مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرثي
الان تو لپتاپ ها سوني يه مدل هست به اسم vgn-sr26 g\b\p كه اين طوري كه تو مشخصاتش تو كاتالوگ زده گرافيكش 1.5 گيگ هست hd3470 >>ati
ولي مانيتورش كوچيكه13.3 wxga
cpu هم فكر كنم يه خورده ضعيف باشه.
core2dou 2.26
نظرتون چيه براي كار من؟
بله . ضمن تائید حرفهای آقا فرشید خدمتتون بگم که لب تاپ های شرک سونی نسبت به قیمتشون اصلا کارایی ندارند .شما اگر اجباری بر لبتاپ ندارید حتما pc تهیه کنید . چون من هم معتقد هستک که راندمان مد نظرتون رو نمی گیرید .

دوستان این گرافیک Nvidia GeForce GTX 295 وارد بازار ایران شده
بله خیلی وقته که وارد شده . البته قیمت بالایی در حدود 650تومن داره که خوب به دلیل این قیمت افرادی که سراغش می روند افرادی هستند که اهداف حرفه ای دارند و البته قصد جمع کردن high endرو دارند . البته من خودمم یه زمانی هدفم این کارت بود اما دارم کم کم پشیمون می شم (قیمت زیاد) .الان کارت هایی مثل gtx 275هم خیلی خوب نیاز افراد رو رفع می کنند که البته با 295قابل قیاس نیستند . باید منتظر کارتهایی باشیم که Dir 11.0رو پشتیبانی می کنند . البته دقیق نمی دونم که کی وارد می شن و با چه قیمتی . چون فروشنده نیستم

سلام
ممنون ميشم قيمته کارت های زير رو بگيد
9600 GT
9800 GT
9800 GTX+
9600gt از 105 هست تا 150 160 تومن ، 9800gt از 145 تومن تا 180 تومن و 9800gtx هم اگه گیر بیاد از 190 تومن تا 220 تومن.;)

بله خیلی وقته که وارد شده . البته قیمت بالایی در حدود 650تومن داره که خوب به دلیل این قیمت افرادی که سراغش می روند افرادی هستند که اهداف حرفه ای دارند و البته قصد جمع کردن high endرو دارند . البته من خودمم یه زمانی هدفم این کارت بود اما دارم کم کم پشیمون می شم (قیمت زیاد) .الان کارت هایی مثل gtx 275هم خیلی خوب نیاز افراد رو رفع می کنند که البته با 295قابل قیاس نیستند . باید منتظر کارتهایی باشیم که Dir 11.0رو پشتیبانی می کنند . البته دقیق نمی دونم که کی وارد می شن و با چه قیمتی . چون فروشنده نیستم
دوست عزیز با آمدن این کارت 5870 ATI بازم میتونم یه کارت GTX 295 ببندم یعنی ارزش داره واسه عرضه این کارت صبر کرد آخرین اطلاعاتی که از این کارت دارم DirectX 11 رو کاملا پشتیبانی می کنه

دوست عزیز با آمدن این کارت 5870 ATI بازم میتونم یه کارت GTX 295 ببندم یعنی ارزش داره واسه عرضه این کارت صبر کرد آخرین اطلاعاتی که از این کارت دارم DirectX 11 رو کاملا پشتیبانی می کنه
سلام دوست عزيز.
در صبر كردن هيچ شكي نكنيد چون اين كارت واقعاً قدرتمنده و از طرفي هم قيمت جهانيش 399 دلار هست در حال كه قيمت كارت 295 قيمتش جهانيش 500 دلاره و تنها حدود 10 درصد از كارت 5870 قويتره.

سلام دوست عزيز.
در صبر كردن هيچ شكي نكنيد چون اين كارت واقعاً قدرتمنده و از طرفي هم قيمت جهانيش 399 دلار هست در حال كه قيمت كارت 295 قيمتش جهانيش 500 دلاره و تنها حدود 10 درصد از كارت 5870 قويتره.
hd 5870نیاز به تعریف نداره .کارت ایده عالیه .
اما LORD5عزیز امید وارم وقتی می رسه دست ما قیمتی معادل 440-450داشته باشه :biggrin1:. بابا واقعا چه قدر سود باید آخه بپردازیم روی این قیمت؟ متاسفانه وارد کننده های ایرانی (همهشون نه) خیلی نرخ رو می برند بالا که برخی مواقع قابل قبوله هست اما آدم واقعا زورش میاد که هم قیمت یه مدل بالاتر بپردازه و یه مدل پایینتر رو بگیره . البته 5870 بعضی موراد از 295سریع تر هم هست .
انشاالله به مجرد ورود بچه های همین تاپیک میارند و به ما هم با تخفیف ویژه می فروشند :biggrin1:. انقلابیه این کارت واسه خودش(البته بر اساس قیمت ها). در مصرف توان هم خیلی بهینه شده اند کارتهای سری 5000و البته DIR11]م که دیگه خودش کلیه .
برای جمعبندی حرفم مقاله زیر رو معرفی می کنم:
http://www.hardwarecanucks.com/foru...sapphire-radeon-hd-5870-1gb-gddr5-review.html

دوستان خواهشا تاریخ دقیق عرضه این کارت ATI Radeon™ HD 5870 کی هست البته تو ایران چون من حتما این کارت رو می خرم چیزای جالبی از این کارت فهمیدم واقعه در نوع خودش بی نظیره گفته شده قراره همراه با بازی Colin McRae: DiRT 2 عرضه بشه همون طور که لوگوی بازی گوشه جعبه هست.

HD5870M1354x312.jpg
HD587AZNF9Bracket354x312.jpg

HD587AZNF9Box354x312.jpg

Specifications

specifications.jpg

نخیر،دیگه ارزش خرید نداره،
وقتی کارتای تک هسته ای با حدود همون سرعت هستن،چه دلیلی داره خرید کارتی مثل 295؟

دوستان خواهشا تاریخ دقیق عرضه این کارت ATI Radeon™ HD 5870 کی هست البته تو ایران چون من حتما این کارت رو می خرم چیزای جالبی از این کارت فهمیدم واقعه در نوع خودش بی نظیره گفته شده قراره همراه با بازی Colin McRae: DiRT 2 عرضه بشه همون طور که لوگوی بازی گوشه جعبه هست.
این کارت چن روزه معرفی شده،اما عرضه ی همگانیش توی مهرماه هست،تا 30 40 روز دیگه تک و توک اینجا هم پیداش میشه،البته قیمت30 40 درصد بیشتر شاید

اون عکسم واسه اینه که کوپن بازی رو داره فعلا،نه خود بازی
هرکی خواست میتونه سفارش بده خریداری بشه.
وقتی هنوز کارت سری 300 Nvidia نیومده نمیشه گفت که دیگه آخرشه،بنظر من کارت Nvidia قویتر خواهد بود.

آخرین ویرایش:
دوستان به یه هارد اینترنال بسیار بسیار فوری نیازمندم. 500 گیگ حدودا. یه قیمت و مدل بدین لطفا! سیستم یه خورده قدیمیه.
RAM:2gig - mboard:gigabyte GA-M55 - CPU: AMD Athlon64 3500

نخیر،دیگه ارزش خرید نداره،
وقتی کارتای تک هسته ای با حدود همون سرعت هستن،چه دلیلی داره خرید کارتی مثل 295؟

این کارت چن روزه معرفی شده،اما عرضه ی همگانیش توی مهرماه هست،تا 30 40 روز دیگه تک و توک اینجا هم پیداش میشه،البته قیمت30 40 درصد بیشتر شاید

اون عکسم واسه اینه که کوپن بازی رو داره فعلا،نه خود بازی
هرکی خواست میتونه سفارش بده خریداری بشه.
وقتی هنوز کارت سری 300 Nvidia نیومده نمیشه گفت که دیگه آخرشه،بنظر من کارت Nvidia قویتر خواهد بود.
فرشید جان این 30 40درصدی که گفتی حالمونو گرفتی :biggrin1:. والا ما کشورمون نکه از لحاظ واردات و صادرات ترکونده دیگه اینم یه شاهکارشه دیگه .تراشه های سری 300انویدیا مسلما باید خیلی قوی باشند . اما همیشه ما مشگل قیمت داریم . حالا حدودی می تونی بگی که قیمت 5870چه قدری در میاد؟ تا 460 470هم باشه خوبه . دیگه بیشتر نمی ارزه :biggrin1:. چه خبره آخه بابا!؟ . در مورد سری 300چه اطلاعاتی داری (در مورد وارد بازار جهانی و ایران شدنش + قیمتش)

دوستان به یه هارد اینترنال بسیار بسیار فوری نیازمندم. 500 گیگ حدودا. یه قیمت و مدل بدین لطفا! سیستم یه خورده قدیمیه.
RAM:2gig - mboard:gigabyte GA-M55 - CPU: AMD Athlon64 3500
اول از همه:d
بعد:
سلام
سيگيت 500 گيگ مدل 7200.12 خودمم دارم و فوق العاده هم هست قيمتشم 51 هزار و 500 تومن.

فرشید جان این 30 40درصدی که گفتی حالمونو گرفتی :biggrin1:. والا ما کشورمون نکه از لحاظ واردات و صادرات ترکونده دیگه اینم یه شاهکارشه دیگه .تراشه های سری 300انویدیا مسلما باید خیلی قوی باشند . اما همیشه ما مشگل قیمت داریم . حالا حدودی می تونی بگی که قیمت 5870چه قدری در میاد؟ تا 460 470هم باشه خوبه . دیگه بیشتر نمی ارزه :biggrin1:. چه خبره آخه بابا!؟ . در مورد سری 300چه اطلاعاتی داری (در مورد وارد بازار جهانی و ایران شدنش + قیمتش)

راستش امروز یه بحث فوق العاده راجع به همین موضوع با همکارا داشتم
اون 30 40 درصد قیمت بالاتر رو با توجه به تجربه ی قبلی نسبت به قیمت کارتای گرافیکی در اوایل عرضه توی ایران گفتم
اما بحث ما این بود که اولا اگر ما قراره این کارت رو بیاریم تحت شرایطی باشه که اولا اون تفاوت قیمت غیر معقول رو نداشته باشه،چون برنامه ی کاری ما اصلا این نیست و دوم اینکه تقاضای بازار رو پیش بینی کنیم و تعداد پیش بینی شده رو بیاریم که دچار افت قیمت و ضرر برای وارد کننده نشه،قیمت ما احتمال زیاد هم بالاتر از اونی که شما میگی نخواهد بود.

متاسفانه تجربه ی ما برای عرضه ی قطعات روز و دست اول زیاد خوب نیست،برای نمونه حالا که پردازنده های Core i5 750 و مادربردهای P55 رو وارد کردیم ،بعضی از رقبا به ما فشار وارد کردن که چرا ما قیمت قطعاتی رو که توی بازار موجود نیست داریم پایین اعلام می کنیم ،به هدف اینکه سود بیشتری نصیبشون بشه فقط. تازه هنوز قطعات هم تعدادش ناقصه.

آخرین خبر راجع به سری G300 اینه که برنامه ی تست و تولید آزمایشی تراشه ها ی Nvidia طبق برنامه پیش میره و میتونیم توی ماه دسامبر منتظر عرضه ی عمومی نسل بعدی باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or