مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام به دوستان.
می خواستم سیستم رو ارتقا بدم. نیازهای کاری من اینهاست:
1. دانلود آفلاین که سیستم دست کم باید 8 ساعت کامل بدون کوچکترین استراحتی کار کنه.
2. شبیه سازی کنسولها مثل PS2 و Wii.
3. انجام بازیهای گرافیک بالا.
سیستم قبلی من اینتل تک هسته ای 2.4 فول هست با 750 مگ رم معمولی که دانلود آفلاین رو عالی برام انجام میده بدون دی سی. اما برای

منظورهای 2 و 3 مشخصا سیستم بالا می خوام.
یکی از دوستانم الان با سیستمی با سی پی یو AMD 7750 رو هسته ای و مادر بورد MSI K9A2 CF-F و 2 گیگ رم و کارت گرافیکی

جی فورس 9500 یک گیگ راحت بازیهای گرافیک بالا و شبیه سازی PS2 و Wii رو با سرعت واقعا بالا انجام میده.
مشکل من سر خرید AMD یا Intel هستش! فقط به علت دانلود آفلاین و احتمال داغ شدن و ریست سیستم در AMD.
با این تواصیف:
1. AMD 7750 و Intel 7400 کدوم قویترند؟
2.با 300 تومن جی می تونم بخرم؟
AMD:
سی پی یو 9650 4 هسته ای
همون مادر بورد دوستم
2 گیگ رم
کارت گرافیک 9600 دی دی آر 3
یا
Intel:
سی پی یو 7400
اگر با 300 تومن سیستم مطابق نیازهای بنده معرفی کنید خیلی ممنون میشم. یه کم هم عجله دارم! (سی پی یو + مادر بورد با ساپورت فایر کراس + کارت گرافیک + رم)
مرسی
همه اینها با 300تومن محقق نمی شه .
cpu: e7400
mb: p5kpl-1600
ram:2*2gb/800
vga:hd 4770
-----
اینها حدودا 410تومن می شه . می تونی رم رو 2تا 1گیگ فرض کنی که 25تومنی کم می شه . گرافیک رو هم 9600gtبگیری با 35الی 40تومن کم تر(البته کراس فایر تعطیل می شه اینطوری دیگه چون این چیپ انویدیا هست) .سی پی یو هم اگه e5300برداری 50تومنی کم می شه که خوب با این 7400فرق داره دیگه مسلما از نظر راندمان. اما من در حالت حدالقل اینی رو که نوشت پیشنهاد می کنم

آخرین ویرایش:
با سلام به دوستان.
می خواستم سیستم رو ارتقا بدم. نیازهای کاری من اینهاست:
1. دانلود آفلاین که سیستم دست کم باید 8 ساعت کامل بدون کوچکترین استراحتی کار کنه.
2. شبیه سازی کنسولها مثل PS2 و Wii.
3. انجام بازیهای گرافیک بالا.
سیستم قبلی من اینتل تک هسته ای 2.4 فول هست با 750 مگ رم معمولی که دانلود آفلاین رو عالی برام انجام میده بدون دی سی. اما برای

منظورهای 2 و 3 مشخصا سیستم بالا می خوام.
یکی از دوستانم الان با سیستمی با سی پی یو AMD 7750 رو هسته ای و مادر بورد MSI K9A2 CF-F و 2 گیگ رم و کارت گرافیکی

جی فورس 9500 یک گیگ راحت بازیهای گرافیک بالا و شبیه سازی PS2 و Wii رو با سرعت واقعا بالا انجام میده.
مشکل من سر خرید AMD یا Intel هستش! فقط به علت دانلود آفلاین و احتمال داغ شدن و ریست سیستم در AMD.
با این تواصیف:
1. AMD 7750 و Intel 7400 کدوم قویترند؟
2.با 300 تومن جی می تونم بخرم؟
AMD:
سی پی یو 9650 4 هسته ای
همون مادر بورد دوستم
2 گیگ رم
کارت گرافیک 9600 دی دی آر 3
یا
Intel:
سی پی یو 7400
اگر با 300 تومن سیستم مطابق نیازهای بنده معرفی کنید خیلی ممنون میشم. یه کم هم عجله دارم! (سی پی یو + مادر بورد با ساپورت فایر کراس + کارت گرافیک + رم)
مرسی
توقعات شما از سیستم بالاس و پولت کم!
1-مشخصه که Intel E7400 قویتره
2-با 300 تومن هیچی
اینا حداقل قطعات مطابق با نیازای شماس :
CPU:INTEL E5300
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5KPL/1600
VGA:9600GT 512MB DDR3
که حدود 365 تومن میشه،

آخرین ویرایش:
يه چند تا سوال از روي بي سوادي

با سلام دوباره

راستش اين چند روزي كه دنبال سيستم ميگشتم يه چند تا سوال برام پيش آمد كه اگه ميشه لطف كنيد جواباش رو بگيد تا منم از بيسوادي در بيام.

اول اينكه نميدونم چرا اكثر كاربرها از amd خوششون نمياد؟ دليل خاصي داره؟ اكثرا اينتل رو ترجيح ميدن، آيا intel يه مزيتهايي داره؟ يا اينكه amd يه معايبي داره؟

دوم اينكه اين كراس فاير كه ميگن واقعا چقدر كار ميكنه؟ مثال ميزنم: مثلا اين mb كه من گفتم hd4200 رو آنبرد داره حالا اگه من يه hd4850 بهش اضافه كنم مثل يه hd9050 كار ميكنه ؟ بعدش هم اين كراس فاير كار سختي هست يا اينكه يه كاره ساده ، يعني منظورم اينه كه برنامه ميخواد ، فيش رابط ميخواد ... چجوريه؟

يه سواله ديگه اينكه معادل hd به fx چنده؟ يعني منظورم اينه كه يه hd4200 يا hd4850 معادل چند fx هست fx5500 يا مثلا fx8800 ؟ ديگه بي سواديه ديگه چيكار كنم.

فقط هركدوم از دوستان كه زحمت ميكشن من رو از بي سوادي در ميارن ، يه لطفي هم بكنند اگه امكان داره هر 4 تا سوال رو جواب بدن.

باز هم از همه ممنونم

با سلام دوباره

راستش اين چند روزي كه دنبال سيستم ميگشتم يه چند تا سوال برام پيش آمد كه اگه ميشه لطف كنيد جواباش رو بگيد تا منم از بيسوادي در بيام.

اول اينكه نميدونم چرا اكثر كاربرها از amd خوششون نمياد؟ دليل خاصي داره؟ اكثرا اينتل رو ترجيح ميدن، آيا intel يه مزيتهايي داره؟ يا اينكه amd يه معايبي داره؟

دوم اينكه اين كراس فاير كه ميگن واقعا چقدر كار ميكنه؟ مثال ميزنم: مثلا اين mb كه من گفتم hd4200 رو آنبرد داره حالا اگه من يه hd4850 بهش اضافه كنم مثل يه hd9050 كار ميكنه ؟ بعدش هم اين كراس فاير كار سختي هست يا اينكه يه كاره ساده ، يعني منظورم اينه كه برنامه ميخواد ، فيش رابط ميخواد ... چجوريه؟

يه سواله ديگه اينكه معادل hd به fx چنده؟ يعني منظورم اينه كه يه hd4200 يا hd4850 معادل چند fx هست fx5500 يا مثلا fx8800 ؟ ديگه بي سواديه ديگه چيكار كنم.

فقط هركدوم از دوستان كه زحمت ميكشن من رو از بي سوادي در ميارن ، يه لطفي هم بكنند اگه امكان داره هر 4 تا سوال رو جواب بدن.

باز هم از همه ممنونم
دوستان اجازه بدهند من جواب پست ایشان را بدهم
دلیل اینکه خیلی از کاربرا AMD رو قبول ندارن بیشتر به ذهنیت کاربرا از گذشته ی این کمپانی برمیگرده . چون در قدیم زمانی که پردازنه ها با معماری k5 و همان حوالی تولید میشدند سی پی یو های AMD خیلی بیشتر گرما تولید میکردند که به مرور این نقیصه رفع گردید و موارد دیگری هم هست از قبیل باگ تاخیری که در سری اول فنوم وجود داره و پیشی گرفتن محصولات جدید اینتل هم از نظر فناوری و هم از نظر قیمت. در حال حاضر من هم غیر از سری بی نقص Phenom II AMD هیچ سی پی یوی دیگر از این کمپانی را پیشنهاد نمیکنم.
اگر مادر برد شما از هایبرید کراس فایر پشتیبانی میکنه تا حدودی در کاراییی تاثیر خواهد داشت . و برای مثال عرض میکنم کراس فایر دو کارت radeon hd 4670 در حالت 16x*2 توانی در حد hd4850 دارد.
بله یک فیش رابط میخواد که گاهی در بسته بندی موجوده و زیاد کار سخت نیست و پیکربندی به راحتی توسط درایور صورت میگیرد. که راندمان هم تا حدی بالا هستش و گاهی در حد همون یه کارت که بستگی به بازی هم داره. من در کل برای کارتهای متوسط به پایین پیشنهاد نمیکنم.
دوست عزیز عبارت fx پیشوند کارتهای گرافیکی سری 5000 انویدیا هستش و خیلی وقته که دیگه اصلا تولید نمیشه اما اگه منظ. بهتر است از سایتهای بنچ مارک کمک بگیری در ضمن سری 4000 hd مستقیما رقیب سری8000و 9000 انویدیاست و غیر مستقیم رقیب سری gt .و امروز هم خوشبختانه رقابت نزدیک باعث شده که در اکثر مدلها قیمتها نمایانگر توانایی کارتها هستند .

بچه ها این کارت گرافیک ATI HD4800 توی بازار اومده اگه هست لطفا قیمت و یک سیستم خوب متناسب با این کارت پیشنهاد کنید همچنین مادربورد خودم Asus P5W DH Deluxe هست فکر کنم بتون این کارت رو ساپورت کنه

اول تشكر ميكنم از شما دوست عزيز كه من رو از بي سوادي در آوردي.:love:

بعدش هم يك سوال ديگه: پس با اين اوصاف نظرتون راجب AMD Phenom II X3 720 'Black Edition چيه؟

آيا قابل توجه هستش؟ عملكردش تو بازيها چطوريه؟

بازهم از راهنمايهاتون ممنونم

آخرین ویرایش:
دوستان من رفتم تهران گرافیک ati radeon 4890 black قیمتش 270 تومن بود.

قیمت gtx 275 هم 290 تومن هست.

اینم مشخصاتشون:

ati 4890 black:
core clock: 1000
memory clock: 4000
memory bus:256
stream:800

gtx 275:

core:700
memory clock : 2268
memory bus:448
stream:?

بعدش gtx 275 با حافظه 896 مگ و Ati 4890 با حاظه ی 1gb هست.

حالا به نظرتون کدومو بگیرم؟

بعدش من یکی از فامیلامون داره از آمریکا میاد.

xbox 360 هم تا ماه اکتبر 249 دولار میشه.

به نظرتون بگم xbox بیاره یا سیستم ارتقا بدم؟

گمرکیش زیاده؟

میرزه بگم بیاره؟

راستی xbox 360 elite 249 دولار هستا.

اینم مشخصاتشون:

ati 4890 black:

gtx 275:

گمرکیش زیاده؟

میرزه بگم بیاره؟

دو کارتی که گفتی خیلی به هم نزدیک هستند اما بر اساس بنچمارکها من خودم 275رو پیشنهاد می دم . البته فرق خیلی زیادی ندارند .
به جنسی که اون داره میاره هم مگه بر می خوره گمرک؟ فکر نمی کنم به یدونه اش بربخوره .
بستگی داره . ما می گیم هیچی بازی با pc نمی شه . اما خوب 360هم بدک نیست و تا یه مدتی از تعویض سیستم بی خیالی دیگه

وست من 250تومن برای هر دو قطعه؟
می تونم بگم این بودجه تا انتهای یک سال هم شما رو پشتیبانی نمی ده من هم نظرم با Saren Arterius یکی هست(این هم کارایی 3ساله نداره اما بیشتر از این با بودجه شما همخوانی نداره) . اما اگر امکان داره برات سعی کن پول بگذاری روش . مشگل بودجه رو همه از جمله خود من داریم .

راستش تنها مسئله اینجا بودجه نیست. مسئله اساسی اینه که قیمت xbox360 الان شده 200 یورو که میشه 270 تومن حدوداً. چرا من باید یه PC بگیرم که تا پنج سال دیگه همه بهش می خندن، گرافیکش تو همون مایه هاست و قیمتش دو برابره؟ تازه از امکانات جدیدی که برای x360 درحال اجراست مثل project natal هم خبری نیست. در حالی که 360 به تازگی داره مثل wii کنترل حرکتی می گیره، حداقل 6-7 سال عمر داره و گرافیکش هم تو همون حدوداست؟

بچه ها این کارت گرافیک ATI HD4800 توی بازار اومده اگه هست لطفا قیمت و یک سیستم خوب متناسب با این کارت پیشنهاد کنید همچنین مادربورد خودم Asus P5W DH Deluxe هست فکر کنم بتون این کارت رو ساپورت کنه
اینی که شما گفتی مدلی از کارت نیست بلکه یه خانواده از چیپ های ati هستش که مدلای مختلفی داره ، حالا شما کدوم مد نظرت هستش ؟
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.;)
واسه ارتقاء هم قطعات+بودجه ای که داری رو بگو تا بشه نظر داد چون اینجوری به نتیجه نمیرسی.;)

گمرکیش زیاده؟

میرزه بگم بیاره؟

خوب این بستگی به شما داره اگه میخوای راحت و بی دردسر بازی کنی خوب خرید کنسول مثل همین 360 به شدت توصیه میشه در غیر اینصورت یه کارتی مثل 275 میتونه انتخاب خوبی باشه.;)
در مورد گمرگی هم ، نهایت فرقش با اینجا 40 45 تومن هستش البته بستگی به مدلی که میخوای بیاری داره.;)

با سلام دوباره

باز هم از همه ممنونم
بجز بحث ذهنیت کاربران، شرکت AMD در این چند ساله پردازنده ی جدید با معماری جدیدی که قدرت رقابت یا برتری نسبت به پردازنده های Intel رو داشته باشه عرضه نکرده و سهمش رو در این محصولات کم کرده،بجز سری Phenom II X3/X4 که برای اولین بار رقابتی بودند اما در حال حاضر با عرضه ی Core i5 750 که تقریبا سریعتر از تمام Phenom II ها عمل میکنه ،اونها هم دیگر حرفی برای گفتن ندارند تا وقتی که قیمتشون شکسته بشه.

اول تشكر ميكنم از شما دوست عزيز كه من رو از بي سوادي در آوردي.:love:

بعدش هم يك سوال ديگه: پس با اين اوصاف نظرتون راجب AMD Phenom II X3 720 'Black Edition چيه؟

آيا قابل توجه هستش؟ عملكردش تو بازيها چطوريه؟

بازهم از راهنمايهاتون ممنونم
بنسبت قیمتش خوبه و عملکرد بازی هم هم اندازه ی یه دو هسته ای سریع Intel هست.

اینم مشخصاتشون:

ati 4890 black:

gtx 275:

گمرکیش زیاده؟

میرزه بگم بیاره؟

یا باید یه PC قوی واسه بازی بگیری که کارت GTX 275 و یه پردازنده ی چهار هسته ای خوب داشته باشه که بدون مانیتور دست کم 600 تا 800 تومن درمیاد
یا باید همون XBOX 360 رو بگیری که البته الان دیگه نمیشه گفت عمرش تا نسل بعدی بیشتر از این PC هست اما مسلما این PC قویتره.

سلام:smile:
آقا فرشید این corei5 و مینهای p55 کی آماده عرضه میشه؟
ممنون:smile:
این قطعات امروز رسید و فردا برای فروش محدود آماده میشه،چون تعداد محدوده و خیلی ها هم از قبل پیش خرید کردن
مادربرد ASUS P7P55D/PRO/Deluxe هم براش رسیده.

اینی که شما گفتی مدلی از کارت نیست بلکه یه خانواده از چیپ های ati هستش که مدلای مختلفی داره ، حالا شما کدوم مد نظرت هستش ؟
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.;)
واسه ارتقاء هم قطعات+بودجه ای که داری رو بگو تا بشه نظر داد چون اینجوری به نتیجه نمیرسی.;)

خوب این بستگی به شما داره اگه میخوای راحت و بی دردسر بازی کنی خوب خرید کنسول مثل همین 360 به شدت توصیه میشه در غیر اینصورت یه کارتی مثل 275 میتونه انتخاب خوبی باشه.;)
در مورد گمرگی هم ، نهایت فرقش با اینجا 40 45 تومن هستش البته بستگی به مدلی که میخوای بیاری داره.;)
داداش من میخوام مدی الیت بگیرم.

اینجا قیمتش خدودا 450 تومن هست.

راستی اگه از آمریکا بیارم به تلوریون ای اینجا میخوره؟

باید کپی خورش کنم؟

بدون کپی خور کردن هیچ بازی نمیاد یا بعضا بازیاش فقط؟

داداش من میخوام مدی الیت بگیرم.

اینجا قیمتش خدودا 450 تومن هست.

راستی اگه از آمریکا بیارم به تلوریون ای اینجا میخوره؟

باید کپی خورش کنم؟

بدون کپی خور کردن هیچ بازی نمیاد یا بعضا بازیاش فقط؟
شما باید این حرف ها را تو تایپک مختص خودش تو قسمت ترد های 360 بزنی نه اینجا!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or