مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

راستش تنها مسئله اینجا بودجه نیست. مسئله اساسی اینه که قیمت xbox360 الان شده 200 یورو که میشه 270 تومن حدوداً. چرا من باید یه PC بگیرم که تا پنج سال دیگه همه بهش می خندن، گرافیکش تو همون مایه هاست و قیمتش دو برابره؟ تازه از امکانات جدیدی که برای x360 درحال اجراست مثل project natal هم خبری نیست. در حالی که 360 به تازگی داره مثل wii کنترل حرکتی می گیره، حداقل 6-7 سال عمر داره و گرافیکش هم تو همون حدوداست؟
سلام
اگه شما بخواید از خارج بخرید باید مالیاتش هم حساب کنید که فکر کنم اینجوری یه چیزی حدود 300 تومن در میاد.
از اینجا هم بخرید باید 260 تومن بدید...
در ضمن اگه دوست ندارید کنسولتون 3 چراغ شه باید 40 تومن هزینه کولینگ و 50 تومن هم پول هارد 20 گیگ براش بدید که می شه 350 تومن...
360 هم عمرش داره تموم می شه و کلا" تا دو سه سال دیگه (شایدم زودتر) دووم نمیاره...
دوستان من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی سر دو راهی موندم که فقط سی پی یو رو ارتقا بدم و یه سی پی یو درست حسابی بخرم یا اینکه علاوه بر سی پی یو ، مین رو هم ارتقا بدم و یه سی پی یو ضعیف تر بردارم تا بتونم با ارتقای مین رم 4 گیگ بندازم؟
سیستمم مشخصاتش اینه:
CPU:Intel E2180 2Ghz Dual Core
mb:ASUS P5LD2-X/1333
ram:2Gig-ddr2
vga:8600GT 1Gig-ddr2 SPARKLE
بنظرتون کدوم کار برای ارتقای سیستم از لحاظ اینکه تو بازی کم نیاره بهتره؟:
1-فقط تعویض سی پی یو و انداختن یه سی پی یو c2d e7400 (در این صورت رمم 2 گیگ می مونه...)
2-تعویض هم سی پی یو و هم مین و انداختن یه مین که تا 4 گیگ رم ساپرت کنه و یه سی پی یو ارزونتر مثل e5200 ...

بودجه هم برای ارتقای سی پی یو 120 و برای ارتقای مین و سی پی یو با هم 180 ـه...
لطفا" راهنمایی کنید.
مرسی...

دوستان من می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی سر دو راهی موندم که فقط سی پی یو رو ارتقا بدم و یه سی پی یو درست حسابی بخرم یا اینکه علاوه بر سی پی یو ، مین رو هم ارتقا بدم و یه سی پی یو ضعیف تر بردارم تا بتونم با ارتقای مین رم 4 گیگ بندازم؟
سیستمم مشخصاتش اینه:
1-فقط تعویض سی پی یو و انداختن یه سی پی یو c2d e7400 (در این صورت رمم 2 گیگ می مونه...)
2-تعویض هم سی پی یو و هم مین و انداختن یه مین که تا 4 گیگ رم ساپرت کنه و یه سی پی یو ارزونتر مثل e5200 ...

لطفا" راهنمایی کنید.
مرسی...
شما می تونی در کمترین حالت این رو در نظر بگیری:
cpu:e 5300
mb:Asus p5kpl-1600 or Gigabyte GA-EP41-UD3L
مادربرد گیگا می شه گفت بهتر به حساب میاد خیلی محسوس نیست اما خوب اون مدل ایسوس تا باش 1066ساپورت می کنه اما گیگا تا باس 800.هر دو فکر کنم تا 8گیگ رو پشتیبانی می کنند . منتها منتظر نظر سایرین هم باش و البته خودت هم یه سرچی بزن
حدود 200تومن می شه . خوب معلوم هست که بین 7400و 5300کلی فرقه دیگه .

كسي ميدونه اگر مانيتور AOC V22 رو از دوبي بيارم چند قيمت مي افته؟
شما اول برو بپرس اونجا اصلا برند AOC موجود هست یا کسی میشناستش یا نه
بعدم مانیتور باید گارانتی داخلی داشته باشه،معقول نیس از خارج خریداری بشه

سلام

و اما سوال خودم:cheesygri:
سیستمم مشخصاتش اینه:

لطفا" راهنمایی کنید.
مرسی...
شما اول از همه باید اون کارت گرافیک تنبل و قدیمی رو عوض کنی،کارت زیر 9600GT بدرد بازی نمیخوره،یه کارت خوب هم حداقل 150 تومن به بالا قیمتشه،(4770 یا GTS 250)
بعد باید CPU وRAM و مادربرد رو بترتیب ارتقا بدی
ارتقای این قطعات بدون تعویض کارت گرافیک اتلاف پوله،چون همین قطعات فعلی از پس تامین سرعت کامل کارت گرافیکت برمیان.مگر بازیهایی که به سرعت CPU خیلی وابسته هستند.

شما اول برو بپرس اونجا اصلا برند AOC موجود هست یا کسی میشناستش یا نه
بعدم مانیتور باید گارانتی داخلی داشته باشه،معقول نیس از خارج خریداری بشه

شما اول از همه باید اون کارت گرافیک تنبل و قدیمی رو عوض کنی،کارت زیر 9600GT بدرد بازی نمیخوره،یه کارت خوب هم حداقل 150 تومن به بالا قیمتشه،(4770 یا GTS 250)
بعد باید CPU وRAM و مادربرد رو بترتیب ارتقا بدی
ارتقای این قطعات بدون تعویض کارت گرافیک اتلاف پوله،چون همین قطعات فعلی از پس تامین سرعت کامل کارت گرافیکت برمیان.مگر بازیهایی که به سرعت CPU خیلی وابسته هستند.
خودم اینطور فکر نمی کنم...الان کارت گرافیک پلی استیشن3 7800ـه اونم مال سال 2006 !البته خودم می دونم مقایسه قطعات کنسول با کامپیوتر زیاد درست نیست ولی به هر حال کارت گرافیک PS3 اینه...
کارت گرافیک 360 هم که بدتر...
نمی دونم منظورتون کدوم بازیه که 9600 به بالا می خواد چون تا اونجا که من یادمه GTA IV با 7300 هم اجرا می شد!(البته روی تنظیمات low)
سیستم مورد نیاز Alan Wake هم که چند ماه پیش اعلام شده بود یه سی پی یو دو هسته ایی با قدرت هر هسته 3.5ghz و گرافیک 7900 و رم 2 گیگ می خواست!!(برای اجرا رو حالت مدیوم)
من خودم نظرم اینه که فعلا" فقط یه سی پی یو رو عوض کنم و
c2d e7400 بندازم ، رم هم که بیشتر از 2 گیگ فعلا" نیازی ندارم (چون رو تنظیمات مدیوم بازی می کنم) ، کارت گرافیک هم اورکلاکش می کنم و تا جایی که جواب بده ازش استفاده می کنم...
بنظرتون این فکرم چطوره؟

خودم اینطور فکر نمی کنم...الان کارت گرافیک پلی استیشن3 7800ـه اونم مال سال 2006 !البته خودم می دونم مقایسه قطعات کنسول با کامپیوتر زیاد درست نیست ولی به هر حال کارت گرافیک PS3 اینه...
نمی دونم منظورتون کدوم بازیه که 9600 به بالا می خواد چون تا اونجا که من یادمه GTA IV با 7300 هم اجرا می شد!(البته روی تنظیمات low)
سیستم مورد نیاز Alan Wake هم که چند ماه پیش اعلام شده بود یه سی پی یو دو هسته ایی با قدرت هر هسته 3.5ghz و گرافیک 7900 و رم 2 گیگ می خواست!!(برای اجرا رو حالت مدیوم)
من خودم نظرم اینه که فعلا" فقط یه سی پی یو رو عوض کنم و
c2d e7400 بندازم ، رم هم که بیشتر از 2 گیگ فعلا" نیازی ندارم (چون رو تنظیمات مدیوم بازی می کنم) ، کارت گرافیک هم اورکلاکش می کنم و تا جایی که جواب بده ازش استفاده می کنم...
بنظرتون این فکرم چطوره؟
فکرتون اشتباس
پست قبلی گفتم که کارتت ضعیفه و هیچ ربطی هم به گرافیک کنسول نداره،اونا با یه سیستم عامل سبکتر و اختصاصی کار می کنن و مقایسشون با PC درست نیست،
همون گرافیک PS3 که میگی در حد 7900 واسه PC بود که دست کم 2 برابر کارت 8600 سرعت داره،در ضمن گرافیک XBOX 360 یکی قویتر از گرافیک PS3 هست
تاکید می کنم که تعویض قطعات دیگه بدون تغییر گرافیک تاثیری توی کیفیت و سرعت بازی نمیزاره و کار عاقلانه ای نیست،این نظر فنی هست ،رو هوا نگفتم
شما هم اگر نمیخوای نظر کارشناسا رو قبول کنی چرا میپرسی اصلا؟

من خودم نظرم اینه که فعلا" فقط یه سی پی یو رو عوض کنم و c2d e7400 بندازم ، رم هم که بیشتر از 2 گیگ فعلا" نیازی ندارم (چون رو تنظیمات مدیوم بازی می کنم) ، کارت گرافیک هم اورکلاکش می کنم و تا جایی که جواب بده ازش استفاده می کنم...
بنظرتون این فکرم چطوره؟
شما گفتی 180برای مادربرد و سی پی یو که من اون دوتا رو گفتم . اما با آقا فرشید موافقم ، شما باید فکر اساسی داشته باشی برای گرافیکت . معمولا شما باید یه لول بالاتر از اونی که سازنده های بازی می گن قطعات داشته باشی . اللخصوص گرافیک .سعی کن یه gts250جور کنی . اگه هم نه که 4770.به تریتیب پیش برو . بعدا یک دفعه مادربرد و سی پی یو رو عوض کن . بعد هم رم رو

باشه پس من کارت گرافیک و سی پی یو رو عوض می کنم...
بنظرتون الان با 180 تومن بهترین کارت گرافیک و سی پی یویی که می شه خرید کدوماند؟
با 180 تومن اگر بخوای هم گرافیک و هم CPU رو عوض کنی کارت سخته
با 110 تومن میتونی یه 9600GT DDR3 512MB بخری و با 80 تومن هم میتونی یه Intel E5300 برداری(البته اگر مادربردت ساپورت کنه)
باز بنظر من تعویض CPU ضروری نیست،چون اختلاف سرعت 5300 با 2180 خیلی زیاد نیست همون 2180 رو میتونی با یه اور ساده به فرکانس 2500 برسونی که فعلا واسش کفایت میکنه
بجاش فقط یه گرافیک قویتر مثل GTS 250 برداری که قطعا توی بازیها راندمان بیشتری نسبت به گزینه ی تعویض گرافیک+CPU ی بالا میده.

با سلام خدمت اقا فرشید خسته نباشید قیمت این قطعات را می خوام اگه ایرادی نداره قیمت تکتک رابدبد ممنون
CPU:INTEL CORE I7
RAM:G.SKILL DDR3 1600 6GB
M/B:ASUS P6T
GTX275 ZOTAC
HDD:MAXTOR 500GB 32mb :
CASE:NZXT APPOLO
POWER:COOLER MASTER 650W
DVD-RW:LITEON 24X SATA
MODEM:DLINK V92
KEY:A4Tech Gamer
MOUSE:A4TECH 750BK
ZEROtherm Nirvana NV120
dvd rom
monitor t220 sumsong

cpuمدلشو دقیق بده core i7 چه مدلیش در مورد فن cpu هم من اون مدلو هر چقدر گشتو گیر نیو ردم امیدوارم تو پیدا کنی در کل به فکر یه مدل دیگه هم باش در مورد قیمت هم اقا فرشید بیشتر اطلاع داره

آخرین ویرایش:
مگه CPU ی High End چقدر میتونه تو بازی تاثیرگذار باشه که دنبال نسل جدید اینتل باشیم ؟!
حالا کی گفت حتما دنبال نسل جدید باشید؟
این واسه کسیه که تازه میخواد بره سیستم بخره یا سیستم قبلیش رو یه ارتقای اساسی بده و بسته به هزینش انتخاب میکنه
مثلا اگر کسی هزینش حدود 800 تا 1 میلیون تومن واسه خرید باشه،قطعا بصرفست که از نسل جدید i7 750برداره،چون قبلا باید C2Q 9550 برمیداشت برفرض،اما الان میتونه اینو برداره که هم سریعتره و هم عمر بیشتری به نسبت نسل قبلی داره
کسی هم که میخواد بیشتر هزینه کنه یراست میره سراغ Core i7 860/920 که سریعترین های دنیان(بدون احتساب اون گرونترا)

با سلام خدمت اقا فرشید خسته نباشید قیمت این قطعات را می خوام اگه ایرادی نداره قیمت تکتک رابدبد ممنون
CPU:INTEL CORE I7
RAM:G.SKILL DDR3 1600 6GB
M/B:ASUS P6T
GTX275 ZOTAC
HDD:MAXTOR 500GB 32mb :
CASE:NZXT APPOLO
POWER:COOLER MASTER 650W
DVD-RW:LITEON 24X SATA
MODEM:DLINK V92
KEY:A4Tech Gamer
MOUSE:A4TECH 750BK
ZEROtherm Nirvana NV120
dvd rom
monitor t220 sumsong
امروز که تعطیله،فردا بهت اعلام می کنم،اگر با PM یادآوری کنی ممنون میشم.

systemw.jpg

بچه ها قیمت قطعات توی ستون اول و دوم بدون Motherboard و Hard و Optical Drive توی ایران چقدر هست و همچنین کدام سیستم رو پیشنهاد میکنین ممنون

سلام دوستان.من مییخام با 850 تومان یه سیستم جمع کنم اگه ممکن هست مرا راهنمای کنید و سیستم پیشنهادی را بگید.مشخصات:cpu اینتل-بدون مانیتور-برای کارای گرافیکی سنگین و بازی گرافیک بالا میخام-در ضمن تا 2و3 ماه اینده من فرصت دارم صبر کنم بهتره؟یا الان خرید کنم؟:confused:لطفا قیمت تک تک قطعات را بنویسید.پیشا پیش ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or