مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میزان حرفه ایی بودن بعضی از دوستان سوای بی احترامی به افراد دیگر البته من قصد نداشتم بزادم ولی خودشون اصرار دارن
http://lioncomputer.ir/forum/showthr...light=pccooler
بعد از 10 سال کار مداوم و حرفهایی در آیتی و اکنون پس از تبدیل به تخصصی ترین فروشگاه در تهران بازهم کافی نیست باید از دیگران اجازه گرفت !!
والا نمیدونم چی باید بگم از یه همچین شرکتی واقعا بعیده ، ولی اینجا تاپیک مشاوره هستش جای اینجور بحثا نیست.;)

يه سوال فني
ايا اين سري cpu هاي core2 dou از 2 تا cpu تك هسته تشكيل شده ؟.زماني كه مثلا رويه يه لپتاپ ميزنه 2.66 Ghz .اين كل قدرتش يا ماله هر cpu?
الان سري جديد cpu هاي intel كي مياد؟
اصلا چيز جديدي داره؟

ديدم راهنمايي در مورد لپتاپ اونبر داره خاك ميخوره
گفتم اينجا بگم:
ميشه يكي اينجا يه مدل ازلپ تاپ سوني يا هر مارك ديگه ايي معرفي كنه كه گرافيك و cpu قوي داشته باشه.
بيشتر براي كار با نرم افزار هاي گرافيكي سنگين مثل اتوكد يا 3d max اگه اشتباه نكنم.
قيمت تا 1 ميليون و 500 و 600 .

آخرین ویرایش:
يه سوال فني
ايا اين سري cpu هاي core2 dou از 2 تا cpu تك هسته تشكيل شده ؟.زماني كه مثلا رويه يه لپتاپ ميزنه 2.66 Ghz .اين كل قدرتش يا ماله هر cpu?
اصلا چيز جديدي داره؟

گفتم اينجا بگم:
ميشه يكي اينجا يه مدل ازلپ تاپ سوني يا هر مارك ديگه ايي معرفي كنه كه گرافيك و cpu قوي داشته باشه.
بيشتر براي كار با نرم افزار هاي گرافيكي سنگين مثل اتوكد يا 3d max اگه اشتباه نكنم.
عبارت douبه معنی دو هست و یعنی سی پی یو دارای دو هسته مثلا 2.66هست .
نسل های زیادی اومده . c2d,c2Q,Ci7,Ci5.اینها همگی در بازار ما موجوده در حال حاظر که بسته به بودجه شما می شه پیشنهاد داد .

در مورد لب تاپ من یک بار دیگه هم صحبت کردم . ببینید اصولا لب تاپ ها به دلیل محیط کوچیکی که برای سخت افزار خودشون دارند باید در ساختشون بحث دما خیلی مورد نظر باشه . خوب این باعث شده که شرکت های سازنده به دو دلیل زیر دست به ساخت لب تاپ با گرافیک بالا نزنند(نکه نباشه هست اما ..):
1-هزینه
2-دما
در اون رنج من HP Pavilion dv6-1225ee Entertainment Notebook PC (NZ342EA) رو پیشنهاد می دم . خوبه در حد خوبه . اما بازی با گرافیک فرق می کنه .
در برنامه های ترسیم سازه ای و صنعتی کارتها باید در پردازش لبه ها و رئوس قوی باشند اما در بحث بازی باید در پردازش پیکسلی قوی عمل کنند . اگر کارتون فقط گرافیک سه بعدی و طراحی اینچنینی هست برید سراغ لب تاپی که از کارتهای کوادرو پشتیبانی کنه .
اما اگر بازی مد نظر هست سراغ این لب تاپ ها نرید .توشیبا هم یک مدل کازمیو داره که x360فکر کنم نام داره . گرافیک بهتری از این لبتاپ اچ پی داره . اما این سی پی یو قوی تری داره .
شما یادت باشه که در خرید لبتاپ config مد نظر رو بخری . یه مدل ممکنه چند تاconfig داشته باشه

يه سوال فني
اصلا چيز جديدي داره؟

گفتم اينجا بگم:
دوست عزیز،نصب نرم افزارهای گرافیکی سنگین روی لپ تاپ کار عاقلانه ای نیست،حالا هر چقدر هم اون لپ تاپ سریع باشه،واسه همچین کاری باید فکر بالاتر از دو میلیون هزینه باشی.
نرم افزارهای گرافیک حرفه ای بخاطر بار بسیار سنگینی که روی سیستم میزارن،خارج از قدرت بیشتر پردازنده های موبایل هستن و سرعت کمتری نسبت به سری دسکتاپ میدن و فقط باطری رو خالی و ضعیف می کنن.

عبارت douبه معنی دو هست و یعنی سی پی یو دارای دو هسته مثلا 2.66هست .
نسل های زیادی اومده . c2d,c2Q,Ci7,Ci5.اینها همگی در بازار ما موجوده در حال حاظر که بسته به بودجه شما می شه پیشنهاد داد .

در مورد لب تاپ من یک بار دیگه هم صحبت کردم . ببینید اصولا لب تاپ ها به دلیل محیط کوچیکی که برای سخت افزار خودشون دارند باید در ساختشون بحث دما خیلی مورد نظر باشه . خوب این باعث شده که شرکت های سازنده به دو دلیل زیر دست به ساخت لب تاپ با گرافیک بالا نزنند(نکه نباشه هست اما ..):
1-هزینه
2-دما
در اون رنج من HP Pavilion dv6-1225ee Entertainment Notebook PC (NZ342EA) رو پیشنهاد می دم . خوبه در حد خوبه . اما بازی با گرافیک فرق می کنه .
در برنامه های ترسیم سازه ای و صنعتی کارتها باید در پردازش لبه ها و رئوس قوی باشند اما در بحث بازی باید در پردازش پیکسلی قوی عمل کنند . اگر کارتون فقط گرافیک سه بعدی و طراحی اینچنینی هست برید سراغ لب تاپی که از کارتهای کوادرو پشتیبانی کنه .
اما اگر بازی مد نظر هست سراغ این لب تاپ ها نرید .توشیبا هم یک مدل کازمیو داره که x360فکر کنم نام داره . گرافیک بهتری از این لبتاپ اچ پی داره . اما این سی پی یو قوی تری داره .
شما یادت باشه که در خرید لبتاپ config مد نظر رو بخری . یه مدل ممکنه چند تاconfig داشته باشه

دوست عزیز،نصب نرم افزارهای گرافیکی سنگین روی لپ تاپ کار عاقلانه ای نیست،حالا هر چقدر هم اون لپ تاپ سریع باشه،واسه همچین کاری باید فکر بالاتر از دو میلیون هزینه باشی.
نرم افزارهای گرافیک حرفه ای بخاطر بار بسیار سنگینی که روی سیستم میزارن،خارج از قدرت بیشتر پردازنده های موبایل هستن و سرعت کمتری نسبت به سری دسکتاپ میدن و فقط باطری رو خالی و ضعیف می کنن.
مرثي
الان تو لپتاپ ها سوني يه مدل هست به اسم vgn-sr26 g\b\p كه اين طوري كه تو مشخصاتش تو كاتالوگ زده گرافيكش 1.5 گيگ هست hd3470 >>ati
ولي مانيتورش كوچيكه13.3 wxga
cpu هم فكر كنم يه خورده ضعيف باشه.
core2dou 2.26
نظرتون چيه براي كار من؟

مرثي
الان تو لپتاپ ها سوني يه مدل هست به اسم vgn-sr26 g\b\p كه اين طوري كه تو مشخصاتش تو كاتالوگ زده گرافيكش 1.5 گيگ هست hd3470 >>ati
core2dou 2.26
نظرتون چيه براي كار من؟
نظر من همون نظر قبلیه.
اون مدل گرافیکی که نوشتی اندازه ی یه کارت گرافیک 60 تومنی هم سرعت نداره، Preview گرفتن با اون کارت یعنی فاجعه!
اون رم 1.5 گیگ هم فقط تبلیغاتیه و با رم اصلی سیستم Share هست،اصلا کی گفته که مقدار رم توی سرعت گرافیکی تاثیر مهمی داره؟
اون CPU هم برا کار گرافیکی خیلی ضعیفه،همونطور که گفتم کلا قید لپ تاپ رو واسه این کار بزن.با این پول میشه یه PC حرفه ای کار گرافیکی بست.

مرثي
core2dou 2.26
نظرتون چيه براي كار من؟
بله . ضمن تائید حرفهای آقا فرشید خدمتتون بگم که لب تاپ های شرک سونی نسبت به قیمتشون اصلا کارایی ندارند .شما اگر اجباری بر لبتاپ ندارید حتما pc تهیه کنید . چون من هم معتقد هستک که راندمان مد نظرتون رو نمی گیرید .

دوستان این گرافیک Nvidia GeForce GTX 295 وارد بازار ایران شده
بله خیلی وقته که وارد شده . البته قیمت بالایی در حدود 650تومن داره که خوب به دلیل این قیمت افرادی که سراغش می روند افرادی هستند که اهداف حرفه ای دارند و البته قصد جمع کردن high endرو دارند . البته من خودمم یه زمانی هدفم این کارت بود اما دارم کم کم پشیمون می شم (قیمت زیاد) .الان کارت هایی مثل gtx 275هم خیلی خوب نیاز افراد رو رفع می کنند که البته با 295قابل قیاس نیستند . باید منتظر کارتهایی باشیم که Dir 11.0رو پشتیبانی می کنند . البته دقیق نمی دونم که کی وارد می شن و با چه قیمتی . چون فروشنده نیستم

سلام
ممنون ميشم قيمته کارت های زير رو بگيد
9600 GT
9800 GT
9800 GTX+
9600gt از 105 هست تا 150 160 تومن ، 9800gt از 145 تومن تا 180 تومن و 9800gtx هم اگه گیر بیاد از 190 تومن تا 220 تومن.;)

بله خیلی وقته که وارد شده . البته قیمت بالایی در حدود 650تومن داره که خوب به دلیل این قیمت افرادی که سراغش می روند افرادی هستند که اهداف حرفه ای دارند و البته قصد جمع کردن high endرو دارند . البته من خودمم یه زمانی هدفم این کارت بود اما دارم کم کم پشیمون می شم (قیمت زیاد) .الان کارت هایی مثل gtx 275هم خیلی خوب نیاز افراد رو رفع می کنند که البته با 295قابل قیاس نیستند . باید منتظر کارتهایی باشیم که Dir 11.0رو پشتیبانی می کنند . البته دقیق نمی دونم که کی وارد می شن و با چه قیمتی . چون فروشنده نیستم
دوست عزیز با آمدن این کارت 5870 ATI بازم میتونم یه کارت GTX 295 ببندم یعنی ارزش داره واسه عرضه این کارت صبر کرد آخرین اطلاعاتی که از این کارت دارم DirectX 11 رو کاملا پشتیبانی می کنه

دوست عزیز با آمدن این کارت 5870 ATI بازم میتونم یه کارت GTX 295 ببندم یعنی ارزش داره واسه عرضه این کارت صبر کرد آخرین اطلاعاتی که از این کارت دارم DirectX 11 رو کاملا پشتیبانی می کنه
سلام دوست عزيز.
در صبر كردن هيچ شكي نكنيد چون اين كارت واقعاً قدرتمنده و از طرفي هم قيمت جهانيش 399 دلار هست در حال كه قيمت كارت 295 قيمتش جهانيش 500 دلاره و تنها حدود 10 درصد از كارت 5870 قويتره.

سلام دوست عزيز.
در صبر كردن هيچ شكي نكنيد چون اين كارت واقعاً قدرتمنده و از طرفي هم قيمت جهانيش 399 دلار هست در حال كه قيمت كارت 295 قيمتش جهانيش 500 دلاره و تنها حدود 10 درصد از كارت 5870 قويتره.
hd 5870نیاز به تعریف نداره .کارت ایده عالیه .
اما LORD5عزیز امید وارم وقتی می رسه دست ما قیمتی معادل 440-450داشته باشه :biggrin1:. بابا واقعا چه قدر سود باید آخه بپردازیم روی این قیمت؟ متاسفانه وارد کننده های ایرانی (همهشون نه) خیلی نرخ رو می برند بالا که برخی مواقع قابل قبوله هست اما آدم واقعا زورش میاد که هم قیمت یه مدل بالاتر بپردازه و یه مدل پایینتر رو بگیره . البته 5870 بعضی موراد از 295سریع تر هم هست .
انشاالله به مجرد ورود بچه های همین تاپیک میارند و به ما هم با تخفیف ویژه می فروشند :biggrin1:. انقلابیه این کارت واسه خودش(البته بر اساس قیمت ها). در مصرف توان هم خیلی بهینه شده اند کارتهای سری 5000و البته DIR11]م که دیگه خودش کلیه .
برای جمعبندی حرفم مقاله زیر رو معرفی می کنم:
http://www.hardwarecanucks.com/foru...sapphire-radeon-hd-5870-1gb-gddr5-review.html

دوستان خواهشا تاریخ دقیق عرضه این کارت ATI Radeon™ HD 5870 کی هست البته تو ایران چون من حتما این کارت رو می خرم چیزای جالبی از این کارت فهمیدم واقعه در نوع خودش بی نظیره گفته شده قراره همراه با بازی Colin McRae: DiRT 2 عرضه بشه همون طور که لوگوی بازی گوشه جعبه هست.

HD5870M1354x312.jpg
HD587AZNF9Bracket354x312.jpg

HD587AZNF9Box354x312.jpg

Specifications

specifications.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or