مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میزان حرفه ایی بودن بعضی از دوستان سوای بی احترامی به افراد دیگر البته من قصد نداشتم بزادم ولی خودشون اصرار دارن
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=3285&highlight=pccooler
بعد از 10 سال کار مداوم و حرفهایی در آیتی و اکنون پس از تبدیل به تخصصی ترین فروشگاه در تهران بازهم کافی نیست باید از دیگران اجازه گرفت !!

آخرین ویرایش:
سلام
کسی می تونه یه مشاوره بده برایه
بستن یه سیستم ؟؟؟؟
هزینه اش هم 700 الی 800 تومان بشه .
سیستم هم مخصوص بازی و اجرایه گیم باشه .
با تشگر
ما اینجا برای همین کار هستیم دوست عزیز

CPU:INTEL E7400
RAM:2*2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:ATI 4770 512DDR5
HDD:MAXTOR 500 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN BLACK
MONITOR:SAMSUNG 1933
اینا میشن حدود 780 تومن

بچه ها قیمت قطعات توی ستون اول و دوم بدون Motherboard و Hard و Optical Drive توی ایران چقدر هست و همچنین کدام سیستم رو پیشنهاد میکنین ممنون
هیچ کدوم رو پیشنهاد نمی کنیم،لیستا قدیمین،تازه سیستمای OEM هستن
شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی،ما میگیم چی بگیری

سلام دوستان.من مییخام با 850 تومان یه سیستم جمع کنم اگه ممکن هست مرا راهنمای کنید و سیستم پیشنهادی را بگید.مشخصات:cpu اینتل-بدون مانیتور-برای کارای گرافیکی سنگین و بازی گرافیک بالا میخام-در ضمن تا 2و3 ماه اینده من فرصت دارم صبر کنم بهتره؟یا الان خرید کنم؟:confused:لطفا قیمت تک تک قطعات را بنویسید.پیشا پیش ممنون.

CPU:INTEL Q8400
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:GTX 275 896MB
POWER:585W GREEN
اینا میشن حدود 850 تومن

صبر کردن برای شما که میخوای 850 تومن هزینه کنی خیلی فرق نمیکنه،فقط تا 3 ماه دیگه برای گرافیک میشه انتخاب بهتری داشت،البته یه مقدار بالاتر ازهزینه ی شما

هیچ کدوم رو پیشنهاد نمی کنیم،لیستا قدیمین،تازه سیستمای OEM هستن
شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی،ما میگیم چی بگیری
دوست عزیز کل بودجه من 600 تومان هست حالا من خودم VGA مد نظرم ATI HD4870 X2 و CPU هم 3.79GHz Intel Core i7-965 هست البته قصد فروش مادربورد رو ندارم چون فکر کنم بتونه این قطعات رو ساپورت کنه مادربوردم Asus P5W DH Deluxe هست ولی می خوام VGA حتما ATI باشه :smile:

دوست عزیز کل بودجه من 600 تومان هست حالا من خودم VGA مد نظرم ATI HD4870 X2 و CPU هم 3.79GHz Intel Core i7-965 هست البته قصد فروش مادربورد رو ندارم چون فکر کنم بتونه این قطعات رو ساپورت کنه مادربوردم Asus P5W DH Deluxe هست ولی می خوام VGA حتما ATI باشه :smile:
فکرت خیلی اشتباهه دوست عزیز،
اون لیستی که شما داده بودی هر کدوم از سیستماش فقط حدود 3000 دلار دست کم قیمت داشت

بعدم این قطعاتی که مد نظر داری برای خرید پولش حداقل 3 برابر این 600 تومنی هست که شما میخوای هزینه کنی!! چطوری فکر کردی که میشه اونا رو خرید؟
تازه مادربرد فعلی شما هم اصلا سوکتش با سوکت Core i7 فرق میکنه و نمیتونه اونو قبول کنه
بعلاوه،هیچ کدوم از اون CPU و گرافیکی که گفتی بهیچ وجه ارزش خرید ندارن، حتی واسه کسی که اونقدر پول هم داشته باشه،

شما اینو میتونی بخری:
CPU:INTEL E7400
VGA:ATI 4870 512 DDR5
POWER:535W GREEN
که بدون مادربرد که خودت داری حدود 600 تومن میشن.

حالا یعنی این CPU ای که شما معرفی کردی مادربوردم ساپورت میکنه همچنین اگه بودجه رو 700 تومان کنم ATI 4870 X2 رو میشه بست در ضمن آقا فرشید من فقط این دو قطعه رو میخوام یعنی اون لیستی که دادید همه رو نمیخوام ممنون:smile:

دوست عزیز همون 4870 X2 که شما نوشتی قریب به 450-500 تومن قیمتشه
شما میتونی با همون GTX 275 که فرشید جان پیشنهاد دادند بیشترین استفاده رو داشته باشی، بدون اینکه کمترین فشاری روی کارتت بیاد! و مطمئن باش حالا حالا ها کم هم نمیاره

دوست عزیز همون 4870 X2 که شما نوشتی قریب به 450-500 تومن قیمتشه
شما میتونی با همون GTX 275 که فرشید جان پیشنهاد دادند بیشترین استفاده رو داشته باشی، بدون اینکه کمترین فشاری روی کارتت بیاد! و مطمئن باش حالا حالا ها کم هم نمیاره
دوست عزیز این کارت ATI HD 4890 1G چطوره الان قیمتش 290 هست فکر کنم کارت خوبی باید باشه

حالا یعنی این CPU ای که شما معرفی کردی مادربوردم ساپورت میکنه همچنین اگه بودجه رو 700 تومان کنم ATI 4870 X2 رو میشه بست در ضمن آقا فرشید من فقط این دو قطعه رو میخوام یعنی اون لیستی که دادید همه رو نمیخوام ممنون:smile:
بله،اگر بایوس مادربردت رو قبل از عوض کردن CPU آپدیت کنی،میخوره
من که گفتم اون 4870X2 اصلا ارزش خرید نداره دیگه،شما یا باید یه کارت سریع مثل 4890 یا GTX 275 بگیری یا صبر کنی تا یکی دو ماه دیگه تا کارتای 5870/5850 بیان که سرعتشون از اون 4870X2 بیشتره و قیمتشون کمتر
واسه 2 تا قطعه میتونی اینا رو بگیری:

CPU:INTEL Q9550
VGA:ATI HD4850/GTX 275

البته پاور قوی 550 وات به بالا میخواد.
دوست عزیز این کارت ATI HD 4890 1G چطوره الان قیمتش 290 هست فکر کنم کارت خوبی باید باشه
کارت خوبیه ولی انتخاب اول GTX 275 هست و بعد 4890

[QUOTE/]
CPU:INTEL Q8400
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:GTX 275 896MB
POWER:585W GREEN
اینا میشن حدود 850 تومن

صبر کردن برای شما که میخوای 850 تومن هزینه کنی خیلی فرق نمیکنه،فقط تا 3 ماه دیگه برای گرافیک میشه انتخاب بهتری داشت،البته یه مقدار بالاتر ازهزینه ی شما[/QUOTE]

CPU رو نمیتونم I5 بردارم؟راندمان کدوم بیشتره؟اصلا چه فرقی با هم دارن؟

میزان حرفه ایی بودن بعضی از دوستان سوای بی احترامی به افراد دیگر البته من قصد نداشتم بزادم ولی خودشون اصرار دارن
http://lioncomputer.ir/forum/showthr...light=pccooler
بعد از 10 سال کار مداوم و حرفهایی در آیتی و اکنون پس از تبدیل به تخصصی ترین فروشگاه در تهران بازهم کافی نیست باید از دیگران اجازه گرفت !!
والا نمیدونم چی باید بگم از یه همچین شرکتی واقعا بعیده ، ولی اینجا تاپیک مشاوره هستش جای اینجور بحثا نیست.;)

يه سوال فني
ايا اين سري cpu هاي core2 dou از 2 تا cpu تك هسته تشكيل شده ؟.زماني كه مثلا رويه يه لپتاپ ميزنه 2.66 Ghz .اين كل قدرتش يا ماله هر cpu?
الان سري جديد cpu هاي intel كي مياد؟
اصلا چيز جديدي داره؟

ديدم راهنمايي در مورد لپتاپ اونبر داره خاك ميخوره
گفتم اينجا بگم:
ميشه يكي اينجا يه مدل ازلپ تاپ سوني يا هر مارك ديگه ايي معرفي كنه كه گرافيك و cpu قوي داشته باشه.
بيشتر براي كار با نرم افزار هاي گرافيكي سنگين مثل اتوكد يا 3d max اگه اشتباه نكنم.
قيمت تا 1 ميليون و 500 و 600 .

آخرین ویرایش:
يه سوال فني
ايا اين سري cpu هاي core2 dou از 2 تا cpu تك هسته تشكيل شده ؟.زماني كه مثلا رويه يه لپتاپ ميزنه 2.66 Ghz .اين كل قدرتش يا ماله هر cpu?
اصلا چيز جديدي داره؟

گفتم اينجا بگم:
ميشه يكي اينجا يه مدل ازلپ تاپ سوني يا هر مارك ديگه ايي معرفي كنه كه گرافيك و cpu قوي داشته باشه.
بيشتر براي كار با نرم افزار هاي گرافيكي سنگين مثل اتوكد يا 3d max اگه اشتباه نكنم.
عبارت douبه معنی دو هست و یعنی سی پی یو دارای دو هسته مثلا 2.66هست .
نسل های زیادی اومده . c2d,c2Q,Ci7,Ci5.اینها همگی در بازار ما موجوده در حال حاظر که بسته به بودجه شما می شه پیشنهاد داد .

در مورد لب تاپ من یک بار دیگه هم صحبت کردم . ببینید اصولا لب تاپ ها به دلیل محیط کوچیکی که برای سخت افزار خودشون دارند باید در ساختشون بحث دما خیلی مورد نظر باشه . خوب این باعث شده که شرکت های سازنده به دو دلیل زیر دست به ساخت لب تاپ با گرافیک بالا نزنند(نکه نباشه هست اما ..):
1-هزینه
2-دما
در اون رنج من HP Pavilion dv6-1225ee Entertainment Notebook PC (NZ342EA) رو پیشنهاد می دم . خوبه در حد خوبه . اما بازی با گرافیک فرق می کنه .
در برنامه های ترسیم سازه ای و صنعتی کارتها باید در پردازش لبه ها و رئوس قوی باشند اما در بحث بازی باید در پردازش پیکسلی قوی عمل کنند . اگر کارتون فقط گرافیک سه بعدی و طراحی اینچنینی هست برید سراغ لب تاپی که از کارتهای کوادرو پشتیبانی کنه .
اما اگر بازی مد نظر هست سراغ این لب تاپ ها نرید .توشیبا هم یک مدل کازمیو داره که x360فکر کنم نام داره . گرافیک بهتری از این لبتاپ اچ پی داره . اما این سی پی یو قوی تری داره .
شما یادت باشه که در خرید لبتاپ config مد نظر رو بخری . یه مدل ممکنه چند تاconfig داشته باشه

يه سوال فني
اصلا چيز جديدي داره؟

گفتم اينجا بگم:
دوست عزیز،نصب نرم افزارهای گرافیکی سنگین روی لپ تاپ کار عاقلانه ای نیست،حالا هر چقدر هم اون لپ تاپ سریع باشه،واسه همچین کاری باید فکر بالاتر از دو میلیون هزینه باشی.
نرم افزارهای گرافیک حرفه ای بخاطر بار بسیار سنگینی که روی سیستم میزارن،خارج از قدرت بیشتر پردازنده های موبایل هستن و سرعت کمتری نسبت به سری دسکتاپ میدن و فقط باطری رو خالی و ضعیف می کنن.

عبارت douبه معنی دو هست و یعنی سی پی یو دارای دو هسته مثلا 2.66هست .
نسل های زیادی اومده . c2d,c2Q,Ci7,Ci5.اینها همگی در بازار ما موجوده در حال حاظر که بسته به بودجه شما می شه پیشنهاد داد .

در مورد لب تاپ من یک بار دیگه هم صحبت کردم . ببینید اصولا لب تاپ ها به دلیل محیط کوچیکی که برای سخت افزار خودشون دارند باید در ساختشون بحث دما خیلی مورد نظر باشه . خوب این باعث شده که شرکت های سازنده به دو دلیل زیر دست به ساخت لب تاپ با گرافیک بالا نزنند(نکه نباشه هست اما ..):
1-هزینه
2-دما
در اون رنج من HP Pavilion dv6-1225ee Entertainment Notebook PC (NZ342EA) رو پیشنهاد می دم . خوبه در حد خوبه . اما بازی با گرافیک فرق می کنه .
در برنامه های ترسیم سازه ای و صنعتی کارتها باید در پردازش لبه ها و رئوس قوی باشند اما در بحث بازی باید در پردازش پیکسلی قوی عمل کنند . اگر کارتون فقط گرافیک سه بعدی و طراحی اینچنینی هست برید سراغ لب تاپی که از کارتهای کوادرو پشتیبانی کنه .
اما اگر بازی مد نظر هست سراغ این لب تاپ ها نرید .توشیبا هم یک مدل کازمیو داره که x360فکر کنم نام داره . گرافیک بهتری از این لبتاپ اچ پی داره . اما این سی پی یو قوی تری داره .
شما یادت باشه که در خرید لبتاپ config مد نظر رو بخری . یه مدل ممکنه چند تاconfig داشته باشه

دوست عزیز،نصب نرم افزارهای گرافیکی سنگین روی لپ تاپ کار عاقلانه ای نیست،حالا هر چقدر هم اون لپ تاپ سریع باشه،واسه همچین کاری باید فکر بالاتر از دو میلیون هزینه باشی.
نرم افزارهای گرافیک حرفه ای بخاطر بار بسیار سنگینی که روی سیستم میزارن،خارج از قدرت بیشتر پردازنده های موبایل هستن و سرعت کمتری نسبت به سری دسکتاپ میدن و فقط باطری رو خالی و ضعیف می کنن.
مرثي
الان تو لپتاپ ها سوني يه مدل هست به اسم vgn-sr26 g\b\p كه اين طوري كه تو مشخصاتش تو كاتالوگ زده گرافيكش 1.5 گيگ هست hd3470 >>ati
ولي مانيتورش كوچيكه13.3 wxga
cpu هم فكر كنم يه خورده ضعيف باشه.
core2dou 2.26
نظرتون چيه براي كار من؟

مرثي
الان تو لپتاپ ها سوني يه مدل هست به اسم vgn-sr26 g\b\p كه اين طوري كه تو مشخصاتش تو كاتالوگ زده گرافيكش 1.5 گيگ هست hd3470 >>ati
ولي مانيتورش كوچيكه13.3 wxga
cpu هم فكر كنم يه خورده ضعيف باشه.
core2dou 2.26
نظرتون چيه براي كار من؟
نظر من همون نظر قبلیه.
اون مدل گرافیکی که نوشتی اندازه ی یه کارت گرافیک 60 تومنی هم سرعت نداره، Preview گرفتن با اون کارت یعنی فاجعه!
اون رم 1.5 گیگ هم فقط تبلیغاتیه و با رم اصلی سیستم Share هست،اصلا کی گفته که مقدار رم توی سرعت گرافیکی تاثیر مهمی داره؟
اون CPU هم برا کار گرافیکی خیلی ضعیفه،همونطور که گفتم کلا قید لپ تاپ رو واسه این کار بزن.با این پول میشه یه PC حرفه ای کار گرافیکی بست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or