باش که مدل هم بهت گفتن اخه اگه اختلاف داشته باشه در حدی نیست که مهم باشه
اتفاقا به نظر من خیلی مهمه الان گرافیک 4870 ddr5 پس اگه اینطوری باشه این بهتره
تازه گرافیک zotac gtx260/216 تحقیق کردم 896mb پس کدوم بهتره اکثا میگن باید Geforce بگیری ولی این ATI هم خوبه

اتفاقا به نظر من خیلی مهمه الان گرافیک 4870 ddr5 پس اگه اینطوری باشه این بهتره
تازه گرافیک zotac gtx260/216 تحقیق کردم 896mb پس کدوم بهتره اکثا میگن باید Geforce بگیری ولی این ATI هم خوبه

من منظورم پلتفرم که مثلا این کارت با intel بهتره یا amd

با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید
CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:ATI 4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN BLACK
MONITOR:SAMSUNG 1933
SPEAKER:CREATIVE A2600 2.1
اینا میشن 780 تومن که یه سیستم متوسط واسه بازیه،با 650 تومن که چیز بدرد بخوری واسه نمیشه خرید

یعنی HDMI که از طرف کنسول به مانیتور وصل میشه ربطی به کابلی که از مانیتور برای تصویر به کیس وصل میشه نداره؟
پس مشکل تعویض کابل دیگه نداره دیگه؟!
حالا چرا LG ؟!مارک بهتری سراغ ندارید؟!
نه دیگه به هم مربوط نمیشن،بصورت مجزا به مانیتور وصل میشن و با یه کلید میشه بینشون سوییچ کرد.

سلام . تا سقف 500 تو.من میشه یک سیستم قوی برای بازی جمع کرد؟
سیستم متوسط به پایین میشه جمع کرد،البته فقط برای کیس،به بازیو اینا نمیرسه.

یا همشون رو عوض کن یا یه xbox 360 بخر.

من منظورم پلتفرم که مثلا این کارت با intel بهتره یا amd
هیچ فرقی نمیکنه ولی بهتره روی مادربرد با تراشه ی iNTEL باشه.

ددرست می گید تراشه intel مناسب تره من منظورم اختلاف کارایی چشم گیر بود که با هم به اون صورت در حالت عادی ندارند در ضمینه ی oc من تراشه intel رو ترجیح می دم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or