مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مشاوره در خريد

با سلام خدمت همه دوستان گرامي.
اول بگم كه من تازه واردم و زياد به ضوابط كار آشنا نيستم واسه همين اگه اشكالي در اين پيام هست من رو ببخشيد.

راستش مدتي هست كه تو فكر ارتقائ سيستمم هستم و دنبال يك مادر برد خوب با قيمت مناسب ميگردم. دروغ نگم بازي evil5 هم كه امده ديگه نميتونم صبر كنم خيلي مشتاقم كه زودتر اين بازي مهيج رو شروع كنم.

توي مادربردها چشمم GA-MA785G-UD3H از گيگابايت رو گرفته كه ميخوام چند تا سوال ازتون بپرسم.

اول اينكه گرافيك آنبرد داره و من نميدونم كه اين گرافيك براي انجام بازيهايي شبيه evil5 كافي هست يا نه؟

دوم اينكه اگه كافي نيست با نصب يك كارت گرافيك روي سيستم به مشكل تداخل عملكرد برخورد نميكنم؟

سوم اينكه آيا ميتونم به اين مادربرد به عنوان يك مادر خوب كه چندسالي قديمي نشه و براي اجراي بازيها كم نياره نگاه كنم؟

من از pc توقع خواصي ندارم دنبال اوركلاك و اين چيزها هم نيستم فقط ميخوام تا چند سال غصه قديمي شدنش رو نخورم و توي اجراي بازيهاي خانگي (تو رنج evil5) به مشكل بر نخورم.

اگه ميخوايد لطف كنيد و يك سيستم بهم پيشنهاد بديد تو رنج قيمتي 400 .500 تومان باشه لطفا ، البته بدون مانيتور چون از مانيتورم راضي هستم.
با تشكر از راهنمايي همه ي شما عزيزان

سلام دوستان.

من یه مادربرد میخوام که AMD X4 ساپورت کنه. مشخوام که هم رو DDR 2 و DDR3 هم ساپورت کنه.

در ضمن میخوام که PCI-E 2 داشته باشه و قیمتش تا 200 تومن باشه.

حالا اگر رم DDR3 هم ساپورت نکرد اشکال نداره.

چی میتونم بگیرم؟

ترجیحا GIGABYTE باشه.

اول بگم كه من تازه واردم و زياد به ضوابط كار آشنا نيستم واسه همين اگه اشكالي در اين پيام هست من رو ببخشيد.

راستش مدتي هست كه تو فكر ارتقائ سيستمم هستم و دنبال يك مادر برد خوب با قيمت مناسب ميگردم. دروغ نگم بازي evil5 هم كه امده ديگه نميتونم صبر كنم خيلي مشتاقم كه زودتر اين بازي مهيج رو شروع كنم.

توي مادربردها چشمم GA-MA785G-UD3H از گيگابايت رو گرفته كه ميخوام چند تا سوال ازتون بپرسم.

اول اينكه گرافيك آنبرد داره و من نميدونم كه اين گرافيك براي انجام بازيهايي شبيه evil5 كافي هست يا نه؟

دوم اينكه اگه كافي نيست با نصب يك كارت گرافيك روي سيستم به مشكل تداخل عملكرد برخورد نميكنم؟

سوم اينكه آيا ميتونم به اين مادربرد به عنوان يك مادر خوب كه چندسالي قديمي نشه و براي اجراي بازيها كم نياره نگاه كنم؟

من از pc توقع خواصي ندارم دنبال اوركلاك و اين چيزها هم نيستم فقط ميخوام تا چند سال غصه قديمي شدنش رو نخورم و توي اجراي بازيهاي خانگي (تو رنج evil5) به مشكل بر نخورم.

اگه ميخوايد لطف كنيد و يك سيستم بهم پيشنهاد بديد تو رنج قيمتي 400 .500 تومان باشه لطفا ، البته بدون مانيتور چون از مانيتورم راضي هستم.

نمی تونی افزایش بودجه بدی؟
cpu : e7400
mb:p5kpl-1600
ram: 2*2gb/800patriot
vga:radeon hd 4770
hdd:500gb/7200rpm/32mb
odd:dvd-rw liteon 24X
psu:green 485A
-------------
اینها حدودا 540تومن می شه . بدون کیس . پایینتر از این رو به نظر من دیگه نباید اصلا حرفشو زد . هرچند که اگه می تونستی بودجه رو افزایش بدی کارت گرافیک و سی پی یو رو می بردیم بالا . اینها خوب هستند اما آینده جالبی ندارند .
اینها به سال هم نمی رسه چه رسد به چند سال .
سلام دوستان.

من یه مادربرد میخوام که AMD X4 ساپورت کنه. مشخوام که هم رو DDR 2 و DDR3 هم ساپورت کنه.

در ضمن میخوام که PCI-E 2 داشته باشه و قیمتش تا 200 تومن باشه.

حالا اگر رم DDR3 هم ساپورت نکرد اشکال نداره.

چی میتونم بگیرم؟

ترجیحا GIGABYTE باشه.
هم DDRII وهم DDR III? ;)
بحث تعداد هسته نیست . شما سوکت مد نظرت رو بگو . یعنی برای چه سوکتی می خوای؟
PCI-E 1هم دیگه فسیل شده .نگران اون نباش . سوکت مطرحه . همونطوری که چند پست قبل فرشید جان هم گفت DDR II , DDR III فرق محسوسی ندارند . ضمنا سی پی یو شما باید توان کار با اون را داشته باشه .

شما فقط به فکر خریدن این سیستم باش:
CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:ATI 4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN BLACK
اینا حدود 550 تومن میشه و کمتر از این هم بدرد بازی نمیخوره،خیالت رو راحت کنم.

دوستان من میخوام که سی پی یو AMD PHONOOM 2 X4 ساپورت کنه.

بعدشم همون DDR 2 کافیه. فکر کنم مدل سی پی یو مد نظرم 955 بود.

بعدش الان من PCI-E 16X دارم یعنی قدیمیه؟

دوست عزیز،برای AMD اول خود پردازنده هست که باید DDR3 باشه و بعد مادربرد،
بعدم دلیلی نداره که مادربرد DDR3 بخوای بخری،برتری خاصی به DDR2 نداره و ارزش نداره

حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟ CPU من X2 هست . حالا من میتونم CPU رو هم عوض کنم شما چی پیشنهاد میکنید ؟ یه CPU و یه Main ?

بابا چرا همه این قدر هر کسی که میاد تو فروم رو نا امید می کنید.بابا هر کی میاد تو فروم اگه مثل من به مشکل پول بخوره شما گریشو در میارین.من خودم با یه سی پی یو atlon X2 5000 و 2 Gig ram و 7200 gs بازی call of duty 5 رو با رزولوشن 768*1024 و انتی انلایزینگ X2 دو بار تموم کردم. با همین سیستم هم بازی هایی مثل,prince of persia ,empire total war assassin creed رو تموم کردم.بابا این قدر چرا تو کار خالی کردن جیب بچه هایید؟
من می گم amd بزار. حتی شخصا دیدم که همین سی پی یو خودم از intel 5200 هم تو بعضی از بازی ها بهتر کار میکنه.امسال هم فقط یه HD4670 یا 9600GT با 1Gig gddr3 می گیرم تادو سال هم گرافیک عوض نمی کنم.حالا می خوای پند بگیر خواه ملال.

دوستان من میخوام که سی پی یو AMD PHONOOM 2 X4 ساپورت کنه.

بعدشم همون DDR 2 کافیه. فکر کنم مدل سی پی یو مد نظرم 955 بود.

بعدش الان من PCI-E 16X دارم یعنی قدیمیه؟
شما میتونی مادربرد M4A78 PRO از برند ASUS رو انتخاب کنی که X4 رو هم ساپورت میکنه.
PCI-E 16X هم قدیمیه،اما هنوز کافیه.

حالا شما چی پیشنهاد میکنید ؟ CPU من X2 هست . حالا من میتونم CPU رو هم عوض کنم شما چی پیشنهاد میکنید ؟ یه CPU و یه Main ?

شما هم اگر بخوای مادربرد و CPU رو با هم عوض کنی بسته به هزینه گزینه های مختلفی داری،میتونی هم از Intel و هم از AMD انتخاب کنی.

مین حتما asus m4n78 بگیر هم ارزونه هم کار راه انداز.cpu هم تا هر چه قدر که بودجه داشتی برو بالا.
JUAREZ برای شما هم این خوبه.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم.

اگر میشه یه مدل هم از گیگابایت بهم مغرفی کنید.

در ضمن یک سایتی هم که ای دو مدل اسوس را میفروشه بگید تا مشخصاتشو ببینم

اگر سایت نمیدونید لطف کنید و خودتون مشخصات و قیمتاشونو بگید.

راستی برند اسوس مگه برند خوبیه؟

ذوست عزیز هیچ کدوم از مادربردهایی که گفتید pci-e 2 نداره و همشون pci-e 1 هستند.

من یه متدربرد میخوام که amd phonoom 2 x4 و pci-e 2 و رم ddr 2 تا باس حالا 1200 ساپورت کنه.

در ضمن PCI-E 2 با 16X LANE باشه.

ممنون.

Last edited by a moderator:
بابا چرا همه این قدر هر کسی که میاد تو فروم رو نا امید می کنید.بابا هر کی میاد تو فروم اگه مثل من به مشکل پول بخوره شما گریشو در میارین.من خودم با یه سی پی یو atlon X2 5000 و 2 Gig ram و 7200 gs بازی call of duty 5 رو با رزولوشن 768*1024 و انتی انلایزینگ X2 دو بار تموم کردم. با همین سیستم هم بازی هایی مثل,prince of persia ,empire total war assassin creed رو تموم کردم.بابا این قدر چرا تو کار خالی کردن جیب بچه هایید؟
من می گم amd بزار. حتی شخصا دیدم که همین سی پی یو خودم از intel 5200 هم تو بعضی از بازی ها بهتر کار میکنه.امسال هم فقط یه HD4670 یا 9600GT با 1Gig gddr3 می گیرم تادو سال هم گرافیک عوض نمی کنم.حالا می خوای پند بگیر خواه ملال.
مرسی ! نه وقعا ایولا . داداش جیب خالی کن هم شدیم ؟ خوبه حقوق نمی دن اینجا و اگر نه که .... . ما اگه چیزی پیشنهاد می کنیم سعی داریم متناسب با بودجه طرف حداکثر رو پیشنهاد کنیم که بعد از خرید و گذشت 1ماه کاسه چه کنم چه کنم دستش نگیره .در راستای خرید سیستم خودم یه دونه دارم با مانیتور 150تومن هم نمی خرند . اینم سیستمه دیگه . ارزون هم هست . روشن هم می شه ! اما همین فقط باهاش نت هم میام . ما خودمونم خبر داریم از جیب بچه ها . خودمون دنبال 1000تومنیم ، قدرشم خوب می دونیم;).اینها همه داداش خودمونن . چیز بد سعی می کنیم براشون نگیم
ذوست عزیز هیچ کدوم از مادربردهایی که گفتید pci-e 2 نداره و همشون pci-e 1 هستند.

من یه متدربرد میخوام که amd phonoom 2 x4 و pci-e 2 و رم ddr 2 تا باس حالا 1200 ساپورت کنه.

در ضمن PCI-E 2 با 16X LANE باشه.

ممنون.
M.B GIGABYTE GA-MA78GM-US2H
هست با 110تومن . حالم جدیدا از گیگا بهم می خوره با این اسم گذاری هاش . نه یاد می گیرم و نه دوست دارم که یاد بگیرم البته همیشه همین بوده . ضمنا ای ام دی پیشنهاد نمی دم معمولا واسه همین زیاد تو داستانش رون نیستم باید چرخ بزن تا چیزی گیر بیارم :biggrin1:

مشاوره در خريد

بازم سلام
اول از همه دوستاني كه نظر دادن تشكر ميكنم.
راستش من خودم هم ميدونم كه سيستم رو امروز ببندي يك ماه بعد يك چيزه جديدتر مياد:((

ولي منظورم از قديمي نشه اينه كه اگه خواستم ارتقا بدم مجبور نباشم mb عوض كنم چون همين الان به اين مشكل خوردم mb من فقط تا 2g ram ساپورت ميكنه و بيشتر از fx5500 هم بهش نميخوره. خوب اين ضد حاله ديگه:(

راستش تو سايت گيگابايت نوشته اين مادربرد (GA-MA785G-UD3H) اين قابليت ها رو داره
كه باعث ميشه با محصولات جديد بعدي هم همخواني داشته باشه؟!

من كه از بعضي هاش سر در نميارم اما واستون ميزارم يه نگاه بكنيد ببينيد چطوره (نسبت به قيمت)

1. فناوريClassic Ultra Durable نسخه سه با وجود خنك‌كننده مسي با كيفيت باعث فعاليت مادربورد در دماي پايين مي‌شود
  2. انقلاب جديد در بهينه‌سازي مصرف انرژي با وجود فناوريEasy energy Saver
  3. قابليت پشتيباني از پردازنده‌هاي سوكت AM3 سريII Phenom، Phenom وAthlon شركت AMD
  4. مجهز به پردازنده مجتمع HD4200 با قابليت پشتيباني از رابط Directx 10.1
  5. حداكثر كارايي با وجود رابط PCI-E x16 نسخه دو با قابليت پشتيباني از فناوري Hybrid Crossfire X
  6. امكان پخش صداي با كيفيت ديسك‌هاي نوريBlu-Ray با استفاده از كارت صداي ALC889A با نسبت سيگنال به نويز 106 دسي‌بل
  7. پشتيباني از استاندارد Dolby Home Theater براي لذت بردن از تجربه يك صداي محيطي واقعي
  8. پورت‌هاي HDMI و DVI براي انتقال تصاوير Full HD با قابليت پشتيباني از فناوري HDCP
  9. 50 هزار ساعت عمر مفيد با استفاده از خازن‌هاي جامد ژاپني

سلام،
من سه سال پیش یه سیستم گرفتم با این مشخصات:

CPU: intel core2 duo 1.8 GHz
VGA: 8400GS 512MB
Motherboard: GA-P31-S3L

الان میخوام یه کاری کنم که بتونه اکثر بازی ها رو با ته گرافیک بکشه. برا همین میخوام یه CPU ی core2 quad روش بندازم که اسم مدلش Q8200 هست.

میخوام بدونم اگه این CPU رو روی سیستمم بذارم، می تونم بازی هایی مثل crysis و GRID رو ته گرافیک بازی کنم؟ یا گرافیک کارت 8400GS حتی با این CPU هم نمی تونه بازی هایی مثل Crsysis, Farcry2, GRID و ... رو ته گرافیک اجرا کنه؟

آخرین ویرایش:
من الان asus m4n78 se دارم که اصلا ازش راضی نیستم . فکر میکنم سرعت 4890 و Cpu رو گرفته .

این asus m4n78 خالی بهتر از اونه ؟ چه امکاناتی بیشتر داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or