سلام .سلام
ببخشید یه سوال جدید:
به مشکل مالی خوردم پس مجبورم گرافیک رو به زیر 110 کاهش بدم. به غیر از 4670 چی پیشنهاد می کنید،(مخصوصا که من گیم هم بازی می کنم) مخصوصا با gpu از Nvidea. می خوام برم شنبه بگیرم.
در ضمن از نظر شما m4n 78(بدون هیچ پسوندی) خوبه یا نه(باز هم می گم هرچی ارزون تر بهتر مشکل مالی خوردم دم مهر شدید.) در ضمن برد عوض کنم چه جوری روش win بریزم؟
مشگل مالی بسیاری از مواقع دامن گیر بچه ها هستش .
من پیشنهاد می کنم در صورت توان صبر کنی تا بتونی بودجه ای فراهم کنی . در انتها اگر به هر دلیل صبر کردن برات ممکن نیست کارت 9600gtبردار که با 110تا 115تومن پیدا می شه .
با امید رفع مشگل برای شما و همه دوستان
تا 650تومن با مانیتور نمی شه سیستم جالبی پیشنهاد داد ، مخصوصا برای گیم که اصلا":با سلام خدمت اساتید محترم من یک سیستم میخوام برای دوستم تهیه کنم
گفته تا 650t واسش کارت گرفیک بالا از بقیه مهمتره در ضمن با احتساب مانیتور و اسپیکر چه سیستمی پیشنهاد میکنید
لطفا تا همین قیمت سیستم پیشنهاد کنید چون از این بیشتر نمینونه
cpu : intel e5300
mb: ASUSN p5kpl-1600
ram:2*1gb/800mhz patriot or kingmax
vga: radeon hd 4770
psu:green 535b
hdd:500gb/7200rpm/32mb
odd: dvd-rw liteon 24x
-----
530این حدودا می شه . از این پایین تر هم به درد نمی خوره . ضمن اینکه باید پول کیس و مانیتور هم مد نظر بگیره .
از طرف من بهش بگو صبر کنه تا حد القل بتونه 150تومنی بگذاره روش . این سیستمی هم که گفتم چیز مالی نیست و آنچنان کار راه انداز نیست اما برای فعلا در حد نرمال جوابگو هستش .اگه می تونه پول جور کنه تا 750تومن amd هم می شه بهش پیشنهاد متوسط رو به خوبی گفت . اگه پول بیشتری تهیه کنه ضرر نمی کنه حتی به قیمت صبر .
آخرین ویرایش: