S0HEIL
کاربر سایت
سلامراستش تنها مسئله اینجا بودجه نیست. مسئله اساسی اینه که قیمت xbox360 الان شده 200 یورو که میشه 270 تومن حدوداً. چرا من باید یه PC بگیرم که تا پنج سال دیگه همه بهش می خندن، گرافیکش تو همون مایه هاست و قیمتش دو برابره؟ تازه از امکانات جدیدی که برای x360 درحال اجراست مثل project natal هم خبری نیست. در حالی که 360 به تازگی داره مثل wii کنترل حرکتی می گیره، حداقل 6-7 سال عمر داره و گرافیکش هم تو همون حدوداست؟
اگه شما بخواید از خارج بخرید باید مالیاتش هم حساب کنید که فکر کنم اینجوری یه چیزی حدود 300 تومن در میاد.
از اینجا هم بخرید باید 260 تومن بدید...
در ضمن اگه دوست ندارید کنسولتون 3 چراغ شه باید 40 تومن هزینه کولینگ و 50 تومن هم پول هارد 20 گیگ براش بدید که می شه 350 تومن...
360 هم عمرش داره تموم می شه و کلا" تا دو سه سال دیگه (شایدم زودتر) دووم نمیاره...
دوستان من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی سر دو راهی موندم که فقط سی پی یو رو ارتقا بدم و یه سی پی یو درست حسابی بخرم یا اینکه علاوه بر سی پی یو ، مین رو هم ارتقا بدم و یه سی پی یو ضعیف تر بردارم تا بتونم با ارتقای مین رم 4 گیگ بندازم؟
سیستمم مشخصاتش اینه:
CPU:Intel E2180 2Ghz Dual Core
mb:ASUS P5LD2-X/1333
ram:2Gig-ddr2
vga:8600GT 1Gig-ddr2 SPARKLE
بنظرتون کدوم کار برای ارتقای سیستم از لحاظ اینکه تو بازی کم نیاره بهتره؟:
1-فقط تعویض سی پی یو و انداختن یه سی پی یو c2d e7400 (در این صورت رمم 2 گیگ می مونه...)
2-تعویض هم سی پی یو و هم مین و انداختن یه مین که تا 4 گیگ رم ساپرت کنه و یه سی پی یو ارزونتر مثل e5200 ...
بودجه هم برای ارتقای سی پی یو 120 و برای ارتقای مین و سی پی یو با هم 180 ـه...
لطفا" راهنمایی کنید.
مرسی...